176895
banner
  • sztechnika
    Én örülök neki:)
  • sztomy69
    Ezt elírtam sorry BS
  • sztomy69
    Hát nemigaz, most olvastam, h lesz PC-re is Lost Planet, elveszett még egy exkluzív gameünk :(
  • sztomy69
    Hát nemigaz, most olvastam, h lesz PS-re is Lost Planet, elveszett még egy exkluzív gameünk :(
  • Olcsi2
    Gyilkolja a masinakat allitolag, fagyogat rendesen es harom piros led-es hibat is okoz. Az xbox.com forumain van par thred amit erdemes olvasgatni, ha gondolkozol a gitarvasarlason.
  • TrIp
    miagáz a giutar heroval?? lemaradtam aszem..
  • Olcsi2
    Nekem nem a stilusom az ilyesmi, de a tesztek alapjan pont az akcio sikerult a legjobban, joval gyorsabb es erettebb jatek mint a Chromehounds volt. Szal nem lehetetlen, hogy akkor neked be fog jonni. Nekem most a Two Worldsig kell kihuzni valahogy... :)
  • guardian hero
    És amúgy jó a játék? Mert én szeretem az ilyen meches-fejlesztgetős dolgokat, de a videók alapján maga az action hót gagyinak látszott, és nem úgy nézett ki, mintha bármi taktika/fejlesztgetés lenne mögötte. EU marketplace-en meg még demó sincs...
  • Kaplan
    Aztán majd rajtad veri le ha felrobban a gépe egy gitár szóló alatt, megéri ez neked? :D
  • Olcsi2
    Legalabbis, akkor varjal vele, ha butykolt a masina. Ha nem, akkor itt az alakalom, hogy probara tedd a geped es kideritsd, birja-e a strapat... :)
  • Olcsi2
    Az Armored Core retegjatek. A magyar warezjanik tobbsege sosem fogja 15 percnel tovabb a gepben tartani es megkonnyezik a princot is, amire kiirtak, majd visszarohannak a mainstream tucatcuccaikhoz es szutyokoznak, ha a tema szoba kerul. Ennek ellenere az a reteg, aki szivesen szorakozik Mech-ek fejlesztgetesevel, palyankenti strategiak tervezgetesevel, satobbi, az nagyon orulni fog egy olyan Armored Core-nak, amit vegre grafikailag is feltuningoltak es az eddigieknel joval akcioorientaltabba tettek. Az AC tipikusan az a jatek, amit egy demo alapjan nem lehet rendesen megitelni, ugyanis a jatek kicsit komolyabb elmelyulest kivan, mint izomkolosszus agyatlan szarjancsi amerikaiakkal zombikra lovoldozni.
  • sztechnika
    Rendeltél tőlük?
    Az 5.2 fw az jobb flashelve mint a 4.xx?
  • Kaplan
    Lehet majd kapni, sőt elméletileg már lehet is valamelyik MM-ben, de szerintem még várj kicsit vele, most vannak gondok a játék körül.
  • teddymac
    jó hely....
  • chris0000
    Hy. Nem tudjátok a Guitar Hero II-t lehet majd itt kapni??(gitárral együtt) Sztem nagyon jó.
  • sztechnika
    Hello!
    1.Mit tudtok a gólemkonzolról?(www.golemkonzol.hu)
    Xbox 360 Premium 90 ezer(flashelve,ajándék eredeti game,vagy VGA kábel,12 hó gari még így is)
    2.Ez jót jelent?Viszi a backup lemezeket (írott lemezeket) A legújabb 5.2 FW!
  • Zsoltika 007
    Hát nem egy nagy durranás az biztos.
  • Olcsi2
    csak USA verzio van meg es nem regiomentes, Europaban asszem aprilis vege, majus elejen jelenik meg valamikor.
  • teddymac
    Én a demot kiprobáltam szutyi egy game .
  • rambuu
    csa All!
    Az az Armored Core 4 az megjelent??
    mert itt http://tothegame.com/game.asp?id=5959 azt irja hogy marc 20.
  • KILLER2
    Hááát. Nem vagyok angy szakértő írásban, de szeritnem próbáld meg. talán más lemezre. Nekem eddig a Verbatim mindig bevállt. Samsung meghajtóm csak úgy tömi magába!
  • Adi
    Nekem meg a WWE smackdown csinálja azt, h nem mindig olvassa be a box. De csak azt a dvd-t(ricoh).. szerinted mi lehet baj?
    Érdemes kiírnom mégegyszer vagy ami szar az szar?
  • Unreal1942
    Köszi. Akkor teljesen tárgytalan :)
  • KILLER2
    Gondolom írási hiba, ha másolt.
  • TrIp
    dead rising nem írkálja nektek ki hogy disc unreadable?? mert nekem mindig ugyanott, de látszólag semmi baja a lemeznek, és csak ennél a játéknál csinálja
  • Olcsi2
    kormany maceras... :(
  • maffioso
    értem
    köszi
  • partizan182
    Vagy úgy kéred alapból. Sok helyen foglalkoznak ilyesmivel.
    Silver abban különbözik a Gold-tól, hogy nem tudsz online játszani, de demókat, videókat tölteni, ilyesmit tudsz. Meg a silver ingyenes.
  • KILLER2
    Google, FAQ, kereső
  • maffioso
    ja és a silver az milyen?
  • maffioso
    aha
    és az mi?:D
    bár gondolom ráérek vele akkor foglalkozni mikor már meglesz
  • Kaplan
    Arra van a flashelés.
  • maffioso
    ennyi?
    aszittem van vmi védelmi vonal
  • partizan182
    "tört dolgokat mennyire macerás elinditani?"
    Beteszed a dvd-t a boxba... nem bonyolult...

Gold: játszhatsz a játékokkal neten. Érdemes, rohadt jó a Live.
  • maffioso
    ja és ez a gold előfizetés mire jo?
  • maffioso
    naggyjából átnyálaztam a faqot és azt szeretném kérdezni, hogy (bocs ha nem szabad kérdezni ilyesmit) tört dolgokat mennyire macerás elinditani?
  • Kaplan
    5k, Wireless tudomásom szerint nincs.
  • Unreal1942
    Mennyi volt? Wireless nincs?
    Nem mintha kéne egy 3. :) csak informálodok.
  • partizan182
    Devan.
    Jobb.
  • sztechnika
    Hali a samsung drievos xbox a jobb?
    Vagy ilyen nincs is?