176890
banner
  • Hitm@n
    Az hol tudom megnézni?

Egyébként nem sikerült fellépnem, mert az IP tesztnél failed. Közvetlenül a kábel modemmel akartam csatlakozni, addig levettem a pc-ről a modemet, de nem sikerült.
    Nem tudjátok, mi lehet a baj?
  • Unreal1942
    Akkor újat kell venni. Ennyire egyszerű ez kérem :)
  • Unreal1942
    Mondjuk ha az enyémet akarod megvenni akkor 90 alatt nem adnám el :) Igaz ez még majdnem új és két wireless kontroller van hozzá.
  • TrIp
    szivem szerint én sem adnék érte többet, de nem adja el annyiért senki xD
  • Unreal1942
    Hát én 60 nál többet nem adnék érte. Nem érdekel, hogy milyen játékok vannak meg stb...
  • TrIp
    szerintetek mennyit ér egy használt premium pack?? most őszintén minden elfogultság nélkül... mert a 80 és 120 ezres ajánlatoktól kezdve találni mindefélét... én magamtól olyan 75re tippelek.
  • guardian hero
    Nem fogják kinőni még a DL DVD-t sem ebben a generációban.
  • partizan182
    Ms nem olyan hülye h saját maga alatt vágja a fát (pláne most, hogy ilyen jó helyezetben van). Jelenleg HD-DVD bővítőből úgy 120-130 ezer kelt el. Box-ból kb 11 millió. Nem hinném hogy egy only HD-dvd (vagy Blu-ray) kiadással az Ms (vagy bármely kiadó) el akarna esni 10,8 millió felhasználótól.
  • sztomy69
    Ha vkinek kéne:
    XBOX360 controller software for Windows
    (Torrent)
  • Gabe18
    A Microsoft is tamogatna a Blu Rayt
  • Ewergo
    Akkor nem elképzelhetetlen hogy ha kinövik a gamák még a HD lemezeket is, akkor tudna váltani az ms BR-re?!
    Ez megnyugtató!
  • Gabe18
    Hát a BR meghajtó kiadása már egyáltalán nem lehetelen,mert a minap olvastam valahol hogy a MS azt a formátumot fogja előnyben részesiteni amelyik "megnyeri versenyt" (vagy valami ilyesmi volt).Tehát lehet hogy a BR meghajtó kész teve már ott van valahol a fiókban,csak elő kell venni...
  • Gabe18
    Egyáltalán Samsung drive van a gépben?
  • Ewergo
    A project a következö képpen nézne ki : DL lemezekkel bemelegitene az ms, aztán HD-val egy arconütés a konykurenciának, és mintegy hullagyalázás képp hirtelen kiadnak egy BR meghajtót és csak aztán jönnének rá a BD gamék. De ez kb. 5-6 év leforgása alatt.
    (Hallkan megjegyzem, mire kiadnák a BD gamákat, addigra megoldódna a warez is rá) :))
  • partizan182
    Akkor valószínű lesz frissítés, de nem kell megijedni, kicsi az esélye a hibának. Ha mégis beütne egy ügyesebb júzer otthon is meg tudja gyógyítani.

Mindenképpen bíztatlak a live-ra, anélkül a Box olyan mint ha egy Ferrarival mindig csak városban mennél betartva az 50-es sebbességet.
    Kényelmes, szép, de nem az igazi.
  • partizan182
    Akkor lesz +1 kiegészítő amit még felesleges lesz megvenni...
    Nexgen lemezeknek még nincs túl nagy értelme, nincs elég nagy piaca ahhoz hogy igazán beinduljon, és túl nagy igény sincs rá a nagyközönség részéről.

