176898
banner
  • TrIp
    úgysem fogja eladni neked 60ért... xD

jah, valaki beírta hogy venne bannolt gépet.. írtam neki hogy az enyém bannolt de tele van extrákkal. erre válaszolt hogy oké, 40et simán megér neki
    hátezt:
  • morgomedve
    Szinkronos lenne Én is beszerezném, de csak a szinkron miatt.

Itt is úgy van
  • Attila 007
    Legalább ne irtad volna oda hogy nagyon olcsó:)
  • ColdFire
    na? :)
  • Patrik888
    Na és mondd már meg hol lehet 80 ezerért új gépet kapni?
  • ColdFire
    80ezerért veszel egy uj gépet ami nem bannolt, én sokallom, szvsz
  • Patrik888
    Bannolt.Ja és a flast és a hűtésmoddot nem is számoltam.Az a + 10 rugó.De akkor ezek kiütik egymást.
  • mucsácsó
    Flashelt, illetve live-ról bannolt?
  • Patrik888
    Eladó egy gyönyörű állapotban lévő 1 hónapos Xbox 360 Premium Pack sok kiegészítővel.

-Xbox 360 Premium Pack-75 ezer(ez nagyon olcsó: wirelles joy,a gép 20 gb hdd-vel,hd/av kábel stb.,tehát a premium pack tartozékai)

-Xbox 360 Play & Charge Kit-6 ezer

-6 darab játék/-6 ezer Tehát a gép 86 ezer forint.

WII-T BESZÁMOLOK!!!

Érd.: [email protected]
  • Brezovics
    Sziasztok!
    Bocs ha volt róla szó de nem akartam visszaolvasni annyit!

Kérdésem, hogy lehet e csatlakoztatni az XBOX 360-hoz a Logitech MOMO Racing kormányt?Vagy csak az XBOX-os kormányt kezeli a konzól?

Elöre is köszönöm a választ.
  • Adi
    Olcsóbb az, mert nincs rajta semmi csak egy nagy fehérség. És vmi olcsóbb nincs esetleg szerinted? Amit csak erre lehet használni?
  • zsolt2800
    igen,a többi játék amin van az szinkronos
  • Lizardman
    átállitottad a Boxban a System Serttings-ben a Localt Hungary-ra?
  • zsolt2800
    Már néztem,de nincs rajta. Az 576 pc,ps2 és xbox360-ra írja a szinkront!
  • Ordel
    Én a PS2-s és a Pc-s változatról hallottam, így lehet boxoson nincs.
    Te már nézted, nincs rajta?
  • zsolt2800
    Sziasztok nem ugy volt, hogy a Harry Potter játék szinkronos lesz?
  • erdei1989
    Valaki tudna nekem segíteni hogy,hol tudok olcson olyan kábelt,(amivel a monitorral össze tudom kötni az xboxomat)venni???
  • Lizardman
    az elsö kérdésedre a válasz => IGEN (de persze ezt neked kell eldönteni)
    a második kérdésedre a válasz => OLVASSÁTOK MÁR AZT A QVA FAQ-ot, azért van! (az xbox logo alatt a "Technikai Segítség" alcímmel)
  • CoD23
    akinek van x360ja az mit mond megéri azt a 100000ft-t ?
    hogyha letöltök 1 gamet a netről x360ra és az mondjuk 7 gb azt mien dvdre toom ráírni hogy jáccani tudjak a gémmel, vagy egyáltalán tudok 1rt játékkal jáccani ?
  • Lizardman
    Ha pesti lennék az biztos, hogy nem online rendelnék, hanem járnám a piacokat, a legolcsobb után keresgélve :)
  • aribazsy
    Vki tud nekem abban segiteni hogy valoszinu belevagnek egy gepbe, de most mi a jo "okositas", ki csinal, vagy hogy csinaljam, mit erdemes venni...?
    Nem akarom itt a tomeget taktalni, inkabb mailben, privatban zargatnak vkit ha lenne szives.
    Elore is nagyon koszi a segitseget!
  • sztomy69
    Ez a nyomtató megcsinálja.
  • sztomy69
    CD nyomtató nyomtatóval xD De ahhoz külön ollan DL DVD kell, ami arra lett kifejlesztve h nyomtassanak rá, az meg má (ha van) gondolom drágább mint egy sima.
  • Adi
    Miért?
    Amúgy vki mondja már el pls, h hogy tudok a dvd-re rányomtatni? milyen nyomtató kell hozzá?
  • Adi
    azt hittem pesti vagy!:D akkor nem szóltam....
  • tomeck01
    Hello
    Próbálta már valaki a Vampire Rain-t? Grafikája oan mint a Tenchu Z-nek vagy ez azért szebb? köszi
  • arty
    ha hologramos, akkor pedig még az ASVA-t is támogatod ...
  • arty
    első szabály: mistraltol soha, semmit :D
  • Gideon Wieth
    köszönöm
  • Lizardman
    marcus => mivel uj tag vagy (gondolom), ezért az uj cuccokra várnod kell még 2-3 napot, mig elkezdheted letölteni, de gondolom ezt ésrevetted, ha rákattintotttál egy uj cuccra. A régebbieket nyugodtan szedheted, de persze az arányodra vigyázz:)

