176895

-
Ricoh-ra is jó nem? -
Amugy nagyon fontos,hogy amit a csomagba raktam azt a verzioju dvd iro progival irjunk Verbatim DVD-DL lemezeket. -
Köszi!
-
Unreal1942 #14839 mert rosszul lett linkelve a következő hozzászólásában már javítva van. -
nem jött be semmi... 404 -
http://rapidshare.com/files/25969106/imageburn.rar -
Akinek kell leiras,hogy hogyan irjunk ki xbox 360-ra játékokat az küldjön privit.(képekkel,szöveggel,kellékekkel 1ütt)
Na most egy csomóan kértétek,ezért inkább feltöltöttem:xbox360dvdburn -
Állítólag verbatim ami még jó. -
Ricoh lemezen kívül milyenre érdemes még írni? -
Hát remélem ha veszek egy 111D vagy 112D-t akkor eltűnik ez a probléma.Már csak azért is mert a Rainbow Six Vegast nagyon megkedveltem. -
Mit értesz az alatt,hogy "egy magánszemély ellentétben a céggel"?
Ha arra gondoltál, hogy konzolboltban jobban flashelnek mint te vagy én otthon akkor a válaszom: a legtöbbször NEM jobb a cég. Ott is valami kis kocka a hátsó szobában csinálja meg neked hirtelen a gépedet néhány helyen...nem kell hasraesni előttük. Pláne amikor szétbarmolják a burkolatodat és Crackdown-os E66 hibák alatt is még 4.xx-es firmwaret erőltettek a gépekbe. KONTÁRSÁG!
Lutri az egész...de a legjobb amikor még a "ki is tisztították" szöveggel jönnek. Mit tisztítottak ki??? LOl, olyan sima a gép nyákja belülről, hogy még 1 légy is elcsúszik rajta...nemám' a por -
igen, mindet és nem megy tőle tönkre, de ha észre lehet venni, ahogy fölbontották, oda a garancia!(erre azért figyelnek) -
Zozo76 #14830 Szerintetek ez a kabel jo? Ugy ertem hogy kepminosegre. Nem lesznek zavaro interferenciak a kepen? Foleg az RGB resz erdekel most de ami a jo hogy a monitor csati is rajta van, plusz a sztereo jobb/bal csatrona is amit az erositobe tudok kotni. Holnap delutan megyek pestre addig mondjatok mar velemenyt rola. Nyugodtan megvehetem? Vagy inkabb nezzek valami jobb RGB kabelt es kesobb majd veszek egy monitorkabelt is? Szerintem az ara kedvezo. A sima XBOXhoz anno elkovettem azt a hibat hogy az olcso utangyartott kabelt vettem meg es nem az eredeti Microsoft-ot (RGB), es a TVn hullamos egy kicsit a kep, ellentetben ha a geppel kapott kompozitot hasznalom azzal tiszta csakhat gyengebb a kep. Most nem szeretnek ebbe a hibaba esni a 360-al is. 5500Ft az ara.
-
Halihóóó!
1 nagyon 1xű kérdést tennék fel Tőletek:Minden Xbox360 ugyanúgy flashelik?(pl.egy magánszemély ellentétben a céggel)És a box nem tud tönkremenni tőle?
Köszi előre!
-
jó lesz neked a 112D
főleg mert a 111D-t már nem nagyon lehet kapni, én tegnap vettem 112D-t és 8100 forintba került, szóval megéri, elvileg mégjobb fej van benne mint az előzőkbe! -
OK akkor sztem veszek egyet!És akkor clonecd-vel igaz?Nah de ha akkor se sikerül felkötöm magam! -
111D -
Szerintem vegyél egy 11D-t, jobb helyeken 8e-ért már lehet kapni, hamar behozza az árát :) -
Köszi szépen a segítségeteket.Akkor az LG író lesz a hunyó.A másik gépembe Samsung Writemaster van szerintetek azzal jó lenne vagy vegyek egy PIO írót?Vagy melyik a legjobb író game kiírására? -
LG író a gond nekem elhiheted, először nekem is az volt. -
Hát én már nem tudom mivel csináljam!Nem akarok több pénzt feleslegesen kidobni,nekm egy módszer kell de az jó legyen, csak az a baj h mindenki mást mond. -
nekem megy a clonecdvel írt cucc is meg az imgburnel írt is.. sőt frissítettem is a liveról már. -
Amúgy tett bele Xtra hűtést is. -
Jó Akkor írja már le valaki részletesen hogyan tudok jól kiírni játékot,mert nem akarok hogy 10.000Ft amit fizettem kirepüljön az ablakon.Teljesen kétségbe vagyok esve.Hogy írjak akkor h jó legyen?Ha kell veszek PIOírót is.Valaki légyszi segítsen. -
LOL, ez az ember akkor nem szakember. Ha nincs lezárva a lemez stb akkor el sem indulna a játék. Jézusom!
