176898
banner
  • Zozo76
    Talan a warezra gondolt... Csakhogy en inkabb megveszem eredetiben mar. Az XBOXnal meg chippeltettem de itt mar nem fogom. Tul sokat sajnos ugysincs idom jatszani, es igenis nemrossz dolog egy eredeti jatek. Pedig gazdag csavo sem vagyok.
    Talan eleg ha megemlitem hogy ezen sorokat egy 1Ghz-es AMD Duron-on irom amiben van egy 40megas vinyo, 384Mb ram (!!!), 4200ti 64mb es DVDolvaso/CDiro kombo. Van itt valaki aki le tud elozni egy megszarabb geppel???
  • guardian hero
    ingyen van a játék? és mit üzent még a donald kacsa?
  • Ewergo
    Ezt nem értem mé kell szidni állandoan az ms-t. Örülnötök kéne hogy majdnem ingyen van a játék...szemben a ps-el!!!
    Ha neten akartok jáccodni akkor meg ott a pc. De szerintem személyesebb, közvetlenebb és tuti hogy több élményt nyujt ha 4en gyomjátok osztott képernyön. Esetleg 2 gépet linkelve, még többen...

Ugylátszik divat szapulni az ms-t. Még itt is! :(

Huu de felment bennem a pumpa!!

Vagy csak a wc. mellé ültem...?!
  • TrIp
    látod?! ilyen az amikor szopol xD
    amúgy ezt tényleg már vicc.. nem elég h egy rakás szarból épitettek nexgent, a multiért is fizetni kell, sőt még a gagyerátor arcade játékaikat is "pénzért" árulják.. mondjuk azokra annyira nem áll fel xD

sony összerakott egy gépet, úgy tűnik h egész jól, kár h az onlyps3 cimeket elbaszták, mert a kezükben lett volna a győzelem... eddig azt úgy tűnt h ms befut a konzolok közt is, hát ezekszerint erre még lehet h várni kell a következő generációig
  • Zozo76
    Egy kis izgalom a friss GOLD tulajoknak... Ha meg nincsen HALO 3, legalabb valami van... :)
    Kesz rohej az egesz, komolyan mondom. Az elso konzolom az XBOX. Nagy buszken vettem 1 honapja a 360-at termeszetesen a sima XBOX is megvan. Mert azzal hogy szakitottam a PCs jatekokkal, egyben szakitottam azzal a "hagyomannyal" is hogy eladjam a regebbi gepet. PCnel ugye nemsok ertelme van megtartani de egy konzol az mas. Na, a lenyeg hogy itt az uj gep, szinte meg alig hasznaltam, mondom az "ajandek" 1 honap goldot akkor elesitem (inkabb addig mellozom a LIVEt) ha mar kinyomom a GEARS OF WARt. Na, mult heten vegigvittem. Mondom a heten akkor csatlakozok a LIVEra, aztan ha lejar az egy honap akkor elofizetek 1 evre. De most akkor megint varhatok mert hulye lennek elloni, plane ha aztan kihzzak az angol regi miatt az egeszet alolam. Szep. XBOX360, LIVE, Magyarorszag... 2007... :\
  • KADARKA
    Ha a Gold előfizetésemet törlik akkor botrány lessz, most vettem egy hónapja......
  • cenobite
    Hehh... még jó hogy nem újítottam be a gold-omat. A héten járt le. Megvárom míg rendeződik ez a dolog, addig átmegyek ezüstbe. :(
    Amúgymeg a M$ monnyon le, ha tényleg megcsinálják ezt a baromságot. Vagy hozzák be hamarabb a live-ot, ne 2008-ba. Akik most vettek egy éves gold-ot, most elég idegesek lehetnek.
  • KILLER2
    Igen, azt tudom, hogy nem kis meló.
  • Bendy
    Erről az msn-es dashboardról lehet tudni annyit, hogy silver esetén is támogatja-e a webkamerát? Egyáltalán támogatja majd? Vagy csak a GOLD?
  • turho
    Amit only Wadarr csinál: GPU 3 ledes problémák javítása. Ahhoz nincs cuccom, másról szól, mint a hagyományos forrasztások, szervizek. 3 Leddel alapban mindenkit egyedül őhozzá merek küldeni az egész országban, illetve bajosabb flashekkel is. Mivel barátom is.
  • Smuge
    Nem tudom mit vagytok annyira oda live-ért. Szerintem nem nagy szám. Eszembe nem jutna ezért is fizetni egy fillért se..
  • KILLER2
    Nem is tudtam, hogy te is buherálsz gépeket, azt hittem, hogy csak Wadarr.
