176900
banner
  • mucsácsó
    Hát 5 nyelvű a játék... :)
  • HUNMarcus
    fenébe még sem tom
  • HUNMarcus
    megvan kössze, már csak annyi h mit jelent a .MULTI5.
  • HUNMarcus
    köszi a tippet

valaki nem tudja h kell xbox-sky tracker-röl tölteni??
  • Adi
    "RICOH 8X DVD+R DL C10 10 db.-tól: 545 Ft / db" -a te oldalad

Nem tom. Én pédául a MISTRALBA BEMEGYEK és a DVDÍRHATÓ 10DB DVR+R(8.5DB) RICOH 8* NYOMT. CB 4600FT BRUTTÓ árba vettem. Na ez most, h van??
    Most ez vmi nyomtatható verzio amúgy, h lehet rányomtatni vagy ez hogy van mert nem vágom, de a sima verzio se drágább sokkal. Vagy ezek vmi kamu ricoh vagy mi? Nekem teljesen jól müködnek és ugyan olyan a boritojuk mint a képen.
    És a FAQ-ba is azt írjak, h itt egy olcsó hely ahonnét lehet rendelni. Ami árvan kivan írva arra plussz szállítási díj kb. 500 ft és vmi 2500-3000ft-os eltérés jön ki.
  • Lizardman
    Nem szeretnék itt fikázni meg minden, de térj át szerintem a Ricoh-ra... Szerintem a legjobb DL dvd... Itt egész olcson árulnak, én is innen rendelek mindig...
  • Ordel
    Ha a tavaszi frissítésre gondolsz, akkor feltelepítheted nyugodtan, nem fogja szétcseszni.
  • HUNMarcus
    tom h régebben volt már 360 update, de ha rákötöm a netre akkor mennyi az esélye h szétcseszi az okosított meghajtót??? (samsung)
  • CSOCSO
    nekem a call of juarez nel kezdett el szarakodni a boxom.. monolog utan nagynehezen betoltott es jott a fagyas
  • HUNMarcus
    philips + -os DVD-re irtam pioneer-rel a dvd hibátlan egy karcolás sincs rajta, valszeg dvd-n nem tetszik neki valami
  • Gabe18
    Akkor ott valami olyan hiba lesz a lemezen ami miatt nem tudja a gép tovább olvasni.Arra nagyon nincs megoldás...
  • HUNMarcus
    mindig ugyan ott :(( alig vártam már a játékot erre....
    a vegas-nál is egy töltös rész után meghal, semmi...
  • Gabe18
    De mindig ugyanott,ugyanakkor?

Mert akkor valami lemezhibára gyanakodnék.
  • Lizardman
    fogalmam sincs, szerintem gyogymod nem nagyon lesz rá, igazábol nem tudtam kivenni a mondantodbol, hogy csak a monologot hagyja-e abba, vagy a játék is meghal, ha a játék is meghal (mindig), akkor erre nincs semmi esély, valami gond van a lemezzel (irás, vagy játékverzióprobléma). De igazábol érdekes, hogy a rainbow is meghal, nemtom, mi lehet a gond... Nekem eddig minden simán ment (kopp kopp kopp)
  • HUNMarcus
    az miért van hogy a call of juarez-ben mikor tölti az 1.pályát olvassa a monológot és nem tölti tovább mintha megfagyna....six vegas-nál is ez volt...mitöl van van rá gyógymod??
  • Gabe18
    Ez a Darkness brutális.A grafika,a fizika,hangok,óriási.
    Az auto aim elég erősen be van benne kapcsolva,azt én utálom,de szerencsére le lehetett nullázni teljessen.
    Első pár perc alapján 10/10.
  • Röfikapitány
    clonecd-vel írtam eddig minden játékot és eddig egyet sem cseszett el!SAjnos egyik sincs meg ami neked kell.
    Már sereg a Potter gyerek lefele:) jepejuhejjaa
  • Gideon Wieth
    Gazdag gyerek :D
  • ColdFire
    őőőő PC

• Gideon Wieth
    áuhhhhhhhhh :D
  • ColdFire
    40ért a tied :D
  • Gideon Wieth
    ez az erre gondoltam :P
  • Bence9292
    Ha eljössz érte akkor tőlem elcserélhetjük :)
    Nekem a Burnout vagy a Fight Night 3 kéne.

