176898
banner
  • Unreal1942
    Mit vagytok úgy oda ezért a liveért...Netezz PC-n Játsz multit PC-n és kész. Napok óta ezen megy a vergődés.
  • Olcsi2
    nekem is volt 200 spectrumos kazim, amikor mi meg azt sem tudtuk, hogy ezek a jatekok leteznek fuzetes kazettaban is, nemhogy torvenyek lettek volna ra, edes kommunizmus... :) De igazabol 14-15 evesen mashogy muxik meg a vilag es az igy is van rendjen. A baj az, hogy mostanaban nem ugy tunik, mintha ezek a tinik kesobb atlepnenek ezen a fazison.
  • Olcsi2
    Az hogy a haverod a sikhulye vagy te, a statisztikanak tokmindegy, egy sikhulye az egy sikhulye... :)
  • Gabe18
    Na az más.
    Azt én is írtam már hogy ennek semmi értelmét nem látom.Letölti,berakja,megnézi,de már veszi is ki mert közben kész a következő...
    jo én is csináltam hasonlót tizenakárhány éve mikor a PSX-re az első chip-ek kijöttek,aztán mint a mennyei manna ömlött a játék,és volt itt már vagy 60 cd (ami abban az időben soknak számitott) amiből kb 10 ért valamit.
  • Lizardman
    kivéve, aki

1) haverjával iratja tölteti le a dolgokat (mint én :) )
    2) Aki veszi a játékokat, vagyis az irott lemezeket 1200-1300/db áron...
  • Olcsi2
    En inkabb arra gondoltam, hogy egyre kevesebbet ir majd ki es nem pazarolja az idejet (letoltes, kiiras, jatek) olyan szarokra, mint az X-men. Inkabb minosegi jatekidot tolt el egy Shadowrun-al vagy Halo 3-al. Vicces nezegetni a magyar warezprofilokat a 80-90 (!) jatszott jatekkal es megszerzett 2500 gamerscore-al. Az ilyen marha (es vannak joparan) tobbet toltott letoltessel es irassal, mint jatekkal.
  • Lizardman
    attol félek én is :lol:
  • Gabe18
    Nyilván az eredeti játék "varázsa" nem erről szól.De hogy annyira megérinti-e hogy esetleg egy idő után majd ne csak a multis játékot vegye meg,hanem az off-line-t is....
    Hát majd kiderül.Meg embere válogatja,az is biztos.
  • Attila8805
    Írni kéne a magyar ms supportnak vagy minek egy online peticiot ezt is ki lehet próbálni hátha ők pedig lehet tovább küldik bill havernak:D
  • Olcsi2
    Az adat olvasasa szempontjabol valoban tokmindegy. Tevedsz, ha azt hiszed, ez csak ennyirol szol.
  • Olcsi2
    Hanem rohannak PS3-t venni, amire csak 20%-al dragabb az eredeti jatek (warez meg offline sincs), viszont ingyenes az online, mert szart sem er. Jo dontest hoztak ezek a nagyokosok, azon sem lepodnek meg, ha jo sok ilyen ember lenne, mert bizony kell hozza egy jo adag veleszuletett idiotizmus. Abbol is jut boven. Azert en inkabb abban remenykedem, hogy ugyanezek a boltosok eladnak most jo par core pakkor is.
  • Gabe18
    Mármint Princo.
  • Gabe18
    Amúgyis 360-ba a pronco lemez nem jó...
  • Gabe18
    Hát eddig ez az emulátor nem tett,se a Live-os frissitésből leszedett verziója,se a lemezre írt.
  • Gabe18
    "Gyanitom azt is, hogy egyre kevesebb szart fog kiirni, mert szivesebben jatszik majd a dobozos cuccaival, mint a princo-val. "

Ja mert amikor bent van a gépbe akkor aztán nem mindegy hogy az adat a princóról olvasódik-e be vagy a origi-ről...

