176908

-
egyébként nektek is KURVAMELEG a gép alul már fél óra játék után? a "lábait" ráraktam könyvekre szóval szellőzik alul is, mégis nagyon meleg
eléggé fosok igy jatszani :) -
xfecx #15654 a netet azt nem :(
és még sok mást
de ez az, h ha a tv árát is beleszámolom az már igen,
1 jobb pc ára!
Még úgy is alszok rá 1 párat
Majd lesz vhogy
köx a válaszokat
léptem -
De azért sok siekr hozzá. Remélem nem fogsz csalódni benne. -
Hááát. Azért én legalább egy gyenge PCt mindig megtartanéka konzol mellé. PErsze ha csak játszol, akkor oké, de a netet akkor sem tudja pótolni. -
Mert tudtommal nincs. Madj néhány év múlva. Szerintem amíg ez a dashboard marad Xre és nem csinálnak valami evoX-hoz hasonlót, addig programokra nem lehet számítani. De felőlem nyugodtan használd ki. Viszont ha átgondolod, hogy TV is kell, akkor az már 200 körül van, abból pedig már elég korrekt PCt tudsz venni. De a monitor is elég jó a 360hoz.
Kérdésem: A 360 meghajtójának mik a pontos jelei? Mert múltkor haverral Gears of Warozta és szaggatott mint az állat, aztán meg kidobott, hogy nem tudja olvasni a lemezt, most meg Dead Risingnél 5 perc után szintén koszos lemezzel kidobott. DVD miatt nem lehet, mert Verbatimon van majdnem minden játékom (köztük ez a 2 is) és eddig még soha sem volt velük baja. Szóval szerintetek mi a baja? Meghajtó haldoklana? Mert elvileg fél évente szétcsesződik, az enyémet meg tavaj októberben vettem. -
xfecx #15650 jump in :) -
xfecx #15649 X X X X X X -
xfecx #15648 jó, mind1
de vmit vmiért
feladom a pc-t 12 év után 1 x ért amiről semmit nem tok, csak annyit h kibebaszott szép grafikája van a játéknak
most vagy játszok, vagy . .. . -
Akkor viszont tényleg nem kérdés, hogy PC vagy 360. ha csak az egyikre van pénze, akkor a 360al jobban jár. Persze ez az igényeitől függ. -
ne legyél internetparaszt, ha egy kérdőjelet teszel akkor is megértjük
használd ki. -
ha photoshoppot meg vegast akar hasznalni az ember akkor gondolom nem olyan hulye hogy megkerdezi mit válasszon, pc-t vagy xboxot...80ból kijön egy elég korrekt nem gémer pc, 1giga ram, duálkór amd, miegymás -
xfecx #15644 meg ha most lesz xre msn akkor miért ne használjam ki ????????????????????????????????????????????????????? -
xfecx #15643 Nem, mert találtam 1 mukit aki jó árba beleugrik a gépembe, és megpótolva tok csak venni x et.
Szval a kettő meg 1ütt nem megy, így is még venni kell majd hozzá 1 tv-t is, ami 100 alatt nem fog kijönni
-
egy kicsit belemerul a gepezesbe es maris olyat fog csinalni amihez egy 10 ezer forintos szar nem lesz eleg...
ertek ezalatt egy kis photoshoppot.. vagy film konvertalast... stb..
-
DE az a gép jó MSNre meg netre nem? De ha olyan szar, akkor pénzt már úgy se nagyon ér, szóval nyugodtan vehetsz mellé egy 360at, ez meg marat a fentebb leírtakhoz. -
Nem. De ha belegondolsz miért tenné? Bár manapság minden megtörténhet. -
xfecx #15639 jóvan nyugi, csak kérdeztem
Most szar gépem van, és nem vok szartig lóvéval h mindkettőt megtartsam! -
dbb #15638 Egyébként ha régebben lett flashelve és berakom a xbox1-es játékot és nem megy akkor nem bassza el a 360gépet ugye? -
Mintát vehetnénk más topicokról. Itt túl kicsi betűkkel van kiírva, hogy FAQ.
