176898
banner
  • Lizardman
    hát ez nagyon szivacs haver, ha már most piros ledes lett :/ , részvétem. (egyébként annyiban jo, hogy még nem 3 piros ledes...)ITT megnézheted mi is jelent az az egy led, amelyik neked villog
  • Zsoltika 007
    KATT
  • CSOki444
    1 piros led mit jelent a gépen?
    villog és a menü nem jön be és azt irja ki h system erorr!
    3 ora játék után
  • Zsoltika 007
    Azért nem kéne lefikázni azt aki másképpen lát dolgokat mint te...
  • Adi
    Az a játék miatt nem érdemes ps3-mat venni. Nézztem a fix tv-n a bemutot meg videókat róla neten. Jó,jóó de nem egy kiemelkedő játék sztem.
  • guardian hero
    720p
  • aribazsy
    Sracok, vki enm segitene? erre: #18832
    Mert marhara nem talalok semmi infot :(
  • Lizardman
    aki netalántán végigvitte, vagy a VI. epizodon tul van a Call of Juarezben, kérem jelezzen! PLS! :) köszi elöre is
  • CSOki444
    Mindenhol szép tiszta képet kapok
    elnézést a sok felkiálto jelért bocs
  • Gyúrógép
    Próbáld meg torrentleecen ott fullon jön mint barom...
  • Lizardman
    jaja...
  • Gabe18
    Vagy van az az egyszerű megoldás hogy sorba végigpróbálod,aztán ahol még van kép az jó...
  • rambuu
    De a géppel nem tesz semmit ugye? Szóval ha felmék LIVE-ra és egyszer megtalálnak, BANNOLnak, akkor utánna csak LIVE-ra nem tok többet felmenni, a géppel nem csinál semmit ugye?
  • Lizardman
    1. gratulálok
    2. talán kevesebb felkiálto/kérdöjel iis elég lesz
    3. ez, hogy lcd tv, kicsit tág megfogalmazás nemde? amugy meg ott van a tv-d leirása, abban olvasd el, hogy mit tud a tv-d felbontásügyileg, és légyszi télleg az olvasd el, vagya nincs meg, akkor a TV-d pontos szeriaszámát ird be google-ba (ÉS NE IDE), és akkor mindjárt pontos választ is kapsz...
  • CSOki444
    ccsaaa megjött a xboxom!!:)
    a beállitásoknál a tévé résznél mire rakjam át???
    420p 720p 1080i LCD tévém van !!!!
  • Gabe18
    De te a flashelt 360-at hirdetheted "nyiltan" százezerért?Érdekes egy elveid vannak neked.Amig te keresel a warezon addig mehet,amikor már más használná ki az előnyeit akkor már felszólalsz ellene.
  • Lizardman
    hagyjad, ha ilyen már bocsánat a szoért, de balfasz, akkor vegyen csak 1 játékért plusz 80ezerért egy másik konzolt! aki hülye az ugy is hal meg...
  • aribazsy
    Sracok, ez az uj iExtreme oksoitas,ami ugye Live-ozos, hallottam hogy csak Stealh-es jatekokat jaccik? Ez igaz?
    Mi megoldas van akkor Live es "okos"-jatekokra? Samsung, azt tudom, csak milyen firmware? vagy tud vki ajanlatot nekem? hova menjek vele (a francon kivul :))) )
    Vkinek van netan ismerose, nem Bannolt ilyen geprol? Szivesen vennem ;)
    Koszi.
  • Ordel
    Semmi gond, ott a PS3... 160 ezerért! :D
    De most őszintén, van Burnout: Revenge, Colin McRae Dirt, Flatout Ultimate Carnage, Forza Motorsport 2, Project Gotham Racing 3, Test Drive Unlimited. Kit érdekel a Motorstorm...?
  • CoD23
    ááááá a gecibe pedig én azt akartam jáccani!!
