176890

-
Az hol tudom megnézni?
Egyébként nem sikerült fellépnem, mert az IP tesztnél failed. Közvetlenül a kábel modemmel akartam csatlakozni, addig levettem a pc-ről a modemet, de nem sikerült.
Nem tudjátok, mi lehet a baj? -
Unreal1942 #14195 Akkor újat kell venni. Ennyire egyszerű ez kérem :) -
Unreal1942 #14194 Mondjuk ha az enyémet akarod megvenni akkor 90 alatt nem adnám el :) Igaz ez még majdnem új és két wireless kontroller van hozzá. -
szivem szerint én sem adnék érte többet, de nem adja el annyiért senki xD -
Unreal1942 #14192 Hát én 60 nál többet nem adnék érte. Nem érdekel, hogy milyen játékok vannak meg stb...
-
szerintetek mennyit ér egy használt premium pack?? most őszintén minden elfogultság nélkül... mert a 80 és 120 ezres ajánlatoktól kezdve találni mindefélét... én magamtól olyan 75re tippelek. -
Nem fogják kinőni még a DL DVD-t sem ebben a generációban. -
partizan182 #14189 Ms nem olyan hülye h saját maga alatt vágja a fát (pláne most, hogy ilyen jó helyezetben van). Jelenleg HD-DVD bővítőből úgy 120-130 ezer kelt el. Box-ból kb 11 millió. Nem hinném hogy egy only HD-dvd (vagy Blu-ray) kiadással az Ms (vagy bármely kiadó) el akarna esni 10,8 millió felhasználótól. -
Ha vkinek kéne:
XBOX360 controller software for Windows
(Torrent) -
Gabe18 #14187 A Microsoft is tamogatna a Blu Rayt -
Akkor nem elképzelhetetlen hogy ha kinövik a gamák még a HD lemezeket is, akkor tudna váltani az ms BR-re?!
Ez megnyugtató! -
Gabe18 #14185 Hát a BR meghajtó kiadása már egyáltalán nem lehetelen,mert a minap olvastam valahol hogy a MS azt a formátumot fogja előnyben részesiteni amelyik "megnyeri versenyt" (vagy valami ilyesmi volt).Tehát lehet hogy a BR meghajtó kész teve már ott van valahol a fiókban,csak elő kell venni... -
Gabe18 #14184 Egyáltalán Samsung drive van a gépben? -
A project a következö képpen nézne ki : DL lemezekkel bemelegitene az ms, aztán HD-val egy arconütés a konykurenciának, és mintegy hullagyalázás képp hirtelen kiadnak egy BR meghajtót és csak aztán jönnének rá a BD gamék. De ez kb. 5-6 év leforgása alatt.
(Hallkan megjegyzem, mire kiadnák a BD gamákat, addigra megoldódna a warez is rá) :)) -
partizan182 #14182 Akkor valószínű lesz frissítés, de nem kell megijedni, kicsi az esélye a hibának. Ha mégis beütne egy ügyesebb júzer otthon is meg tudja gyógyítani.
Mindenképpen bíztatlak a live-ra, anélkül a Box olyan mint ha egy Ferrarival mindig csak városban mennél betartva az 50-es sebbességet.
Kényelmes, szép, de nem az igazi. -
partizan182 #14181 Akkor lesz +1 kiegészítő amit még felesleges lesz megvenni...
Nexgen lemezeknek még nincs túl nagy értelme, nincs elég nagy piaca ahhoz hogy igazán beinduljon, és túl nagy igény sincs rá a nagyközönség részéről.
Aki meg mindenképpen HD-t akar annyira techjunkie (pl én) az már egy éve Hd-ben néz mindent. -
Mármint ekkor készült a gépem.
-
2006.04.17 - akkor lőttek neki?
-
Gabe18 #14178 Amig a játékokat DL lemezen adják ki adig semmi.Mindenki eldöntheti kell-e neki HD vagy BR.
