176898
banner
  • Attila8805
    Semmi gond olcsi elnézzül ha adsz kedvezményt
  • Attila8805
    360-ason is normális fű ha leviszed a kamot.
  • Attila8805
    A mondat 2.dik felét nem értem lerírnád részletesen pls.
  • Olcsi2
    akkor megkovetek mindenkit... szorri
  • arty
    jah, és a 360as fifában is teljesen sik hatású a fű? mert pc-n az volt, de xboxon bizonyos nézőpontbol végre fűnek látszott a fű :D pedig régebbi a hw ...
  • arty
    x360-as fifa07et lehet magyaritani, ill volt ilyen vagy olyan magyar verzio? tom h hivatalosan csak pc és ps2 volt magyar, de pl xboxon volt rá megoldás (ergo volt magyar felirat+kommentár) ...

szal?
  • TrIp
    fifa 07-et szétnyúztam sima xboxon... a 360ban meg volt kábé 4szer... ennyit erről
  • ThugEdge
    mondjuk a PSP-t azért nem nevezném kvarcjátéknak
    voltak rá olyan címek,amik némelyik pc-s gém gfx-jét tapossák két lábbal a földbe:
    pop-ok,tekken5,daxter
  • jaszy
    Rengeteg van belőle. Nagyon gyatra a hűtésa. Szinte elforr a proci az alaplapon. Javítható 50% ban, gyenge konstrukció ! Rengeteg flash eletlent is láttam 3 ledes hibával.
  • Forza Italia
    Teljesen igazad van. A 07 ben nem lehet cselezni azt nem tudom, hogy a régebbiekben lehet-e de remélem a 08 ban lehet majd.
  • guardian hero
    Van egy kis csúszás...
  • Attila8805
    Hiszek az ea nek de nekem megvan mind két fifa eredetiben és csak a pc-sben lehet cselezni az xbox360-asban a jobb analóg csak arra való hogy megtolja a labdát.
    És attól függ mennyire tolja meg hogy milyen hosszan nyomod a jobb sticket.
    Sajnos nincs csel a 360-sban.
    Hidd el én örülnék a legjobban
  • testerlnx
    Nem arról volt szó, hogy ma 14:00-től lehet tölteni a Halo3Beta-t Crackdown-al? Mert nekem még azt írja, hogy próbáljam később...
  • Ewergo
    Nem tom ki hogy van vele, de ilyen 2D-s stuffok miatt, kár beinditani egy X360 gépezetet.
    Erre a célra tökéletesen megfelelnek a kvarcjátékok pl. a PSP vagy a DS. :)
  • KILLER2
    Akkor én élő példa vagyok. Hűtésmodos a gépem és 3 ledes volt.
  • partizan182
    Valóban, tápgond is lehet (meg sok egyéb, General hardware faliure a pontos jelentése). Attól még a kérdésem áll...
  • KILLER2
    3 led nem csak melegedéstől lehet.
  • partizan182
    Gyors kérdés a jelenlevőkhöz.
    Hallottatok már olyanról, hogy hűtésmoddal együtt háromledes lett valaki box-ja? Mert kb egy éve olvasgatom a fórumokat és akinek eddig bedöglött mind érintetlen eredeti volt, hűtésmoddal sosem volt senkinek baja.
  • vkrisz
    Aki még nem láttaPrince of Persia Classic. Eszméletlenül néz ki. Jöhetne egy ilyen Flashback vagy Another World is :-).
  • Olcsi2
    Akkor Neked meg itt egy link is, hatha ez segit:

http://fifa07.ea.com/extra/?id=4392

Az EAnak talan elhiszed.
  • Olcsi2
    A jobb analog stick akkor mire valo??? Az igaz, hogy osszehasonlithatatlanul kevesebbet lehet cselezni, mint egy ProEvoban es nem igazan hatekony a cselezes maga, de az nem igaz, hogy nem lehet. Ha jol tudom Ronaldinho-nak meg egy ket masik nagyobb nevnek sajat cselei is vannak.

Kadarka, te meg az intelligens megjegyzesed gondolom nem nekem szantad.
  • quack
    közelebb lesz az az assasins creed megjelenés 2008 augusztushoz mint a mostanihoz, szerintem

ja egyébként nem kell leszeni a netről a játékokat de nem is kell 40 percet várni, ha ezeket a hihetetlen nagy kényelmetlenségeket nem bírjátok ki akkor meg is lehet vásárolni
  • Forza Italia
    köszi. Igazad van mert a 07 ben nem lehet cselezni.
  • KADARKA
  • Attila8805
    Nem kérdezett hülyewséget mert pl a Fifa 07 (Xbox360) nem lehet cselezni.
  • Olcsi2
    Udvozollek a XXI. szazadban. Csak info, cselezni mar a spectrum-os Match Play-ben is lehetett 1986-ban. Ugye nem kepzeled, hogy egy mai fociprogramban csak fel es le futkosni lehet a palyan? (Na, jo, dehogynem kepzeled, kulonben nem kerdeznel ilyen hulyeseget) Szoval igen, lehet.

(Ja igen, a Gears of War-ban loni, az NBA 2k7-ben meg zsakolni is lehet...)

• szabolcs17
    Srácok had kérdezzem meg, hogy a 2006-os FIFA VB játékban (Xbox360) lehet cselezni? MErt a videóban láttam de nem vagyok benne biztos.
  • arty
    reméljük nem rontja el, mert az egy ujabb kommentet eredményezhet :(
  • Zuperman
    Köszi, én is ettől tartottam. Le kell szednem a netről a játékokat :/
  • Zsoltika 007
    Ahogyan előttem is mondták: Kuka.
  • partizan182
    Jól tudod, rossz helyen van a layerbreak, ki kell dobni. Illetve nem kell, azt csinálsz vele amit akarsz, de a box nem fogja beolvasni...
  • Zuperman
    Még egy hülye kérdés: egyik haverom véletlenül Alcohol120%- kal írta ki a játékokat. Mit lehet csinálni a lemezekkel, nem olvassa be a gép? Tudom, ki lehet dobni, de hátha....
  • Gabe18
    Majd ha 99%-nál elrontja a lemezt,azt hogy bírod ki...
  • EasyLife
    mér tök értelmes megosztom h én 40 perc alatt írok ki egy dvd-t és most akkor mi van ebben? :D
    jó most lehet picit izgatott vagyok de lécci nézd már el most virul a fejem h müxik minden, mint mikor megvettem a boxot :D
    de azért tudod mit én kérek bocsánatot ha téged ez zavar!!!!!
  • Zsoltika 007
    Azt nem értem az ilyen értelmetlen kommenteket hogy bírjuk ki...
  • EasyLife
    vááá 40 perc alatt ír ki egy dvd9 2,4x -esen:S ti hogy bírjátok ezt ki :DDD
  • EasyLife
    tud valaki valami jó oldlat ahonnan lehet xbox 360 játékokat tölteni ahol vok torrenten ne mnagyon akarok most arányt rontani, meg nem nagyon van túl sok gamma rajtk boxra, isohunt meg iszonyat lassú mondjuk pokica 3 800-900 al jött simán:P
  • TrIp

nagyon brutális :DDD
  • Gideon Wieth
    értem köszönöm :D mondom 5-6 éve nem vagyok full beavatott a konzol világban :) de augban a JÁTÉKOS visszatér :D:P pont mire jön az Assassin Creed :P
  • NEXUS6