176898

-
Magasabb órajelű egy frászt. Szart se ér, nagyobb vinyó, meg HDMI kimenet van benne. Ugyanúgy meghibásodnak azok is. A premiumnál nincs jobb egyelőre. -
Magasabb órajelű? Sztem nem. Amúgy nézd meg mennyi az ára és mérlegeld hogy megéri-e ennyit kiadni pluszba egy 120gb-os vinyó, a fekete szín és egy hdmi csatlakozó kedvéért. (Szerintem nagyon nem) -
sziasztok kéne egy kis segítség :)
Nyáron fogok, ha minden jól megy visszatérni a konzol világba is (pc-m mellé)mindkettőt szeretem de utobbi 5-6évben pcztem...Szal Ps1 ta mint már mondtam lejjeb nagyon nem foglalkoztam,csak hír ügyileg a jöttek a dolgok.. Xbox 360at szeretnék mert már áláttam, kipróbáltam és nagon bejöttt... eddig a premium csomagot ajánlották nekem.. de most olvastam egy elite verzióról:) ami elvileg annyiban különb, hogy fekete, és magasabb órajelű... vegyek premiumopt ami olcsóbb és ugyanazt visszakapom, vagy aug környékén már az elite éri meg ????
Köszi a választ..
Üdv -
Viszont egy modern mario-val rohadt szivesen játszanék 360-on:):)
Mario GTA:)
MARIO LIVE -
Majd kiderül, h tudják meghackelni.. viszont a joy, X360 után azért érdekes. Fogdostam a 576-ba a ps3 joy-t hát nem is értettem, h tudtam használni a ps2 joyt!:D:D
360 joyát nem múlja felül egyik joy se!:) sztem... -
Az viszont egyértelműen látszik, hogy semmilyen játék nem produkál komoly eladásokat a Nintendo címeken kívül, ez pedig el fogja riasztani a third party fejlesztőket egy idő után (eddig se jelentettek be igazán komoly címeket), szóval ugyanúgy fog járni ez is, mint a Gamecube, max. produkált + 5 milla eladást a divat miatt. -
PS3 lesz a győztes bizotosan, mit eddig. De szép lenne egy konzol, amelyben a PS3 és a 360 jó tulajdonságai és előnyei egyesülnének.... -
Gabe18 #16438 Hát én is erre számitottam hogy az első rácsodálkozás után,majd megtorpan a nagy Wii roham,de egynlőre erről szó sincs.Lehet valóban kicsit több idő kell mig erre a pontra eljutunk. -
A Wii jelenleg egy divatos gadget, olyan, mint a tamagotchi volt annakidején, viszont valóban értékes, mély tartalom (az újszerű irányítást valóban kihasználó, érdekes játékok) hiányában 1-2 év múlva elfelejtik, az eladások megtorpannak, a lufi kipukkan. A PS3-X360 párosra meg akkor kezdenek majd csak az első istenigazából hajletevős, kiforrott nextgen játékok megérkezni. -
Gabe18 #16436 Hát az kétségtelen hogy a Nintendó tud valamit...
Mert ezt az előző generációs hardwert ilyen szinten eladni,ehhez már tudás kell.És ráadásul nem csak japánban,mert ha csak ott menne,azon nem csodálkoznék.
És az emberek veszik hozzá a Wii Sportsot,meg Wii Playt,hogy mikor megláttam nem tudtam röhögjek vagy elájuljak,hogy ez most micsoda 2007-ben?
Hogy hosszutávon ez hova vezet azt nem tudom.Mert ha a kiadók rájönnek hogy felesleges 20+20 millióért Lost Planet-et fejleszteni,hanem elég helyette a Wii Sport szintű valami,csak az irányitás reformáljuk meg,akkor nem tudom mi lesz. -
Persze ez mind igaz. A konzol egy olyan elektronikus gép, ami minimális hw-t/perifériákat tartalmaz és célja a játék.
Ilyen szempontból a legkonzolabb konzol az új gépek közül tényleg a Wii.
A Nintendó művészete abban rejlik, hogy a mint a bonsai fácskáról a leveleket, lenyesegetik az oda nem kellő dolgokat. Nagyon japános dolog az biztos.
