176898

-
Wapetya #18969 Hali!
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Ebből várható magyar nyelvű változat xbox360ra? -
HI!CSAk kiírtam a FlatOut.Ultimate.Carnage-t és nem bántam meg annak ellenére hogy a 2-vel sokat játszottam pc-n és 2óra játékidő után sem találkoztam új pályával , azt kell mondanom még igy is megérte!
Sokkal hangulatosabb , látványosabb.Olyan mintha egy másik játék lenne!NEkem bejön.Ajánlani tudom csak!
Jó játékot mindenkinek! -
Azért van így mert az emberek buták. Mert meg lehet velük tenni hogy ennyiért adják el. Amíg így is megveszik a marhák, addig továbbra is ennyiért fogják adni. -
Hát jah, mert nálunk 90% úgyis warezol... inkább lemond még a Live-ról is. Ettől függetlenül inkorrektnek tartom, ha (potenciálisan) bannolt gépért teljes, vagy közel teljes árat kérnek. -
Gabe18 #18965 "már mind rajta lehetnek a listáikon, vagyis jó eséllyel belátható időn belül bannolva lesznek."
Ezzel igy egyet értek,csak azt mondom nem 100%.
Engem igazán rajta hagyhattak volna még a maradékon,ahelyett hogy első este kinyirtak...
Amúg én is azt hittem hogy a bannolt gépek ára drasztikussan esni fog,és ezek elárasztják az apróhirdetőket,de ennek nyoma sincs ahogy látom. -
Több oka lehet, hogy nem tiltanak mindenkit egyszerre. Egyik nyilvánvaló, nem akarják túlterhelni a helpdeskjeiket. Az is elképzelhető, hogy a felháborodási hullámot akarják kordában tartani (nem mindenki egyszerre hőzöng, aki az első kört megúszta, legalább az kussol). Lehet, hogy ez csak egy próbakör volt, fel akarták mérni kicsiben, hogy milyen hatásai lehetnek a bannolásnak, mekkora a hibaszázalék, és ha ezeket az adatokat feldolgozták, ősszel fogják, és kibannolják az összes gépet.
Egy biztos: már régóta gyűjtögetik az adatokat, úgyhogy azok a gépek, amik valaha is moddolva lettek, már mind rajta lehetnek a listáikon, vagyis jó eséllyel belátható időn belül bannolva lesznek. Úgyhogy moddolt = bannolt jelen állás szerint, függetlenül attól, hogy esetleg most még működik rajta a Live. -
Na ennyit az elite-ről...
-
Gabe18 #18962 Szerintem ez a moddolt=bannolt-al,ez erős tulzás.A veszélye megvan,lehet hogy rajta van egy listán,de ha rajta van akkor mért nem tiltották ki?Már vagy egy hónap alatt meg lehetett volna oldani. Szóval ez ennyire nem nyilvánvaló szerintem. -
Azt nem tudhatja, hogy nincs bannolva Live-ról. Az MS-nél rég rajta lehet a gép a feketelistán, csak még nem bannolták ki. Ami módosított, az automatikusan bannoltnak számít, csak idő kérdése, mikor tiltják le.
Az árak amúgy irreálisak, főleg egy sufnibolttól. Electroworld-ben 89900 az új prémium, PS2 eladható huszasért bármikor, ha jó állapotban van, és egy tizessel beljebb vagy. Moddolt (=bannolt) gép meg alapból felét éri. -
hmm felhivtam a csávót az xbox.m@x1m@x pont hu-nál...
azt mondta azuj gép 79.900, ha adok neki xboxot vagy ps2t, szval ezt egy kicsit átveréses reklámnak érzem én a honlapon... de nem baj, van egy ps2m...
utánna: van még XBOX360a, ami modosított, 60db játékkal, és LIVErol NINCS BANNOLva, 97e forint, ez igy ahogy van annyi, de ebb beszámítja a ps2-t...
szerintetek?
ez a liverol nincs bannolva?
azt mondta ha lesz vmi uj frissites, akkor talán felmerülhet a probléma. -
Gabe18 #18959 ITT kikeresed és megnézed. -
Gabe18 #18958 ITT kikeresed és megnézed. -
Wapetya #18957 Hali!
Call Of Juarez (c) Ubisoft *FULLDVD* *NTSC* DAGGER
Ez működik nektek? Pal-os gépen műxik? Elvileg régiómentes. -
Csütörtökön jön a Samsung 19" wide monitorom :( Bazz de még milyen messze van. -
Milyön ki a WCbe ha sokat eszek :D segítek alul távozik :D:P

-
Az is szar. 
Eskü nincs kaka fóbiám de olyat kérdeztek amire ez a válasz!
