176895
banner
  • Gabe18
    Az a fájdalomdíj biztos...
  • Police88
    ha van ilyen csatlakozó a videókártyád hátulján akkor simán ha nem akkor kell egy átalakító ami a kerek fekete sok lukút átalakítja ilyenné... :D
  • Kaplan
    Hát ez a New Wave nagyon amatőr banda... :DDDD
  • sztomy69
    Nem tudjátok, illen kábelt lehet vhogy PC-re kötni?
  • Attila8805
    Hát de ha itt lesz a moncsi mellett a box akkor már nem ér el a tv-hez a hang.
  • Casper007
    Na végre!! Megjött az XBOX! (Már végre működik is) Az Oblivionnal sokáig nyomtam, majd leesett a látványtól az állam, de a poén, hogy a tesztelők benhagytak egy Dead or Alive Xtreme 2 lemezt a gépben! Haha! Így nyertem egy játékot.
  • TrIp
    veszel egy RCA aljzat--> jack dugó átalakítót és ezt bedugod egy jack aljzat--> jack aljzatba és ebbe mehet a füles :D
  • cenobite
    Vagy a tv-dre kötöd a fülest. Nekem olyan fejhallgatóm van, aminek van vagy 4 méter vezetéke. Szóval valami hasonlót vegyél. :) Itt van ni!
  • Attila8805
    Ok thx.
    és milyen átalakító kell?
  • TrIp
    szerintem azon a fejhallgatón nem fogsz hangot hallani... max a pofázásokat liveon :D
    viszont veszel egy átalakítót és a vga kábel 2 rca csatijára, akármilyen fejhallgatót ráköthetsz...
  • Attila8805
    PLs valaki válaszoljon.
    mert akkor rögtön veszek egy vga kábelt és míg nem lesz más megoldás addig el leszek a fejhalgatóval is.
  • babus
    Szia.Nekem is meg van,de nem tudom működik vagy sem és hogyan.Milyen gép kell hozzá?Pár dolgot le irhatnál.Köszi.
  • teddymac
    [SS PATCH INCLUDED] -ez mit jelent?
  • Attila8805
    Hogy lehet hangot kicsiszolni a mikrofonos fejhalgatóból?
  • ThugEdge
    van egy gondom:
    van egy x1-es gém,ami csak 50hz-et támogat,hogy tudom megoldani,hogy a wide tft-n menjen?megnéztem a vga kari kontrol paneljén és nem támogatja,de gondolom ennek amúgy sem lenne köze hozzá?
    mert van aneten egy leírás de az pont az ellenkezőjére igaz,ha 60hz kéne
  • ThugEdge
    monster madness demó a lájvon
  • Zsoltika 007
    Amúgy tegnap éjjel környékén nektek is elment a live? Mert nekem nem tudott fellépni pc-n viszont ment a net.
  • Zsoltika 007
    Lehet össze olvastam az alatta levővel.
    Jogos.
  • KILLER2
    Nem, PCn. Pedig nem gyenge. 3 Ghz proci, 1 GB RAM GeForce 6600 videókártya. De ez akadt. Nem semmi mi? Bár gondolom scak nem tetszett nei valami.
  • Zozo76
    HALO ALPHA a neve. PCn fut, kis 2Ds shootter. Asszem a neten is lehet nyomni. ;)
  • Zozo76
    "Hogy merészeled magad "hit-hű" konzolosnak mondani ha nem vagy halo mániákus!!!?"

Valamit nagyon beneztel... Olvass vissza. Ki linkelt HALO kepeket? Ki irta hogy AZERT veszi mar a masodik Microsoft konzolt mert HALOt imadja? ;)
  • kisaba
    Már megoldottam köszi
  • ThugEdge
    nem tudjátok, hogy a shadowrunban lesz singli is?csodálkoznék,ha nem,mert mindenhol csak a multijáról áradoznak
  • kisaba

Leszedtem ezt:
    Lost.Planet.Extreme.Condition.PAL.XBOX360-Allstars
    Kicsomagolás után csak egy iso file-t kaptam. Nincs semmi mellette. Csak simán ezt az iso file-t nyomjam be CloneCD-be, vagy kell valamit csinálnom, hogy menjen?
    Bocs a warezért, ha ide nem akartok, akkor légyszi valaki priviben adjon tanácsot!!!
    Köszi
  • CSOCSO
    kb en is annyit jatszottam vele...
  • tobias88
    xbox 360ason?
  • KILLER2
    Ez enekm megvolt. Akadtd.
  • Zsoltika 007
    Hogy merészeled magad "hit-hű" konzolosnak mondani ha nem vagy halo mániákus!!!?
  • deep
    Forza 2 replay movie
  • tobias88
    ez jó, mi a neve? kipróbálnám
  • Zozo76
    Tessek, egy 2Ds HALO jatek...

• Zozo76
    Nekem a HALO a nagybetus jatek. Ezert lettem, es ezert vagyok XBOXos. Mas konzol mar emiatt szoba sem johet nalam, hidegen hagy. Elosszor a HALO utana a tobbi jatek...
  • deep
    Én is így vagyok ezzel, soha a büdös életben nem ragadott magával a Halo őrület, az első két résszel összesen 1 órát ha játszottam. Nemtom, valahogy nem izgat.
  • Adi
    HEhe... nekem kicsit unreal tournament érzésem van. kurvára érdekkel engem is!
  • guardian hero
    Én meg jobban várom, mint bármi mást.
  • CSOCSO
    kijott egy ujabb video a halo3 rol.. a fejlesztok beszelnek a multirol.... nemtom.. engem rohadtul nem fog meg ez a jatek.....inkabb gow vagy graw2
  • Jak16
    jaja ez jó :-D
  • Zsoltika 007
    Halo3 béta jön májusban
  • Zsoltika 007
    A media center annyit tesz hogy a szgépeden levő wmv mp3 fileokat le tudod játszani a boxon is. Átmásolni semmit se lehet. Játékot meg pláne.
  • sztechnika
    Hali!

Csak annyi,hogy minden SD TV 750x700(asszem ennyi),tehát semmi különbség gyátrók között?