176895

-
Én örülök neki:) -
Ezt elírtam sorry BS -
Hát nemigaz, most olvastam, h lesz PC-re is Lost Planet, elveszett még egy exkluzív gameünk :( -
Hát nemigaz, most olvastam, h lesz PS-re is Lost Planet, elveszett még egy exkluzív gameünk :( -
Olcsi2 #14918 Gyilkolja a masinakat allitolag, fagyogat rendesen es harom piros led-es hibat is okoz. Az xbox.com forumain van par thred amit erdemes olvasgatni, ha gondolkozol a gitarvasarlason. -
miagáz a giutar heroval?? lemaradtam aszem.. -
Olcsi2 #14916 Nekem nem a stilusom az ilyesmi, de a tesztek alapjan pont az akcio sikerult a legjobban, joval gyorsabb es erettebb jatek mint a Chromehounds volt. Szal nem lehetetlen, hogy akkor neked be fog jonni. Nekem most a Two Worldsig kell kihuzni valahogy... :) -
És amúgy jó a játék? Mert én szeretem az ilyen meches-fejlesztgetős dolgokat, de a videók alapján maga az action hót gagyinak látszott, és nem úgy nézett ki, mintha bármi taktika/fejlesztgetés lenne mögötte. EU marketplace-en meg még demó sincs... -
Aztán majd rajtad veri le ha felrobban a gépe egy gitár szóló alatt, megéri ez neked? :D -
Olcsi2 #14913 Legalabbis, akkor varjal vele, ha butykolt a masina. Ha nem, akkor itt az alakalom, hogy probara tedd a geped es kideritsd, birja-e a strapat... :) -
Olcsi2 #14912 Az Armored Core retegjatek. A magyar warezjanik tobbsege sosem fogja 15 percnel tovabb a gepben tartani es megkonnyezik a princot is, amire kiirtak, majd visszarohannak a mainstream tucatcuccaikhoz es szutyokoznak, ha a tema szoba kerul. Ennek ellenere az a reteg, aki szivesen szorakozik Mech-ek fejlesztgetesevel, palyankenti strategiak tervezgetesevel, satobbi, az nagyon orulni fog egy olyan Armored Core-nak, amit vegre grafikailag is feltuningoltak es az eddigieknel joval akcioorientaltabba tettek. Az AC tipikusan az a jatek, amit egy demo alapjan nem lehet rendesen megitelni, ugyanis a jatek kicsit komolyabb elmelyulest kivan, mint izomkolosszus agyatlan szarjancsi amerikaiakkal zombikra lovoldozni. -
Rendeltél tőlük?
Az 5.2 fw az jobb flashelve mint a 4.xx? -
Lehet majd kapni, sőt elméletileg már lehet is valamelyik MM-ben, de szerintem még várj kicsit vele, most vannak gondok a játék körül. -
jó hely.... -
chris0000 #14908 Hy. Nem tudjátok a Guitar Hero II-t lehet majd itt kapni??(gitárral együtt)
Sztem nagyon jó.
-
Hello!
1.Mit tudtok a gólemkonzolról?(www.golemkonzol.hu)
Xbox 360 Premium 90 ezer(flashelve,ajándék eredeti game,vagy VGA kábel,12 hó gari még így is)
2.Ez jót jelent?Viszi a backup lemezeket (írott lemezeket) A legújabb 5.2 FW! -
Hát nem egy nagy durranás az biztos. -
Olcsi2 #14905 csak USA verzio van meg es nem regiomentes, Europaban asszem aprilis vege, majus elejen jelenik meg valamikor. -
Én a demot kiprobáltam szutyi egy game . -
csa All!
Az az Armored Core 4 az megjelent??
mert itt http://tothegame.com/game.asp?id=5959 azt irja hogy marc 20. -
Hááát. Nem vagyok angy szakértő írásban, de szeritnem próbáld meg. talán más lemezre. Nekem eddig a Verbatim mindig bevállt. Samsung meghajtóm csak úgy tömi magába! -
Nekem meg a WWE smackdown csinálja azt, h nem mindig olvassa be a box. De csak azt a dvd-t(ricoh).. szerinted mi lehet baj?
Érdemes kiírnom mégegyszer vagy ami szar az szar? -
Unreal1942 #14900 Köszi. Akkor teljesen tárgytalan :) -
Gondolom írási hiba, ha másolt. -
dead rising nem írkálja nektek ki hogy disc unreadable?? mert nekem mindig ugyanott, de látszólag semmi baja a lemeznek, és csak ennél a játéknál csinálja -
Olcsi2 #14897 kormany maceras... :( -
értem
köszi -
partizan182 #14895 Vagy úgy kéred alapból. Sok helyen foglalkoznak ilyesmivel.
Silver abban különbözik a Gold-tól, hogy nem tudsz online játszani, de demókat, videókat tölteni, ilyesmit tudsz. Meg a silver ingyenes. -
Google, FAQ, kereső -
ja és a silver az milyen? -
aha
és az mi?:D
bár gondolom ráérek vele akkor foglalkozni mikor már meglesz -
Arra van a flashelés. -
ennyi?
aszittem van vmi védelmi vonal -
partizan182 #14889 "tört dolgokat mennyire macerás elinditani?"
Beteszed a dvd-t a boxba... nem bonyolult...
Gold: játszhatsz a játékokkal neten. Érdemes, rohadt jó a Live. -
ja és ez a gold előfizetés mire jo? -
naggyjából átnyálaztam a faqot és azt szeretném kérdezni, hogy (bocs ha nem szabad kérdezni ilyesmit) tört dolgokat mennyire macerás elinditani? -
5k, Wireless tudomásom szerint nincs. -
Unreal1942 #14885 Mennyi volt? Wireless nincs?
Nem mintha kéne egy 3. :) csak informálodok. -
partizan182 #14884 Devan.
Jobb. -
Hali a samsung drievos xbox a jobb?
Vagy ilyen nincs is?