-
Bence9292 #18953 Hmmm erre kiváncsi vagyok: Project Sylpheed. Életembe nem hallottam róla, most jött ki. -
Gabe18 #18952 A játékok nem egér irányitásra lettek megirva.Valahogy rákényszeritették,aztán olyan lett amilyen.Szerintem jobb ha maradsz a controllernél... -
Az az igazság hogy szar. -
aribazsy #18950 bar most rakerestem, es az van hogy Xfps kene, de mindeki csak "szidja". msot akkor mi az igazsag? Annyira azert nem lehet vele a jo oreg WSAD eger mocerrel Fps-ezni? -
aribazsy #18949 okes, szorrri! nem is enzem sose az aljat ;) -
nemtom hányszor volt leírva eddig a fórumban... beírod alul a keresőbe hogy egér!? na milyen ötlet? tetszik? -
aribazsy #18947 Nem nagyon talalok semmit, hogy most akor eger bilentyuzet hogy es milyen megy ra a gepre? -
Gabe18 #18946 Nem firmware frissitést kér,hanem a lemezen van valami update ami kell neki hogy elinduljon. "Normál esetben" ezt a játékos LIVE-ról már leszedte,de akinek nincs LIVE az ilyen esetben a játéklemezről teheti fel az update-et. -
maka2 #18945
Ja én is 10 re gondolom, nem veszik fel.... -
aribazsy #18944 csororgj rajuk aztan ird mar meg nekem is lecci provatba.
C...c...-ben 10es az tuti -
maka2 #18943
tudja valaki hogy a platinumshop mennyiért csinál flashelés-t?
vagy csak annyi hogy kb. mennyi lehet??(lehet máshol is csak legyen vmi amihez lehet viszonyítani) -
Vagy frissebb tört firmwaret kell feltenni és akkor nem kell fosni hogy az update kiüti a gépet. -
Nem, játszhatsz eredetivel is... -
Köszi, akkor ha hazaértem megy a frissítés!
Úgy vettem a gépet 1 hete hogy a legújabb FW van rajta, bár amennyit én értek hozzá
...
Ha csak játszani akarok rajta, és soha nem live-on, akkor a későbbi játékokhoz is jó lesz ez a FW? -
Bence9292 #18939 Szerintem meg nyugodtan lehet frissíteni, nekem tavalyi flash van a gépen, 20 játékom van idáig, abból vagy 10 kért frissítést. Ilyenkor nyugodtan le lehet okézni. CSOki444 azért szívott, mert valami vackot tettek a gépére. Ha jó firmware van rajta akkor csak nyugodtan frissíts, nem lesz gond. -
a stealth patch az azt jelenti, hogy van a játék, és akkor ezzel a bizonyos stealth patchel kell patchelni, hogy tudjál észrevétlenül Live-on másolt játékokkal nyomatni... Ha a firmware-re gondolsz, akkor igen, mindig el kell vinned majd hozzájuk, ha uj firmware-t akarsz a gépedbe, de ez a stealth patch ez ilyen otthoni dolog, ehhez nem kell tudás, hasonlo elven müködik, mintha egy játéékot patchelnél... -
Én különben nem értem, igaz a Hour of Victory-t nem töltöttem le, de pl a Colin Dirt, Forza 2 megvan, és azoknál egyiknél se kért semmilyen firmware frissitést. Lehet csak szerencsém volt, haver most pénteken hoz majd megint 4-5 játékot, azok között lesz a The Darkness is, remélem nem fogok hasonlo csapdába esni :( -
stealth patch az mit jelent ? :) ha C******C***** flasheli a boxom, akkor utána magamtól is tudom majd frissíteni? vagy mindig hozzájuk kell rohangálnom ? -
# Napló 2
Most ért ide a futár...hát nemtoom ha minden jol megy csüt. vagy péntekre visszahozzák a drágámat...
# Napló 2 -
Kidobnám Én, csak akkor mi a francért vettem 360-at?
Ha minden 2.-ik játéknál így fog csinálni akkor kár volt!
Uj FW-ek mindíg fognak jönni, akkor mindíg frissíteni kell a gépet? -
Kidobod a lemezt. -
aribazsy #18932 Lizardman:Koszi.
Masik kerdesem hogy billentyuzetet es egeret hogy vagy miylet lehet rakotni a gepre? Van vki korlatozas? -
morgomedve => Bizonyos játékok, mint láthattad Csoki444 esetében is, alapbol kérnek frissítést, ha nem elég uj a firmware-d, még akkor is, ha nem mész fel live-ra. Sajnos a megoldás nem tom mi lehet, remélem majd valaki ad választ neked. Jah és hogy tönkre teszi-e a gépedet, ezt se lehet megmondani 100%-osan
aribazsy => én ugy tudom, hogy az iXtreme firmware csak Live-nál lép érvénybe, szoval offline engedi játszani az adott játékot, ha nem stealth patches, csak online nem... De ha nem igy van, akkor javítson ki valaki. -
aribazsy #18930 Ezzel az iExtremmel amugy csak a "stealh"-es jatokok ennek, mert a leiras szeritn ugy tunik nekm, de lehet az angol tudasom karcsu egy kicsit :(