Gideon Wieth => Gears of war , Forza Motorsport 2 , Call of Juarez , meg még van néhány, menj fel ide, és nézegess, itt ugy kb méretarányosan ki lehet venni mennyire jo a grafika => http://xbox360.ign.com/
  • Lizardman
    inkább online rendelek, mert 1. nincs jogsim 2. ha megnézed és kiszámitod, akkor te veszed 4600-ért, plusz benzin 2000Ft (csakhogy ne a legolcsobbatr vagy legdrágábbat mondjam, amit leirtál), az = 6600Ft. én brutto 5450Ft-ért veszem, plusz 1350 posta (de ha elöe utalok, csak 700Ft) = 7000Ft legrosszabb esetben... Most azért a 400Ft-ért hadd ne tegyem ki magam egy min. 50km utnak... (Nagykanizsai vagyok...) ;)
  • Gideon Wieth
    minek van még a legszebb grafkája Xboxon most ? :)
  • HUNMarcus
    a kérdés még mindig fenn áll:
    hogyan lehet tölteni a xbox-sky tracker-röl??
  • Adi
    http://www.mistral.hu/
    És itt megrámész a boltra és oda mész és megveszed.
    Zuglói boltjuk megszünt..
    Vagy te mindenkép rendelni akarsz?
    Csak mert szerintem most 1000-3000-ft ig én már inkább a kocsiba lövöm az üzemanyagot, minthogy egyszer vmikor kihozzák..
    Múltkor nekem az üllöi úton volt dolgom és onnét ugrottam el a török flóris-i mistrál boltba. Na az oda vissza volt 18km úgy, h bolyongtam is kicsit mert nem tudtam hol vok. És százon eszik a vasam 11L-!;)
  • Lizardman
    persze, fog müködni, a patch csak arra lett volna jo, hogyha olyan firmwared van, akkor tudtál volna másolt játékkal is Live-n nyomatni...
  • Lizardman
    hát figye, ha mutatsz nekem egy online boltot (csakmert ahogy rákerestem erre a Mistrál-ra google-n, kidobott egy nagy számitástechnikiai céget, de nem láttam, hogy árulnának dvd-t) , ahol olcsobban hozzá tudok jutni ehhez a fajta Ricoh DL-hez, azt nagyon megköszönném :) (Csakmert én sokat keresgéltem, de általában ez volt a legolcsobb hely...)
  • sztomy69
    Figyeljetek, ha nekem megvan a Colin_McRae_DIRT_PAL_XBOX360-SPARE, és megpatchelem ezzel: Colin McRae DIRT SPARE iXtreme ppf fix. Akkor nekem működni fog a gépemen, ha nem iXtreme firmware van rajta?
  • Örm
    Hello!
    Próbálta már valaki a Hour Of Victory-t?
  • mucsácsó
    Hát 5 nyelvű a játék... :)
  • HUNMarcus
    fenébe még sem tom