176898
banner
  • crow
    Sziasztok!

Eladó egy premium pack, verhetetlen áron!
    http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=93300
  • CSOCSO
    hat ha egyszer nem birja a gep akkor nem birja..
  • CSOCSO
    Forza 2 nel nalam minden ki van kapcsolv.a. csak a fekezeskor latom az ivet amit kell.. svsz konnyu iranyitani.. nagyon fontos hogy ne huzz full feket mert megallnak az elso kerekek es akkor nem fordul.. plusz a gazzal is csinnyan kell banni.. szvsz cool gamez csak nekem nagyon hianyzanak a pgr3 felesegu palyak

area51 bols okat nem latni de szvsz a gears of war ketszer szebb
  • Adi
    Forza 2: szerintem meg annyira nem könnyü irányítani a forzába az autokat. Pedig én GT3-maztam elég sokat de hát ez azzért nem egyszerü! Legalábbis számomra. Lehet nektek sok PGR3 után könnyü:D!

AREA51: sima sd tv-n játszok, megmondom az öszintén túl sokat nem láttok a game-ből:D csak, h jön vmi nagy szörnyecske felém.. remélem köv. hónapba már megtudom venni a lcd tv-t. A végén mikor becsapodik vmi szörny vagy vmi, hát az robbanás effekt eszméletlen!!
  • insp
    Egyetértek. Hangulatos, akciódús. Mellesleg nagyon jól néz ki.
  • deep
    Én is épp egy ilyen összehasonlítást csináltam, de én nem tudok dönteni. Eléggé szégyen, hogy nem, vagy csak éppenhogy szebb egy másfél évvel később érkező blockbuster cím...
  • CSOCSO
    nah.. betettem a forza 2 demot.. gallardoval csapattam. majd betettem a pgr3 at meg a gallardot. hat a forza 2 szebb szerintem..
  • CSOCSO

• CSOCSO
    azt tudom.. irtak az IGN en is mar tegnap mikor irtam hogy ma jon ki
  • Zsoltika 007
    Nagyon jó lett. A grafika odavág és a játékmenet se rossz. Én sokkal gyengébbre számítottam. Sajna a demó tényleg 5 perces mulatság lett.
  • CSOCSO
    nah.. nekem is duborog lefele a blacksite demo...
  • TrIp
    csakhogy érdemben is hozzászóljak, 75ért nyugodtan hirdetheted a géped, vaterán vagy prohardveren vagy aproneten, max ha sokáig nem megy el akkor engedsz... én kb. 1 hónapja vettem premiumot 2 hónapos volt flash hűtésmod 8másolt 1eredti játék és egy intercooler... a játékot és a coolert persze eladtam a csába, úgyhogy azok nélkül 72re jöttem ki :)

apropó 5 méteres VGA kábelem van ELADÓÓ ÓCSÓÓÉ, pm ha érdekel valakit
  • teddymac
    Állitolag fent van (Area51) Silverel is le lehet szedni ?
  • bcrics
    fasza a FAQ!!!!!KÖSZ!!!!!!
  • Tiger1111
    Kb másfél éves hűtésmod van live gold nincs.Köszönöm (A szobaantennás ajánlat érdekel ha fogja az m1-et)
  • TrIp
    30k plusz egy alig használt szobaantenna?
  • Kaplan
    Egy ideig vicces, de be lehet fejezni kérem. :) Válaszoljunk már rendesen a srácnak. Tiger, attól függ mikori a gép, flashen kívűl csináltattál hozzá esetleg hűtésmod-t? Van-e hozzá Live Gold előfizetés. Sok tényező van. Ha ezeket mind leírod. Akkor tudok mondani egy árat. DE olyan 65-75 között saccolnám.
  • Kandurex
    nem, nem 30k elviszem :)
  • Zsoltika 007
    Hogyhogy mi legyen?! Hát elhozzátok nekem ingyen! Micsoda kérdés...
  • Szeszmester
    Srácok, srácok... Ne licitáljunk egymásra és nyomjuk fel az árat! Megvesszük tőle 25ért, mi meg majd megbeszéljük, h hogy is legyen :)
  • NEXUS6
    Ok, nekem csak 15-öt adjál és elviszem!;)
  • TrIp
    25
  • R0sc0
    20ezerért megveszem :)
  • ThugEdge
    kipróbáltam a blacksite demot:

