176895
banner
  • tobias88
    neked lehet
  • Kgero1
    Sziasztok!!
    Valaki eltudná küldeni emailba a Vadarr úr féle hűtésmód kapcsolási rajzát?mert a neten nem találom sehol!!
    előre is köszönöm!!
    [email protected]
  • 7Ryan7
    Hy all! Még uj vagyok az xbox-ok terén és nincs sok kedvem 180oldalt visszaolvasni ezért megérdem hogy XBOX360-on hogy müködik ez a warez téma? Letöltöm a netről és kiirom dvd-re és már igy a gáme semmi chipelés nem kell a xbox-ba mint régen a ps2-k be vagy ilyesmi? Válaszakot előre is kösz! Ténleg nincs kedvem ilyen sokat visszaolvasni:D
  • Ewergo
    Mert nekem EZT adta ki a nyalókára kattintás.
  • Ewergo
    De akkor nem az édesség készités fortélyait jeleniti meg? :)
  • zsanet
    itt minden le van írva
  • TrIp
    utána azt kell csinálni h visszaolvasol a fórumban, vagy használod lejjebb a keresőt, vagy ha tényleg nagyon elvetemült vagy, akkor beírod a firefoxban a jobb felső sarokba h "xbox 360 iso writing" és rákattintasz a mellette lévő nyalókára!
  • bikkamakka
    sziasztok szeretném megkérdezni ki tudna segiteni a nettröl letöltöttem egy játékot rar-ba van és utána mit kell csinálni,hogy ki írjam?
  • Ewergo
    Lehet! De ez a video igy nem mérvadó...ha akarjuk akkor bármelyik gép kutyaugatás hangott hallat vagy motor meinditás vagy wc lehuzás hangot... Direkt nem kompatible lemeznél meg ezt irja ki.
  • Attila8805
    Elite kicsit karcool:D
  • Unreal1942
    Nekem van PC-m és 360 am is. Van ami ezen jobb van ami azon.
    Én a PC fele hajlok inkább.
    Ez persze ne tántorítson el a 360 tól. Nem vagyunk egyformák.
  • Arnoux
    tudtok olyan boltot ahol jó áron van xbox, helyben flashelik és megbízható? írhatjátok privátba is. köszi
  • Ewergo
    Gondoltam rá csak aszittem lesztöle valami baja.
    OK! Kösz!
  • turho
    De ha a LED-ek vékony hozzávezetéseit megfelelően elmetszed, akkor egyből nem világít.
  • Ewergo
    Nekem is wisperem van kb. 2 honapja tettem bele. Hát nem tom hogy tuningolt vagy sem, de az tény hogy jobbban hüt (sziv :) ).
    És nekem meg hallkabb mint az eredeti. Valahogy nyugisabban megy. Sajna nincs szintelen fényü, vagy anélküli me nekem az kellett vóna. Igy stilszerüen zöldet vettem.
  • Lizardman
    lol :D szoval akkor a látvány mellett azért elmondhato hogy nagy nulla :D thx az infot ;)
  • turho
    Valamivel több levegőt szállít mint a gyári, de nem halkabb. Még mindig a legjobb ha a gyárit szabályozza fel az ember egy állandó, magasabb feszültségre. Továbbá, a whisperek nem olyan masszívak mint a gyári, pár ismerősömnek csapágyas lett fél év alatt, megnőtt a hangja, morog, sípol. Ezt leszámítva, ha valaki mégis whispert használ, annak is érdemes feszültségmodot rányomatni a whisperre (nekem is volt kék, úgy világított a 360 s@gge mint egy űrhajó). :D
  • Lizardman
    Sziasztok!

Sok helyen olvasgattam, de nem igazán találtam rá infot, szoval megkérdem, hogy a Whisper kék ledes ventillátorok olyanok mint a feltuningolt simák? Vagy hogy is van ez?
  • Ioles
    Akkor ok!

Még 1 kérdés: Nem szeretném ha 1-2 hónapon belül elromlana. Mire kell figyelni? Azt tom hogy jó szellőző helyre kell tenni
  • cenobite
    K**va stabil!!! :D

(De tényleg!)
  • Ioles
    Ha már az SC: Double Agent-et hoztam fel...360-on mennyire stabil a frame-rate?
  • Ioles
    Kösz srácok az infot, elég meggyőző :). A PC-m kb. 1 évet bír ki játékok terén, addig jó lesz, ez idő alatt megpróbálom összegyűjteni a zsét a 360-ra, év végén úgyis lesz LCDTV-nk
  • Adi
    Silverrel egy hónapig élvezheted a gold előnyeit.. azt tegyük hozzá azzér:)
  • Jinx4169
    És a goldot hol/hogy tudom előfizetni?
  • Jinx4169
    örök hála közben énis megtaláltam mind2t:P:D
  • Zsoltika 007
    A gold fizetős a silver ingyen jár mindenkinek. Viszont így nem tudsz multizni és a frissen megjelent letöltéseket is csak több nap múlva kaphatod meg.
  • tobias88
    1. kérdésedre:
    valamilyen bolt, nem reklám, lehet máshol olcsóbb
    2. kérdésedre:
    silver vs. gold
  • Jinx4169
    és a Live! silver az miben különbözik a goldtól?
  • Jinx4169
    nem tudtok valami olyan boltot ahol max 90e a premium pack? pesten!
  • Attila8805
    Mé nem tudok angolul?
  • babac
    Köszönöm, és csak a MK3-van? Esetleg valami ujabb?
    Olyan Microsoft pontokat hol lehet szerezni, mert van Goldom most
    vettem a konzolt egy hete
  • cenobite
    Szia! Nekem is ez volt a gáz. De asszem úgy csináltam meg, hogy megnéztem a gép hálózati beállításait (ip cím, alhálózati maszk, stb... ezeket írd fel egy lapra), és az adatokat a Box rendszerbeállításainál a network settingsnél megadod.
    Vagy valami ilyesmi... Már vagy fél éve csináltam és nem pörög az agyam. :)
  • Forza Italia
    igen van.

Mortal Kombat
  • Zsoltika 007
    Van. Live arcade-ról letölthető. De kell hozzá net és live gold előfizu is. Ezenkívül kell microsoft pont is mert liveon keresztül azzal tudsz fizetni.
  • babac
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem: Van x360-ra Mortal Kombat?
  • Zsoltika 007
    Bocs de nem tudtam kihagyni!
  • Forza Italia
    . Tudod hogy értettem.
  • Zsoltika 007
    "Régen énis Pc voltam "
    Biztos szar lehetett pc-nek lenni. Nem is volt gyerekkorod meg ilyenek.
  • NEXUS6
    Én se nagyon indítottam el PC-n játékot, amióta megvan az új konzol.;)
  • Forza Italia
    1,5 hónapja van Xboxom most kaptam egy LCD tv-t hozzá és egyszerüen bámulatos. Else tudok szabadulni a géptől. Régen énis Pc voltam de már nem is játszok Pc. Sztem te se fogod megbánni. Vegyél egy 360-at.