176894

-
Derapo #14481 Halihóóóóóó!!!!Senki nem hallotta mit kérdeztem:( csak lcd meg plazmaizé...ezerszer lerágott csont.Ha esetleg valakinek van ötlete,hogy miért villog a bekapcsoló gomb közepe(nem a "ring of light")és miért nem műxik a gép dvd-je az segíjjen már. -
revolution
valakinek megy az oldal? -
azt nem a kontrasztra írtam, lehet rosszul fogalmaztam, azt az lcd és a plazma közötti különbségre írtam -
r76-ot rendeltem meg épp ma, 245ért adják
ja és még szívesen halanék házibarkács cooling tippeket, hogy ne legyen 3ledes a gép amíg el nem viszem pár hét múlva hűtésmoddoltatni :)
pl, ha pár centivel a légkondi alá rakom és ráfujatom a hideget az ér valamit? mennyi időnél nem érdemes tovább hajtani (mármint ami után már ki kéne kapcsolni és hagyni hogy lehűljön? (olyan 20 perc alatt hűl le úgy vettem észre) -
fejezzétek má abba az lcd témát...
-
savoo #14476 Meg az is elég erős ferdírtés, hogy "Kb akkora a különbség a plazma és az lcd között, mint az lcd és a sima tv között!" 
-
Huha plz valaki segitsen hogy kell irni DVDDecrypterrel persze privibe irjon!! -
partizan182 #14474 Ezt egy kicsit rosszul tudod.
"Kontrsztarány=élesség" ez butaság, semmi köze a 2-nek egymáshoz.
A kontrasztarány a gyakorlatban azt határozza meg, hogy a fekete mennyire lesz sötétszürke az LCD-n (mivel a fehérekkel sosem volt gond). Az hogy az LCD élesebb képet ad meg pozitívum akárhogyan is nézem(AA-t pedig a játékba kell beleépíteni).
"Lcdken ha játszassz játékkal, játék közben az egyenes vonalak picit vibrálhatnak," Ezt végképp nem tudom hogyan kötni a kontraszthoz... -
Kontrasztarány
A legmagasabb fehér- és feketeérték közti arány. Minél nagyobb annál élesebb a kontraszt, és ezzel természetesen a kép is! Pl: Lcdken ha játszassz játékkal, játék közben az egyenes vonalak picit vibrálhatnak, míg a plazma tvn tökéletesen jelenik meg! Kb akkora a különbség a plazma és az lcd között, mint az lcd és a sima tv között!
Sztem ez részletes leírás! Kontrsztarány=élesség, mint az antianalising a vkaridon, ha mondjuk ki van kapcsolva, az az lcd, és mondjuk 16szorosan vagy még nagyobban az a palzma -
minél nagyobb, természetesen annál jobb a kép minősége, pontosabban, a kontraszt jelentése=ellentét, vagy hasonló, ebből ki kellene tudnod következtetni!
plazma: 10ezer:1 általában
lcd: 600-1600:1 igkb(most elvileg jönnek a 10ezresek lcdben is)
a plazmák amúgy mint kontrasztba(10szer), mind fényerőben(kb 2szer) jobbak -
Hoho király!!!
Végre meglett a Gears of War, a Test Drive Unlimited, a Splinter Cell Double Agent meg a Wwe Smackdown vs. Raw 2007!!
HUHU indul a buli a szünetben!! -
partizan182 #14470 Sorry, válasz természetesen Adinak ment.
Forrás egyébként wikipedia. -
partizan182 #14469 "Thus the ratio of the luminosity of the brightest and the darkest color the system is capable of producing simultaneously at any instant of time is called static contrast ratio, while the ratio of the luminosity of the brightest and the darkest color the system is capable of producing over time is called dynamic contrast ratio."
A legvilágosabb és legfényesebb pont aránya amit a TV bír.
