176898

-
Én is gondoltam rá, azért kérdeztem, hogy játszott-e már más másolt játékot is rajta.
Legalább tudjuk mi a gond
-
De hát a franc se gondolta volna, hogy ekkora n00b szegény ...
-
Látod, hogy megmondtam? Azé érzed, mindenre rájövök. Még jó, hogy megnéztem akkor és most rávilágítottam eme tényre, mert különben szerencsétlen évelet végéig is próbálkozhatott volna.
Jinx: Volt már valaha konzolo vagy ez az első? -
JUJJ, de LOL :D
egyébként hogy ne csak offoljak, azt jelenti, hogy viszi a tört játékokat, vagyis tört firmware-n fut... -
Jinx4169 #15801 az mit jelent,hogy flashelve? -
egyszerübb lenne, ha készen vennéd a másolt játékokat, már lehet kapni 1200Ft/ db áron jo minöségű Verbatim dvd-n! Legalább nem szemetelnéd tele a topikot... Egyébként ezeket olvasd végig EZT, jah és ha mindenképp te akarod kiirni a játékokat gépröl, akkor had adjak egy tanácsot, vegyél egy DoubleLayer DVD-RW-t! -
Jinx4169 #15799 itt olyat is mondtak,hogy át kell állítani valami bitsettingset...azt nem tudtam,hogy ekkll és mire. de megkérdezem még1x:normális,hogy a DVDn ha beteszem a PCbe akkor két mappa van:Audio_ts és Video_ts,utóbbiban pár fájl köztük két 3megás videó amit az Xbox is lejátszik nekem ha berakom a lemezt,ezen kívül semmi más.Vagy ez csak az eltérő fájlrendszer miatt van? -
Nem akarlak angyon hülyének nézni, de flashelve van az a gép? Mert én kipróbáltam egy másolt játékot (Enchanted Arms), flash nélkül és DVD filmnek mutatta és lejátszotta a videót, amit talált rajta és tudta olvasni. Sima XBOXos játékokkal szerinem ne is próbálkozz, csak ha a legújabb falsh van rajta. -
Jinx4169 #15797 elmondok,hogy csináltam.: .DVD fájl szövegszerkesztővel megnyitom és a layer breaknél levő számot kimásolom,és beillesztem az IB settings/write nál lévő layer breakes dobozba(user specified).aztán kiválasztottam a .DVD fájlt és kiírtam 2,4x esen. -
Végre bebizonyította a 360 HD-DVD olvasója, hogy ér valamit. -
És tudtál rajta más másolt játékot futtatni?
Én még ilyen problémával nem találkoztam. A .dvd-t tallózod be? -
Jinx4169 #15794 msnen vegyen fel pls aki úgy érzi tud segíteni nekem... [email protected] -
Jinx4169 #15793 kétségbe vagyok esve...megvettem ennyi pénzért és nem tudok vele játszani... -
Jinx4169 #15792 Call of Duty 3,nem tudom már h honnan van.de próbáltam halo 2t ami sima xboxos azt próbáltam clone cd vel annál ugyanezt írja csak másmilyen a videó. -
Milyen játékot próbáltál? Nincs valami infója?
Én eddig így csináltam, és mind jó volt... -
Jinx4169 #15790 ezt csináltam és nem megy...ha beteszem az xboxba DVD filmnek érzékeli és elkezdi lejátszani a videót ami rajta van.azt írja a videóban,hogy ez egy XBOX 360as lemez és tedd be egy XBOX360ba h játszhass vele -
Gabe18 #15789 Na közben már minden szükséges informácio megérkezett... -
Gabe18 #15788 Tegyük fel hogy van... -
Legjobb, ha ImgBurn nevezetű progival írod a játékokat. Ebben a programban be kell állítanod, hogy a tool-settings-write opcióban (az előbukkanó ablakban jobb oldalt fenn) user specified-re rakod, és a mezőbe beírod 1913760. Ezután be tallózod a letöltött játék .dvd-t, kiválasztod az írási sebességet és kiírod. -
Jinx4169 #15786 van itt olyan akinek sikerült kiírnia letöltött játékot????????????????? -
A hackerek nem tétlenkedtek...ha így haladunk, mire elterjednek a HD-DVD játékok, addigra már rég meg lesz oldva a warez.
Feltörték a HD-DVD-t -
Na ez jó ötlet. Érdekes lenne, ha mondjuk a Dahaka megmentene minket vagy éppen Shadeevel jönnénk öszze, stb. Az a lényeg, hogy eddig is jókat alkottak, hát ezután is tegyenek így. -
Szerintem, hogy gyerekük születik, az nagyon rőltetett lenne. Szerintem az első és a második rész közötti események érdekesek lennének, bár abból csak egy rész lehetne, és nem igazán lehetne valami klassz csattanóval befejezni.
Nehéz egy új sztorit alkotni, bár ők ezért kapják a fizetésüket.
Szerintem jó sztori élenne az is, hogy a harmadik rész után feltűnik egy új ellenfél, akinek köszönhetően a Herceg visszautazik a múltba, és feltűnnek a régi ellenfelek is (akár segítőként is), valamint belevinnék valahogy a Sötlt Herceget is...és amikor megoldja, amit meg kell, akkor az ő jelenében is megváltoztat valamit, ezzel kitéve a népét, vagy az egész világot egy új fenyegetésnek...és innen már tudnának talán egy új trilógiát alkotni.
