176905

-
hát ez van.. velem korrektek voltak, és vettem már ott nem 1 konzolt meg kiegészítőt. -
még a menyaszonyomat is elküldtem haza 3 napra
mondtam h fontos dolgom lesz meg ienek
picsába most hivhatom fel -
köszi :( -
Bence9292 #18893 ConsoleCornert tényleg csak is dicséretet érdemel! Én is tőlük vettem! Teljesen korrektek. Mielőtt megvettem még a boltba is ki lehetett próbálni! Novemberbe vettem és azóta is jól működik. Telefonon is lehet velük rendesen beszélni, ha félretesznek neked egy konzolt akkor tényleg féreteszik és másnap már mehetsz is érte nem kell várnom még a flashre se =) -
Gabe18 #18892 Őőőő...amit a #18877-ban irtam az szerinted hol történt?
Nem akartam a cmet beírni,de ha már igy feljött egy ennyire pozitiv vélemény,akkor talán belefér hogy a világ egyensúlya meglegyen...
-
én is oda fogom felküldeni box-om, ha lesz egy kis pénzem, egyébként meg nem is sokallom, Hütésmoddért + Legujabb firmware cseréért együtt 10-et kérnek... meg nagyon segítökészek... -
partizan182 #18890 Ezt csak megerősíteni tudom.
Wii-t vettem ott, segítőkészek, értik a munkájukat és nagyon koorektek (még az áraik is jók). -
egyékbént szerintem igy se ugy se tudsz majd tanulni, mert idegesíteni fog a dolog :) (legalábbis én semmiképp nem tudnék tanulni ezek után...) -
előszöris. körülbelül ötödször írom le, hogy consolecorner... ott még egyszer nem kúrtak át és rossz véleményt sem hallottam még senkitől. vagy mediamarkt, lehet h drága de legalább új..
másodszor. a flasht kúrta el az update a lemezről, ez van, balfaszok csinálták rajta a moddolást, mert az félmegás fájl amit kábé 2 havonta frissíteniük kéne, az egy baromi nagy teher nekik..
érdekes hogy az enyémen egyből az 5.x flash volt rajta... consolecorner. ennyi. szevasztok -
nemgond, szerintem ez a rész benne van:
VI.-os epizodnál vagyok, amikor Billy-vel kell menni indiánföldön (lopakodni össze vissza), és annál a résznél elakadtam, amikor a völgy ajátol indulok felfele, és jobbra kell elfordulnom, és akkor ott lent kell mennem. Nah akkor leérek a völgy aljába meg minden, de egyszerüen itt mindig megölnek vagy meghalok, ugyanis ha nem az a kis geci indián lö le, akkor a köfalon nem tudok lemennni (ugyanis ilyen köfalon kéne lemenni (legalábbis szerintem), és mindig lecsuszok...)
Valami ötlet? :( -
pcén végig nyomtam , de lehet hogy az kicsit máss... -
hát köszönöm istenem de elég lett volna egy másik jel
pl anyúmat beküldöd ö meg kitépi a kezemböl a kontrollert
ennyi -
partizan182 #18884 Lehet hogy a Jóisten keze van a dologban...
Így legalább levizsgázol. -
JAJ teljesen átnéztam a gépet konrollert mindnet zsír ujjak seemi gáz velük
sztem ez csak egy FW csere lesz..
remélem na majd azonnal irok ha visszajön a gépem és müködik is !!!
elötte is irok majd de akkor nagybetüvel:)
na megyek tanulok...picsába ma egész nap jáccani akartam igy meg mehetek holnap vizsgázni.. -
Bence9292 #18882 Bocsi ezt nem neked akartam írni, hanem Barnusnak :S -
Bence9292 #18881 Ha személyesen vetted volna akkor biztos másképp állnak hozzá. -
na megyek megnézam a kontrollert is átnézem az egész szart!!!!
