176898

-
lui24 #16767 Szerintem felesleges vitázni ettöl nem lesz sem live sem olcsóbb szoftver. Azt meg hogy ki a hibás pfff döntse el mindenki maga. CSak még egy dolog az nem volt fura senkinek , hogy warezgame megy eredeti szerveren? -
Igen. De csak a gépeket. Az accountok megmaradnak. -
Ponotsan. -
Aki bannolva lett, az egyáltalán nem tudja használni a liveot vagy csak a gold szállt el és a silver lehetőségei megmaradtak? SZóval banal a marketplace azért megy? -
NA mi újság van itt?
Mi történt? Vki összefoglálna nekem légyszíves?
Most az MS bannolja az embereket? -
turho #16762 Egyetértek, a világméretű kartell a saját portáján is nézzen szét. Ha már úgy függünk a Microsofttól a mindennapi életben mint a gyógyszergyáraktól. És amit beszéltünk Fred barátom: Magyar live, és 24 fős meccsek abban a rohadék cod3-ban, nem állandó disconnect, lag, és mérgelődés. Azaz: megadom nekik a tiszta játékot, megveszem amint tehetem az új boxot, és kérem hogy ami a borítóra van írva egy játéknál, illetve amivel reklámozzák, az teljesüljön is. Kettőn áll a vásár. Illetve hülye dolog, de leírom, én így gondolom: modder és underground társaim nevében örülök C4eva Maximus Garyopa és társai munkásságának, és eszembe sem jut hogy akár bármelyiküknek is kérdést szegezzek hogy miért. Nemzetközileg olvasom itt-ott hogy sokan őket szidják, mert bebuktak. Nos, ez viszont torz szemlélet. -
Na látod! Akkor minek osztod itt az észt? Már tárt karokkal vár a Ps3 topik drága közössége.
-
De ezt akkor sem azzal kéne elintézni hogy "Ne bannoljatok inkább csináljátok meg rendesen" mintha alanyi jogon járna a szar hw miatt az ingyen játék!
Amúgy igazad van. A hw olyan amilyen.
-
1. Nincs is x360-om , 2. ezek után már eszembe nem jutna venni . -
Mondjuk lenne miért fenyíteni az MS-t. Ilyen trágya egy gépet mint ez összehozni nem volt semmi. Szar olvasófej, melegedési problémák, erre is ilyen nagy hangsúlyt kéne fektetni részükről. -
Igen. -
Tényleg, ha valakit most letiltanak, vesz egy új gépet, amit nem moddol, akkor azon tud játszani az addigi profiljával? -
Nem annak örömködök hogy letiltották őket mert sok jó ismerősömet is kivágták. De annyira jó nézni ahogy a kis vérpistikék itt vergődnek a nyálukban. Meg szájkaratéznak és fenyítik a Ms-ot. 
Amúgy meg nemtom kinek a profilját nézegetted de én szoktam multizni elég gyakran. (Az hogy munka után inkább filmeket nézek ha nagyon fáradt vok már más tészta. De azért ha tanács kell hogy mit vegyek és mit nem majd kérdezlek! :D )
Ha nem nekem címezted akkor tárgytalan.
(Legközelebb kattints a válasz gombra ha valakinek írsz talán egyértelmű is lesz...) -
Lehet. De ha lesz annyi eszed hogy megint flashelted akkor
!
-
Tényleg nem értem mit örömködsz itt? Attól, hogy a warezosok le lettek tiltva neked még nem lesz több pénzed játékra. Egyébként egyetlen profil sincs letiltva, tehát ha valaki létrehoz egy profilt offline, és játszik vele azzal később simán nyomulhat a live-ra. Mondjuk te eddig sem sokat multiztál, de minek neked akkor a gold?
-
Hát ilyen nincs :D "Szerintem nem nagyon lesz rá esély. A Ms most bebizonyította hogy nem lehet őket átverni" Erre az egészre irtam azt te szerencsétlen. Mi az hogy nem nagyon lesz rá esély? Egy honapot nem adok ennek az egésznek.
