176898

-
hát én csak annyit mondok,hogy nézz be a gém pc-s topikjába és ott azt látod néhány hozzászólásban, hogy amiatt sopánkodnak miért nem a 360-as verzió lett portolva,miért a kutyaszar ps2
nagyon jó gém,élvezetes,szép,közepes hosszúságú-mármint a mai viszonylatokban
ajánlom mindenképpen -
Szeszmester #17406 Most tömörítem ki, éjfél fele nézz vissza, addig le is tesztelem. -
Shadowrun mar toltheto. persze csak PAL gepre ./...... faszomat mar... -
inkább vki mondjon má bővebbet a shadowrunról,főleg mennyi az offline rész?olyan battlefield szerűség?több multi pálya mint offline?vagy minden multi megy botokkal is? -
msittes #17403 Én játszok vele.Kira kis game.Na felraktam 1 ingynes tárra az xboxos trackert,ha lesz elég jelentkező akkor felrakom fizetősre.Addigis: http://msittes.wrz.hu/ -
peter31 #17402 Pirates of the Caribbean: At Worlds End Ezzel játszik már valaki??? -
Patrik888 #17401 Persze értékegyeztetéssel:) -
Dícséretes, de aligha fogsz rá találni ilyen vevőt :/ -
Patrik888 #17399 Én is szeretnék csatlakozni az X360-osokhoz tehát hozzátok!
-
Patrik888 #17398 Eladó egy fekete giga pack PSP.Teljesen jó állpotban le downgradelve 1.50-re és Dark Alex egyedi firmwaréjával a 3.10-es van ellátva.Minden tört játék fut rajta!Adok hozzá erediti Sony 2GB-s kártyát,fülhallgatót,USB kábelt.töltőt,akksit meg minden ami még tartozéka volt!Visz zenéket,videókat,képeket és persze gamékat! 3 játékot adok hozzá és a 2Gb-s kártyával meg mindennel együtt a PSP: 55.000FT Ja+ajándék 32MB-s kártya! VAGY CSERE FLASHELT ÉS HŰTÉSMÓDOSÍTOTT XBOX 360-RA!!! E-mail:[email protected]
-
szerintem jo ötlet, nyitottam ott a forumban egy topikot (amellyik címet megadtad), lehet jönni, és irni :) -
msittes #17396 http://bt.xbox-sky.com is mocskosul m1.Összeszednék 1 jó csapatot és mehet a buli.Akit érdekel a torrentes dolog légyszi jelentkezzen itt: http://torrentforums.try.hu -
Pénzért a boltban kell megvenni a játékfejlesztők támogatása érdekében! -
szerintem simán.. de akkor ha lehet ne csak magyaroknak legyen elérhető... meg lehetőség szerint, szerezz feltöltőket 100 megás nettel, mert különben nem nagyon lesz forgalom az oldalon :) -
msittes #17393 Sziaszotok!
Szerintetek lenne értelme 1 xbox 360 torrent oldalt csinálni?Az oldalam mevan,de nem tom,hogy lenne-e értelme belekezdeni.Légyszi írjátok meg véleményeteket.
köszi -
Olcsi2 #17392 de lehet, de ez egy tipikus online jatekra belott jatek. -
nincs itt valaki aki pénzért irna nekem egy forza2-t? -
Gyúrógép #17390 Shadowrun télleg egy full online gamma? Offlineban nem is lehet tolni? -
Esztergom környékén nem tud valki üzletet esetleg valaki hozzáértőt aki tud flashelni Samsung ms28 at? -
Ez már elég stabilan tud olvasni és gyorsabbak a töltési idők ráadásul csendesebb is.
Flashelés meg ahogy érzed. -
jol láttam h már van beta (0.84) hackelt fw a benq drájvos x360-hoz?
ez tudtommal jo hir, mert ez a legjobb drive azt olvastam forumokon ... valakinek egyéb tapasztalat? -
Ne is emlisd az árakat mert ezzel csak a szomszédainkat bosszantod fel...! :)
Én megvárom mig a saját listámon összegyül vagy 8-10 gém aztán viszem a bevásárlokocsit oszt pakolok. :)
-
Gyúrógép #17385 gondolom neked is 600ft-ba lesz egy gamma...:DD -
van tv forum .... amugy meg ha nem HD akkor ne vedd meg... olyat vegyel ami 720p-t tud.. lehet DLP projektoros is.. -
Én nem nekem csak eredetim van. -
Ó tényleg, most jön a sok gém. De várom már.... -
Gabe18 #17381 Hát ideje,ez az év eddig elég karcsú volt.Mindennek betetőzéseként jött ez a LIVE kitiltás,mostmár valami jó is jöhetne... -
#17380 gondolom a live-on is nyomod vele...:D -
Shadowrun már kint van ha flashelt a géped ha nem akkor még nincs:D -
Kb.
Forza Motorsport 2
Shadowrun
Mass Effect
DiRT
The Darkness
Enemy Territory
Assassin's Creed
Halo 3
Huxley
TimeShift
Splinter Cell: Conviction
Bioshock
Haze
Army of two
.......
-
#17377 mik jönnek?
-
Ugy látom május végétöl kezdödik a Nagy gama launch.
Piszok nagy aratás lesz...szeptemberben fog tetözni. :) -
van benne offline persze -
ja tudom,igazából engem nem is érdekelne az online rész,de akkor van benne offline,nem?legalábbis külföldi fórumokon most ezt írják,meg olvastam privjút is ahol szintén ezt irták -
csak belenéztem az az igazság nem tudtam még vele játszogatni többet... de xbox-sky on fenn van, leszedheti bárki :)
online meg szerintem menni fog, mivel a hétvégre igértek újfajta fwt... -
hű
irjá má vmit részletesen
milyen az offline mód?mert gondolom online-ra ezzel nem sok esély kínálkozik -
szerény véleményem szerint elég jó lett a shadowrun :D
grafikától nem basztam hanyatt magam, de vannak benne jó öltetek/megoldások ez tény -
ok köszi, megnézem -
hd konzol hd tvn néz ki jol, 25 ezret megér
ha jo áron akarsz jo tévét, akkor www.avx.hu, forum, regelsz, aprohirdetések ... 105ezerért van uj, 3000:1 kontrasztos samu lcd, 26" -os. -
Valakinek van egy biztos linkje forza 2höz? Mert lejebb olvastam hogy itt sz*r,itt nincs 1-2 fájl ?! ha valakit tud küldjön egy privit ,köszi