-
Új herceg kéne? Vagy egy köztes rész. Mondjuk, hogy mi történt az első és második rész között. Vagy esetleg Farahnak és a Hercegnek már gyereke van és azzal lennénk, aztán az is szétcseszne valamit az idősíkokban. És akkor rögtön emgvan a történet még pár résznek. Vagy eltelik néhány én a 3adik rész után. És mondjuk a sötét herceg visszatér vagy ilyesmi. Esetleg a Vizír (bár már nem is emléxem rá, hogy hogy halt meg, mert nem buztos, hogy alkalmas még a visszatérésre) visszatér. -
igazábol én se értem, hogy egy játékcím miatt miért akar valaki visszapártolni egy másik konzolra, amikor ezerszer jobb gamek vannak erre is... mindegy... -
Nekem is a PoP az egyik kedvencem. Konzolon még nem próbáltam, PC-n toltam végig mind 3-at. De egy örök élmény maradt.
Nagyon remélem, hogy lesz új, bár szerintem a harmadik rész történetét kár lenne folytatni, úgy volt jó a vége, ahogy volt. -
Ja, hogy ezekröl a kiköpött dzsapán rajzfilmes sziporka meg lapajka játékokrol beszélsz?
Xbox-ra esetle 1-2. De ilyen komolytalanabb gamák tényleg csak wii-re meg ps-re jönnek. Ugyhogy ezt buktad. Szerintem barátkozz meg a férfiasabb gémekkel.! :)
Isten hozott az Xbox 360 gamák világában! -
Jinx4169 #15778 Pls! #15707 -
De jó lenne. PoP az egyik kedvenc játékom. Teljes triológiát végitoltam. Jó lenne, ha jönne egy új 360ra. -
ac-t valóban ők faragják, amúgy meg a next gen pop-al kapcsolatban itt vannak írások:klikk -
Így van, és eddig a legtöbb játék, amit tőlük kaptunk, egy legenda lett.
Remélem az Assasin's Creed-del is sikerül megtartani a jó szokásukat.
Új next-gen PoP? Olvastál róla valahol?
Mert ha lenne, annak nagyon örülnék, de nem a PoP fejlesztői készítik épp az AC-t? -
dbb #15774 Szevasztok,egy elég furcsa döntés elött álók:
az lenne hogy nem rég vettem egy Xbox360 konzolt elötte eladtam a ps2-met de sztem elég korán vettem 360-at ezért most fáj a szívem a jó kis Ps2-es Dragon ball Tenkaichi 2-re és most az lenne a kérdésem hogy szerintetek jönni fog xbox 360-ra majd egy jó kis Dragon ball-os játék? mert Wii-re jön ki azt láttam.És még annyi hogy nagy hülyeség lenne vennem mégegyszer egy Ps2 konzolt?:)előre is kösz:) -
aszem ubi megint odavág majd:
assassins creed
endwar
új splinti
valószínű új nextgen pop
mászthev -
Ha 40MB-s akkor igen :) Bár azon szerintem max egy puppy linux fér el, mondjuk egy Dillo browser-el :) Nekem még 386 DX40-eshez volt 2db 20MB-s MFM HDD, ej azoknak milyen hangjuk volt :) Asszem 1MB RAM volt még a gépben... De azon csak DOS-volt... -
Nekem is egy 40 gigás van meg melette egy 30 gigás. De a többi konfigut nem tom überelni.
-
turho #15770 A vinyódat nehéz lenne überelni...MFM még? :D 40 giga inkább, és kiegyezünk :) -
Megjelentek az első szkenek a Splinter Cell következő epizódjáról, a Convictionrő. Egyenlőre Xbox 360 exkluzívként van számon tartva a játék, bár ahogy az már lenni szokott, idővel (vagy egyszerre) úgyis megjelenik a többi platformra is.
A képek elég gyér minőségűek, ám azonnal feltűnik Sam hajléktalan külseje. Nem tudom kinek mi a véleménye róla, de nekem nagyon bejön ez a rejtőzködős, csövesnek kinézős megtört Sam ábrázat.
Az egyik legnagyobb újítás talán az lesz, hogy hősünk ezentúl a suny, sötétben lapulás helyett a fényben fog harcolni, és szinte mindent tereptárgyat felhasználhat majd ellenfelei kiiktatásához.
Az érdeklődők itttalálhatják a képeket. -
Végülis az, ha nem a DVDROM firmware-re bízták volna a lemezek ellenőrzését, akkor nem lenne ilyen egyszerű módja a flash-elésnek, chip-el menne, és sokkal később lett volna kész, plusz pénz lenne, és a Live nem biztos, hogy menne vele. Szóval ez is a "remek" tervezés számlájára írható, csak ez már nem tisztán HW tervezés... -
Az, hogy sokan warezolnak nme az ms érdeme. -
Ha valaki vesz egy Gold előfizetést 16e ért akkor elvárja, hogy ne tiltsák le azt, mi ebben a furcsa? Amúgy a jelenlegi generációban van egy megbízható Wii, egy megízható PS3, és egy minősíthetetlenül gyengén összerakott, hűtésben alul méretezett, nagyon gyenge minőségű DVDROM-al szerelt 360, aminek most ennek köszönhetően agyon van tesztelve a hw support-ja. Pl nem sokan nem tudják, hogy mit jelent a "refurbished"... Szóval azért kevesen vannak akik csodálkoznak azon miért szidják sokan a 360-at, de úgy látszik azért vannak :)
Szóval csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ez messze nem divat fika!
Amúgy ezen van a legtöbb játék jelenleg, és ezzel játszom a legtöbbet, de attól még egy kalap sz*r a HW!