  • KILLER2
    Pedig valami kihúzásos baja volt. Én is nagyot néztem, hogy annak meg mmi köze hozzá. Aztán nem biztos, hogy pont az AV kábel, de gondolom inkább az, mint a tápkábel.
    Live!al látod pont az a bajom, hogy nem ingyenes :) Meg hogy Magyarországgal nem igazán van jóban.
  • turho
    De az alaplap hajlik ám, és nincs valami atommód berögzítve. És az ő gondja nem egyedi. Mondom ezt konzolbuherátorként is. Sajna, ka megütöd, erősebben megfeszíted az AV aljzatot, az biza okozhat ilyet, és már okozott is. Ugyanis nagy tuskó kábel eleve...
  • Bendy
    "az AV kábel erősebb kihúzása (aúgy az azt megelőző 2 hétben hozzá sem nyúltam, szóval érdekes) felszakított 3 lábat a GPU és az alaplap között"
    A GPU a dvdolvasó alatt van az alaplap közepén, az AV kábel nem abba csatlakozik, a LIVE megy úgy jó ahogy van. Mi bajod vele? Az ,hogy nem ingyenes? :)
  • KILLER2
    Én ezek miatt akarok PSt: Tekken 5, God of War, God of War 2, Final Fantasy néhány része.
  • Gabe18
    Én megvalósitottam az elképzelésed és ma vettem egy Ps2-t.Amig pangás van 360 fronton,addig jó lesz a God of War és hasonló játékokat lenyomni.
  • KILLER2
    Egyszer veszek PS3at, az biztos. Most elkezdtem gondolkodni, hogy veszek egy PS2t, mert van néhány játék, amin szívesen játszanék és most már elég jó áron leeht kapni használtan, de inkább várok 1-2 évet a PS3ra, az úgy is mindent elfuttat, meg ott a PS HOME. 360at nagyon szeretem, de borzalmas, amit mvelnek vele, meg az is, hogy miylen rettentően szarul rakták össze. Nekem a 3 ledem igazából attól lett, hogy az AV kábel erősebb kihúzása (aúgy az azt megelőző 2 hétben hozzá sem nyúltam, szóval érdekes) felszakított 3 lábat a GPU és az alaplap között. Meg aztán nem is szellőzik, szar htőbordák és gyenge ventik, valamint fizetős és kicseszős Live!. SZóval grat az MSnek, ezt jól megcsinálta. Az öteletek mind jók, meg a kivitelezés sem vészes, de rengeeteg dolkot elcsesztek a géptől kezdve a Live!ig.
  • Gabe18
    Hát ez meg a másik hogy a másik 2 nextgen gépen ingyen adják azt amiért itt ki kell fizetni az éves ~15 ezret.
    De ezek szerint ha kifizeted,az se jo nekik.Illetve jo,mert a pénzt azt nem adják majd vissza...
  • Zozo76
    Most latom csak, mar en is 2 csillagos USER lettem!!! :)))
  • Zozo76
    Meg jo hogy nem regiztem a 360-at a neten, igy meg megvan az 1 honap goldom. Igaz sajnos igy a live-t sem latom. De mar megvarom mi lesz ennek a vege, addig elvagyok a DEAD RISINGel. Azert eszmeletlen mi megy itt a 360 haza-tajan. En ugyan XBOXos vagyok es valoszinu az is maradok de irigylem a masik oldalt (SONY/PS3), mert ott a jatek a neten ingyen van es ugye a HOME is egy nagyon szep/erdekes dolog, szintugy ingyen.
  • Gabe18
    Ez a hajós hasonlat nagyon jó volt...
  • KILLER2
    De fasza lenne. És ha te nem akarod visszaadni? Most gondolj bele:
    Jön 2 mikrofosos kigyúrt izomagy, hogy:
    -Üdvözletem. Jöttünk a 360ért, hogy bocsánatot kérjünk.
    -De én nem akarom visszaadni, mert szeretem.
    -Akkoris add ide ba**eg, mert bocsánatot akarunk kérni!
    És mi van ha flashelt? Szóval inkább csináljanak rendes Live!ot kishazánkba és mindenkinek adjanak kárpótlásul fél év ingyen GOLDot! Az lenne a jó! Sajnálom rá a pénzt, meg nem is biztos, hogy tolnám annyit, hogy megérje, de azért jó lenne egy kis GoW multi vagy Crackdown. Kár, hogy a Dead Risingnek nincs multija, mert nem lenne rossz egyszerre többen irtani a zombikat.
