176898

-
tsabigo #18649 Én úgy emlékszem hogy a crackdown regionfree, és benne van a magyar nyelv.ha az xbox360-ad a system/cosole settings/locale -ban hungary-re van állítva akkor belököd a lemezt és eleve magyarul indul
-
benne van a sima pal-ban, csak magyarra kell allitani -
Bence9292 #18647 Épp én is ezt akartam megkérdezni :D
Tudod morgomedve melyik oldalon beszéltünk..
Szóval ITT a cikk szerint a Crackdown megjelent magyarul is, de amik kikerültek backup releasek azok mind angol szinkronosak. Valakinek valami ötlete van? -
Sziasztok
A crackdown megvan valakinek szinkronosan?
Én már rég vadászom rá, csak hát külföldi oldalakon nincs HUN.
-
Oppá lemaradt. -
Na nekem meg most ez jelentkezett, a DIRT-et akaronám ki írni. -
Ha neten is szeretnél játszani akkor nem érdemes, ha megelégszel az otthoni single használattal akkor érdemes. Egyszerű egy képlet :) -
Ha neten akarsz játszani akkor felejtős. -
érdemes flashelni majd? :\
mert én neten is akarom tolni...
bannolt gépet használtan szoktak venni? -
Ordel #18640 Ha játszottál anno a Riddick-kel, akkor tudhatod, hogy mire számíthatsz... -
érdekes, ez is uj, és 1 éves gari is van rá...
http://xbox.maximax.hu/?apronet_xbox -
Használtat találltam 70-75 körül. Új 90.000 felett van!
Tudom mennyi a nagykerára és aztis tudom hogy a kinteket mennyiért adják.
70 ért nemtudják megvenni max az usa gépet de az ntsc-s. -
jaszy => kérlek nézz itt körül :)
Adi => igazábol azt már el is ismertem magamban, hogy soha egy játék se lesz olyan szinvonalu számomra mint a gow (talán a 2. része, de az még arrébb van), szoval nemtom. Most spec a the darkness-en filozok, hogy az milyen lehet, mert mint belinkeltem qva sokanszedték, szoval annyira rossz nemlehet :) -
Szerintem kurva jó. Mikor a háztetőröl leugrasz és elkapod a palit hátra vonszolod és legyilkolod.. iszonyat jó feelingje van. Viszont grafja tényleg nem egy nagy kaland. Olyan szinten van talál egy bolha fingal szebb mint a WWE Smackdown! Megegymásba tudnak menni a karakterek. A kard átmegy a ruhán meg mit tom én. Ilyen kisebb de zavaró hibák vannak. De ha nem úgy fogod fel, h neked minden játék legyen GOW szintű akkor semmi gond:).... -
Énmég seholsem láttam 70 ért,esetleg használtat!!! Mind 1 ,titudjátok! :) -
nem, csak azt monjuk, hogy flashelt premiumot már 70-ért majdnem mindenhol kapsz... -
Mert? Premium packot vettetek 55 ért újat??? Nekemis kellene vagy 10DB -
olyan tipikus fanoknak keszult gamez.. ha szereted a nagy robotos jatekokat akkor tetszeni fog.. ha nem akkor nem.. en kiprobaltam a demot.. szvsz borzalom gamez pedig a videok amiket lattam a jatekrol.. nomeg az atvezeto sztori videok.. pff leesett az allam.. de a jatek... hagyjuk -
Gyerekek az Armored Core 4 et érdemes leszedni? Mien játék? -
Xbox-sky -on SZABAD REG -
ezt a coolermastert veletlenul se vegyetek meg.. a blokban van a pumpa..... -
lehet ez alapján nekem is el kéne kezdenem leszedni, azért olyan rossz mégse lehet :D
Adi=> Tenchu Z-t én is ki akartam probálni, de sok helyen, és soan lehuzták, hogy mégse sikerült annyira jol... nemtom, majd meglátjuk... -
Ordel #18627 Megnéztem a The Darknesst.
Oké, kétség kívül életem legdurvább játék kezdete, komolyan mondom, hihetetlen durva ez a játék! Az első 5 perc teljesen áll-leejtős! -
Hát nem tudom sokan fikáztátok a TEnchu Z-t. Szerintem kurva jó:).
Az, h úgy fut mintha fujna a szél és spriccel a vér és olyan hangja van mit a slagnak amiből spriccel a víz ez mind Tenchu feeling!:D -
bbuffy #18625 hát nem occsó....
én 55ért vettem az boxot,plusz nyolc volt a flash... -
Gondolom a garancia levelen rajta van a gép sorszáma. Bár lehet nem érdekli őket csak küldik cserére. Egy próbát talán megér a dolog. -
kerdes.. szerintetek meg lehet-e azt csinalni hogy veszek egy uj Xbox-t.. hazaviszem. varom egy napot masnap beleteszem a szar xboxt a dobozba es visszaviszem hogy csereljek ki mert nem mukodik...
kicserelni kicserelnek szo nelkul....de nemtom hogy a barcodot mikor lehuzzak akkor rajohetnek-e hogy a gep serial numberje nem ugyan az mar...
mit gondoltok errol? -
Zozo76 #18622 20000Ft-os Flash van benne? :))) -
-
ha lehet akkor cserelnem mert bannolva lett.. de az ujat azt vizzel fogom huteni.. ha az is beszarik akkor veszek egy minibart ( kis huto mint a hotelekben) es furok ra lukat es a hutoben lesz a radiator:D -
X 360 (flesselve)) 99900 ft
Érd. privátban. -
Azt mondják, ha egyszer instabil lett akkor utána már nem lesz az igazi. De inkább turho-t vagy wadar-t kérdezd. -
nah.. tesom azzal hiv hogy piros ledes a boxom.. HURRAA... erre hazajovok es jatszik a boxon.. aszondja: hat elindult lemez nelkul utanna visszadugta a lemezt. aha.. nemtom miota jatszik.. en kb fel oraja vagyok itthon es csapatja a forza2-t.....
azon gondolkozom hogy most lecsereljem ezt a boxot vagy erre vegyek vizhutest es azzal nem fog felmelegedni annyira hogy ujra piros ledes legyen..??? -
Bence9292 #18616 Köszi, egy próbát megér. Nem számít, már így is van egy kocsmára való söralátétem 500ft-os lemezekből..
-
Öh..ImgBurn-t próbáltad? :) -
Bence9292 #18614 Be volt kapcsolva a layerbreak és a szám is be volt írja. Utána egyből kiírtam a Crackdown-t és az jó volt. Most hogy visszagondolok már csinált ilyet a Dead or Alive Extreme 2-val, de akkor váltottam CloneCD-re és akkor kiírta. Most azért nem tudok CloneCD-vel írni, mert azt írja, hogy nem található optikai meghajtó. Nem tudom, hogy mi lehet. Talán valamivel ütközik? -
Köszönöm nagy vagy! -
én nemtom, de ha megosztanád velem az accot nem lennék hálátlan, jo arányt csinálnék neked (kis szerver seed-el :) ) -
jah azt elfelejtettem irni, hogy Regionfree and stealth patched ! :) -
parancsolj barátom:)
The.Darkness.PAL.MULTI5.XBOX360-WAR3X