jó lesz ez,sztem kornak megfelelő grafika, de a gond az,hogy 1-2 helyen bizony beszaggatott,reméljük ez a véglegesben javítva lesz
    és legalább 5 perces az egész:)
  • Tiger1111
    Hello meg akarok kérdezni valakit aki jobban képbe van az xbox360 árakal, menyiért tudnám eladni a gépemet.Prémium (fleshelt)a hozzá tartozó alkatrészekel + 30db játék.
  • Adi
    Frissits.. 90%, h nem lesz semmi baj.
    10% bekell vállalnod ha már flasheltettél.
  • chris0000
    Hy. Samsung meghajtós vagyko(flashelt), és azt szeretném megkérdezni, ha letöltöm a dashboard frissítést várható-e vmi probléma vagy csak ha live-on játszok akkor tudnak vmit csinálni? És a Forza2 demo csak akkor érhető el ha frissítem ugy vettem ki a hozzászólásokbol?! Szal help thx
  • Kandurex
    Már megint a vészmadákodás..."állítólag", "állítólag", "állítólag".,..
  • CSOCSO
    annyira nem is igazan zaklat.. onnan soha nem latni ki ertelmesen
  • CSOCSO
    amikor az egyik nagyon nagy szorny becsapodik a likor boltba es jona lukes hullam.. na attol a latvanytol be fogunk pisilni
  • guardian hero
    Nem lesz műszerfalas belső nézet, ezt már megmondták rég. Kár...
  • CSOCSO
    AREA51 demo ma jon ki elvileg!!!!!!!!!!!
  • Zsoltika 007
    Én attól félek nem is lesz. :(
    Ennyi járműnél már lehet nem akartak rá időt szakítani hogy lemodellezzék az összes műszerfalát.
  • CSOCSO
    demo legnagyobb hibai: nincs supra se scion tc
  • testerlnx
    Az jó lenne, mondjuk másért hiba pontot egyelőre nem tudtam adni a gamenek :)
  • CSOCSO
    en se talaltam.. majd lehet lesz a fullban..

amugy volt nem egy demo ami akadozott meg hasonlok de a fullos game mar jo volt
  • testerlnx
    Amit nem értek az az, hogy hol van a belső műszeres/cockpit -os nézet? Csak én nem találtam, vagy nincs benne ilyen? Mert azért az gáz szerintem ha nincs!
  • CSOCSO
    a kocsik hangja okes lett.. leginkabb a 350z es SLR mercibol itelve.. viszont kisse visszhangos szerintem..

az autok vegulis jol ki vannak dolgozva de nagyon recesek... majd megprobalom osszehasonlitani a PGR3 mmal
  • testerlnx
    "Úgy könnyű" = úgy értem nem tudom milyen a segítségeket bekapcsolva, mert alapból kikapcsoltam az összeset, hogy majd egyesével kapcsolom vissza ha sírni kezdenék, de nem volt rá szükség, simán a puha fékezésekkel, és a kanyarban óvatosan adagolt gázokkal el tudtam érni a kívánt eredményt, a kormányt meg viszonylag durván is lehet rángatni (gamepad-al vagyok).
  • testerlnx
    Mondjuk nehezebb mint az F1, de azért ezt el is vártam, sokkal jobban bejön mint GTHD (viselkedésre, a GTHD azért szerintem szebb, bár jó lenne városi pályát is látni a Forzában). Idáig viselkedésre ez tetszika legjobban, és én a grafikától semvagyok kiakadva :) A telemetria meg tök állat benne.