pll jvök 1 perc
-
nero infottol
azért nem semmi a platinumshop... nemigaz h olyan k*rva nehéz lenne besütni az éppen up2date fw-t egy régebbi helyett :( -
már teloztam nekik holnap reggel jön érte a futárcég...felviszik átnézik
meg remélem uj Fw raknak rá ...meg remélem nem basztak át vmi használt géppel
pedig kérdeztem egy pár napja hete h a platinumshop megbizhato e??? a válasz az volt h : JA persze -
Gabe18 #18877 Nekem egy másik üzletbe mikor vettem a gépet újként olyan szépen rám sóztak egy használt xart hogy csak na.Este már szétfagyott az egész.Akkor jobban megvizsgáltam,láttam hogy jobban megnézve a controller se éppen új...
Vihettem vissza.Ott meg ártatlanul közölték hogy hát tényleg nem jo,adnak másik,és hát csak annyit volt használva mig probálgatták a flash jól működik-e... Na persze... -
Technikai segitség :) -
partizan182 #18875 Szép...
Minőségi hely... -
Gabe18 #18874 Annak semmi.
-
sheva94 #18873 azt hol tudom megnézni hogy az írom tud e 2 rétegû dvd-t írni? -
nem én okaztam hanem a játék updatéja spiderman 3 után jött egyböl -
ráadásul ennek nemttom h mi köze van hozzá..
de ami a 220ba megy bele dugó 3 ágú volt a középsőt ki kellett törni mert állitolag vmi olasz szabványú volt -
Gabe18 #18870 Hát lehet akkor a gép új,de valami régi flash-t nyomtak rá.
Most hogy szándékossan vagy figyelmelenségől,nemtörődömségből lett igy az már oly mindegy.
Vissza kell vinni hogy csinálják meg,mást nemigen tudsz csinálni. -
várj. hogyan ment tönkre? te okoztad? vagy mi? -
de mi a gond? tudom, hogy kicsit idegesítö, hogy zsir uj gép 3 ora után beaadja a kulcsot, de végülis garanciás, szoval... Küldd vissza, és mondd meg nekik, hogy nomrálisabb firmware-t rakjanak rá... -
kicseréltetni akkor sem tudom ha felmegyek személyesen mert ügye a gari az alapbol ugrott...ujjat igy nem adhatnak vagy mégis? -
aribazsy #18866 A legtrebb hogy ott a legolcsobb, en is nezegettem :( mar a Platinumban. Akkor ott inkabb ne? Modnjuk szemelyes bemegyek akkor amr talan ujat adnak, ha azt akarok. -
szted akkor télleg átbasztak?? miskolci vagyok a gép meg peströl jött -
nebasz kinézetre zsír ujnak tünik
rajta volt minden átlászó fedöpapir én huztam le öket
a venti is tiszta volt ...
-
Gabe18 #18863 Szerintem az ugy házilag nem fog menni,ahhoz kissé érteni kell hozzá,meg megfelelő pc-s alaplap kell amivel összekötöd,meg efféle dolgok.Már ahogy én tudom.
Szerintem vidd vissza hogy csinálják meg szépen. -
partizan182 #18862 Hát ezzel nagyon átvertek.
Már vagy fél éve kinnvannak azok a Fw-ek amitől nem lesz E66-os a cucc.
Valakinek a százéve flashelt, használt, instabil gépét sózták rád úgy tűnik...
Én bemennék asztalt csapkodni. -
vagy irjatok vmi oldalt ahol részletesen leirják hogyan kell csinálni
...mert k***rva ideges vaok ám =( -
megtudom itthon csinálni magamnak??
ha igen akkor segitsetek már léccike -
jah, régi/szar firmwaret raktak rá a platinumshopban ...
és akit esetleg érdekel:
XDVDMulleter beta 9.2 -
Gabe18 #18858 Ja hogy E66-os...
Hát akkor valószinű a lemezen lévő update kinyirta a firmware-t a gépen.
Újra kell csináltatni... -
sztetek nem a firmware vagy mivel lehet a gond amit rányomtak?
mert akkor lehet h azt én is meg tudnám csinálni?