Azt nem tudja valaki, hogy mitől van az, hogy a Just Causera azt írja nekem a box, hogy unplayable disc. CloneCD-vel írtam, semmi hiba nem jelentkezett, a layerbreak jól volt beállítva. Minden gamet Philips-re írok ASUS íróval és mind jó kivéve ez. Próbáltam dvd decrypterrel, de az 51%-nál errort ír. (tegnap linkeltem is róla képet). Érdemes megpróbálni még imgburn-el? És a 3 közül melyiket ajánljátok: clonecd, imgburn or dvd decrypter? Köszi =)
  • Gideon Wieth
    nem ugy :D hanem hogy lehet e venni valami kicsi hordozható cuccot láttam már csak nemtom hogy az norma e :D
  • ColdFire
    van ilyen:

• Ordel
    - Nem igazán lehet meghatározni, olyan a helyzet, mint PC-n, valamihez jelenik meg, valamihez nem.
    - Egyiket sem, pc-s kódoló program nélkül csak WMV-t játszik le. Gyári DVD-ket természetesen olvas.
    - Ezt te sem gondoltad komolyan, ugye? Ajándék mini monitor minden Boxhoz, vagy hogy képzelted? :D
  • rambuu
    Na megvan már mi volt a gondom a DVD, a MAXELL . Me a se a DIRT-et se a FNR 3-at nem lehetett rá ki írni.
  • Gideon Wieth
    és még egy kérdés :) hogy ha elvinném magammal valahova és teszem azt nincs ott normális Tv /semilyen / amire rá lehetne kötni van hozzá valami minibb monitor féleség ami azért még jó ? :)
  • Gideon Wieth
    jah az Xbox egyébként Avit meg Mpeget meg hasonlókat játszik le ? rendes dvd-k stb :)
  • Gideon Wieth
    sziasztok! Az uj játékokbol mennyire szokott demo lenni ? :)
  • rambuu
    Ejha nem mondom, Blacksite Demot megcsinálták ám, egy jó 3perces DEMO, ki sporolták ám.
  • sztomy69
    Ha vki regelni szeretne Xbox-sky-ra: http://bt.xbox-sky.com/register.php
  • Röfikapitány
    Tenchu Z nem cseréljük el valamire?Van ami kellene neked (persze olyan ami már megjelent hátha meg van nekem és már nem kell)
    NEkem sem kell a tenchu de kipróbálnám érted:)
  • Adi
    Tenchu Z-ről lejeb olvashatod a véleményem!
    és
  • Bence9292
    Tenchu Z nekem annyira nem jött be. 5 percet játszottam vele. Bár még lehet, hogy előveszem. Többet nem akarok mondani, mert még csak 5 percet játszotam és lehet, hogy ezután jön még csak a java :)
  • KILLER2
    Próbálta már valaki a Tenchu Z-t? Tapasztalatok?
    És a Shadowrun élvezhető Live nélkül? Mert egyjátékos módja ha jól tudom nincs.
  • Röfikapitány
    Ez jó hír!bt.xbox-sky és a isohunt.com/torrents még nincs de gondolom már csak percek , órák kérdése!
    Most látom meg irtátok is hogy a FlatOut.Ultimate.Carnage.PAL.XBOX360-FW
    kijött!Én nyuztam a Flatout2-t pc-n van értelme leszedni mert valaki mintha azt irta volna hogy szinte ugyan az a két játék!
    Vagy ez egy teljesen úk rész?Köszi elörre is!
  • Röfikapitány
    Á tényleg:)

BioShock az kell!
    BlackSite: Area 51 szint úgy
    Mass Effect
    Medal of Honor: Airborne
    Project Gotham Racing 4(ha kijavitják az irányitást a kocsik mozgását mert a 3 az teljesen gáz volt ilyen szempontból)
    Stranglehold ezt várom a legjobban ezek közül!!!
    TimeShift talán , még nem tom
    Turok erre is alszom egyet azt hiszem tetszett az eddigiek alapján!
    A többi nem az esetem.
    köcc

• Gabe18
    Akkor a barátnéni is örülhet: Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.PAL.XBOX360-Allstars

A Victory tudtommal U3,mozgásban jól néz ki,az lenne benne a legkisebb hiba.
  • Röfikapitány
    ja igen és ha a Hour of Victory az unreal 3 motort hasznája akkor az elég gáz mert valami eszméletlen randa a cucc!!!

Sztem!