176895

-
neked lehet -
Kgero1 #15441 Sziasztok!!
Valaki eltudná küldeni emailba a Vadarr úr féle hűtésmód kapcsolási rajzát?mert a neten nem találom sehol!!
előre is köszönöm!!
[email protected] -
7Ryan7 #15440 Hy all! Még uj vagyok az xbox-ok terén és nincs sok kedvem 180oldalt visszaolvasni ezért megérdem hogy XBOX360-on hogy müködik ez a warez téma? Letöltöm a netről és kiirom dvd-re és már igy a gáme semmi chipelés nem kell a xbox-ba mint régen a ps2-k be vagy ilyesmi? Válaszakot előre is kösz! Ténleg nincs kedvem ilyen sokat visszaolvasni:D -
Mert nekem EZT adta ki a nyalókára kattintás. -
De akkor nem az édesség készités fortélyait jeleniti meg? :)
-
itt minden le van írva -
utána azt kell csinálni h visszaolvasol a fórumban, vagy használod lejjebb a keresőt, vagy ha tényleg nagyon elvetemült vagy, akkor beírod a firefoxban a jobb felső sarokba h "xbox 360 iso writing" és rákattintasz a mellette lévő nyalókára! -
bikkamakka #15435 sziasztok szeretném megkérdezni ki tudna segiteni a nettröl letöltöttem egy játékot rar-ba van és utána mit kell csinálni,hogy ki írjam? -
Lehet! De ez a video igy nem mérvadó...ha akarjuk akkor bármelyik gép kutyaugatás hangott hallat vagy motor meinditás vagy wc lehuzás hangot... Direkt nem kompatible lemeznél meg ezt irja ki. -
Elite kicsit karcool:D -
Unreal1942 #15432 Nekem van PC-m és 360 am is. Van ami ezen jobb van ami azon.
Én a PC fele hajlok inkább.
Ez persze ne tántorítson el a 360 tól. Nem vagyunk egyformák. -
tudtok olyan boltot ahol jó áron van xbox, helyben flashelik és megbízható? írhatjátok privátba is. köszi -
Gondoltam rá csak aszittem lesztöle valami baja.
OK! Kösz! -
turho #15429 De ha a LED-ek vékony hozzávezetéseit megfelelően elmetszed, akkor egyből nem világít. -
Nekem is wisperem van kb. 2 honapja tettem bele. Hát nem tom hogy tuningolt vagy sem, de az tény hogy jobbban hüt (sziv :) ).
És nekem meg hallkabb mint az eredeti. Valahogy nyugisabban megy. Sajna nincs szintelen fényü, vagy anélküli me nekem az kellett vóna. Igy stilszerüen zöldet vettem. -
lol :D szoval akkor a látvány mellett azért elmondhato hogy nagy nulla :D thx az infot ;) -
turho #15426 Valamivel több levegőt szállít mint a gyári, de nem halkabb. Még mindig a legjobb ha a gyárit szabályozza fel az ember egy állandó, magasabb feszültségre. Továbbá, a whisperek nem olyan masszívak mint a gyári, pár ismerősömnek csapágyas lett fél év alatt, megnőtt a hangja, morog, sípol. Ezt leszámítva, ha valaki mégis whispert használ, annak is érdemes feszültségmodot rányomatni a whisperre (nekem is volt kék, úgy világított a 360 s@gge mint egy űrhajó). :D -
Sziasztok!
Sok helyen olvasgattam, de nem igazán találtam rá infot, szoval megkérdem, hogy a Whisper kék ledes ventillátorok olyanok mint a feltuningolt simák? Vagy hogy is van ez? -
Akkor ok!
Még 1 kérdés: Nem szeretném ha 1-2 hónapon belül elromlana. Mire kell figyelni? Azt tom hogy jó szellőző helyre kell tenni -
K**va stabil!!! :D
(De tényleg!) -
Ha már az SC: Double Agent-et hoztam fel...360-on mennyire stabil a frame-rate? -
Kösz srácok az infot, elég meggyőző :). A PC-m kb. 1 évet bír ki játékok terén, addig jó lesz, ez idő alatt megpróbálom összegyűjteni a zsét a 360-ra, év végén úgyis lesz LCDTV-nk -
Silverrel egy hónapig élvezheted a gold előnyeit.. azt tegyük hozzá azzér:) -
Jinx4169 #15419 És a goldot hol/hogy tudom előfizetni? -
Jinx4169 #15418 örök hála közben énis megtaláltam mind2t:P:D -
A gold fizetős a silver ingyen jár mindenkinek. Viszont így nem tudsz multizni és a frissen megjelent letöltéseket is csak több nap múlva kaphatod meg. -
1. kérdésedre:
valamilyen bolt, nem reklám, lehet máshol olcsóbb
2. kérdésedre:
silver vs. gold -
Jinx4169 #15415 és a Live! silver az miben különbözik a goldtól? -
Jinx4169 #15414 nem tudtok valami olyan boltot ahol max 90e a premium pack? pesten! -
Mé nem tudok angolul? -
babac #15412 Köszönöm, és csak a MK3-van? Esetleg valami ujabb?
Olyan Microsoft pontokat hol lehet szerezni, mert van Goldom most
vettem a konzolt egy hete -
Szia! Nekem is ez volt a gáz. De asszem úgy csináltam meg, hogy megnéztem a gép hálózati beállításait (ip cím, alhálózati maszk, stb... ezeket írd fel egy lapra), és az adatokat a Box rendszerbeállításainál a network settingsnél megadod.
Vagy valami ilyesmi... Már vagy fél éve csináltam és nem pörög az agyam. :) -
igen van.
Mortal Kombat -
Van. Live arcade-ról letölthető. De kell hozzá net és live gold előfizu is. Ezenkívül kell microsoft pont is mert liveon keresztül azzal tudsz fizetni. -
babac #15408 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Van x360-ra Mortal Kombat? -
Bocs de nem tudtam kihagyni!
-
. Tudod hogy értettem.
-
"Régen énis Pc voltam "
Biztos szar lehetett pc-nek lenni. Nem is volt gyerekkorod meg ilyenek.
-
Én se nagyon indítottam el PC-n játékot, amióta megvan az új konzol.;)
-
1,5 hónapja van Xboxom most kaptam egy LCD tv-t hozzá és egyszerüen bámulatos. Else tudok szabadulni a géptől. Régen énis Pc voltam de már nem is játszok Pc. Sztem te se fogod megbánni. Vegyél egy 360-at.