176892

-
tsabigo #14158 Ilyen samsung olvasót 4800ft-ért láttam valamelyik nap a neten. -
Szép meg minden de sok értelme nincs mert: ip tv itthon nuku, a vinyót meg úgyis megoldják hogy működjön a boltból negyed áron vásárolt ugyanolyan tipusúval. -
syscoHUN #14156 Hali!
Igen,miutan eleg jol korbejartam a temat megtalaltam a szukseges infokat errol,hogy hogyan lehet leszedni iso-ba a cuccokat.Amit en talatam az ketfele megoldast is kinal.Ha speci samsund 162C olvasod van,akkor eleg csak egy firmware-t feltolteni es egy speci progival maris lehet leszedni a gammakat iso-ba.Ha nincs ilyen meghajtod,akkor se gond,mert erre vannak az un. hot swappes csere modszer,na ez azert nemkicsit durva.szoval mindenre van megoldas,de azert koszi az infokat. -
Sosem jártam még pesten:) -
More details on Xbox 360 Elite -
Amúgy a euronics az mi?:D -
Csak gondoltam te tudsz pesten vmi olcsobb jobb helyet!:) -
Én Karcagon a helyi euronics-ben. De az általad linkelt oldalon ott van az elérhetőségük is : Cím: 1107 Budapest, Ceglédi út 1-3.
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9 - 17 óráig
Telefon: (06-1) 43-13-415
(06-1) 43-13-445
Fax: (06-1) 43-13-415
E-mail: [email protected]
-
Hát még majd reggel megprobálom. Ha kifagy megint dvd problem! (remélem az, idáig nem fagyott még a box) -
És még vmi.. láma kérdés de hol vegyem??:O
Te hol vetted és mennyiért?! -
Nekem ilyen van. Jó. -
Ez például? -
valszeg DVD problem van, nekem a Test Drive fagy ki állandóan ugyan abban a kereszteződésben -
Írd a gugliba : varta akkuk. -
Én megvettem azt az energizer töltőt meg elemeket, azt használom most 360-hoz. Lehetne nagyobb is a kapacitása (2000mAh), de a célnak megfelel. -
Emberek GOW-tam ma és kifagyott a game! 2x ugyan azon a helyszinen. Gondoltam lehet szarakszik a gép(bár hütés mod van ) de pihentettem 30-40 percet és ugyan ott kifagyott!
Ez ügye dvd probléma?! Már mint a dvd-t szarul írták ki nekem ügye? -
Vegyél fel friend listre! Mondjuk most Crackdownozok, abban is van coop, meg a Perfect Darknak is most akarok nekifogni. -
Varta-t hol találok? MM? -
vkrisz #14140 Nos nem reménytelen az Iso-ba írás, csak speciális hardver kell hozzá. Van egy Samsung DVD olvasó (ha valaki mindenáron ezzel akar foglalkozni megkérdezem a típusát) erre felteszel egy módosított firmware-t és máris tudod olvasni a box-os dvd-ket. Persze ha eredeti játékot másolsz, akkor még az SS szektorokkal is foglalkozhatsz, de az írott játékokat minden gond nélkül lehet másolni. -
Hát ha van rajta akkor kezelnie is kéne, különben semmi értelme. Pusztán a józan paraszti logika alapján. -
optikai bemenete van tudtommal az innoAX gyártmányú hangkarinak... 4e forint körül lehet kapni, de nemtudom hogy képes e 5.1et kezelni. -
TV+házimozi. -
Nem baj, ha nem a valódit kapom, csak szóljon...a többit le tudod írni? vagy te nem monitoron játszol? -
Ja és ami lemaradt: A vga kábelen lévő piros-fehér RCA dugóhoz elegendő egy RCA-Jack átalakító, amit be tudsz dugni a PC-d hankártyájának bemenetére. Mivel a PC-hez hülye vagyok, nem tudom, hogy van-e olyan hangkártya, amelyik rendelkezik optikai bemenettel, de miért ne lenne? -
Valódi 5.1-et a box csak optikai kábelen keresztűl nyujt. -
5.1-es akart lenni.
-
Legalább annyit írjatok légyszives, hogy mi a neve annak a kis ketyerének, aminek egyik felébe az 51-es hárok kábelja megy, a másikba pedig a VGA kábel piros, féher kábelja. És ha valaki nagyon szájbarágósan letudná írni, hogy hogyan van nála összekötve a box+monitor+hangszórók, azt nagyon megköszöném.
Előre is köszi. -
Jogos. -
Minél nagyobb mAH annál tovább bírja az aksi.
4db aksit vegyél. -
Noname-et ne vegyél! Varta, vagy valami hasonló márka akcióban töltő plusz négy akku (2500mAh) megvan 4 ezerből. -
Vagy akár IDE -
Látogass el a gamer 365-re! -
Perfect Dark Zero, Battlefield2 Modern Combat, Fifa 07 (bár abban nagyon kezdő vagyok még). Meg mindenféle multis demóval. (Vegas, Graw 1-2, Moto GP) -
nnna végre vettem goldot, ki mivel szokta tolni onlány? -
Aki rossz lesz a topicban, azzal EZT megismertetjük vele! -
Mire figyeljek?
Erre a milliampere, h mennyi?
Mert most 5 ezerért vesztegetnek enginizer vagy milyen töltöket a media marktba! -
syscoHUN #14122 Na jo ok sracok.Visszaolvasgattam kulfoldi forumokon(merthogy amikor megkerdeztem total lehurragtak,hogy ez egy mar regen leragott csont es nem kerdezzek oltimer dolgokat)ugyhogy mostmar kepben vagyok,hogy hogyis megy ez a dolog.Azert THX.
ui:alapban semmivel nem megy a hulye box-os formatum miatt.Szoval nem csak progi fuggo a dolog. -
Meg nem fáj a kezem az X joypadjától.. Annyira jól kivan találva, h nagyon! -
na oké mire megkérdeztem leesett úgyhogy kérdés tárgytalan. -
Egyelőre öt évvel az XBox megjelenése után még ahhoz sincs emulátor, pedig intel architektúra. A 360-ban 3 magos PPC proci van, 3.2GHz-en. Egy nyílt PPC emulátor egy PPC procit legjobb esetben is 15x lassabban emulál PC-n, mint a host gép sebessége. Tehát majd ha legalább három magos, magonként 45GHz-en ketyegő proci lesz a pécénkben, megpróbálkozhatunk a 360 emulálásával :DD