176898
banner
  • priluki
    külsö hütésen mir értesz? Nekem nemtudom hogy van e hütésmod a gépembe,mert használtan vettem flashelve viszont van rajta hátul + ventillátor. Erre gopndoltál? Amugy kitudom valahogy deriteni hogy lett e hütésmodolva?
  • deep
    Nekem fél éve hűtésmoddal megy a gépem, semmi baja. Külső hűtések szart se érnek, ez viszont SZÜKSÉGES. Már ha el akarod keülni a 3 ledet:D
  • LordAndrew
    Sziasztok,

köszönöm szépen a válaszokat. Sajna a TV-n nincs fejhallgató kimenet , viszont találtam 2 RCA kimenetet rajta. Vettem MM-ban egy RCA->jack átalakítót, amelyik 2 RCA-ból csinál egy stereo kis jacket és azt fogom használni (vennem kell még egy wireless fejhallgatót).

Szeretnék kérni magánban megbízható (és a lényeg a megbízhatóság, nem 2-3 ezer forintos árkülönbség fog dönteni) bolt címeket, ahol "okosítva" és hűtésmoddal együtt lehet gépet kapni. Olyan boltokat írjatok, amelyekkel van személyes pozitív tapasztalatotok.

A hűtésmoddal kapcsolatban: felhívtam egy boltot, kérdezem mennyi az annyi (fless és mod), mire azt mondták, hogy 10e-ért megcsinálják a kettőt, de a hűtésmodod erőteljesen nem ajánlották, mert állítólag 3-4 hónap alatt károsodást okozhat a gépben. Ez mennyire igaz? Itt tulajdonképpen a saját pénzük ellen beszéltek, hiszen mod nélkül olcsóbb lenn a fless, ezért hajlamos vagyok egy kicsit hinni nekik...

Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget:
    Andrew
  • Szeszmester
    És az ára is sok lesz, ahogy megszoktuk az MStől.
  • Szeszmester
    Azt mondja, h ha már nem kerültél át egy rostán és arra vársz, h vki megnézze a logod, akkor már lehet, hogy mindegy.

Nem azt mondta, h bannolt géppel lehet livozni, hanem hogy ha felhívod az ügyfélszolgálatot, elképzelhető, hogy újra megvizsgálják a géped és talán visszakapcsolják. Aki mondjuk megjelenés előtt játszott vmit és bannolták, hát, nemtom.
  • guardian hero
    MMORPG-hez fog majd nagyon jól jönni... Reméljük lesz sok abból is.
  • Paranoia
    Az Xbox 360 nyári aduja

HÁH
  • KILLER2
    Szerinted mit használtak azok, akiket kitittottak? Itt pont a softmodról van szó.
  • DJS8
    Na tehát ha offlineban jáccok a másolt játékokkal akkor is bann lesz?
    és akkor is ha softmodolt vagy ilyesmi?
  • Olcsi2
    Nem szamit az sehova... :) csak annyit mond el rolad, hogy mennyit jatszol. En a Hexic 200 pontjara egyebkent buszkebb vagyok, mint a maradek 46000 pontomra. Abbol ugyanis eddig meg csak harman vagyunk Mo-n, pedig abbol a legnehezebb acsi igazi kihivas (es ido nem eleg hozza, mint a 10ezer killhez a GoWban.. :)

De a Tamas 1000-es Def Jam-e sem semmi... Azt hardon vegigtolni, le a kalappal.
  • Attila 007
    Én 22. ik:)
  • TrIp
    hoppá. azt állítja ez a jaúember, hogy manuálisan mentek a különböző ban-ánok az embereknek... és hogy az új fwvel biztonságos lesz, és valószinűleg újra fel lehet menni a bannolt gépekkel is. érdekes..
  • TrIp
    én nem vagyok még bannolva, szóval várom szeretettel :D
  • jAsOn VoOrHeEs
    Commondore4eva a hétvégére ígéri iXtreme névre hallgató új firmware-jét. Kíváncsi leszek rá. Bár ha most ez megoldás is lesz a bannolások megkerülésére/kiküszöbölésére, szerintem pár hónapon belül M$ ezt is ki fogja szűrni, és akkor kezdődik minden előről. :S bővebben itt