"A Ms most bebizonyította hogy nem lehet őket átverni" - feküdtem ennél a kijelentésednél :D érdekes modon mindig az ellentéte derül ki, azt hiszi ms most mindenki bevan fenyitve aztán egy két okosabb ember mindig kitalál valamit. Mindegy , befejeztem a vitát , ha nem érted meg hogy mit szeretnék mondani mindezzel nagyon sajnállak, boldogítsd csak tovább csori M$-t
-
lui24 #16751 Vazze már annyit olvasok erröl a 3 ledröl, hogy kezdem azt hinni ez tényleg ennyire sz@r. Látom azért vannak ellenérvek is. Én véleményem meg az hogy aki pc-n warezol az tisztában van vele hogy nincs multi gyári szerveren de ott legalább a legális ingyenes. -
Azért én kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből az egészből. Hogy tényleg sikerül-e nekik kiirtani mien warezost a Live!ról. Lehet, hogy egyszer csinálnak egy oylan frtissítést, ami a gépet is hazavágja. Meg aztán olyat is hallottam, hogy valaki feltette ezt a mostani frissítést a gépére (legelső flash volt rajta) és azonnal 3 ledes lett. Kíváncsi vagyoka hackerekre is, hogy most mit fognak csinálni. Meglátjuk, mit hoz a jövő. -
Ne mondj ilyet! Mert Smuge szerint akkor te is idióta elméleteket gyártasz!
-
Szeritenm hamarosan úgy is jönnek akkor majd a chipek. Egy kattintással kikapcsolod a cuccot és máris olyan, mint egy gyári gép. De a hűtésmodot hogyan szűrik? -
Szeszmester #16747 Nincs, valszeg már megvannak a bannolandó azonosítók.
A helyedben kihasználnám az utolsó napokat... -
Előbb-utúbb biztosan lesz. Ha nem is live, akkor jad XBC vagy egyéb multizó program. De azt el kell ismerni, hogy nem hülye az MS. Legalábbis a programozáshoz nem. Az más, hogy nem tudnak normálisan megtervezni egy konzolt. -
most nem tom mit tegyek.. legutobb nem voltam bannolva.. van ertelme lehuzni a liverol es varni 1-2 hetet, hatha lesz valami olyan firmware ami segit azokon akik hackelve vannak de meg nem bannoltak oket?... -
Ahhoz képest hogy mikopr jött a nagy frissítés írta boldog boldogtalan hogy majd az új fw már véd ez ellen is. Most akkor ki is úszta meg? Hát senki!
A vista meg most hogy jön ide? Ne keverd már a szezont a fazonnal!
" Ez egy örökös harc " Aha akkor miért is kell sima boxnál xbc-vel hokizni? Mert live-ra ki nem mész vele az fix. Na eről ennyit.
"Hagy már abba ezt az idétlen teoriádat"
Ha olyan idétlen akkor miért szopókáznak a flashelt tulajok? Na?
"Annyira szánalmas vagy már , hogy az hihetetlen, gondolkodjál már egy kicsit könyörgöm..."
elfogytak az érvek jön a személyeskedés?
-
Több lesz a csare, ennyi. Így most többen fognak teljesen eredeti játékokkal és érintetlen géppel játszani, de sokan 2-3 hetente vissza is fogják vinni 3 leddel. Ha az én boxom halottá lesz nyilvánítva, akkor veszek egy újat, de azt még egy ideig nem fogom hackelni, inkább majd 5x visszaviszem, mert akkor aztán tényleg sokat lesz használva. -
lui24 #16742 Parancs értve!:) -
Hagy már abba ezt az idétlen teoriádat , mindezt csak azért mondod mert neked csak eredeti van , boxod se modolt szent ember vagy , rajtad kivül senki nem ember akinek már egy másolt játéka van, te is kifizetsz értük egy kisebb vagyont más is fizesse ki... Ilyen baromságokat meg ne mondjál már , hogy "Szerintem nem nagyon lesz rá esély. A Ms most bebizonyította hogy nem lehet őket átverni" , Vistájukat is hogy istenitették hogy nem lehet majd másolni meg átverni a rendszerüket aztán nézd meg mi lett a vége . Amit csak akarnak fel tudnak törni a hackerek , és fel is fogják törni , MS-nél is csak emberek vannak. Ő nélkülük már rég nem itt tartana a világ (pozitiv értelemben). Ez egy örökös harc , és az is marad ha igy folytatják. Fogd már fel , hogy ez egy más világ már , és ennek az álszenteskedésnek semmi értelme.
