176895

-
Gabe18 #14802 Az a fájdalomdíj biztos... -
ha van ilyen csatlakozó a videókártyád hátulján akkor simán ha nem akkor kell egy átalakító ami a kerek fekete sok lukút átalakítja ilyenné... :D -
Hát ez a New Wave nagyon amatőr banda... :DDDD -
Nem tudjátok, illen kábelt lehet vhogy PC-re kötni?
-
Hát de ha itt lesz a moncsi mellett a box akkor már nem ér el a tv-hez a hang. -
Na végre!! Megjött az XBOX! (Már végre működik is) Az Oblivionnal sokáig nyomtam, majd leesett a látványtól az állam, de a poén, hogy a tesztelők benhagytak egy Dead or Alive Xtreme 2 lemezt a gépben! Haha! Így nyertem egy játékot. -
veszel egy RCA aljzat--> jack dugó átalakítót és ezt bedugod egy jack aljzat--> jack aljzatba és ebbe mehet a füles :D -
Vagy a tv-dre kötöd a fülest. Nekem olyan fejhallgatóm van, aminek van vagy 4 méter vezetéke. Szóval valami hasonlót vegyél. :) Itt van ni! -
Ok thx.
és milyen átalakító kell? -
szerintem azon a fejhallgatón nem fogsz hangot hallani... max a pofázásokat liveon :D
viszont veszel egy átalakítót és a vga kábel 2 rca csatijára, akármilyen fejhallgatót ráköthetsz... -
PLs valaki válaszoljon.
mert akkor rögtön veszek egy vga kábelt és míg nem lesz más megoldás addig el leszek a fejhalgatóval is. -
babus #14791 Szia.Nekem is meg van,de nem tudom működik vagy sem és hogyan.Milyen gép kell hozzá?Pár dolgot le irhatnál.Köszi. -
[SS PATCH INCLUDED] -ez mit jelent?
-
Hogy lehet hangot kicsiszolni a mikrofonos fejhalgatóból?
-
van egy gondom:
van egy x1-es gém,ami csak 50hz-et támogat,hogy tudom megoldani,hogy a wide tft-n menjen?megnéztem a vga kari kontrol paneljén és nem támogatja,de gondolom ennek amúgy sem lenne köze hozzá?
mert van aneten egy leírás de az pont az ellenkezőjére igaz,ha 60hz kéne -
monster madness demó a lájvon -
Amúgy tegnap éjjel környékén nektek is elment a live? Mert nekem nem tudott fellépni pc-n viszont ment a net. -
Lehet össze olvastam az alatta levővel. 
Jogos. -
Nem, PCn. Pedig nem gyenge. 3 Ghz proci, 1 GB RAM GeForce 6600 videókártya. De ez akadt. Nem semmi mi? Bár gondolom scak nem tetszett nei valami. -
Zozo76 #14783 HALO ALPHA a neve. PCn fut, kis 2Ds shootter. Asszem a neten is lehet nyomni. ;) -
Zozo76 #14782 "Hogy merészeled magad "hit-hű" konzolosnak mondani ha nem vagy halo mániákus!!!?"
Valamit nagyon beneztel... Olvass vissza. Ki linkelt HALO kepeket? Ki irta hogy AZERT veszi mar a masodik Microsoft konzolt mert HALOt imadja? ;) -
kisaba #14781 Már megoldottam köszi -
nem tudjátok, hogy a shadowrunban lesz singli is?csodálkoznék,ha nem,mert mindenhol csak a multijáról áradoznak -
kisaba #14779
Leszedtem ezt:
Lost.Planet.Extreme.Condition.PAL.XBOX360-Allstars
Kicsomagolás után csak egy iso file-t kaptam. Nincs semmi mellette. Csak simán ezt az iso file-t nyomjam be CloneCD-be, vagy kell valamit csinálnom, hogy menjen?
Bocs a warezért, ha ide nem akartok, akkor légyszi valaki priviben adjon tanácsot!!!
Köszi -
kb en is annyit jatszottam vele... -
xbox 360ason? -
Ez enekm megvolt. Akadtd. -
Hogy merészeled magad "hit-hű" konzolosnak mondani ha nem vagy halo mániákus!!!?
-
Forza 2 replay movie -
ez jó
, mi a neve? kipróbálnám
-
Zozo76 #14772 Tessek, egy 2Ds HALO jatek... 
-
Zozo76 #14771 Nekem a HALO a nagybetus jatek. Ezert lettem, es ezert vagyok XBOXos. Mas konzol mar emiatt szoba sem johet nalam, hidegen hagy. Elosszor a HALO utana a tobbi jatek... 

-
Én is így vagyok ezzel, soha a büdös életben nem ragadott magával a Halo őrület, az első két résszel összesen 1 órát ha játszottam. Nemtom, valahogy nem izgat. -
HEhe... nekem kicsit unreal tournament érzésem van. kurvára érdekkel engem is! -
Én meg jobban várom, mint bármi mást. -
kijott egy ujabb video a halo3 rol.. a fejlesztok beszelnek a multirol.... nemtom.. engem rohadtul nem fog meg ez a jatek.....inkabb gow vagy graw2 -
Jak16 #14766 jaja ez jó :-D -
Halo3 béta jön májusban -
A media center annyit tesz hogy a szgépeden levő wmv mp3 fileokat le tudod játszani a boxon is. Átmásolni semmit se lehet. Játékot meg pláne. -
Hali!
Csak annyi,hogy minden SD TV 750x700(asszem ennyi),tehát semmi különbség gyátrók között?