176898
banner
  • ThugEdge
    hát én csak annyit mondok,hogy nézz be a gém pc-s topikjába és ott azt látod néhány hozzászólásban, hogy amiatt sopánkodnak miért nem a 360-as verzió lett portolva,miért a kutyaszar ps2
    nagyon jó gém,élvezetes,szép,közepes hosszúságú-mármint a mai viszonylatokban
    ajánlom mindenképpen
  • Szeszmester
    Most tömörítem ki, éjfél fele nézz vissza, addig le is tesztelem.
  • CSOCSO
    Shadowrun mar toltheto. persze csak PAL gepre ./...... faszomat mar...
  • ThugEdge
    inkább vki mondjon má bővebbet a shadowrunról,főleg mennyi az offline rész?olyan battlefield szerűség?több multi pálya mint offline?vagy minden multi megy botokkal is?
  • msittes
    Én játszok vele.Kira kis game.Na felraktam 1 ingynes tárra az xboxos trackert,ha lesz elég jelentkező akkor felrakom fizetősre.Addigis: http://msittes.wrz.hu/
  • peter31
    Pirates of the Caribbean: At Worlds End Ezzel játszik már valaki???
  • Patrik888
    Persze értékegyeztetéssel:)
  • Kandurex
    Dícséretes, de aligha fogsz rá találni ilyen vevőt :/
  • Patrik888
    Én is szeretnék csatlakozni az X360-osokhoz tehát hozzátok!
  • Patrik888
    Eladó egy fekete giga pack PSP.Teljesen jó állpotban le downgradelve 1.50-re és Dark Alex egyedi firmwaréjával a 3.10-es van ellátva.Minden tört játék fut rajta!Adok hozzá erediti Sony 2GB-s kártyát,fülhallgatót,USB kábelt.töltőt,akksit meg minden ami még tartozéka volt!Visz zenéket,videókat,képeket és persze gamékat! 3 játékot adok hozzá és a 2Gb-s kártyával meg mindennel együtt a PSP: 55.000FT Ja+ajándék 32MB-s kártya! VAGY CSERE FLASHELT ÉS HŰTÉSMÓDOSÍTOTT XBOX 360-RA!!! E-mail:[email protected]
  • Lizardman
    szerintem jo ötlet, nyitottam ott a forumban egy topikot (amellyik címet megadtad), lehet jönni, és irni :)
  • msittes
    http://bt.xbox-sky.com is mocskosul m1.Összeszednék 1 jó csapatot és mehet a buli.Akit érdekel a torrentes dolog légyszi jelentkezzen itt: http://torrentforums.try.hu
  • Shadowkiller
    Pénzért a boltban kell megvenni a játékfejlesztők támogatása érdekében!
  • TrIp
    szerintem simán.. de akkor ha lehet ne csak magyaroknak legyen elérhető... meg lehetőség szerint, szerezz feltöltőket 100 megás nettel, mert különben nem nagyon lesz forgalom az oldalon :)
  • msittes
    Sziaszotok!
    Szerintetek lenne értelme 1 xbox 360 torrent oldalt csinálni?Az oldalam mevan,de nem tom,hogy lenne-e értelme belekezdeni.Légyszi írjátok meg véleményeteket.
    köszi
  • Olcsi2
    de lehet, de ez egy tipikus online jatekra belott jatek.
  • MoLc
    nincs itt valaki aki pénzért irna nekem egy forza2-t?
  • Gyúrógép
    Shadowrun télleg egy full online gamma? Offlineban nem is lehet tolni?
  • Joe004
    Esztergom környékén nem tud valki üzletet esetleg valaki hozzáértőt aki tud flashelni Samsung ms28 at?
  • Zsoltika 007
    Ez már elég stabilan tud olvasni és gyorsabbak a töltési idők ráadásul csendesebb is.
    Flashelés meg ahogy érzed.
  • arty
    jol láttam h már van beta (0.84) hackelt fw a benq drájvos x360-hoz?

ez tudtommal jo hir, mert ez a legjobb drive azt olvastam forumokon ... valakinek egyéb tapasztalat?
  • Ewergo
    Ne is emlisd az árakat mert ezzel csak a szomszédainkat bosszantod fel...! :)
    Én megvárom mig a saját listámon összegyül vagy 8-10 gém aztán viszem a bevásárlokocsit oszt pakolok. :)
  • Gyúrógép
    gondolom neked is 600ft-ba lesz egy gamma...:DD
  • CSOCSO
    van tv forum .... amugy meg ha nem HD akkor ne vedd meg... olyat vegyel ami 720p-t tud.. lehet DLP projektoros is..
  • Attila8805
    Én nem nekem csak eredetim van.
  • KILLER2
    Ó tényleg, most jön a sok gém. De várom már....
  • Gabe18
    Hát ideje,ez az év eddig elég karcsú volt.Mindennek betetőzéseként jött ez a LIVE kitiltás,mostmár valami jó is jöhetne...
    gondolom a live-on is nyomod vele...:D
  • Attila8805
    Shadowrun már kint van ha flashelt a géped ha nem akkor még nincs:D
  • Ewergo
    Kb.
    Forza Motorsport 2
    Shadowrun
    Mass Effect
    DiRT
    The Darkness
    Enemy Territory
    Assassin's Creed
    Halo 3
    Huxley
    TimeShift
    Splinter Cell: Conviction
    Bioshock
    Haze
    Army of two
    .......
    mik jönnek?
  • Ewergo
    Ugy látom május végétöl kezdödik a Nagy gama launch.
    Piszok nagy aratás lesz...szeptemberben fog tetözni. :)
  • TrIp
    van benne offline persze
  • ThugEdge
    ja tudom,igazából engem nem is érdekelne az online rész,de akkor van benne offline,nem?legalábbis külföldi fórumokon most ezt írják,meg olvastam privjút is ahol szintén ezt irták
  • TrIp
    csak belenéztem az az igazság nem tudtam még vele játszogatni többet... de xbox-sky on fenn van, leszedheti bárki :)
    online meg szerintem menni fog, mivel a hétvégre igértek újfajta fwt...
  • ThugEdge

irjá má vmit részletesen
    milyen az offline mód?mert gondolom online-ra ezzel nem sok esély kínálkozik
  • TrIp
    szerény véleményem szerint elég jó lett a shadowrun :D
    grafikától nem basztam hanyatt magam, de vannak benne jó öltetek/megoldások ez tény
  • Ioles
    ok köszi, megnézem
  • arty
    hd konzol hd tvn néz ki jol, 25 ezret megér

ha jo áron akarsz jo tévét, akkor www.avx.hu, forum, regelsz, aprohirdetések ... 105ezerért van uj, 3000:1 kontrasztos samu lcd, 26" -os.
  • MoLc
    Valakinek van egy biztos linkje forza 2höz? Mert lejebb olvastam hogy itt sz*r,itt nincs 1-2 fájl ?! ha valakit tud küldjön egy privit ,köszi