176908

-
nekem megtanította a nép :) FAQ :D
-
snowman1992 #18818 hello
valaki tudna nekem segíteni?
most töltöm bitcomettel a colin mcrae dirt játékot, és hogy tudnám kíírni duőla rétegű dvd-re
mi kell hozzá?
vagy csak a filet írjam ki? -
Akkor is. -
Brezovics #18816 Sajnos mint kiderült a Logitech Momo kormányomat valószinüleg nem fogom tudni használni az XBOX-al, de még így is inkább az XBOX felé hajlok.Viszont lenne egy kérdésem live és flashalés ügyben.
Ha mondjuk veszek egy Hitachi meghajtóval szerelt gépet majd flashelem akkor ugye bármilyen tört játékkal tudok játszani.De, szeretnék liveon is nyomulni, és ahhoz veszek eredeti játékot, akkor is bannolnak?
Válaszokat elöre is köszi. -
köszi így már értem :) -
Köszi , de már irtam hogy ezt a kis seederest már 2 napja szedem:)
most találtam egy 200-asat.
ultimate carnage-t nem lehet olyna nagyon exkluziv ha nem is mind de a 2-ből van egy csomó pálya benne no mindegy.?Majd még utánna szimatolok!
Trip köszi az infót a utorentről! -
az ultimate carnage-t azt x360 exkluzívnak hirdetik, tehát valószínűleg nem azonos a 2-vel. az utorrent meg azért jó, mert kicsi az erőforrásigénye, és nem tudok jelenleg olyan oldalrol ahonnan ki lenne tiltva, mint a gagyerátor spames kliensek.. -
a két napot muszáj vagyok kivárni (már két napha szedem máshonnan csak ugye kicsit lassú)
de a utorrent mvel jobb mit a BitSpirit?Vagy ott meg van szabva hogy ezt kell használni?
FlatOut.Ultimate.Carnage az egyenértékű a Flatout 2-vel (pc)
mert megnéztem pár ingame videót és azokon felismertem a pályákat a 2-ből!!Tud erről valaki valamit? -
Tessék, szerintem az elsöt szedd, ott van a legtöbb seeder :)
Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.PAL.XBOX360-Allstars -
tényleg használj utorrentet, és várd ki a waiting time-t. ami új usereknél talán 2 nap is lehet... -
mondanam hogy itt vagyok torrentleechre de nem torrentezem:D -
Tessék?Életembe nem használtam Bitcometet:)
BitSpirit-et használok most is és használtam régen is.
-nem kell hangoztatni ez sztem teljesen természetes elég visszaolvasni az egész forum a dl lemezekről meg hogy mivel kell kiírni a játékokat témáról szól.Magyarországon a x360 tulajok 90%-a letölti és kiirja(vagy másoltan veszi) ez van!Nem kell ezt titkolni!Ezzel nem azt akarom mondani hogy ez helyes!!!PErsze hogy nem az , de én személy szerint nem engedhetem meg magamnak hogy boltba vásárolgassak játékokat!Ezen el tudnánk csámcsogni még sokáig sztem hanyagoljuk a témát!Köszi!
-
Ha már letöltés akkor olvass a "letöltő oldalakon" FAQ-t, és rájössz, hogy a BITCOMET kliensed tiltva van, használj Utorrentet.
Legalább ennyit megtehetsz, ha kiabálva hangoztatod, hogy honnan szerzed be a játékokat! -
Ordel #18806 Tegnaptól kezdve, minden vasárnap kapok 4 meghívót a TorrentLeech-re, akit érdekel küldje el priviben az e-mail címét.
A 4 leggyorsabbnak küldöm most, a többieknek értelemszerűen csak minimum egy hét múlva tudom. -
Uniósak -
Nem nem gondolom!Majd a ha a fizetéseink is uniusak lesznek nem csak az áraink akkor talán megveszem!Addig marad a letöltés!
