176898

-
Guri #18489 Dark Messiah of Might and Magic: Elements
PC-n nagyon jó volt, kíváncsi vagyok milyen lesz konzolon.. -
-
Annyit csak a Ferrarik garázsban történő nézegetése megér, de nem ez volt a kérdés. :D
A 4-et nagyon várom. -
Hmm. Mondjuk ott még nem tartok. Igaz én nagyobb kihagyásokkal szoktam játszani és akkor nem unom meg. De azért szórakoztató és csak 3900-ba fájt. Ennyit megér szvsz. -
Grafika + zene + hangulat nekem is nagyon bejön, viszont a karrier módja a PGR2-nek szerintem jobb volt (géposztályokkal, stb.). PGR3-at nagyon meguntam, acél meg bronz medálokkal is megvehettem az összes autót, amit szerettem volna. Nem volt, ami vigyen előre. -
A Pgr 3 sztem jó. -
legyen garancia papir !! -
Kalozoner #18482 garancia szemponjából lényeges hogy honnan "származik" a gép??? -
Jó:
DOA4
DOAX2
Saint's Row
Dead Rising
Oblivion
Fight Night Round 3
Nem annyira jó:
PJ's King Kong
PGR3
Tomb Raider: Legend
FIFA07
Szar:
BF2: Modern Combat
NFS: Most Wanted
Asszem ennyi teljes játékom van. Demók alapján rengeteg szart és nem annyira jót is tudnék még sorolni.
De XBLA PoP és DOOM mindent üt. :D
Azt valaki meg tudja nekem erősíteni, hogy tiszta, csak eredeti játékkal használt 360-nal működne angliából rendelt Live előfizetés + MS Marketplace della kártya? Angol címmel vagyok regisztrálva, ezért a magyar bankkártyámat nem merem használni... de eddig a Silver előfizu működik, DE pár dolgot nem enged letölteni (pl. Area51 demo, Dead Rising ingyen ruhák). XBLA játékokat tudok pl. venni? -
nem az én is aláírom !:) Én csak a gépessel jácottam, de az kurva jó!!!! Az Xboxosban viszont asszem többpálya van :) -
olvasad el gamestaron a cikket A GTA-s 50 Milláról :)
Jól jött az a Take Two-nak, és vissza kell fizetnie, ha nem jön vissza az Xboxra a bevétel!! ERGO ha a microsoft, csak az Xboxos GTA-n nem keres 50 000 000 át akkor szarban van a Take Two -
a játékban a best, amikor elrakod a 2 pisztolyokat, és elöveszed, és közben lassitottam megy szépen , és a végén összeér a 2 célkereszt! Az télleg beszarás :D (deh persze ezt csak a pappal tudod mgcsinálni, a Billy csak az ijával tud lassitottan löni (de ezt is csak miután voltál egy mesternél, aki kitanit) )
Jah szoval összeségében ez nagyon klafa gém, ráadásul haver (aki gépen végignyomta) mondta, hogy ez nem is teljesen hasonlo a gépes verziohoz... :) -
fura én clone cd.-vel irom a játékokat :) -
Én is tegnap probáltam CoJ.-t tényeg jó.
Beszarás mikor irtod az ellent közben meg a pap olvas a bibliából :)
I'AM THE LAW..
-
elmesélnéd ezt a moddolást core-val, vagy vhol ezt venni kell aztán beépítik? :)
pls -
hát gyerekek, ma haver itt volt, röpke 8 orát egyfolytában nyomtuk a Call of Juarez-t! Istenem ez mekkora egy játék! Hihetetlenül jo az egész... story, irányítás, fegyverek, stb.... Eddig a gow mllett nekem ez tetszett legjobban :) -
Szeszmester #18473 Persze, mennek liveon, ha a géped nincs bannolva és el tudja indítani a tört játékot. -
Nem mennek még azzal sem, azt is moddolni kell! -
hali!
lenne egy gyenge kérdésem, faqba nem találtam, csak h a tört gémek LIVEon mennek...
szval, ha veszek egy alap gépet(core), akkor azzal már nem kell semmit csinálnom és mennek a tört gémek?
köszi -
szabzol #18470 Ha a lemezed nem eredeti, akkor semmi akadálya a mésolásnak. Egyszerüen készítesz róla egy képfájlt, és azt írod ki. Nem kell speckós meghajtó Nálam Clone CD+Pio 111D -
jepy #18469 Eddig nekem is 100%-osan jó volt.Végül összesen 4 lemez megmakkant,kuka.
