176898
banner
  • TrIp
    igen, elég sokan játszották. viszont elég sok hiba van a játékban sajnos, nagyon bosszantó hibák
  • Max 36
    Jó,hogy említetted a PES-t,sokan játszák/játszották online?Mert a FIFA'07-nél mindig raláltam ellenfelet,de nekem mindig a PES volt a favorit.
  • TrIp
    igen csak azt elfelejtetted mondani h sok 360as játék ping limites, pont ezért h kivédjék az xlink-es mókát... szal én mondjuk amúgysem frissítettem, és nem is voltam lájvon kábé 2 hete, kiváncsi vagyok h engem is bannoltak-e... online csak a pes6al, meg a test drive-al játszottam..
  • Max 36
    Hasonlítanak az MS Live szolgáltatásához,csak itt a módosított gépekkel is tudsz játszani online.
  • Attila8805
    És ezek mik?
    Bocs a láma kérdésért de ez az első konzolom.
  • Max 36
    Ennek a bannolásos mókának az lesz a folytatása,hogy megint felvirágzik az Xlink és az XBC:)
  • zs0ltee17
    hello! most ez télleg igaz amit írtál? hogy ha az oldalára állítom attól tönkre megy a drive! nem rég óta van xboxom remélem ez mentség a hülye kérdések alól! :)
  • CSOCSO
    ????
  • turho
    Tegnap a siteunkon pár ember már Xlinkkai-n cod3-azott, szóval úgy néz ki ez is egy lehetőség multizni.
  • CSOCSO
    szerintem meg nem azetrt:D
  • avengir
    Marketing. Azért 360, mert körbevesz a mindennapi életbe, megkönnyíti azt pl.: videolejátszás más hardwarerről (pc) képnézegetés wirelessen... stb-- ez volt a hivatalos MS álláspont.
  • EasyLife
    me gha jól tudom vmi olyasmi is hogy az előző xboxhoz képest 3610 fokos fordulat , szal ez egy minőség jelző h milyne jót alkottak
  • CSOCSO
    azert 360 a neve mert az xbox2 rosszabbul hangzana a plastation HAROM mellett...

ez most komoly!!! nem vicc.. mikor kijott az x360 akkor volt errol szo.. igazuk is van valamilyen szinten..szal csak marketing miatt 360 a neve... a kov xbox meg 720 lesz:D
  • TothLaci
    A kört is tekinthetjük 360-nak :)
    A marketing miatt.
  • jaszy

360 bite....ennyi
  • KILLER2
    Amúgy tényleg, miért pont 360? Talán mert leeht az oldalára is állítani (amitől tönkremegy a drive), bár akkor inkább XBOX 90nek kéne lennie.
  • KILLER2
    Hát kapsz is. Hogy lehet ilyet mondani? 100ből 360....Méghogy 360.....Minimum 500!!!!
  • Attila8805
    Te szemét menny az ps3-as topikba
    Ti is ezt csináljátok ha valaki lefikázza a ps-t.
  • NEXUS6
    Nem, hanem mert 1000-ből 360 3-ledes lesz!;)))

Bocs, hú ezért most mit kapok!
  • Attila8805
    Tényleg az igaz hogy azért 360 az xbox neve mert a fizikát 360 szor számolja át?
  • KILLER2
    PS3nak egyenlőre nem csak használtjátékpiaca nincs, hanem rendes játéka se.
  • YMan
    Csocso: nekem volt Wii-m, és azzal baszták el hogy kijött a gép és elég nagy uborkaszezon van most :) valamint azzal hogy a videó teljesítménye ps2 színvonalu és mivel új a cucc ezért olyan szinten nem használják ki mint pl. a Black ps2őn. Én eladtam a masinát mert az újszerü irányításos cuccok baromira kamuk voltak jórészt, az egyéb játékok meg gagyik voltak egy átlag pchez képest.
  • guardian hero
    Inkább az X eladásai ugranak meg, ha a bannolt warezosok vesznek új Core-t a multi játék miatt. Végülis csak harmadannyi az ára, mint a PS3-nak, és 20x annyi multi játék van rá.

Egyébként aki warezol, az miért venne warezbiztos, méregdrága PS3-at? Aminek még normális használtjáték piaca sincs?
  • KILLER2
    Wii fasza cucc, de kell mellé egy PS3 vagy egy 360 is. Wii szórakoztató, de szeritnem nem igazán hosszútávon. Jó buli áthívni haverokat és boxolni egyet vagy golfozni, egyebek, de azért mégiscsak más egy GoW party.
  • CSOCSO
    ahogy mar mas is irta: a wii egy wiicc...
    jo.. bizti aranyos meg minden.... de nem mas csak egy DS nagyban... nekem grafika kell... nem az erdekel hogy az autos jatek olyan kezelheto hogy a csalad legpicuribb tagja is tudjon jatszani vele.. es a 10 hazat mar a szemem elott rakja ki mert a hardware egy felhuzott gamecube... remelem ertitek....
    hivjatok grafikai kurvanak de a pgr3 ban orakat toltottem azzal hogy vezetgettem mindenhol es nezegettem a kornyeket
  • Attila8805
    Akkor már inkább wiiiiii!!
  • CSOCSO
    ja.. cd rol...

amugy kivancsi leszek mennyire fog most megugrani a ps3 eladasai...

banned xbox360= it's ps3 time!!!
  • FRe4k
    Lehet updatelni a boxot Live nélkül?
  • Lizardman
    na basszameg... akkor asszem mindenképp kell egy hűtésmod... :(
  • KILLER2
    Wadarr leírása:
    A 3 ledes hiba oka egyértelműen a melegedésre vezethető vissza. A GPU (grafikus processzor) aluminium hűtőbordája alulméretezett, a hátsó ventilátorok pedig alacsony fordulaton pörögnek. De a legnagyobb probléma a forrasztástechnológiával van, és azzal hogy a 8 db GDDR3 -as ramchipnek egyáltalán semmilyen hűtése nincsen, se hűtőborda se semmi. Ezeket a ramokat használják komolyabb PC-s videókártyákon is.