Tudni kell, hogy a megadott értékek elméleti maximumok, laboratóriumi körülmények között lehet őket előcsalogatni
-
jah azt kihagytam hogy olcsóé, és a játék természetesen X360-ra van! -
nem érdekel valakit egy eladó NYKO INTERCOOLER meg egy darab EREDETI NHL 2K7???
érdeklődni priviben! -
úgy tudom, h mi.. :DD
csak mit taka a 2000:1 v. 5000:1hez??
Mi a különbség.. melyik a jobb?
Illetve mit takarnak ezek a számok?:D -
próbáld ki a tv-den, hogy mi, vedd le és utána tedd fel! az lcd a sima tévédhez képest olyan középnél van vagy lejjebb -
Ez a kontraszt végülis most mi? -
Keresztapa24 #14463 Hali!
Valaki nemtud véletlenül segíteni abban,hogy kell összekötni az X360-at a PC-vel??? Vagy valami olyan oldal ahol ezt leírják de MAGYARUL??? Help plíííz! -
kb, de annyira nem zavaró sztem, tán a szürkeség egy picit + a plazmához képest túl éles, és nem olyan mozis hatású! DE a sima tvknél ezerszer jobb képet adnak! -
partizan182 #14461 Azért a 2000:1 dinamikus nagyon nagyon low-end még LCD viszonlatban is. A standard most 4000-5000:1-hez. Más kérdés hogy a dinamikus kontraszt egy parasztvakítás. -
Hát, mivel Lcd, jobb kontrasztra ne számítson! Vegyen Plazmát, ott csak beég a kép, de már jobb a kontraszt
, csak dupla annyiba kerül!
-
savoo #14459 Hát, ha 82 centist akar, akkor mélyebben a zsebébe kell nyúlni az szent... -
partizan182 #14458 Ezek szerint kénytelen sokat költeni rá...
Szomorú... -
savoo #14457 Azt meg a sok hibás készülék miatt felejtsd el
-
partizan182 #14456 Akkor már inkább ez:
LG 32LE2R -
partizan182 #14455 Keress rá, és utána felejtsd el SZVSZ.
2000:1 dinamikus kontraszt nagyon halovány. Kb 600:1-nek felel meg normál kontrasztként. -
#14454 Samsung LE32R32B a típusa keress rá! Van benne game mód is direkt a 360-hoz! -
#14453 igen! az 82-es! -
HI all egyszer be volt ide rakva egy kép egy xbox360-as kulcstartóról vagy miről ami egy egeret ábrázolt be tudná nekem linkelni valaki? -
Derapo #14451 Üdv!
Volt már valakinek olyan hibajelensége a 360-on,hogy a ring of light közepe pontosabban a bekapcsoló "ikon" villogott? Nos nekem most ezt csinálja a boxom.A közepe villog és nem adja ki a lemezt. Valakinek ötlet? -
nem, mer' egy idióta vagy -
Gyerekek... még nincs meg a pénzem az XBox360-ra de befogadtok mint 360-ast? :(
:D
-
OP Rendszer nem szólhat majd bele a játék ki írásába?? Mert jövő héten rohadt sok játékot kapok, meg Vistát akarom ki próbálni. -
Mozgásérzékelő -
ja, megnéztem, azokban a boltokban, ahol ez az akció van, ott 100ezer az xbox, de tudok olyan helyet ahol csak 83, de ott nincs bevételi akció, sztem egyértelmű, hogy nem adsz be egy 30000 éri boxot 3000ért -
Azért ők se hülyék.
-
tomeck01 #14444 Szerintem nem muszáj müködnie. Oda van írva, hogy a konzol alapállapotától függetlenül. De én azt nem értem, hogy 20e ft-nak számolják be és oda van írva, hogy így a prémium 79.990-ft-tól de több bolt most vitte le 80e ft körülre az árát így 60e ft-nak kéne lennie. -
vicc ez az akció, mert amit belinkeltem helyen, ott 83ezerbe kerül az xbox 360as, itt meg ha beadsz egy xboxot, akkor is csak 80ra tudod letornázni -
Zenty #14442 Itt a fő oldala :)
csere