Engem meglepne ha sok magyar visszajönne ilyen formában.Ma voltam egy boltban,azt mondta a boltos hogy már több ember jött érdeklődni hogy szabadulhat meg a gépétől legjobb áron,és többet nem kérnek Xbox-ból...
  • zs0ltee17
    köszi gabe-18 a választ! de semmi kárt nem tesz a flashelésben ez az update? bocs ha hülyeséget kérdezek csak féltem a boxom! :D
  • Olcsi2
    Az MS hivatalosan csak a gepet arulja!!!! A kis konzolboltok, akik ilyennel foglalkoznak meg azt csinalnak, amit akarnak. Azert jo dolog a demokracia, senki sem mondja meg, hogy mit arulhatsz meg mit nem (amig mondjuk nem a Mein Kampfot kezded arulni.. :) es a vasarlo dontheti el, hogy az ismert kockazattal, megveszi-e a termeket.
  • Olcsi2
    epp ez az, hogy nem. Az accountod megmarad. Mar most vannak olyanok a friendlistamon, akik "visszatertek". Vettek egy core gepet es egy crackdownt, aztan vigan nyomjak a Halo 3-t az uj geppel es a regi accounttal. Tipikus eset, van arra sok helyen love, ha kell... :) Igaz, megy a warez is a masik gepen. Latni, hogy az offline jatekok achievementjei mar datum nelkuliek (azaz, nem Live-ra kapcsolodva lockolta ki oket). Fogadok, hogy eleg sok magyar live-os vissza fog jonni ebben a formaban (jo lenne). Azt a par online cumot megveszi eredetiben a szuz gepre, a sok szart meg tovabbra is kiirja es jatsza a masik gepen. Gyanitom azt is, hogy egyre kevesebb szart fog kiirni, mert szivesebben jatszik majd a dobozos cuccaival, mint a princo-val.
  • Ewergo
    Ez nem jo példa mert a box-hoz nem feltétlen szükséges a live de az autohoz "mindenképpen" kell kulcs az inditáshoz.
  • Gabe18
    A MS oladláról szedd le az emulátort,és írd ki cd-re,ugy is fel lehet a gépre tenni.Most a flashelt géppel nem javasolnám a közvetel telepitést a LIVE-ról...
  • tejföl
    Az a helyzet, hogy nincs igazad. Pénteken lelőtte az MS a moddolt gépemet a live-ról, ráraktam egy origi gépre és minden megvolt. A fizetős tartalmak és az árkád cuccok is. A fiam úgyszintén vidáman nyomul a másik gépen az accountjával. Megmaradt minden egyebek közt a 3200 MS pontja is. Ezzel kapcsolatban tényleg nem kéne pánikot kelteni. Eddig egyetlen esetről van tudomásunk, úgyhogy ez nem jellemző. Mondjuk azt az egy embert ez biztos érzékenyen érinti.
  • testerlnx
    Tényleg banolva lettél egy nem modolt géppel? Vagy csak érdeklődtél?
  • Örm
    Hello!
    Tudom, hogy ezt nem ide kéne írnom, de nem találom a játék topikját. Játszik itt valaki a Karib tenger kalózai című játékkal? Annál a résznél amikor Port Royalban vagyunk egy udvarban és banditákat kell leölni elakadtam. Miután végeztem velük tengerészek jönnek, de egyszerűen nem tudom őket likvidálni mert mindig jönnek újak. Van egy más fajta ruhás közöttük, de őt nem tudom megölni. Itt mit kell csinálni? Kösz a segítséget!
  • zs0ltee17
    sziasztok! lenne néhány kérdésem! az én 360am flashelve van és a doom 3al (nem eredeti) szeretnék jáccani rajta! azt hallottam hogy valami exe update-t kell feltelepíteni a 360ra hogy tudjak jáccani rajta sima xbox-os játékkal! ez az update beleszól a 360 flashelésébe? elronthatja? tudok majd jáccani a doom 3al ezekután vagy még valamit tennem kell az ügy érdekébe? előre is köszönöm a segítségetek! üdv!
  • peter31
    Abban tévedsz, hogy nem az acc-od dobják ki hanem a géped.
  • peter31
    Na látod te is beismered, hogy tudnak elcseszni dolgokat. Szerintem ez a mostani "ban" kérdés nem annyira kidolgozott jogi szempontból. Inkább a játékfejlesztőknek szólt, hogy végre csinálnak már valamit és nem nézik tétlenül a warez-t.
  • Attila 007
    Akkor még1 kérdés, hogy árulhatnak itthon olyat amihez nincs jogosultság használni?Olyan kb mintha vennék egy kocsit, de nemadnának hozzá kulcsot
  • Olcsi2
    En is magyar bankkartyaval fizettem a Liveomat, viszont legalisan Nemetorszagban hasznalom. Az hogy magyar kartyaval fizetsz, se tobbet, se kevesebbet nem arul el rolad, mint hogy van egy magyar bankkartyad. Hogy aztan az azzal megvett kodot egy nemletezo hamis cimre regisztralva hasznalod fel, arrol mar az MS nem tehet.