Az viszont jo nagy szivás lenne ha utánna kitalálnák hogy akkor innentől minden játék HD vagy BR lemezre jön... -
Emberek és mi van ha az MS, egy Blu-ray meghatót is kiad a Box-hoz.?!
DL, HD, BR :)
-
Gabe18 #14176 Volt egy frissités mult évben ami egyes gépeknél az emlitett "E66" hibát okozta.Asszem csak Samsung meghajtós gépeken. -
partizan182 #14175 Az őszi dashboard frissítés szépen rátelepül a Boxra (kötelező) és a Samsung drive-os Boxok egy része (nagyon kevés) E66-os hibával elszáll, onnantól sekép sehang. Szoftveresen lehet javítani, tényleg nem para. Csak a Sansungoknál fordult elő, elég kevés esetben, és ha szeptember-október körüli vagy utáni gyártású a géped (hátoldalán a matricán van h mikori) akkor nem lesz gond.
Ha gond is lenne akkor meg vidd el megcsináltatni, nem nagy kunszt, utána már nem lesz baj. -
Ok, köszi szépen!
De...mibe halhat bele? :) -
partizan182 #14173 Attól függ mikori a gép.
Ha még az őszi frissítés előtti (ami valószínűtlen) akkor behalhat (könnyen javítható), de az nem a flash miatt van (anélkül is behalt néhány gép). Gyere nyugodtan Live-ra, legjobb dolog az egész X-ben. -
Azért köszi a válaszokat! Lehet kipróbálom! -
Volt már valaki akinek emiatt ment tönkre a (módosított)gépe? -
Azért nem mertem eddig fel menni a Live-ra, mert attól tartottam, hogy elront benne vmit, nem viszi majd az írott dolgokat stb. -
fozelek #14169 nem valószínű (e66?) -
csak mit? valami mást igen?
-
fozelek #14167 a crack-et nem. -
Nem ront el semmit nyugodtan menj fel vele. -
Sziasztok!
Tavaly októberben vettem egy egy flashelt 360-ast. Így mehetek vele a Live-ra? Nem tölt le olyan frissítést, ami elrontaná a crack-et?
Előre is köszi!
-
Ordel #14164 Köszi, neki már tegnap küldtem egy mailt, csak még nem üzent vissza. -
Attila 007 #14163 Keresd fel Wadarrt! Ő tuti fog tudni segíteni, nézzél vissza ebben a forumban és megtalálhatod az elérhetőségét, SIEG -
Ha a dvd meghajtó fingott ki akkor cumi mivel gari nincs.. -
Ordel #14161 A múlt hónapban vettem egy módosított Xbox 360 Prémium konzolt. A mai
reggel mikor bekapcsoltam, az olvasó már nem olvasta a másolt
játékaimat, ezért próbálgattam ki- és bekapcsolni. Sajnos csak
rosszabbodott a helyzet, már nem olvasott semmit, utána pedig megjelent
az E64-es hiba. Azóta bármennyit is pihentetem is a konzolt, egyből ezt
a hibajelzést adja ki. Utánanéztem, és látom, hogy ez DVD hardver hibát
jelent.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi ilyenkor a teendő? Ilyenkor
mindenképpen ki kell cserélni az egész olvasót? És ha igen, akkor az mennyibe kerülhet? -
Ha nekiállsz a pdz-nek akkor szólj rám ha látod hogy online vagyok :) (MrBond0070 fel vagyok véve)
-
Na jéghideg boxon is kifagyott ugyan ott.. dvd hiba sztem. -
tsabigo #14158 Ilyen samsung olvasót 4800ft-ért láttam valamelyik nap a neten. -
Szép meg minden de sok értelme nincs mert: ip tv itthon nuku, a vinyót meg úgyis megoldják hogy működjön a boltból negyed áron vásárolt ugyanolyan tipusúval.