Valakinek nem lenne kedve lefordítani? -.-
  • baxxter8
    Akiket esetleg nem érint ez a banolás hullám, azoknak eladó egy 1 éves live feltöltőkártya. Ha valakit érdekel (van ilyen?:)) az írjon az árat megbeszéljük.
  • kill3r21
    Need for Speed - Pro Street!!!! Teaser
    Talán törhetö autókkal! :P
  • guardian hero
    A komponens kábel sima RCA hangkimenetét rádugod a TV-re, és a TV jack kimenetére rakod a fejhallgatót.
  • tejföl
    Csak RCA. Az pedig vonalkimenet. Ahhoz mindenképpen kell erősítő. A legegyszerűbb ha van otthon PC-hez használatos egyszerű hanszórószetted akkor azt össze tudod hozni egy RCA-Jack átalakítóval. Ezeknek a hangszóró szetteknek van jack kimenetük.
  • LordAndrew
    Szia,

sajna nincs semmi ilyesmi kimenete az erősítőnek (akkor nem kérdeztem volna... ) A konzolra közvetlenül hogy lehetne fejhallgatót kötni? (Milyen hangkimenete van a digitális 5.1 kimeneten kívül?)

Andrew
  • peter31
    2. vagy a magyarok között klikk
  • tejföl
    Máris vannak:)
  • Olcsi2
    a gamer-en mar megjelent az elso hirdetes, ahol vadiuj gep osszes tartozekat hirdeti valaki, vinyo, kontroller, stb... :) Lesznek szepen, akik bevallaljak a masodik gepet is.
  • Olcsi2
    nekem ez az egy hobbim maradt, meg a meccsre jaras, hehe.
  • tejföl
    A házimozi erősítőkön szokott lenni szabvány 6,3-as jack kimenet. Ehhez csak egy filléres átalakító kell.
  • LordAndrew
    Sziasztok újra,

köszi szépen a segítséget Olcsi2 és Partizan182. (A "családi ok" egyébként egy második gyermek, akinek át fogom adni a "játszószobámat". Az asztali gépeimet fel kell számolnom, marad a notebookom, amin sajna nem lehet játszani, így kénytelen vagyok egy nappaliban is használható játékgép után nézni).

Felmerült még egy kérdés:

Hogyan tudnék a gépre normál 3.5-ös jack dugóval ellátott fejhallgatót csatlakoztatni? (Sajna csak éjjel tudok játszani és a hangrendszer -érthető okokból- nem jöhet szóba)

Üdv:
    Andrew
  • peter31
    te aztán komoly játékos vagy ahogy nézem ennyit game-t végig vinni nem semmi.
  • Kandurex
    mer' mi van?
  • bauer15
    hello
    nem szeretnék s le.aszást se semmit
    egy olyan ember kéne nekem aki nagyon nagy xbox360 guru és tudna segíteni
  • Olcsi2
    elolvastam, ertsd felreolvastam...
  • Olcsi2
    nem ertem miert "te is", de azt latom, hogy elolvastam a hsz-d, amire valaszoltam, heh... sry. Szoval igen, nem az account, a gep megy...

Viszont, ez abban az esetben nem feltetlenul igaz, ha szuz geppel, de "trukkos" accounttal megy fela Live-ra. Akkor elvileg "csak" az accountot tilthatjak, a masinat nem...
  • peter31
    A megállapításoddal viszont egyetértek. Csak nehogy felmenjen a core pack ára
  • peter31
    te is.
  • KILLER2
    Én asszem a konzone-ben láttam 65ért Core-t, de most nem ön be a weboldala.
  • peter31
    Fuss neki még1x mert pont ezt írtam. :)
  • Zsoltika 007
    Megveszed a Crackdown játékot. Nem! Más megoldás nincs!
  • Unreal1942
    Esetleg a neten rákereshetsz. Nem kell hozzá diploma.
  • grebber
    Mennyibe kerül most legolcsobban az xbox360?
  • sacano1
    sziasztok valaki tudja hogy honan tudom leszedni a halo 3 betát?
  • Unreal1942
    Váltani tudni kell :)
    Persze a kialakult közösségek eseteges elvesztése az valóban kellemetlen.
  • Gabe18
    Jo hát nem mindenki tart a 360 mellett fent egy fullos pc-t is amin játszhat. Arról nem beszélve hogy a konzolosk többségétől idegen ez a bill-egér fölött görnyedek és a 17 colos monitort bámulom.
    Plusz már a LIVE-on kialakult társaságok voltak amit most szétrobbantottak.