Naivitas azt hinni, hogy a vilag legsikeresebb multija ugy irjon meg egy felhasznalasi szerzodest, hogy abba barmilyen kis zugugyved a legkisebb lyukat is talalja. Eldobnad az agyad, ha tudnad hany ugyved dolgozott azona par oldalon, bombabiztos, profi munka. Ismet visszakoszon, barcsak a hardver-teamjuk lenne annyira a feladata magaslatan.
  • Olcsi2
    Ha ok tiltjak le az accountodat, akkor a fennmarado reszt visszaigenyelheted! Tobbek kozott ez is benne van a felhasznaloi szabalyzatban.

Hogy miert nincs mindez magyarul, az meg ismet a magyar Live kerdese. Minek oljenek bele lovet a bevezetesbe (most talan mar lathato, hogy az bizony nemcsak egy magyar dashboard forditast jelent) annak a 20 embernek, aki arra es ugy hasznalja ezt, ahogyan az legalis. Az orszaggal tobbek kozott az emberek miatt van baj, akik benne elnek, ok teszik ugyanis olyanna, amilyen. Idiota eroszakolo rendorok es warezolo verpistik, akik azt hiszik, hogy mindenhez, ami draga, joguk van egy princo araert hozzajutni.
  • peter31
    Nem kell a cinikus megjegyzés szerintem.

Hogy hivatalosan lehet-e? Azt én se, de mivel totál hivatalosan MasterCard bankártyáról vásároltam a gold-ot így azt gondolom, mindenképpen tudniuk kellet amikor levették róla a zsét(hogy ez magyarbankártya). Én nem mehetek mint említettem, de ha lehetne biztos átolvastatnám a dobozban lévő dolgokat egy jogász ismerősömmel. Már csak kíváncsiságból is.

"Azt adták amit kértél." Ez pontosan így van ahogy mondod, tehát ha én vettem gold-ot márciusban akkor azt nem szüntethetik be csak úgy a szolgáltatást,(ha nem babrált a gépem) vagy ha mégis fizessék vissza a zsét időarányosan. Azzal, hogy elfogadták a pénzt azzal ők vállalták, hogy szolgáltatnak. Véleményem szerint ez így korrekt.
  • Attila 007
    igazatok van, be kell látni ebben a f***opó országban mindent meglehet csinálni....elnézést de igy van, ott az il ferro ügy, nembizhacc a rendőrökben sem, csodálatos eme szép haza. Tulajdonképpen egyet azért még nemértek, hogy adhatnak el olyan terméket, amit nemtudok használni?Nemkötelező nekem angolul tudni magyarországon, mert magyarul én ezt sehol sem olvastam, tényleg nem vitázni akarok, de egy picit azért ebben van valami nem?
  • Szeszmester
    Pereskedni, mi? Akkor menjél nyugodtan, nem tart vissza senki, max divatot indítasz! Hívj fel egy jogi tanácsadó telefonszámot, van ingyenes is.

