176898

-
crow #16285 Sziasztok!
Eladó egy premium pack, verhetetlen áron!
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=93300 -
hat ha egyszer nem birja a gep akkor nem birja.. -
Forza 2 nel nalam minden ki van kapcsolv.a. csak a fekezeskor latom az ivet amit kell.. svsz konnyu iranyitani.. nagyon fontos hogy ne huzz full feket mert megallnak az elso kerekek es akkor nem fordul.. plusz a gazzal is csinnyan kell banni.. szvsz cool gamez csak nekem nagyon hianyzanak a pgr3 felesegu palyak
area51 bols okat nem latni de szvsz a gears of war ketszer szebb -
Forza 2: szerintem meg annyira nem könnyü irányítani a forzába az autokat. Pedig én GT3-maztam elég sokat de hát ez azzért nem egyszerü! Legalábbis számomra. Lehet nektek sok PGR3 után könnyü:D!
AREA51: sima sd tv-n játszok, megmondom az öszintén túl sokat nem láttok a game-ből:D csak, h jön vmi nagy szörnyecske felém.. remélem köv. hónapba már megtudom venni a lcd tv-t. A végén mikor becsapodik vmi szörny vagy vmi, hát az robbanás effekt eszméletlen!! -
Egyetértek. Hangulatos, akciódús. Mellesleg nagyon jól néz ki. -
Én is épp egy ilyen összehasonlítást csináltam, de én nem tudok dönteni. Eléggé szégyen, hogy nem, vagy csak éppenhogy szebb egy másfél évvel később érkező blockbuster cím... -
nah.. betettem a forza 2 demot.. gallardoval csapattam. majd betettem a pgr3 at meg a gallardot. hat a forza 2 szebb szerintem.. -
-
azt tudom.. irtak az IGN en is mar tegnap mikor irtam hogy ma jon ki -
Nagyon jó lett. A grafika odavág és a játékmenet se rossz. Én sokkal gyengébbre számítottam. Sajna a demó tényleg 5 perces mulatság lett. -
nah.. nekem is duborog lefele a blacksite demo... -
csakhogy érdemben is hozzászóljak, 75ért nyugodtan hirdetheted a géped, vaterán vagy prohardveren vagy aproneten, max ha sokáig nem megy el akkor engedsz... én kb. 1 hónapja vettem premiumot 2 hónapos volt flash hűtésmod 8másolt 1eredti játék és egy intercooler... a játékot és a coolert persze eladtam a csába, úgyhogy azok nélkül 72re jöttem ki :)
apropó 5 méteres VGA kábelem van ELADÓÓ ÓCSÓÓÉ, pm ha érdekel valakit -
Állitolag fent van (Area51) Silverel is le lehet szedni ? -
bcrics #16272 fasza a FAQ!!!!!KÖSZ!!!!!! -
Tiger1111 #16271 Kb másfél éves hűtésmod van live gold nincs.Köszönöm (A szobaantennás ajánlat érdekel ha fogja az m1-et) -
30k plusz egy alig használt szobaantenna? -
Egy ideig vicces, de be lehet fejezni kérem. :) Válaszoljunk már rendesen a srácnak. Tiger, attól függ mikori a gép, flashen kívűl csináltattál hozzá esetleg hűtésmod-t? Van-e hozzá Live Gold előfizetés. Sok tényező van. Ha ezeket mind leírod. Akkor tudok mondani egy árat. DE olyan 65-75 között saccolnám. -
nem, nem 30k elviszem :) -
Hogyhogy mi legyen?! Hát elhozzátok nekem ingyen! Micsoda kérdés...
-
Szeszmester #16266 Srácok, srácok... Ne licitáljunk egymásra és nyomjuk fel az árat! Megvesszük tőle 25ért, mi meg majd megbeszéljük, h hogy is legyen :) -
Ok, nekem csak 15-öt adjál és elviszem!;) -
25 -
20ezerért megveszem :) -
kipróbáltam a blacksite demot:
jó lesz ez,sztem kornak megfelelő grafika, de a gond az,hogy 1-2 helyen bizony beszaggatott,reméljük ez a véglegesben javítva lesz
és legalább 5 perces az egész:) -
Tiger1111 #16261 Hello meg akarok kérdezni valakit aki jobban képbe van az xbox360 árakal, menyiért tudnám eladni a gépemet.Prémium (fleshelt)a hozzá tartozó alkatrészekel + 30db játék. -
Frissits.. 90%, h nem lesz semmi baj.
10% bekell vállalnod ha már flasheltettél. -
chris0000 #16259 Hy. Samsung meghajtós vagyko(flashelt), és azt szeretném megkérdezni, ha letöltöm a dashboard frissítést várható-e vmi probléma vagy csak ha live-on játszok akkor tudnak vmit csinálni? És a Forza2 demo csak akkor érhető el ha frissítem ugy vettem ki a hozzászólásokbol?! Szal help thx -
Már megint a vészmadákodás..."állítólag", "állítólag", "állítólag".,.. -
annyira nem is igazan zaklat.. onnan soha nem latni ki ertelmesen -
amikor az egyik nagyon nagy szorny becsapodik a likor boltba es jona lukes hullam.. na attol a latvanytol be fogunk pisilni -
Nem lesz műszerfalas belső nézet, ezt már megmondták rég. Kár... -
AREA51 demo ma jon ki elvileg!!!!!!!!!!! -
Én attól félek nem is lesz. :(
Ennyi járműnél már lehet nem akartak rá időt szakítani hogy lemodellezzék az összes műszerfalát. -
demo legnagyobb hibai: nincs supra se scion tc -
Az jó lenne, mondjuk másért hiba pontot egyelőre nem tudtam adni a gamenek :) -
en se talaltam.. majd lehet lesz a fullban..
amugy volt nem egy demo ami akadozott meg hasonlok de a fullos game mar jo volt -
Amit nem értek az az, hogy hol van a belső műszeres/cockpit -os nézet? Csak én nem találtam, vagy nincs benne ilyen? Mert azért az gáz szerintem ha nincs! -
a kocsik hangja okes lett.. leginkabb a 350z es SLR mercibol itelve.. viszont kisse visszhangos szerintem..
az autok vegulis jol ki vannak dolgozva de nagyon recesek... majd megprobalom osszehasonlitani a PGR3 mmal -
"Úgy könnyű" = úgy értem nem tudom milyen a segítségeket bekapcsolva, mert alapból kikapcsoltam az összeset, hogy majd egyesével kapcsolom vissza ha sírni kezdenék, de nem volt rá szükség, simán a puha fékezésekkel, és a kanyarban óvatosan adagolt gázokkal el tudtam érni a kívánt eredményt, a kormányt meg viszonylag durván is lehet rángatni (gamepad-al vagyok). -
Mondjuk nehezebb mint az F1, de azért ezt el is vártam, sokkal jobban bejön mint GTHD (viselkedésre, a GTHD azért szerintem szebb, bár jó lenne városi pályát is látni a Forzában). Idáig viselkedésre ez tetszika legjobban, és én a grafikától semvagyok kiakadva :) A telemetria meg tök állat benne.