176898
banner
  • Gabe18
    Hát teljessen más mondjuk amiből a kettő kiindul.A Victory -ban ugy tünik hogy a 3 különböző karakter,és hogy azokkal más-más elemeket tudunk a pályákon használni (egyikel át tudjuk vágni a drótot,másikal fel tudunk mászni a tetőre,stb...) az amivel ki akartak tűnni.Végülis nem rossz ötlet,de a demó pálya nagyon hangulattalan volt.Mig a CoD 2-3-ban folymatos háborús hangulat volt,addig itt visszatértek ehhez az évekkel ezelőtti megoldáshoz hogy fel fel tünik 2-3 ellenség azokat lelövöd továbbmész,megint jön 2-3 ember,és akkor igy.
    Meg a demo csinált fura dolgokat,doboz mögé bujik,oda megyek nincs ott senki,meg ilynek.De mondjuk ez demo mivoltának lehet betudható.
    Mondjuk nagyon szép,az tuti,U3 motor dolgozik rendessen.
    Na nem tudom nekem nem tetszett,én egy háborús játéktól azt a hangulatot várom mint a CoD hozott.Ettől lehet másnak bejön.Olyat is ismerek akinek tetszett.
  • Lizardman
    örülök, hogy segíthettem, asszem én is gondjaimba veszem, és letöltöm, olyan rossz nem lehet :)
  • Röfikapitány
    Akkor akkor az felejtős ,tegyünk úgy mintha meg se jelent volna:)
  • Gabe18
    Demó alapján még kevésbé...
  • Röfikapitány
    HI!Lizardman-ak hála már nyomom a The DArkness-t nem rossz még az elején vagyok de egyenlőre tetszik!
    Hour of Victory -ról ha valaki irna majd infót hogy érdemes e levakarni ls kiírni!A képek és videók alapján még a call of 3 nyomába sem érhet!
  • Gabe18
    Szerintem közel sem annyira olcsó ez,azért tünik olcsónak mert aránylag régi játékokat hirdet,azokat jó hogy nem adhatja 16-18 ezerért.De ezt figyelembe véve egy "friss" program simán annyiba van itt is.
  • ColdFire
    itt olcsok viszonylag, én innen fogom venni

http://xbox.maximax.hu/games.php
  • HUNMarcus
    ha majd nem 20.000 lesz egy játék akkor viszatérek a honlapra :D viszlát
  • ColdFire
    na most a tuti :P
  • HUNMarcus
    not found:) azért kösz a válaszokat, de ugye az usa változattal játszatok?
  • ColdFire
    nagyon jó, ezt is nézd meg mellé
  • Lizardman
    hát csak annyit mondanék, hogy kibaszott jo! :) a story, hangulat, fegyverek, nyugodtan ird ki, nem fogsz csalodni :)
  • HUNMarcus
    milyena a call of juarez? most akarom kiirni csak egy kis biztatás kéne mégis milyen?:)
  • mucsácsó
    FlatOut.Ultimate.Carnage.PAL.XBOX360-FW
    bakker :D

szerk: egyszerre :P
  • xbladex
    FlatOut.Ultimate.Carnage szinten megvasarolhato :)
  • morgomedve
    Hour of Victory már fenn van xbox-sky-on
  • Lizardman
    Kérdés Call of Juarezzel kapcsolatban!

VI.-os epizodnál vagyok, amikor Billy-vel kell menni indiánföldön (lopakodni össze vissza), és annál a résznél elakadtam, amikor a völgy ajátol indulok felfele, és jobbra kell elfordulnom, és akkor ott lent kell mennem. Nah akkor leérek a völgy aljába meg minden, de egyszerüen itt mindig megölnek vagy meghalok, ugyanis ha nem az a kis geci indián lö le, akkor a köfalon nem tudok lemennni (ugyanis ilyen köfalon kéne lemenni (legalábbis szerintem), és mindig lecsuszok...)