Mi is történik?

- A gép bekapcsolásakor szobahőmérsékletü GPU és alaplap egy-egy komolyabb játék közben hirtelen felmelegszik, majd lehül. Az extrém hőingadozás lehet akár 50 fok is. Ennek következtében az alaplap minimális mértékben deformálódik, felpuposodik a processzor alatt de ez éppen elég ahhoz, hogy felszakadjanak a forraszpontoki. A processzor lábai rossz minőségű ólommentes cin golyócskák amik megrepednek, és vagy leszakadnak a proceszorról, vagy felszakítják az alaplapi forraszpontot. Ez utóbbi a rosszabb eset. Amint megtörténik ez, fellép a kontakthiba és jön a 3 led.
  • KILLER2
    Amikor indítod mondjuk 30 C, de ez pár óra használat alatt felmehet 60-70 Cre vagy többre, ami ugye 30-40 C változás naponta akár többször is, ami elég sok.
  • Lizardman
    lol. és a hőingadozás mit takar? bekapcsolás és kikapcsoláskor vagy mi?
  • KILLER2
    A 3 led igazából nem a melegtől van. A nagy hőingadozástól felhólyagosodik az alaplap és leszakad róla a GPU, de ez megtörténhet pl az AV kábel erős kihúzásától, mert meghajolhat az alaplap és akkor megintcsak leszakadhat a GPU (így jártam én is).
  • Lizardman
    jah ezt elfelejtettem: ITT nézz körül, mindig van akcios, és ha tudsz olcsobban is kifoghatsz egy core-t, mint 60, és ráadásul flashelten, stb...
  • KILLER2
    Ez nekem is megfordult a fejemben. Veszek egy Core-t és átpakolom egy PCházba. Ott jó a htés, nem sérülékeny annyira, meg sok minden előny.
  • Lizardman
    Tóth Laci => köszi az elismerést :)

guardian hero => hát ez most nagyon nem esett jol, szoval akkor semmi köze a 3 lednek, hogy mennyire érzem melegnek a gépet, és milyen levegö jön ki hátulrol :(
  • KILLER2
    PS3 nekem nem jön be. Egyenlőre nem igzán van rá jó játék. Most, hogy msáodszorra is 3 ledes lett a 360om, elgondolkodtam egy PS3on, de ahogy belegondoltem, hogy 360ra itt van a Crackdown, a Gears of War, Dead Rising, Lost Planet (ez hamarosan PCre is), Perfect Dark Zero, majd talán a Gears of War 2, hamarosan a Halo 3 és PS3ra meg szinte semmi. Mondjuk a Resistance vagy mi, meg a Metal Gear Solid 4, mivel futtatja a PS2es játékokat, ezért God of War 1-2, Tekken 5 meg egyebek és a jó kis PS HOME, de ez nem ér 160000 Ftot. Ha valaki játszani akar, arra tökéletes a 360.
  • TothLaci
    Én is szívesen látnám nálam az ilyen Boxot, pont ilyen asztalon! :D
    Látszik, nem csak nálam sérülékeny.

Különben gondolkoztam rajta, mi lenne, ha vennék egy Core csomagot 60.000-ért (most nem tok olyan helyet, ahol ennyi, ha valaki ismer, írjon, vagy jelezze plz pm-be :), és megnézném, hogy jó-e, működik, és szereznék egy ATX házat, és beleépíteném az X-boxot. PC-s winyókat már tudná használni a szerkezett, de a DVD-Rom-mal gondban vagyok. Egy olyan DVD romot láttam, ami SATA-s, és van hozzá tört fireware, ami olvassa az Xbox360-as lemezeket, de az a játékfeltöltőknek van kitalálva, nem tudok róla olyan infót, hogy az xbox elfogadná-e. Vagy, ha igen, akkor Error kódokat írna ki? :) Ha valaki tudná, írjon please.
    Továbbá, hogy miért is akarom pc-házba? A hűtés miatt. Jobban szellőzne a szerkezet, és talán még Zalman hűtőt is tudnék tenni a chipekre.
    NEM AKAROK HÁROM LEDET!!! :) - vízhűtéses nem igazán pénztárcámhoz való
  • Ewergo
    Ok. Akkor ez csak az Xboxot dicséri. Flashelt géphez nem feltétlen kell hütés mod!
    Én minden esetre megvok elégedve vele!
    .
    Figyeljétek meg, még ezen vagy a következö oldalon lesz egy olyan valaki, aki megkérdezi hogy.:
    "-Tényleg annyi baj van az x360-al mert gondolkodok hogy xboxot vegyek vagy Ps3-at. Valaki adna felvilágositást?"
    Na ezekért szép az élet! :)
  • KILLER2
    Én modntam. A whisper bár halkabb, mint az eredeti, teljesítményben viszont semmivel se több.