Ezeket a játékokat futtatja
Azt nem tudom, hogy te mit és hol találtál, de ha ott van, akkor nyílván nem azért van ott, mert nem megy. Gondolom flashelt a géped, szóval nem ártana rá abból a legújabb verzió, mert abból a régiek nem jók erre. -
ha nincs pc-d akkor vegyel gepet... ha van pc-d es fut rajta az msn meg a szovegszerkezzto meg ilyenek akkor vegyel xboxot... ha nagyon fika a geped akkor vegyel ujabbat.. -
dbb #15635 Ja jó most nézem megtaláltam. -
Nem látom sok értelmét. Szeirntem a mai világban egy PC elengedhetetlen. Az XBOX 360 játékkonzol. Nem MSNre és internetre való, hanem játékra, de arra tökéletes. Internetre meg MSNre meg ahogy Deep is mondta, egy 10000 Ft-os szar is megfelel. -
dbb #15633 Lenne egy olyan kérdésem hogy a xbox 1-es játékokat hogyan viszi a xbox 360?tehát most regizve vagyok egy torrent oldalon és a xbox 360 játékok között nézegetem hogy star wars 3:revenge of the sith dvd9 típusu és leszeretném tölteni.Ha leszedem nem kell vele csinálnom semmit csak ugyanugy kiírom Clone cd-vel?előre is kösz -
Bazeg msn-ezz egy 10000 ft-os PIII-ason az istenért... -
dbb #15631 Pendriveról viszi a zenéket?huh zsír -
xfecx #15630 de msn-t h tudom majd rárakni???
Amúgy én is X mellett döntök sztem
-
jövőhéten már lesz rá msn
80ezerből meg nehezen dobsz össze egy gamer pc-t, szoval ha jatszani akarsz akkor nyilvan xbox -
xfecx #15628 Hy ALL!
Nagy dilemmában vok, mert engem is megfertőzött az x360, és most akarok váltani csak nem tom mire!!??!!
X-re vagy vele azonos árban lévő pc-re??
Mert ha x-en lenne normális net meg msn ...stb akkor nem kérdés.
Meg mi van Linuxal? lehet rá telepíteni vagy nem? vagy csak 1es modellekre????? Vagy vannak 1általán különböző modellek???
Elöre is köxi -
turho #15627 Traxot ne nagyon vegyetek, legalább 3 okból (kivéve ha amúgy sem kell hosszú távra a játék). Sajna nem jó nyersanyag és nem tartós. -
Csak ugy tájékoztatás aki még nem probálta: pendrive-rol vigan olvas mp3-at és wmv-t.
-
Én meg kemény 1200-akat adtam ki érte üzletben. Ezt a pazarlást! :( -
YMan #15624 ewergo: ez csak alku kérdése szerintem, és simán lealkudtam a traxdatát 590-re :) -
:DDDDDD -
750 ft-os DL??
Ne csesssz! Az nagyon jó ár! -
eredeti jatekra nincs penzed.. megertem. .de hogy a kurva 750 forintos verbatimen is zsidoskodjal....... -
syscoHUN #15620 Hali Olcsi!
Irjal mar egy arat az egyeves gold-ra,ugyanis mar lassan 2 hete lejart,ugyhogy frissitenem kene.Jah europai regges kene.
THX.
ui.szakdoga a nyakamon ugyhogy annyira most nem hianyzott
-
fozelek #15619 nekem kiírja, hogy pfi failed. unknown data. dmi is present. ss is present. stealth check failed. do you want to continue? -
OK de honnan???? -
fozelek #15617 és leírod hogy kell azzal kiírni? mit kell választani ott a cd író mellett? -
Szeszmester #15616 Sajnos kell venned egy adóvevőt, ha a vezeték nélküli kontrollert a Pcn akarod használni.
Vezetékes kontrollert nemtom, szerintem ahhoz nem kell semmi, de passzolom.