Szoval valami ötlet? Segítséget elöre is köszönöm...
  • ColdFire
    ubiszezon, szieszta, ubiszezon, szieszta, éheztetik a népet :D
  • Adi
    komoly.. És mikor lesz olyan, h nem jön game?? mert ez már örület.
  • ColdFire
    Isten van!4444 :DDDDDDDDDDDD
  • ColdFire
    lehet, csak kábel kell hozzá ami 7-10e forint... :DDD
  • CoD23
    hali
    xbox360 al lehet jáccani pc monitoron ??
  • ColdFire
    nah...
    87ért veszek vszeg gépet (uj,premi), 3 eredeti jatek (valogathatok), beszámítják vékony ps2m 30ért, faxa...

max 25ért tudtam volna eladni bárkinek is a ps2m
  • jaszy
    80.000 ezer és nem fleshelt! Mivolt a kérdés? Hmmmmmm
  • Lizardman
    ezek közül qz én elsö 3 helyzettem, amit legjobban várok :)

1. Stranglehold
    2. Turok (ezt kifejezetten várom! :) )
    3. és valamelyik autós...
  • Ordel
    Igen, már "kapható". :D
  • TothLaci
    Én a GTA4-et várom.
  • ColdFire
    Ace Combat 6 jeee :D
    mmorpg előfordulhat vmikor? O.o
    mekkora állat lenne:)
  • Petyus_
    Ja, bocs, látom a Darknesst a ti boltotkban már lehet kapni...
  • Petyus_
    Ilyenek maradtak ki, mint The Darkness, Lost Odyssey, Acs Combat 6... =)
  • Ordel
    Bizony-bizony, méghozzá igencsak ínséges uborkaszezonnak nézünk elébe! :D

- BioShock (augusztus)
    - BlackSite: Area 51 (szeptember)
    - Blue Dragon (augusztus)
    - Eternal Sonata (szeptember)
    - FlatOut: Ultimate Carnage (június)
    - Halo 3 (szeptember)
    - Harry Potter And The Order The Phoenix (június)
    - Hour of Victory (július)
    - Mass Effect (nyár-ősz)
    - Medal of Honor: Airborne (nyár-ősz)
    - Overlord (június)
    - Project Gotham Racing 4 (szeptember)
    - Skate (szeptember)
    - Stranglehold (augusztus)
    - TimeShift (szeptember)
    - Transformers: The Game (július)
    - Turok (szeptember)
    - Two Worlds (augusztus)
    - Virtua Fighter 5 (nyár-ősz)

És ez lehet még nem is a teljes lista. ;)
  • Ordel
    A FAQ-ban minden kérdésedre megtalálod a választ! (Fent, nagy XBOX 360 felirat alatt!)
  • Kaplan
    Az Xbox360 egy gép, olyan választási lehetőség van, hogy Core (ez az olcsóbb de egyben kevesebb dolgot tartalmazó) és Premium (ez a picivel többe kerülő, de több dolgot is tartalmazó) csomag. Core-ban az alap gép van 20 Gb-s HDD (alá. winchester) nélkül, vezetékes kontrollerrel és silver LIVE előfizuval. A Premiumban pedig HDD-vel, headsettel, vezeték nélküli kontrollerrel és egy hónapos Gold Live előfizuval adják a gépet.
    SDTV-re is rátudod kötni de közel sem fogja elérni a képminőség a legjobbat. Ugyanis az SDTV-nek tudomásom szerint csak 640*480-as a felbontásuk és az XBOX legfőbb előnye, és ennek az egész új generációnak az, hogy a játékok nagyfelbontáson az igaziak. HDTV. PC monitorra ráköthető VGA kábellel, amely 7-10e forint között leledzik. Kormányt is lehet hozzá venni. Tessék válaszoltam minden kérdésedre :P
  • w77d
    sziasztok! xbox vásárlás előtt állok, de még nagyon tudatlan vagyok! xboxban is léteznek különböző változatok? ha igen melyik a legerősebb, amina legszebb grafikát tudom elérni? normál síkképernyős tv-n is tudom futtatni vagy kell hozzá lcd tv? a pc monitorjára nem lehet rákötni? xboxhoz is tudok kormányt használni? bocsi a sok kérdésért, de nem szeretném csak úgy potyára megvenni, először tudni szeretnék pár dolgot róla!! köszi a válaszotokat!!
  • Adi
    Most már lassan jön az uborka szezon nem? Mert azzér ez már hihetetlen, h ennyi jó játékot dobálnak az emberhez és azt se tudja, h mit vegyen-(mit töltsön le):D
  • rambuu
    Na valakinek van valami ötlete, hogy mi ez me nincs kedvem ujra leszedni!
  • morgomedve
    Hát akkor tényleg istenek vagytok!
    Én még csak beszerezni indulok:)
    Köszi mindenkinek!
  • Bence9292
    *Isten vagy (javítva) :)
  • Bence9292
    Működik! Tényleg magyar!! Isten van, köszönöm!

Megyek is játszani! Nekem a LiVE miatt volt elállítva a locale.
  • morgomedve
    Na indulok tölteni.
    Bár a nfo-okban nincs hun, a forzánál volt?!