Annyira szánalmas vagy már , hogy az hihetetlen, gondolkodjál már egy kicsit könyörgöm... -
turho #16740 Mert a profilodban ott van a kezdetek óta az is, hogy mikor xartál mit reggeliztél stb. Azaz egyszerű statisztika, és szia... -
Szerintem nem nagyon lesz rá esély. A Ms most bebizonyította hogy nem lehet őket átverni. Hiába a stealth patch (vagy mi) vagy a legújabb firmware ugyanúgy mentek a gépek a levesbe. -
Ha most vennék egy flashelt boxot, és offline profilt hoznék létre, akkor azt később ugye meg tudnám változtatni online profilra? :) Annyira nekem nem lenne szükséges a live, inkább a single játékok érdekelnének, de azért azt sem akarom, hogy rögtön lekapcsolják a gépet. Így a netet nem is használnám addig, amíg nem nyílnak kiskapuk a ban megkerülésére. Már ha egyáltalán lesz majd ilyen lehetőség. :o -
Ezzel egyetértek.
Én is jáccok 4-5 órákat és semmi gáz!
Kop KOP KOP! -
turho #16736 A készülék 5-8 perc alatt eléri az adott használatra számított maximális hőt, szóval az 1 óránkénti szünet ebben a formában valóban illúzórikus. Esetleg a drive átmelegedésének kell több idő, vackabb olvasófejek is kényesek erre, hűlés után működnek megint rendesen.
XBMC és KAI működik x360-nal? Mert akkor majd lesz saját liveunk... -
Miért nem? Az Elite se jobb konstrukció azt mondják... Amúgy meg most már a hűtésmod-ot is elfelejtheti aki Live-ozni akar. -
Elképzelhető hogy a játék fagyott. Nekem is volt, hogy a TDU, vagy az Oblivion megadta magát, de reset után jó volt.
-
Viszont azt akarom még megkérdezni gyerekek,hogy
=> Játszottam a box-al, és fél ora után, egyszercsak a gears of war-nál amikor megahaltam, és a chekpoint-os countinur-ra rákattoltam, akkor befagyott a gém. Szoval az lehet , hogy a játék fagy be, és nem a gép? Csakmert a gép az müködött, a bal felsö sarkos zöld világitott (ami ugy tom jo), és simán ki tudtam venni a lemezt, viszont a képernyö akkor se tünt el, szoval ezért gondolom, hogy a játék fagyott be, és nem a gép. (ez még a jobbik eset nem? :( ) -
ahogy olvastam a forumokon és egyéb helyeken 80-90%-ban igen, de van akit még nem, ráadásul persze még olyanok is vannak, akiknek hackelve van a gépük, de még a frissités megjelnése ota egyszer se mentek fel... -
mindenkit bannoltak akinek hackelve van a gepe?
-
lui24 közlegény nem sopánkodni, xboxot megvenni és kulturáltan szorakozni! Lépéééés indulj! Bal, bal, bal, bal, ....
-
Ja, hogy lájv nékül má nem is használhato a box?
Fura de én több mint 3 hónapja használom a gépet, és egy percig nem használtam a netet rajta. Viszont a haverokkal (7-8-an) kitünöen élvezetesen játszunk rajta egyszerre négyen. Kell a gyikomnak a lájv. :) -
priluki #16728 Nekem tök jol megy csak ne a szekrénybe rakd ,hogy ne tudjon szellözni.. nekem valamikor 8-10 orát is megy gond nélkül..