Imgburn simán megírta.Nem tudom mi volt a baj,de nem ért meg több próbálkozást a clonecd.
-
bbuffy #18468 clone cd tőkéletes nekem sose hibázik:)) -
Na látod mondtam én!
-
jepy #18466 Rambuu.
Sikerült mindkét lemezt megírni az imgburn-nel.Köszi.
Clone cd megy a lomtárba.
-
bbuffy #18465 million thx:))) -
egy bizonyos samsung drive egy bizonyos firmware-el le tudja őket másolni imidzsbe (eredetit és másolatot is, x és x360rol is)
alul kereső (erre keress: kreon ) és mindent megtalálsz róla! (4 ezer ft a drive és dvdramot is olvas) -
bbuffy #18463 én lennék a legboldogabb ha kijönne,mert a DOA-val össze sem lehet hasonlitani:)) -
Hát gondolsz amit akarsz, majd elválik a dolog..
De itt egy élő példa: az MS 50 milló dollárt perkált csak is azért, hogy X360 exkluzívak legyenek a GTA 4-es DLC-k! És igaz, ott az Assassin's Creed, ami szintén PS3 exkluzívnak indult, akárcsak a Haze...
itt tényleg csak a pénzről van szó.. -
ebben a világban pénz beszzél... Ha jó hogy xboxra is jöjjön jönni fog , ha nem.akkor nem... Mit gondoltok az Assassin's Creed ps3 exkluziv után hogyan lett Box 360ra és pcre?? Nem ment PS3 másra is átvitték... -
partizan182 #18460 Közvetlen a Final Fantasy 13 Box exkluzivitás, és a új Metal Gear Solid Wii-re történő megjelenése mögött...
Sosem jön Tekken boxra, Sony nem engedi ki a kezéből. -
Valóban igaza van, tényleg benne a pakliban, hogy jön majd a Tekken 6 X360-ra! ;) -
bbuffy #18458 hát nem jó hir
kitöröltem két játékot irás után:(((
most szedhetem le ujra:) -
bbuffy #18457 már csak a layerbreak miatt gondolom
hogy azt ki tudja olvasni a lemezről vagy sem...mert itt ez a lényeg -
vkrisz #18456 Ha jól tudom nem lehet. Jobban mondva egy bizonyos Samsung DVD olvasó + módosított FW-el lehet. Normál DVD olvasó/íróval nem lehet elolvasni az X360-as lemezeket. -
ha másoltra gonddolsz, persze hogy lehet. (bár igaz már nem probáltam, de ugyanugy kellene viselkednie mint pl egy sima dvd-nek, vagy cd-nek...) -
bbuffy #18454 olvasd a technikai segitséget ott van a box alatt -
bbuffy #18453 van egy újabb kérdésem erre se a faq-ba se a technikai segitségbe nem találtam választ:lehet-e a DL lemezt kopizni? -
kisoti #18452 Hello!
Valaki leírná röviden,hogy kell X-BOX 360-as játékokat kiírni(milyen íróprogrammal és milyen duplarétegű lemezekre ajánlott)
Előre is köszönöm.
-
bbuffy #18451 hát biztos az:))
ki nem adná a sony a kezéből semmiképp,bár a fene tudja bármi lehet... -
gamer365.hu - n írták hogy nemsokára jön ilyen! azért kérdeztem hogy csak PS exkluziv-e vagy nem :)