Csakhogy pl a Sony úgy tudott már 2 generáción keresztül vezető lenni, hogy az volt a filozófiája, hogy minnél többet adjon egy sima konzolhoz képest.
"Mert győzhet a kreativitás a nyers erő ellen?"
Nincs itt semmi nyers erő, csak a bika gépek lehetőséget adnak arra, hogy minnél több ember kreativitását integráljuk egy játékba. Egy C64-es 64 KB memcsijének megtöltéséhez nem kell 300 ember!
Jó dólog a retró és egy kisebb teljesítményű gépnél mindíg kreativitással kell pótolni a hiányzó képességeket, viszont hatalmas parasztlázadás lenne, ha kihirdetnék, hogy mától csak is ZX spectrum/Atari2600 szintű játékok lesznek és kész.
Én már a Wii favorizálását is a technika megcsúfolásának érzem. -
Csak felvilágosítottam a srácot miért is veszik meg azt az elavult konzolt. -
Wii megfér a HD konzolok mellett. Más csoport veszi őket. Fifa és a többi multis szar meg kijön a Nintendó gépére is. Nem értem mi ez a hype-olás. Reklámokban is az öreg mami meg tata nyomja az unokáival a Wii gémeket. Nekik még jó :) -
baxxter8 #16432 Persze nem kell szentírásnak venni én se veszem annak. -
Nekem meg az egyik netes ismerősöm ismerősének ismerőse látta Michael Jackson-t mesztelenül kisgyerekeket kergetni.
-
baxxter8 #16430 Nekem egy fórumon írta egy srác aki ismer embereket az MS-nél és azt mondta meg lehet nyugodni az MS tud mindenről, teljesen mindegy, h milyen fw van a meghajtódban. Mindent látnak. És nem tervezik az emberek ban-olását, Ja és természetesen arról is tudnak, h jogosan regeltél-e a live-ra vagy sem. -
"Szal 2007-ben olyan konzolt eladni, ami még egy CD-t sem tud lejátszani, az már tényleg művészet!;("
Nem!
2007-ben el tudnak adni egy ilyen konzolt, méghozzá nyereséggel már a kezdetek óta és igen komoly kereset van rá mind a mai napig. Ezt megalkotni! Na ez a művészet! Észrevették hogy mi a lényeg. (esetleg el sem felejtették úgy mint egyesek) Itt a lényeg a szórakozáson van! Nem a blúréj, a hd dvd, a cell, a power pc, a ddr3 stb stb. Nem erről szól! Hanem arról hogy az emberek szórakozzanak! És ki nem szrja le a grafikát, a hd felbontást meg a többit ha élvezi amivel játszik és megfogja?
Sajnos az egész konzolozás lényegét felejtette el a ms és a sony.
És hát persze hogy ez itt üzlet! Nem mondtam hogy legyen máltai szeretet szolgálat! De akkor is meg lehet oldani. És a Nintendo megoldotta.
"Sajna elképzelhető, hogy a Nintendo túlnyeri magát, és az nem feltétlenül lesz jó magának a konzol piacnak sem."
Mert győzhet a kreativitás a nyers erő ellen? Mert nem a technikai részletekre hajtanak hanem a játékok minőségére és az élményre? Mert figyelnek ránk felhasználókra hogy mik az igényeink? -
Pár hete valami szagértő már figyelmeztetett arra, hogy a Wii térnyerésének sajna ilyen következményei lehetnek.
Ez meg ugye hosszútávon itt is önmagát erősítő folyamat lesz. Több játék, jobban fogyó gép, nagyobb bázis, ami arra csábítja a kiadókat, hogy ezt a platformot preferálják, főleg, hogy a kis hardewerre olcsóbb a fejlesztés is.
Sajna elképzelhető, hogy a Nintendo túlnyeri magát, és az nem feltétlenül lesz jó magának a konzol piacnak sem.
Szal 2007-ben olyan konzolt eladni, ami még egy CD-t sem tud lejátszani, az már tényleg művészet!;( -
Bőrlehúzás az egész. Már évek óta erről szól a Tomb Raider név...
-
Gabe18 #16426 Hát én elbirtam volna ezt az első rész feldolgozást,Legend szerű grafikával... -
Ordel #16425 Ez csak az 1. rész némileg felújított változata, a 10. évforduló alkalmából.
