176898
banner
  • Lizardman
    Sziasztok!

Valami épkézláb ötletet szeretnék arra, hogy holnao elvileg megjön a boxom, és nincs benne még hütésmod, csak flash, és azért nem szeretném, ha hétvégén csak ugy porosodna, szoval játszani is szeretnék. Szoval valami ötlet arra, hogy ne faggyon le? Azt tom, hogy jo szellözö heljre meg minden. Egyéb javaslat? Köszi elöre is.
  • TothLaci
    Engem érdekelne, de 47e adnák érte, amiben benne lenne a vezeték nélküli gamepad is. (60k-ért már volt Core)
  • KILLER2
    Wihsper szart se ér.
  • karel71
    Eladó egy x360-as core csomagként vásárolva. Tavaly novemberben vettem és boltilag chippelt, tehát az átírt játékokat is szépen kezeli. Vezetékekkel és vezeték nélküli gamepaddal dobozában elvihető. Piros led még nem volt rajta, igaz nem sokat volt használva. Irányár: 55e FT Érd.: [email protected]
  • Olcsi2
    nem ker semmi kodot... siman a crackdownbol letoltod es kesz.
  • Gabe18
    Ez odáig rendbe vande valahol csak kérni fog valamiféle kódot...
  • TothLaci
    De az xbox360 premiummal együtt 100k :D
  • Bendy
    Neki biztos :) 100k-ért én aranyból kiöntött hűtésdmodot csinálok neked :)
  • TothLaci
    Utána kérdeztem a "Ricoh" lemezeket támogató X360 után, azt mondta a srác, hogy 100k-ért megcsinálja Whisper hűtésmoddal együtt. Először csak lestem, mivel nincs annyi pénzem sem, de most már elgondolkoztam azon, hogy lehet, hogy csak úgy érné meg?
  • KILLER2
    Flashelt volt, emg hűtésmodos
  • KILLER2
    Wadarr megcsinálta
  • Bendy
    Elsőre felajánlotta a Crackdown, hogy Update-eljem. Aztán a játék menüjében ott figyelt a Halo3 letöltés.
    Mindez másolt Crackdown lemezzel, gold előfizuval és 5.3as Samsung Fw-vel. Már csordogál is lefelé....
  • TothLaci
    Gondolom garancia sincs rá :(
    Első háromledes után teljesen kicserélted, vagy elvitted a szervízbe?
  • KILLER2
    Kibaszott 360!!! Bassza meg már megint 3 ledes.. A kurva életbe!!! Már másodszorra!!
  • KILLER2
    Még jó, hogy van Crackdownom.
  • testerlnx
    Ha van Crackdown-od akkor azon belül lehet tölteni, és utána kipróbálni, anélkül meg nem lehet (illetve ha kapsz meghívót, de hogy hogyan kapsz arról fogalmam sincs).
  • testerlnx
    Frissíteni kell, nekem vagy 3*szori újra 360+Crackdown indításra sikerült... Amúgy nyomtam közben a D-Pad Up + A gombot is folyamatosan miközben indult, mert a bungie írta, hogy így lehet előcsalogatni az update message box-ot. Na olyan messagebox nem jött, de a menü 2 menüpontból háromra váltott, és tudtam játszani... Amúgy a D-Pad-on a menünél nyomtam egy bal-t is de nem tudom, hogy a nyomogatásaim voltak-e hatással bármire is :)
  • KILLER2
    Akkor most jó a Halo 3 beta? Mi van benne? És hol lehet letölteni? Tatur Marketplace? Ingyenes? Silverrel is lehet? Köszi.
  • turho
    Lemez vagy írásminőség, vagy írás módja.
  • Zuperman
    NTSC?
  • lui24
    Köszi, itt levan írva minden.
  • CSOCSO
    letoltottem.. elindul de mikor a PLAY re nyomok akkor azt irja ki hogy a demo lejart!!!!!!???????????
  • testerlnx
    Utána nekem is sikerült :)
  • guardian hero
    Nekem nem írt ki ilyet, reggel még toltam két menetet, el is késtem a melóból :)
  • arty
    csakis magyarul ... :) én utoljára fifa wc2002-vel játszogattam ennyit, teljesen koca focis vagyok, de a magyar kommentárral szenzácios a hangulat a 07ben is! Ha 360on ez megoldhatatlan, akkor inkább lemondok róla :) (majd, ha egyszer lesz 360am, most sima x-en játszom, magyarul, nameg PCn :) )
  • vavalentin
    Próbálnék felmenni a Marketplace-ra, de ezt írja ki:
    Xbox Live Marketplace is currently unaviable. Please ceck back later.
    Ötlet.
  • testerlnx
    Lehetni lehet, csak épp ha letöltöd azt írja ki, hogy expired or unavalibe... Egy kicsit kezd teli lenni a búrám velük, azért jó lenne ha megmondanák mikor fog menni, és akkor menne is, nem ez a töketlenkedés...
  • Attila 007
    elértem otthon a kis sógoromat majd leszedi addog nekem:)Ma ie előbb térek haza hehe
  • Attila 007
    királyság, csak pont eljöttem dolgozni basszameg
  • guardian hero
    Lehet szedni a Halo3 bétát!
  • EasyLife
    kiírtam cod 3 at és amikro berakta feltett valami frissítést ezután bejön a töltő logója a jobb alsó sarokba és egyszer csak kivágja az olvashatatlan a lemez tisztítsa meg bla bla bla -t de csak kb egy fél másodpercre és utánna egyből levág dashboardba
    ez lehe ta pach miatt vagy a lemez hibája?
  • KILLER2
    xboxlive.uw.hu
    Nem a premiumhoz jár a live. A liuve silver ingyenes, a gold a fizetős. Golddal lehet játszani. Új regisztrációhoz mnindig 1 hónap ingyen gold jár.
  • lui24
    Sziasztok!

Ha veszek prémium csomagot ahhoz mennyi live előfizetés jár és ez pontosan hogy is működik? Mármint a live:) Elöre is köszönöm a válaszokat.
  • Zsoltika 007
    Eddig mindenki megbánta akit kérdeztem.
  • Attila8805
    Nincs mit szerintem érdemes megvenni vagy leltölteni nem tom hogy akarod megszerezni.
  • Attila8805
    Jaaa értem nekem semmi bajom nincs az x 360-as fifával max a csel hiánya de a többi sokkal jobban tetszik főleg a menüben az aréna.
  • Arnoux
    mely fps-ekkel lehet viszonylag "nomrálisan" jáccani egérrel és billentyűzettel? Csakmert itt találtam egy átalakítót és van is egy kép hozzá amint éppen játszanak, tippelésem szerint a cod3-mal.
  • arty
    +köszönöm az infot
  • arty
    pozitiv.. akkor csak a pécésekkel b*sztak megint ki EA-nál :)

magyaritásrol vmi?
  • TrIp
    arra kívántam utalni, hogy míg xboxon rengeteget játszottam a fifa 07el, aztán amikor megvettük az x360-at az arra megírt fifa07el együtt, akkor olyan érzésem volt mintha a józsefvárosin vettem volna pumacipőt.. ha érted mire gondolok :D