176895

-
Jaja, szaggat mint állat. Elég tré dolog így kiadni, még ha csak demó is. -
Olyan, mint az eredeti. Rajta van a DVD mintája. -
Nyomtatott? Már mint? -
EasyLife #14959 Hali
Leszeedtem Shrek 3 demóját és furcsa mód azt veszem észre h olyan mintha szaggatna a játék
másnál is jelentkezett hasonló probléma? -
De kár, hogy nekem nyomtatott lemezeim vannak :D (leszámítva néhányat) -
turho #14957 Egyelőre csak akkor ha becsöngetnek, nyomnak egy open-t a gépeden, és meglátjákhogy alkoholos filctollal van ráírva a COD3 felirat :D -
imuthesz #14956 flashelt géppel ha multizól, azt ki tudják már szűrni? -
Aha, értem, csak azért kérdeztem mert elgondolkodtam hogy veszek majd egyet csak nem akarom hogy tönkremenjen, vagy 360 lesz vagy PS3, még nemtom, de azért kösz a helpet. -
Az összes szériás gép egy szar felépítésben, amúgy eléldegélnek egy ideig. Jó játékot!
-
Csak mint mindig. Szar hűtés. Amúgy okésak. -
Sziasztok!
A mostani szériás gépekkel szokott probléma lenni? -
Ja és a box alatt van 1 vga kazetta amin a gyűrük ura van
. Elvileg jobb a hűtés
-
turho #14950 Persze, ha sokáig vered az asztalt, kapsz másik intercoolert... -
Ez így van. -
És azért is vállalnak garanciát, ha beleég az intercooler a 360ba?
-
Én még olyat is hallottam, hogy ha állítva van a gép a olvasó ékszíjja is elkopik vagy valami lyesmi -
savoo #14946 Nagy francok a golemesek néztem, a garanciát, hogy-hogy van és 3led-re csak akkor vállalnak garit, ha veszel náluk intercoolert, azért mondják, hogy jobb mint a fordulatszám tuning...:P -
nekem is venti-mod van benne... és fektetve van a gép, egy hozzáértő mondta, hogy állított gépeknél kifolyik a gpu alól hővezető paszta. jah és a négy sarkánál meg van emelve 4 db radírral ( xD ) hogy alul is szellőzzön. plusz nincs mögötte semmi, csak soksok levegő. ha ezek után megdöglik fck microsoft, veszek egy PS3-at :D -
Igen, jobb hűtést kap. Lényegesen. -
Amugy most a venti ford szám utána gép jó hűtést kap?Mert ha megteszem gari ugrik... -
Már megvan...
Igen,írja is hogy ne rakosgassuk sokat....marha jó
-
Hát ja eza hátránya.
Amugy hűtésmodot nem nehéz csinálni,aki tud PC-n annak konzolon is sikerülni fog.
Amugy azoka képek megvannak még? -
szerintem az utolsó 3 hsz.ben benne van a lényeg.. ;) -
Nem csak azt. Szét is égetheti a csatlakozót és gallyra vághatja a gépet is. Voltak képek is. -
Akkor tényleg érthet a dologhoz ez a Golemkonzol... Tudni illik az Intercooler csatlakazója egyszerűen rásül az Xbox-ra, az eredeti ventik fordulatszámnövelése pedig a lehető legjobb megoldás. -
vagy azok esküsznek az intercoolerre, akik nem tudnak hűtésmodot csinálni..?! ;) döntsd el!
szareza világ, mindenhol csak az érdekek.. amúgy IC elbassza a vinyót szép lassan, csakúgy szólok :) -
Nincs valakinek meghivója BLACKCATS.-re ? :) -
Haveromnak van és rengeteg levegőt présel át.
Csak kiváncsi voltam,hogy mit gondoltok.
Amugy csak azok írják azt ,hogy szar akik hűtésmodot változtatnak,hogy ne ezt vegyed ami nagyon hatásos,hanem azt amim csak 20%hatásosabb.
Volt is 1 honlap a gyerek szervizben dolgozik és mindent elutasít a 3 Piros Ledes problémánál.
Felhívtam a Golemkonzol-t és mondták,hogy végülis megutdják nekem csinálni a fordulatszám szabályozást,de az alig ér valamit,inkább Intercoolert vegyek. -
a gitár a szar (az x360 verziohoz) nem a játék -
ha netalántán kaptál volna rá választ, vagy esetleg netlántán már rendletél is volna, pls ird le véleményed, mert engem is érdekel! köszi szépen :) -
nemvágom amúgy ezt a guitar hírót... ilyen penge grafikája lenne, hogy csakúgy hazavágja a gépet?? amit eddig láttam 360on, azok közül egyértelműen a gow viszi a pálmát. nem is kicsit. -
Hűteni hűt. Csak a gépet teszi tönkre. -
Inter Cooler az jól hűt? -
KADARKA #14929 Az fasza... -
partizan182 #14928 Bocs, nem veszel, kölcsönzöl. -
partizan182 #14927 Ingyen 48 órányi Live Gold a Blockbuster-től.
A lényeg hogy ha ott veszel játékot kapsz 2 nap ingyen Gold hozzáférést. Balkánra nyilván nem vonatkozik (nálunk nincs Blockbuster...) -
KADARKA #14926 Free 48-Hour Gold Membership
from BLOCKBUSTER-Ez mi??? -
Nem feltétlenül. Én anno nagyon sokat toltam a Mechwarrior sorozattal és élveztem is. Meg volt a Mech Commander is aki stratégiázni szeretett az kiélhette magát ott. Azokat nagyon szerettem. De ez nagyon gyenguska a demó alapján. Nem tudom konzolon eddig milyen mech gamek voltak (mivel nekem ez az első konzolom) csak az előbb említett pc-s játékokkal tudom összevetni és nem estem hasra. Abból a szempontból megbecsülendő hogy hiánypótló játék és mivel 1-2 kivételtől eltekintve nem sok cucc jön ki ebben a témában a fanoknak egy időre elegendő szórakozást nyújt. -
pontosan -
Olcsi2 #14923 ki nem sz@rja le? A jatekot mar kijatszottam, nagyon bejott, ha a Capcom meg a PC-seken is akaszt egy frankot, akkor meg tobb motivaciojuk lesz hasonloan kiraly game-kat fejleszteni es ilyen kiadasi startegiaval megjelentetni.