176900

-
Hát 5 nyelvű a játék... :) -
fenébe még sem tom
-
megvan kössze, már csak annyi h mit jelent a .MULTI5. -
köszi a tippet 
valaki nem tudja h kell xbox-sky tracker-röl tölteni?? -
"RICOH 8X DVD+R DL C10 10 db.-tól: 545 Ft / db" -a te oldalad
Nem tom. Én pédául a MISTRALBA BEMEGYEK és a DVDÍRHATÓ 10DB DVR+R(8.5DB) RICOH 8* NYOMT. CB 4600FT BRUTTÓ árba vettem. Na ez most, h van??
Most ez vmi nyomtatható verzio amúgy, h lehet rányomtatni vagy ez hogy van mert nem vágom, de a sima verzio se drágább sokkal. Vagy ezek vmi kamu ricoh vagy mi? Nekem teljesen jól müködnek és ugyan olyan a boritojuk mint a képen.
És a FAQ-ba is azt írjak, h itt egy olcsó hely ahonnét lehet rendelni. Ami árvan kivan írva arra plussz szállítási díj kb. 500 ft és vmi 2500-3000ft-os eltérés jön ki. -
Nem szeretnék itt fikázni meg minden, de térj át szerintem a Ricoh-ra... Szerintem a legjobb DL dvd... Itt egész olcson árulnak, én is innen rendelek mindig... -
Ordel #18725 Ha a tavaszi frissítésre gondolsz, akkor feltelepítheted nyugodtan, nem fogja szétcseszni. -
tom h régebben volt már 360 update, de ha rákötöm a netre akkor mennyi az esélye h szétcseszi az okosított meghajtót??? (samsung) -
nekem a call of juarez nel kezdett el szarakodni a boxom.. monolog utan nagynehezen betoltott es jott a fagyas -
philips + -os DVD-re irtam pioneer-rel a dvd hibátlan egy karcolás sincs rajta, valszeg dvd-n nem tetszik neki valami -
Gabe18 #18721 Akkor ott valami olyan hiba lesz a lemezen ami miatt nem tudja a gép tovább olvasni.Arra nagyon nincs megoldás... -
mindig ugyan ott :(( alig vártam már a játékot erre....
a vegas-nál is egy töltös rész után meghal, semmi... -
Gabe18 #18719 De mindig ugyanott,ugyanakkor?
Mert akkor valami lemezhibára gyanakodnék. -
fogalmam sincs, szerintem gyogymod nem nagyon lesz rá, igazábol nem tudtam kivenni a mondantodbol, hogy csak a monologot hagyja-e abba, vagy a játék is meghal, ha a játék is meghal (mindig), akkor erre nincs semmi esély, valami gond van a lemezzel (irás, vagy játékverzióprobléma). De igazábol érdekes, hogy a rainbow is meghal, nemtom, mi lehet a gond... Nekem eddig minden simán ment (kopp kopp kopp) -
az miért van hogy a call of juarez-ben mikor tölti az 1.pályát olvassa a monológot és nem tölti tovább mintha megfagyna....six vegas-nál is ez volt...mitöl van van rá gyógymod?? -
Gabe18 #18716 Ez a Darkness brutális.A grafika,a fizika,hangok,óriási.
Az auto aim elég erősen be van benne kapcsolva,azt én utálom,de szerencsére le lehetett nullázni teljessen.
Első pár perc alapján 10/10. -
clonecd-vel írtam eddig minden játékot és eddig egyet sem cseszett el!SAjnos egyik sincs meg ami neked kell.
Már sereg a Potter gyerek lefele:) jepejuhejjaa -
Gazdag gyerek :D 

-
őőőő PC
-
áuhhhhhhhhh :D -
40ért a tied :D -
ez az erre gondoltam :P -
Bence9292 #18709 Ha eljössz érte akkor tőlem elcserélhetjük :)
Nekem a Burnout vagy a Fight Night 3 kéne.