CSocso köszi! -
Szeszmester #18803 Szerintem egy torrent file tök legális. -
esetleg ilyen hibakod:
Status Code: Z: 8015 - 190D -
semmit..azt hogy nem tudsz livera menni es mikor atkuld a connection testre akkor ott a LIVE szekcio FAIL en lesz. ha ranyomsz hogy more info akkor egy csomo dolgot kiir ket oszlopba egymas alatt mondjuk 5 sorba kb.. szamok es betuk.. ha ez van nalad akkor bannolva vagy -
Csak így nyiltan? Nemgondolod hogy ésszerűbb lenne ezügyben csendbe maradni vagy megvenni gyáriban? Hmmmmmm? -
természetesen a torrent f ile-t tegye fel ne az egész játékot:)
http://bt.xbox-sky.com innen köszi!!! -
Akinek módja van r kérem tegye fel valová a Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.PAL.XBOX360-Allsta a http://bt.xbox-sky.com -ról nekem nem engedi letölteni!!!A többi torrenten meg nagyon kevés a seed és hetek mire lejön , innen meg lejönne még ma!Köszi elörre is!!!
AKit bannolnak annak mit ir ki ha live-ra akar felmenni? -
Brezovics #18797 Köszi a választ :( ez elszomorít! -
erdekes... -
Nekem is megy még a LIVE, le is szedtem a Hour of Victory demo-t. Nem lenne olyan rossz játék ez, ha nem lenne tele kis stílű hibákkal. -
Szeszmester #18794 Tényleg, mi van a bannolással?
Az első 3 hullám óta milyen arányban bannolják a gépeket?
Én még mindig liveon vagyok, samsung és nem megfelelő flash, visz minden másoltat, olyanokkal is küldöm liveon, amit az iExtreme nem vinne. -
Tudtommal az xbox360 csakis 2 kormányt tud kezelni. Egy 20 ezer forintos Logitechet és egy 35 ezer forintos MS kormányt. -
Ordel #18792 Csak a demóját, az alapján iszonyatosan gagyi. -
Hello!
Ezt a Vampire Rain nevű játékot próbálta már valaki? -
Jah azt elfelejtettem irni, hogy flashelt meghajtonál ugyanigy van, csak azzal az extrával, hogy az otthon irt lemezeket is le tudod játszani, de a régiokod asszem még flashelés után is él! -
Trip ezzel arra akart utalni, hogy használd a google-t, ha nem tudsz valamit, de igazábol nem értelek, Gabe tök jol elmagyarázta, mit nem lehet értnei????
elmondom én is pár szoban, érthetöen: Ha Magyarországon veszel játékot (De ez igaz egész Europára), akkor a játékok PAL verziojuak, szoval mindenképp fog menni a gépeden! Ha véletlenül NTSC verzio kerül a kezed közé, akkor cumi, mert az meg AMERIKAI, és JAPÁN verzios akkor, szoval Europai gépen nem fogod tudni lejátszani... -
ma letöltöttem Hour of Victory demot... hát sztem nagyon gáz a játék, a grafikailag egyálltalán nem tetszik (borzasztó fényhatások,villanások,stb..) és a játékmenet is unalmas, semmi pörgés
-
nem vágom :S -
én meg egy nagy kólát kérek egy közepes sültkrumplival és két kurvanagy bigmeket!! jaa hogy ez a burger king.. legközelebb használom a googlét bocsi..
-
akkor ez az ntsc-pal cuccos az csak a másolt játéknál van képben ?? -
Gabe18 #18784 "Ezekszerint van olyan játék amit ha letöltök és kiírok akkor flash meg minden nélkül megy ?"
Szerinted erre bármilyen józan emberi megfontolásból megvizsgálva,mennyi esély van? Persze hogy nem fog menni.
NTSC-PAL játékfüggő.Van amelyik független,abból megy az NTSC is,amelyik régio függő,abból PAL-os kell a PAL gépbe.
Az utolsó kérdésed meg értelmezhetetlen. A boltban megvet Xbox 360 játékhoz mit akarsz még venni hogy menjen? -
Brezovics #18783 Ha lehet én is kérnék választ a 18760-as hozzászoláshoz :)
Köszi -
nah erre a kettőre kérnék választ :) 18781 éés 18779 -
jah télleg :d most nézem :D Akkor bocs :)
még egy kérdés... Az NTSC...Ps1nél kábelt kellett venni:) Most itt hogyan van ez a rész ? És még valami :) Alapvetően az XBOXhoz bármilyen játékot amit boltban adnak megveszek menni fog ugye? Tehát megveszem pl Premium packot... veszek hozzá egy Gears of War-t egy Call of Duty 3-at és mondjuk egy Forza 2őt akkor menni fog probléma mentesen semmi nem kellhozzá ugye? :) -
csgj #18780 JúNI 29....