  • guardian hero
    Nincs és nem is lesz, úgyhogy nyugodtan vehetsz :)
  • CoD23
    HHEEELLPP!!!
    A Motorstorm van x360ra??
    (mert ettől függ hogy veszek-e)
  • Attila 007
    Adnak hozzá kb 4-5 darab műanyag zacsit is, abban pl tudsz majd guppikat szállítani általános iskolai zsibvásárokra hehe
  • partizan182
    Van benne 2 ceruzaelem (enyémben talán panasonic volt ha jól emlékszem)
  • Zsoltika 007
    Premiumban nekem volt 2 cerka.
  • Lizardman
    SENKI nem fogja neked elmondani, maximum ennyit: "Technikai Segítség"
  • Lizardman
    hát te nagyon lol vagy! Nem adnak hozzá semmit (bár lehet, hogy egy vadi zsárnál kapsz 2 db ceruzaelemet pluszba, nemtom... De gondolom ha van pénzed egy premiumra, akkor már tudsz venni egy 4 db-os ceruzaelem csomagot :)
  • snowman1992
    hogy kell letöltött játékot kiírni dvd-re
  • Zsoltika 007
    Ha már ott van fent el kéne olvasni azt a rohadt Technikai Segítséget!
  • Gideon Wieth
    a premium géphez adják ugye a vezeték nélküli kontollert...de adnak hozzá valamit , amivel müxik is ? :D Elem aksi vagy valami hasonló :)
  • Gideon Wieth
    nekem megtanította a nép :) FAQ :D
  • snowman1992
    hello
    valaki tudna nekem segíteni?
    most töltöm bitcomettel a colin mcrae dirt játékot, és hogy tudnám kíírni duőla rétegű dvd-re
    mi kell hozzá?
    vagy csak a filet írjam ki?
  • Zsoltika 007
    Akkor is.
  • Brezovics
    Sajnos mint kiderült a Logitech Momo kormányomat valószinüleg nem fogom tudni használni az XBOX-al, de még így is inkább az XBOX felé hajlok.Viszont lenne egy kérdésem live és flashalés ügyben.

Ha mondjuk veszek egy Hitachi meghajtóval szerelt gépet majd flashelem akkor ugye bármilyen tört játékkal tudok játszani.De, szeretnék liveon is nyomulni, és ahhoz veszek eredeti játékot, akkor is bannolnak?
    Válaszokat elöre is köszi.
  • Gideon Wieth
    köszi így már értem :)
  • Röfikapitány
    Köszi , de már irtam hogy ezt a kis seederest már 2 napja szedem:)
    most találtam egy 200-asat.
    ultimate carnage-t nem lehet olyna nagyon exkluziv ha nem is mind de a 2-ből van egy csomó pálya benne no mindegy.?Majd még utánna szimatolok!
    Trip köszi az infót a utorentről!
  • TrIp
    az ultimate carnage-t azt x360 exkluzívnak hirdetik, tehát valószínűleg nem azonos a 2-vel. az utorrent meg azért jó, mert kicsi az erőforrásigénye, és nem tudok jelenleg olyan oldalrol ahonnan ki lenne tiltva, mint a gagyerátor spames kliensek..
  • Röfikapitány
    a két napot muszáj vagyok kivárni (már két napha szedem máshonnan csak ugye kicsit lassú)
    de a utorrent mvel jobb mit a BitSpirit?Vagy ott meg van szabva hogy ezt kell használni?
    FlatOut.Ultimate.Carnage az egyenértékű a Flatout 2-vel (pc)
    mert megnéztem pár ingame videót és azokon felismertem a pályákat a 2-ből!!Tud erről valaki valamit?
  • Lizardman
    Tessék, szerintem az elsöt szedd, ott van a legtöbb seeder :)

Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.PAL.XBOX360-Allstars
  • TrIp
    tényleg használj utorrentet, és várd ki a waiting time-t. ami új usereknél talán 2 nap is lehet...