  • turho
    És a tetejébe megint mi bontakozik ki globálisan? Live-ID azaz sorozatszám minden embernek, aztán mindenkitvirtuálisan terelgetünk mint a birkákat, mit lehet és mit nem lehet. Az a törekvés van, hogy a sörnyitómnak is legyen Live ID-je, és őhozzájuk csatlakozzon mindenki, mindenhez, mindenhol, minden miatt. Bazzeg, etikus cég volt mindig is, de kicsit gyomorforgató is ahogy "elbánnak" a nem befolyásos nemzetekkel, emberekkel. Majd mi megmondjuk, parasztok, nektek mikortól lehet az a Kánaán, amit MI megengedünk. De persze, vegyétek zsákszámra addig is a ketyerénket. Kétélű dolog ez a "szolgáltatás".
  • turho
    Nemnem. Ez úgy lenne korrekt, hogyha egy adott országban árulok egy terméket (mert az életszínvoal és az internet elég fejlett, illetve van áram is) akkor a terméket támogatom is, nem csonkán árulom, nem fosztom meg a tulajdonképpeni erényeinek agy részétől, teljes funkciókkal árulom, ha már teljes áron veszik meg az USA fizetések hetedrészéből. Itt kezdődik. Ne az legyen már hogy vitorláshajót árulok a Namíb-sivatagban, és ha valaki lopva csinál egy tavacskát hogy kipróbálja, hogy milyen is a hajókázás, annak léket fúrok a cuccosába. Vegyék vissza az összes itt eladott gépet teljes áron, és kérjenek bocsánatot. Durva ötlet, mi?
  • Zsoltika 007
    Ez azért úgy lenne korrekt ha megvárnák míg letelne a gold és utánna raknának ki. Vagy írják jóvá akár ms pontban vagy valami!
  • turho
    Hát ha az Angol acc-ommal kibaxnak, akkor megtérdelem az alaplapot, az tuti. A kétszínű játék nem tetszik, én jogtalanul live-ozom, ők jogtalanul elfogadták a pénzem. Az országban hirdetik mint atom, nem is a legolcsóbb hely ahol kapható, a LIVE felirat ott villog mindenen, de a support nagy büdös nulla. Akkor ki a nagyobb paraszt? Bármit megtehetnek mint a Windows-okkal? Hát, köszi. A Magyar gamerek által befizetett összeg nem lett volna jó befektetés a Magyar LIVE supportba? Majd' 3 évvel a 360 megjelenése után TALÁN hivatalosan is lesz online támogatás egy tipikus online konzolhoz? Mert hogy Zimbabwéban nincs kellő Live support, azt még megérteném ... Muterjukat.
  • Zsoltika 007
    Azért megvárom mik a tapasztalatok. 16 ropit nem kéne kivágni :( A windows live-ra majd jó lesz vista alatt állítólag ugyanúgy él majd. Ha meg úgyis új account kell akkor mind1. Viszont gondolom még mindíg nem lesz magyar acc akkor hogy a rákba lehet majd liveozni?
  • guardian hero
    Fene tudja. Szerintem nem enged majd bejelentkezni, amíg nem frissítesz, vagy automatikusan frissít, ha bejelentkezel.
  • Zsoltika 007
    De ha nem frissítek akkor nem lesz gond ugye?
  • guardian hero
    Majd kiderül...
  • Zsoltika 007
    Ha ip alapján kivágnak akkor kivágnak mindenkit szvsz.
  • guardian hero
    Hát igen, főleg a filmlobbi a ludas. Nem is kell ehhez IPTV, elég már a video-marketplace is. Talán az EU-s accountokkal nem szívóznak majd, pont emiatt.
  • Zsoltika 007
    Proxy jó ötlet lenne. De hogy lehetne megoldani?
  • guardian hero
    IP alapján, valószínűleg.
  • testerlnx
    Biztos IP tartomány alapján, máshogy nem tudnának... Asszem még proxy-n lehetne elgondolkozni...
  • testerlnx
    Akkor akinek Gold-ja van az b*szhatja?? Azért ez rohadt nagy k*csögség!! Inkább a konzoljuk megbízhatóságával foglalkoznának, a rohadt video streaming miatt van az egész fogadjunk, a mocsok film iparra jellemző ez a hozzáállás. De jó hogy nyomatja az m$ az iptv-t :(
  • Zsoltika 007
    De mi alapján szűrnek? Ip? Vagy megadott ország? Vagy mi?
  • guardian hero
    Ha EU-s accountod van, akkor még talán van remény. USA accounttal szinte biztosan szívás lesz.
  • Zsoltika 007
    Hát az kurva jó lesz! Most frissítettem évesre.