176893

-
Új profil esetén csinálható meg ez háromszor, de akkor pontoknak fuccs. -
Régen működöt 3-4 alkalommal de azt hiszem most már nem. -
Zozo76 #14678 Tenyleg! Ezt en is olvastam valahol itt a neten. Valami olyasmit hogy akarhanyszor regisztralsz annyiszor 1 honap... De valahogy nem hiszek benne. Gondolom a jatekok single menteseinek is kampo akkor. Vagy nem? :) -
Eretnek #14677 Nem indul ujra ha letörlöd és csinálsz ujat?valahol ezt hallodtam
-
Menj csak nyugodtan! 1 hónap bőven elég kipróbálni. Ha pedig tetszik akkor meg érdemes a 12 hónapos kártyát venni mert a többi erősen lehúzás az ár/érték figyelembevételével. -
Figyelj 4600 Ft-ért már kaphatsz 3 hónapos LIVE tagságot olcsitól. Annyi idő alatt kipróbálhatod és rájöhetsz, hogy megéri-e ez neked.
-
Zozo76 #14674 Koszi a gyors valaszt. Akkor addig nem megyek a LIVEra. ;) -
Ha regisztálsz, onnantól kezdve egy hónapig van GOLDod. Ezen nem lehet változtatni. -
Zozo76 #14672 Lenne egy kerdesem. Ha belepek az XBOX LIVEra (ugye jar egy honap a geppel) akkor azonnal el kezd ketyegni a szamlalo? Mert meg nemigazan ismerem a GOWot es eleg gaz lenne igy jatszani vele a neten, kicsit meg gyurnem single-ben. Viszont mar szivesen korbeneznek a LIVEon. Toltenek le demot, stb. Vagy meg lehet oldani hogy nem "induljon" el az egyhonapos GOLD "elofizetes" hanem csak meg SILVER felhasznalokent legyek ott? -
Hát az szép!
-
De a cetli akkor is röhelyes. Egyszer jártam hasonlóan, csak akkor meg az volt, hogy a cédulán 10e volt, de a gépben meg 18e. Azt jött, hogy ez most így nem jó. És a legszebb az egészben, hogy kifelemenet még sípolt is, azt még a biztonsági őr is kötekedett. De legalább 10e ért kaptam meg. -
Ghost Recon Advanced Warfighter :)
Amúgy simán megvehette ennyiért, ugyanis tényleg lehet 10k-ért kapni mégpedig az Árkád beli MM-ba.
[Szerk. Bocs benéztem, fáradt vagyok. :) MM noob fuckers :D!] -
De azé kicsit sem feltnőek azok a szép nagy betűk a borítón. -
Mázlista embör vagy te vázeg! Sok MMes barom. -
Ezt a mákot!;Ð
-
Zozo76 #14665 Sziasztok!
Regi XBOXos vagyok, matol boldog (remelhetoleg) XBOX360 tulaj.
Mindjart vettem 2 jatekot is a gephez a Mediamarktba.
Ha minden igaz az egyikkel NAGYON jol jartam.
Legalabb is az 576 arlistaja szerint: Gears Of War 15 299 Ft
Csinaltam itthon egy screenshot-ot mielott felbontottam a DVDt.
Nezetek csak meg melyik program matricajat tettek ra!!! :)
-
Hát mondjuk szálítással együtt itt is megvan annyi.
Mert 20 kg-ig 8 ojró de hogyha többet rendelek egyszerre.
Legfeljebb rendelek mellé egy távirányítót az is csak 2000Ft:D -
Gabe18 #14663 Nekem is ilyen volt a monitorhoz asszem.Nem láttam különösebb hibáját,kép volt,hang,volt...És még én is 4000 valamennyiért vettem... -
TÉnyleg meglepően olcsó. Én még 4000ért vettem. -
Ez szar vagy tényleg ilyen olcsók? -
bazzeg, boltokban nincs verbatim/ricoh dl lemez? megnézem egy media marktban meg egy electro worldben is, előbbiben csak fuji dl volt, másikban semmi...fasza... -
GazCamp3r #14659 akinek flash-elt box van, az szted ne szedje majd le? mert emléxem, hogy anno volt ilyen védelem, hogy a flash-elt gépek bexartak...
(bár abba ha jól emléxem bele bukott a microfost)
ilyen várható most is? -
GazCamp3r #14658 Sziaztok, olyan kérdésem lenne, hogy nekem van két profile-om, egy online, meg egy offline, de 2.-ra nincs szükség, és szeretném letörölni. Vki megmondaná, hogy hogy lehet? -
#14628 -
nah jon az uj dashboard frissites nemsokara. lehet msnezni meg a letoltesnel be lehet allitani hogy kikapcsolja a gepet.. de azt is olvastam hogy a faneket is kikapcsolja, mer minek menhen letoltesnel............ ? -
Forza2 -
Hát ok akkor én azt fogom csinálni hogy nekem az 5.1 hez adtak olyan madzagot amin van egy jack és 2 rca,ez kell ahoz hogy dvd-n mennyen.
és legfeljebb csak a két első fog szólni mert nekem a monitorhoz köllene a hang.
esetleg valami más tipp hogy a monitoros megoldásnál valami másból kicsikarni hangot?
bocs a hülye fogalmazásért:D -
Hmm, hát Logitech Z-5500 | 75.000 HUF, ennél olcsóbba, sehogy :) Dekóder 20-25 k, de nem igazán érdemes azzal próbálkozni. -
Akkor hogy lehetne elérni olcsóba az 5.1 hangzást? -
Örülünk neki, reméljük nem család tag szájába :/
Na de ezekkel a gondokkal irány a mellesleg.hu ;) -
lopbisz #14650 oh ,de jól kivertem... -
Igen, pontosan. -
tehát sztereo marad :D csak 5-6 hangfalból fog szólni.. :) -
Utánaérdeklődtem egy hozzáértőnél. Szólni fog mind az öt hangfal de nem 5.1 szinten, hanem az összes egyaránt ugyanúgy. -
az csak sztereo lesz sajnos.. viszont azt még meglehetne próbálni, hogy veszel a pc-dbe egy olyan hangkarit amin van optikai bemenet, meg analóg kimenet. szerintem igy műxene... -
Gyors kérdésem lenne, az mitől lehet, h néha nem olvassa be a lemezt??
vmi unable vmit ír ki? -
Killer azt mondta hogy 5.1 tőle kérdezd meg pontosan meg fpgja tudni mondani mert neki is ilyen van. -
Végülis arra írod amire akarod. De akkor ne gyere ide nyafogni. Meg lett mondva hogy ricoh a jó. -
Jak16 #14642 Nem létezik Ridisc is, ez ilyen lilás. -
És ezzel igazi 5.1es élményt érünk el, vagy csak egy sima stereot? Mert ez sem mindegy, ugyanis nekem van egy HI-FIm + 2 nagyteljesítményű hangszóróm hozzá, én most azon játszok de az teljesen biztos nem nyújt olyan élményt mint egy 5.1!