Egyébként nem kötekedni akarok, de nincs sok ráció abban, amit mondasz. Nem tudom, h hivatalosan forgalmaznak-e feltötltőkártyát magyarországon, mind1. De ha megveszed, attól miért perelhetnéd őket? Azt adták, amit kértél.
  • peter31
    Igen, de akkor miért ad olyan lehetőséget, hogy használhatjuk. Ráadásul mivel használhattuk is, ez ráautaló magatartás amit a joggyakorlat úgy tudom ismer. Kvázi azzal, hogy elfogadták a pénzünket amikor előfizettünk ők is hibáztak. Szerintem van miért pereskedni simán. Persze csak a nem moddingolós usereknek.
  • Olcsi2
    valamint onnan is buktad, mikor a Live regisztraciodkor megnyomtad a szabalyzatot elfogadom gombot. Mar abban a pillanatban szerzodesszego vagy es ha valakit perelhetsz, az sajnos csak sajat magad... :(
  • jAsOn VoOrHeEs
    Te is az ms-ügyfélszolgálatnál érdeklődtél?
  • Zsoltika 007
    Minden játékon és a box dobozának tetején is rajta van hogy a live nem minden országban elérhető. Innen buktad. Ez a te figyelmetlenséged...
  • Attila 007
    Ma megkérdeztem, hogy ha eredeti a gépem és nem másolt játékkal játszottam, és igy is kilettem banolva, valóban igaz, nekem is arra hivatkoztak, hogy hivatalosan nincs itt live szolgáltatás, ezért jogosulatlanul használtam, nekem az lenne a kérdésem hogy van e ügyvéd közöttünk, ugyanis ezzel szerintem simán lehet nyerni, mivel amikor vásároltam nemfigyelmeztettek arra, hogy nemlehet a liveot használni, és sehol semmilyen szabályzatot nemnyomtak a kezembe és nemirtam alá semmit amit tudomásul kéne vennem, és ha ez egy szerződés, akkor azt hol találom meg?Leirásban, amit a gép mellé adtak?SIEG
  • grayfox
    Tény.
  • partizan182
    Sorban.
    (Először is családi okokból x360 vásárláson jót mosolyogtam :))

1. Most tiltogatja a flashelt gépeket az MS, Live-ra valószínű nem fog fölengedni. Nyilván ha egy játéknak új dashboard kell akkor az rajta van a lemezen, legroszabb esetben is le tudod tölteni a legújabbat az Ms honlapjáról, kiírod DVD-re és frissíti magát (nyilván az MS nem teheti kötelezővé az internetelérést egy konzol normális működéséhez).

2. Egy tonna demó van live-on, szinte minden új (és régi) játéknak van demója (egy-két kivételével), van amelyiknek több is.

3. Dombornyomott bankkártya (mondjuk Visa Classic) kell hozzá, nem tudok róla, hogy bármi trükközés kellene, de ezt majd egy okos leírja aki használja is a playasia-t.

4. A boxnak alapvetően hulladék a konstrukciója, a halál esélye mindig meglesz. Nyilván csökken a vízhűtéssel, de nem biztos h megér +40 ezret (50-ért már kapsz egy vadiúj core-t ha a gép meghalna). Egy hűtésmod és a jól szellőző polc ált. működik (nyilván pár esetben így is halállal végződik a cucc pályafutása). Nekem kb 10 hónapja van meg (hűtésmoddal), soha semmi baja nem volt.

5. Csak Elite (fekete) box-ból tudsz HDMI-t kicsalni, prémiumnál alapból a komponens, pótkábellel a VGA csati elérhető. Komponens képe is gyönyörű már 82-es HDTV-n, egy pici képjaz észlelhető csak ha úgy 10 centiről nézed a képernyőt, de egyébként éles, tiszta. A HDMI túl van lihegve (és csak olyan 46' felett van észlelhető különbség a 2 között).
  • Zsoltika 007
    Hát akkor nem adja el. Mert senki se lesz olyan hülye hogy "teljes" árat adjon egy csonka gépért.