176900

-
és a dead risingből mennyit láttál?? a bevezető képsorokat? mert az egy kicsit komolyabb már amikor 200 zombi van előtted te meg lökdösöd be őket a tóba egy játékkarddal xD -
nem azért de a dead rising grafikája nem az a huh de szép... A lost planet messze lehagyja.. Már Pc-n is , de havernál láttam Xboxon...Ott is sokkal szebb mint a Dead Rising -
Én is LCD tévén játszom, méghozzá nem egy ólcsó ganén. Na mindegy, kinek mi tetszik. -
nem lehetne olyat megoldani, hogy egy bizonyos iq szint alatt nem enged az sg új tagokat regisztrálni?? vagy valaki linkelje már be föntre állatnagy piros betűkkel a kereső szót...! -
bezony jolmondod, hivd csak fel öket, és legyél egy icsit erélyesebb :) -
nemtom mi a gondod, szerintem nagyon jo grafikája van a Lost Planetnek, lehet, hogy te nem érzed, de nekem a 110Cm-es Plazma HDTV-n kiválo minöségű képet mutat. Ráadásul a játékélmény is nagyon jo. Ennyit erröl. JAh mellesleg meg szerintem a Dead Rising ami szar... -
Pont a lost planetet sikerül kiemelned, ami egy PS2-re elkezdett és később átemelt foshalmaz:)
Dead Rising?
Vagy a Gamecube-os Resident Evil Zero, Remake? -
Attila 007 #19124 Barnus alapnól hülyeségbe mentél bele......72 órán belül JOGOD van a gép full cserélésére, szóval hivd fel őket és mondd nekik meg, hogy a géped 24 órán belül ment tönkre, szal KI KELL CSERÉLJÉK AZ EGÉSZET!Ha flash ha nem flash ebbe nemfognak belekötni, mert ők "törvénytelenkedtek" és abból van a hiba, szal ne legyél töketlen! SIEG -
hát bassza meg .... a PLATINUM SHOP EGY KIBASZOTT SZAR HELY... még azóta nem nyúltak a gépemhez 2 napja fent van és még bele sem néztek , most hivtam öket ilyen nincs jövöhétre lesz meg csak .... senki ne menjen oda vásárolni!! -
booktype-ot -
ezt hol tudom megnézni ? :) -
amit láttam nem győzött meg... de tény hogy elnézést kell kérnem :D a Lost Planet az szép játék :) -
ami fontos, h az iro képes legyen DVD-ROM booktype-al megirni a DVD+DL korongot ... az uj firmwarek esetén megy a dvd+dl is, de jobb a biztonság :) -
aribazsy #19118 Koszi,
Ja lehet tul van lihegve, de az is lehet szerencsed van ;)
Koszonom a valaszod! -
Én Pioneer 112d-vel írok, idáig semmi gond nem volt vele.
Lemeznél szerintem kicsit túl van lihegeve a dolog, Én írtam Verbatimot, Fujit,Imation-t stb. mindegyik jó volt!
-
Jimanszky #19116 de most van akció.az előbb olvastam.9000ért vannak eredeti játékok -
Jimanszky #19115 hát 15 egy játék.ez van.csak azt nem értem,hogy egy konzolon miért akad egy játék..ez bosszantó! -
Elég komoly ára van még a játékoknak is sztem. Vagy te vmi olcsó helyről tudod szerezni? -
Mhh.. eredeti játék is baszakodott nekem már pc-n.. Én spec utálom a pc-t játék szempontjából. Sokat játszottam rajta de mindig konzolos voltam. Tudatosan és tudat alatt is.
Másik: ps2 őn én vinyon kezdtem el a vége felé játszani. És gondolom idővel x360 on is megoldják ezt a vinyó kérdést. Mint a sima X-en. -
Jimanszky #19112 már megint ez a nincs játék..majd lesz.én így is el vagyok,kinek mi a jó. -
aribazsy #19111 Ket kerdesem lenne amit nagyon nem latok a TEch segitsegbe :(
-milyen irot erdemes hasznalni? -most vmi Samsumg, vadiuj van, jo az?-
-melyik verbatim lemezt erdemes venni, mert DL "+"-osbol van ket fajta is.
Segitsegeket elore is kosziii! -
"eredetivel nem lesznek installálási, inditási gondjaid"
Tudnék cifrákat mesélni, de ne offoljunk:D -
PS3 fórumban mégis mit vársz, mit fognak mondani? Ennyi ésszel szabadlábon... Akkor flesseltesd, többe kerül az esetleges javítás, mint az a 2 eredeti játék, amit utána fillérekért cserélgethetsz és a LIVE-ról se basznának ki. Az én gépemnek nincs baja, nem is volt soha semmi. Nem minden XBOX játékot játszik le, lista 1000x volt már itt linkelve. -
minden idők legmegbizhatatlanabb konzolja az x360 szvsz ... itt egy hir, alátámasztásul: KLIKK rövid összefoglalás: Prágában javitják a konzolokat és napi 1500-2500at küldenek ki _csak az az angoloktól_(!!!) ...