Azt nem tudja valaki, hogy mitől van az, hogy a Just Causera azt írja nekem a box, hogy unplayable disc. CloneCD-vel írtam, semmi hiba nem jelentkezett, a layerbreak jól volt beállítva. Minden gamet Philips-re írok ASUS íróval és mind jó kivéve ez. Próbáltam dvd decrypterrel, de az 51%-nál errort ír. (tegnap linkeltem is róla képet). Érdemes megpróbálni még imgburn-el? És a 3 közül melyiket ajánljátok: clonecd, imgburn or dvd decrypter? Köszi =) -
nem ugy :D hanem hogy lehet e venni valami kicsi hordozható cuccot láttam már csak nemtom hogy az norma e :D -
van ilyen:
-
Ordel #18706 - Nem igazán lehet meghatározni, olyan a helyzet, mint PC-n, valamihez jelenik meg, valamihez nem.
- Egyiket sem, pc-s kódoló program nélkül csak WMV-t játszik le. Gyári DVD-ket természetesen olvas.
- Ezt te sem gondoltad komolyan, ugye? Ajándék mini monitor minden Boxhoz, vagy hogy képzelted? :D -
Na megvan már mi volt a gondom a DVD, a MAXELL
. Me a se a DIRT-et se a FNR 3-at nem lehetett rá ki írni.
-
és még egy kérdés :) hogy ha elvinném magammal valahova és teszem azt nincs ott normális Tv /semilyen / amire rá lehetne kötni van hozzá valami minibb monitor féleség ami azért még jó ? :) -
jah az Xbox egyébként Avit meg Mpeget meg hasonlókat játszik le ? rendes dvd-k stb :) -
sziasztok! Az uj játékokbol mennyire szokott demo lenni ? :)
-
Ejha nem mondom, Blacksite Demot megcsinálták ám, egy jó 3perces DEMO, ki sporolták ám. -
Ha vki regelni szeretne Xbox-sky-ra: http://bt.xbox-sky.com/register.php -
Tenchu Z nem cseréljük el valamire?Van ami kellene neked (persze olyan ami már megjelent hátha meg van nekem és már nem kell)
NEkem sem kell a tenchu de kipróbálnám érted:) -
Tenchu Z-ről lejeb olvashatod a véleményem!
és
#18636 -
Bence9292 #18697 Tenchu Z nekem annyira nem jött be. 5 percet játszottam vele. Bár még lehet, hogy előveszem. Többet nem akarok mondani, mert még csak 5 percet játszotam és lehet, hogy ezután jön még csak a java :) -
Próbálta már valaki a Tenchu Z-t? Tapasztalatok?
És a Shadowrun élvezhető Live nélkül? Mert egyjátékos módja ha jól tudom nincs. -
Ez jó hír!bt.xbox-sky és a isohunt.com/torrents még nincs de gondolom már csak percek , órák kérdése!
Most látom meg irtátok is hogy a FlatOut.Ultimate.Carnage.PAL.XBOX360-FW
kijött!Én nyuztam a Flatout2-t pc-n van értelme leszedni mert valaki mintha azt irta volna hogy szinte ugyan az a két játék!
Vagy ez egy teljesen úk rész?Köszi elörre is! -
Á tényleg:)
BioShock az kell!
BlackSite: Area 51 szint úgy
Mass Effect
Medal of Honor: Airborne
Project Gotham Racing 4(ha kijavitják az irányitást a kocsik mozgását mert a 3 az teljesen gáz volt ilyen szempontból)
Stranglehold ezt várom a legjobban ezek közül!!!
TimeShift talán , még nem tom
Turok erre is alszom egyet azt hiszem tetszett az eddigiek alapján!
A többi nem az esetem.
köcc
-
Gabe18 #18693 Akkor a barátnéni is örülhet: Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.PAL.XBOX360-Allstars
A Victory tudtommal U3,mozgásban jól néz ki,az lenne benne a legkisebb hiba. -
ja igen és ha a Hour of Victory az unreal 3 motort hasznája akkor az elég gáz mert valami eszméletlen randa a cucc!!!
Sztem!