Szóval a sípolás meg a csíkok azért voltak neked, mert jól felmelegedett a videó proci és megmakkant a gép. Ha kihűl akkor mennie kell megint.
És ne 10 perc alatt égesd ki a lemezt mert nemsokára olvashatatlan lesz, ráadásul szenved az olvasásával a dvdolvasód is....aztán az is kinyiffan.
Mindenesetre ez a clonecd stb magyarázat igen mókás volt :) -
Akinek kell leiras,hogy hogyan irjunk ki xbox 360-ra játékokat az küldjön privit.(képekkel,szöveggel,kellékekkel 1ütt) -
Az érdekelne, hogy még nem írtam gamet és hogy csak amit leszedek öszzeillesztem ha kell és kiírom Clone cd-vel és kész?köszi -
Nem amint betette a faszi a jól kiírt lemezt onanntól már a GoW is futott rendesen. -
partizan182 #14814 Asszem a 4.1-es samu firm-nek vannak gondjai konkrétan az eredeti GOW-al, úgy tűnik belefutottál...
CloneCD tökéletesen müxik nálam (pedig Hitaci, az érzékenyebb a lemezekre), a lehető leglassabban írd ki a cuccot, így 40 perc, de semmi baja.
És vegyél eredeti játékot is :) -
Köszi!Mások véleménye is érdekel,mégegyszer köszi. -
PIO 111D-m van és dvd Decrypter-rel írom ki a játékokat.
Tutorial -
111D lenne a gépbe.Most LG van:).Namost azt szeretném kérdezni hogy lehetsges e ez amit mondott a csávó és hogy ti hogy írjátok a gamekat h jó legyen. -
Sziasztok!Lenne egy problémám.Nemrég elvittem a boxomat flasheltetni, a faszi meg is csinálta,hazavittem,írtam ki rá játékot imageburn-al (18-19pec alatt kiírta)2 napig ment minden jól szuper minden aztán harmadik nap bekapcsolom játszok 2 percet aztán két sípolás és pixelcsíkok jelennnek meg a képernyőn.Mondom nem baj bekapcsolom még egyszer,újra ezt csinálja(a másolt dvd-vel csinálta ezt)Beteszem a másik írott DVD-t két sípolás és zöld képernyő.Aztán még az EREDETI gears of War-al is ezt csinálta.Visszavittem a faszihoz, ő azt mondta hogy azért mert nem Clone cd-vel írtam és az a progi (imageburn) nem zárta le normálisan a lemezt így vitte egy két napig majd lefagyott és azért nem vitte a GoW-mert frissített vmi BIOS-t a gép és akkor az se indul el.Aztán betett egy jól kiírt DVD-t a gépbe és a probléma nem jelentkezett.Azt mondta hogy a cloneCD-vel kiírni és jó lenne ha PIONIER -
Szerintem se kell egyből a legrosszabbra gondolni. Valamelyik nap nekem se működött a live. -
Unreal1942 #14808 Nekem se ment tegnap este. Lehet, hogy valami központi hiba volt. -
Guri #14807 Sziasztok!
Sikerült hozzájutnom egy XBOX360-hoz. Tegnap este a live-ot próbáltam volna ki, de nem engedett be.
Windows Live ID-m van (nem MSN-es, vagy Hotmail-os), de nem fogadta el.
Segítsetek mit rontottam el?! Gamertagnak azt választottam, amivel már offline játszottam. Email, pwd jó. Mégsem megy! -
ss patch elvileg ahhoz van hogy nyugodtan jatszhatsz vele neten, nem tudsz lebukni hogy masolt jatekkal jatszol.. elvileg SS patched nelkuli jatekkal is tudsz jatszani.. hogy lebuksz-e?? fogalmam sincs.
patchelni mar probaltam.. kevesebb sikerrel.. nem is szarakodok mar vele... talan a jatekaim fele nem is SS patched megis jatszottam veluk es semmi bajom (lekopogom) -
délután benyomok majd képet róla... :) -
[SS PATCH INCLUDED] -ez mit jelent?
-
Légyszi mégegyszer mert az rca ig értettem.:D