Prága nekünk jó, mert közel van, hamar odaér meg vissza, az angolokat nem irigylem :D
A lényeg: ha nem modositod a boxod, akkor van garid, nincs miért aggodni 2 évig. Ha modositod(flash) akkor lehet aggodni, egy alaplapcsere allitolag 30-40ezer ... de persze ez már a legvégső állapot :) Szerencsésebb, ha csak a dvdrom olvasofej megy tönkre, az 10-12k ahogy emlékszem.
Adi: azért ennek két oldala van(PC játék): eredetivel nem lesznek installálási, inditási gondjaid, ill. ha egyszer fel van installálva a game, akkor joeséllyel gyorsabban fog tölteni winyorol, mint a dvdről az x360. Viszont tényleg nagyon kényelmes h lemez be és game, semmivel sem kell foglalkozni. -
Speedy86 #19107 Ez így rendben van csak elég udurva dolgokat írnak a ps3 fórumban az X-röl. Szervíz visszi hozza.... Én szeretném flasselni utána meg már gondolom ugrik a gari. Általánosságban el szoktak romlani?
És mennyi időközönként?
Xbox game-t viszi??? -
Szagatás persze: elsőnek is, h eredeti játékról beszélünk v. másoltról. Sztem ez egy lényeges pont. Meg, h épp milyen állapotba van az fej ami olvassa az adatokat, mert lehet már kicsit megvan fáradva nem?
de én azt mondom: a pc hez képest a konzol maga a gyönyör. Konzol: beteszem a játékot és játszok!
Pc: beteszem a játékot, telepítem, ha sikerül ha nem akkor írok a fórumba, h van vmi gond, vissza írják frissitsek vmit.. stb..stb... -
Örülj, hogy nincs keret a PS3-ra mert fölöslegesen vetted volna meg. Van rá eddig kb 10 játék.
Akadozik játék közben is, de ha utánaolvasol, a PS3 még jobban szaggat ugyanazoknál a játékoknál, és még rondább is. Megbízhatósága legendásan szar, de a szervíz viszi, hozza a gépet ha gáz van. -
Speedy86 #19104 Visszaolvastam a topicba és olvastam ezt a szagatás dolgot.
Nekem ps2-m volt és azis szagatott töltés után kicsit. itt is erröl van szó vagy játék közbe is akadozik.
Most itt arra kell gondolni mint egy gyenge pc-n egy jó játék?
Más: Tudom már a tökötök kivan az ilyen hozzászólásoktol nekem is kivolt ps2-s koromba de azért megkérdezem: Mennyire megbízható a gép.
Mik szoktak meghibásodni rajta és annak mennyi a költsége.
Nem szivesen vennék 80-ért + hetente szervíz.
Lehet most kiútáltok de ps3-t szerettem volna de nincs rá keret:S -
LOL, te is sokat láttál már japó játékot... -
Speedy86 #19102 Sziasztok!
Lehet butaságot kérdezek de a 360 viszi a sima xbox játékokat? -
Jimanszky #19101 amúgy én kíváncsi leszek a Ps3 exklúzívokra.de sztem Box-nál is biztos jobbak az exklúzivok.vagy nem? -
Jimanszky #19100 azért mondom,mert megvettem Ps3-ra a Karib tenger kalózait és néha amikor tölt beszaggat...a Motorstormnál meg abszolút nem,sehol.nem akarok itt vitázni mert én a Ps tábort gyarapítom,csak gondoltam megkérdezem. -
mivel a jappó játékoknak a grafikai színvonalára a hát igen ez szépen kivül mást nem mondhatsz.../csodálatos, gyönyörű stb..// -
A konzoloknak pont arról kéne szólniuk, hogy soha EGY PILLANATRA SEM essen 30 alá a frame. De ez egyelőre szép álom:( -
Nálam a szaggatás az folyamatos 24 fps alatt(tehát minimum 2-3 másodperc:D) -
köszönöm -
Hmm...ez érdekes, én eddig kb 30 játékot próbáltam ki és nagyon kevés volt, ami nem szaggatott. Teszem hozzá én szaggatásnak nevezem, ha egy pillanatra megröccen, vagy láthatóan 30 alá esik a framerate. Ez pedig gyakorlatilag minden játéknál fennáll. Kivételek: Forza2, NBA Street Homecourt, Dead Rising, Ridge Racer, N3, meg úgy a japó játékok általában:) -
Hát figy én eddig a saint row demo nál tapasztaltam egyszer azóta nem. -
Nálam még egy játék se szaggatott be soha, igaz h eddig 10 játékot toltam, de akkoris....... -
Szia!
Én innen szoktam rendelni a játékokat: www.xbox360jatekok.extra.hu
Nagyon megbízhatók és korrektek. Már vagy egy tucat játékot rendeltem tőlük és eggyel sem volt gond.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.