Részemről hidegen hagy, hogy ez esetben kihagyták a boxos verziót... -
De azon olyan is lesz a grafika.
Tomb Raiderből meg amúgy is tele van már a padlás. Nekem a könyökömön jön már ki az egész. -
Gabe18 #16423 Hát hihetetlen...
Arra az ócskavashalom Wiiii-re lesz új Tomb Raider ,360-ra meg nem.Hát az aztán pont az a játék,amihez az a hadonászós hülye irányitó kell... -
Jinx4169 #16422 köszi megnézem -
Gabe18 #16421 Xbox 360 SS Merger 1.6
Asszem ez az ami kell hozzá.Kis leirás ezen az oldalon: Katt
De a pontos használatát ne kérdezd,mert egyszer csináltam vele valamit,azóta meg lepkeagyamból már elszálltak a pontos beállitások... -
Jinx4169 #16420 NFOba nincs sajnos semmi róla,ha valaki megtudná mondani melyik progi kell hozzá azt megköszönném! -
az iso-t meg kell patchelni a bin fájlokkal (hirtelen nemtom melyik program kell hozzá), akkor lesz tökéletes a másolat. ettől még mehet a boxban enélkül is ... de perfekt backup csak a pecselt ISO lenne -
Srácok, én úgy vagyok vele, hogy amit lehet megtettem a LIVE BAN ellen. A legutolsó fw ott figyel a boxban, innentől már nem rajtam múlik..... akinek fontos a liveos játék az amit lehet tegyen meg....szerintem. Aztán ahogy GaryOpa is írta, halo3 béta után talán kiderül mi a helyzet a moddolt gépekkel. Ha meg leszarjuk magasról az sem gáz, legalább esni fog a MAC Bannolt gépek ára :) -
biztos van nfo file olvasd el
-
szerintem elég az iso+dvd file
-
Jinx4169 #16415 hali! letöltöttem spiderman 3at ,és vann hozzá egy mappa ,security files ,amiben kis BIN fájlok vannak. azokkal kelll valamit csinálni vagy csak díszítenek? Mert ott van a az iso meg a kis DVD fájl is amit ki kell írni.
??? -
én updateltem ... és a mai napig megy a gép -
"De ne hallgass ezekre a hangokra, nálam gond nélkül megy."
Egyelőre.
-
Olcsi2 #16412 A parat az a Commodore4eva keltette, akinek a flashet nyomod a masinadra. Hogy az mennyire alaptalan, azt ezutan magad eldontheted. Ha pedig flessem volna, akkor a nagy megkonnyebbulessel es vallveregetessel (hogy megmondtamennemkellparazni meg tudtamenmertolyankurvaokosvagyok) pedig meg varnek a Halo 3 beta-ig szerda delutan. -
Szeszmester #16411 Minden teljesen rendben volt, amint kijött, másnap felraktam. Semmi para nem volt, fut minden rendesen.
Néhányan keltették a parát, volt aki csak szimplán... butus volt és bedarázott, h letiltanak minekt a liveról és minden fórumon győzködte az emebreket, hogy verjék el az MS pontjaikat, mások meg talán üzleti érdekből keltették a feszkót, mert ugye kijött az új FW, amit otthon nem sokan tudnak/akarnak megcsinálni.
De ne hallgass ezekre a hangokra, nálam gond nélkül megy. -
Nem lehet valahogy resetlni a boxot? -
Szeszmester #16409 Szivacs. -
chris0000 #16408 Asszem nem örülök ennek a privilégiumnak, hogy egyedül nálam érték ezt el. Nem jár érte vmi díj az elsőnek? 

MS
-
EasyLife #16407 mi van akkor ha egy ide -sata átalakító kábellel kötöm össze? :D -
Hi all van egy kis gáz!
Szóval töröltem a gamerprofilomat hogy legyen +1 hónap gold ugyebár.
Először véletlenül sikerült beállítani 1998-as dátumot azóta azt nem lehet állítani meg kell mellé egy másik profil amikor a másik profilt csinálom az emailcímeknél bekavarodok mondom kira akkor hagyom az egészet letöltöm a régit vissza.
De azt írja hogy a gamertag-hoz nem illik a mail cím de azt adtam meg amin van a live id.
PLs segítsetek.