Aki meg mindenképpen HD-t akar annyira techjunkie (pl én) az már egy éve Hd-ben néz mindent.
  • Hitm@n
    Mármint ekkor készült a gépem.
  • Hitm@n
    2006.04.17 - akkor lőttek neki?
  • Gabe18
    Amig a játékokat DL lemezen adják ki adig semmi.Mindenki eldöntheti kell-e neki HD vagy BR.
    Az viszont jo nagy szivás lenne ha utánna kitalálnák hogy akkor innentől minden játék HD vagy BR lemezre jön...
  • Ewergo
    Emberek és mi van ha az MS, egy Blu-ray meghatót is kiad a Box-hoz.?!
    DL, HD, BR :)

• Gabe18
    Volt egy frissités mult évben ami egyes gépeknél az emlitett "E66" hibát okozta.Asszem csak Samsung meghajtós gépeken.
  • partizan182
    Az őszi dashboard frissítés szépen rátelepül a Boxra (kötelező) és a Samsung drive-os Boxok egy része (nagyon kevés) E66-os hibával elszáll, onnantól sekép sehang. Szoftveresen lehet javítani, tényleg nem para. Csak a Sansungoknál fordult elő, elég kevés esetben, és ha szeptember-október körüli vagy utáni gyártású a géped (hátoldalán a matricán van h mikori) akkor nem lesz gond.
    Ha gond is lenne akkor meg vidd el megcsináltatni, nem nagy kunszt, utána már nem lesz baj.
  • Hitm@n
    Ok, köszi szépen!

De...mibe halhat bele? :)
  • partizan182
    Attól függ mikori a gép.
    Ha még az őszi frissítés előtti (ami valószínűtlen) akkor behalhat (könnyen javítható), de az nem a flash miatt van (anélkül is behalt néhány gép). Gyere nyugodtan Live-ra, legjobb dolog az egész X-ben.
  • Hitm@n
    Azért köszi a válaszokat! Lehet kipróbálom!
  • Hitm@n
    Volt már valaki akinek emiatt ment tönkre a (módosított)gépe?
  • Hitm@n
    Azért nem mertem eddig fel menni a Live-ra, mert attól tartottam, hogy elront benne vmit, nem viszi majd az írott dolgokat stb.
  • fozelek
    nem valószínű (e66?)
  • Hitm@n
    csak mit? valami mást igen?
  • fozelek
    a crack-et nem.
  • Zsoltika 007
    Nem ront el semmit nyugodtan menj fel vele.
  • Hitm@n
    Sziasztok!
    Tavaly októberben vettem egy egy flashelt 360-ast. Így mehetek vele a Live-ra? Nem tölt le olyan frissítést, ami elrontaná a crack-et?
    Előre is köszi!
  • Ordel
    Köszi, neki már tegnap küldtem egy mailt, csak még nem üzent vissza.
  • Attila 007
    Keresd fel Wadarrt! Ő tuti fog tudni segíteni, nézzél vissza ebben a forumban és megtalálhatod az elérhetőségét, SIEG
  • Zsoltika 007
    Ha a dvd meghajtó fingott ki akkor cumi mivel gari nincs..
  • Ordel
    A múlt hónapban vettem egy módosított Xbox 360 Prémium konzolt. A mai
    reggel mikor bekapcsoltam, az olvasó már nem olvasta a másolt
    játékaimat, ezért próbálgattam ki- és bekapcsolni. Sajnos csak
    rosszabbodott a helyzet, már nem olvasott semmit, utána pedig megjelent
    az E64-es hiba. Azóta bármennyit is pihentetem is a konzolt, egyből ezt
    a hibajelzést adja ki. Utánanéztem, és látom, hogy ez DVD hardver hibát
    jelent.
    Azt szeretném megkérdezni, hogy mi ilyenkor a teendő? Ilyenkor
    mindenképpen ki kell cserélni az egész olvasót? És ha igen, akkor az mennyibe kerülhet?
  • Zsoltika 007
    Ha nekiállsz a pdz-nek akkor szólj rám ha látod hogy online vagyok :) (MrBond0070 fel vagyok véve)
  • Adi
    Na jéghideg boxon is kifagyott ugyan ott.. dvd hiba sztem.
  • tsabigo
    Ilyen samsung olvasót 4800ft-ért láttam valamelyik nap a neten.
  • Zsoltika 007
    Szép meg minden de sok értelme nincs mert: ip tv itthon nuku, a vinyót meg úgyis megoldják hogy működjön a boltból negyed áron vásárolt ugyanolyan tipusúval.