176900
banner
    Köszi a választ,de én is olvastam,hogy beégnek,de ez állítólag fasza.
  • Adi
    Samsung. Ezekbe a monitorokba az a szopás, h ha kiég egy pixel akkor a samsung azzal még nem foglalkozik csak a 3 fölött kiéget pixelesel. És ügye lehet, h kiég két pixel a moncsidon és soha többé nem ég ki több.
    Ezért vettem LG-t mert az 1 pixelel javítja a moncsit.
    Legalábbis nekem ezt mondták a saturnba.
    HI.Gép kikapcs teljesen.Utánna a kontrollerrel bekapcs.Nekem is volt már ilyen!Üdv.
  • Adi
    ááááááááááááá külső hütök beleégnek a boxba és szétbasznak mindent és szart se ér az a hütés. Ha félsz, h megsül huzzasd föla belső ventilátort.
  • Jissi
    Help!

nem hajlandó felismerni a wireless kontrolleremet a box. Tegnap este még semmi gond nem volt vele, ma bekapcsoláskor csak villog rajta mind a négy lámpa. Próbálom szinkronizálni, gomb a boxon, gomb a kontrolleren, egy ideig mindkettőn pörög a fény, aztán a konzol abbahagyja, a kontroller pedig villogni kezd. Elem fullra feltöltve, próbáltam újakkal is, nem működik.

Xbox fórumon semmit nem találtam, tanácstalan vagyok.
    XCM Cooler
    HI!Most vettem egy 360-at és félek hogy megsütöm szegénykét,azt szeretném megtudni,hogy vki hasznél e ilyen hűtést,mert ezt rendeltem meg.THX!XCM:High Speed Air Cooler+XCM:Add on Fan!!!!!!
  • Kaplan
    Az is volt ott ahol vettem (Edigital) volt raktáron is vihettem volna egyből de inkább megrendeltem a Samsungot, nem fogok pár ezer forintot megspórólni azért, hogy most egyből legyen. Inkább megvettem a legminőségibbet.
  • TrIp
    19 collos wide hannsg. amikor vettem még nagyon májer kis monitornak számított :D
  • Speedy86
    Elolvastam a FAQ-ot.
    Le a kalappal az írója előtt. Télleg sok válasz benne volt!
    Maradék kérdéem: Flash = szoftverfrissítés vagy mi?
    hitachi olvassa már az xbox1-es game-t? Mi jobb a chip vagy a flash.
    És még 1 fontos. A faqbol azt lehet levenni, hogy ha megcsinálom a hűtést meg a flasht akkor fasza lesz. Na ez mennyire igaz?
  • Kaplan
    Ott fotóztam ahol ülök a földön mögöttem háttámlaként szerepel a fotelem :D És a kép felett van a tv-m amin eddig játszottam de annak a helyére nem rakhatom, so most ez így van. Nyár vége felé drasztikusan át akarom úgy is rendezni a szobám, veszek egy normális tv állványt stb. :P
  • ThugEdge
    nem gizdaság,de hasalva jáccó??:)
  • Kaplan
    Milyen monitorod van hozzá?
  • Speedy86
    Hát mérnök leszek vagy mi:)
    Oké használom a keresőt aztán bombázlak tovább:)
  • TrIp
    hát az én monitoromon nincs ilyen megoldás... hoppá, nagy hardverguru lehetsz
  • TrIp
    a negatívumokat nyugodtan elfogadhatod, mert attól mert nem veszel tudomást róla, igenis egy szarul kialakított konzol a 360. ha ezt a részét megoldják akkor most kijelentem hogy a ps3 mehet a csába nyugodtan...

egyébként meg ha érdekel valami konkrétum, akkor előbb beírod a keresőbe ami az oldal alján található. ha nem találsz rá egyértelmű választ, akkor felteszed a kérdést.. egyszerű :)

és tényleg bunkó vagyok, de legalább tudom magamról.. még mindig jobb mintha nem tudnám
  • Speedy86
    az én monitoromon kb 2 gombnyomás. Nagy hardware guru lehetsz....
  • Speedy86
    baszod mekkora egy hatalmas köcsög vagy te!
    Kérdezek és az a reakció, hogy ne vegyek?!
    Most nem a play-t hozom fel de a 2-es fórumba ha napi 10szer írtam le ugyanazt akkor se voltam paraszt hanem segítettem, hogy más is élvezhesse.
    Ha nem teccik, hogy érdekel és kérdezek valamit akkor ne válaszolj!
    Nemértem most nehezedre esne leírni? Éppen örülhetnél annak, hogy nem fogadom el amit olvastam negatívumokat hanem utánajárok!
    Mások segítségét is szivesen várnám!
  • TrIp
    nemrossz, de azt hogy a brébe állítottad be hogy legyen alul felül csík?!?! nekem monitoron széthúzza :S
  • Kaplan
    Nem gizdázásból rakom fel, csak annyira megörültem neki amikor megjött :)

So a birodalmam.

• TrIp
    abszolúúte lehet tenni!
    1. visszaolvasol és nem kérdezel mégegy baromságot ami le van írva hatszor
    2. (és ez mindenki számára a legkíméletesebb) nem veszel konzolt
  • Speedy86
    Bocsi még lenne 1-2 kérdésem. Nem vagyok milliomos, hogy mindig javítassam. Mi a különbség a flashelés és a chipelés közt? mindkettővel megszűnik a gari? Mindkettővel lejátsza az írott game-t?
    Ami cikkeket olvastam azok a megjelnéskor íróttak azóta kijavították a hibákat? Lehet valamit tenni a meghibásodás ellen?
  • arty
    Semmiféle 3 napos joga NINCS, az a törvény már évek óta NEM LÉTEZIK. Viszont, ha "webes vásárlás volt", akkor ez netes rendelésnek minősül, amire olyan törvény van, hogy 7 napon belül akkor is visszaküldheted a vásárolt terméket, ha nem tetszik a csomagolás illata ...

Garancia Torveny netes/telefonos megrendelés esetére

"4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
    (2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette,"

Ennyi.

Pár szó a platinumshopról:
    "Na hivott a platinumshop-os csávo..állitolag a játék updetéja különösen viselkedett mert nagyon ritka hogy a FW-t kinyirja az update...
    nemtudja h mi lehetett a gond!! de GARANTÁLJA h mostantol nem lesz ilyen gondom a géppel mert most megcsinálták tutira és nem lesz baj a játékokkal... pf mostmár nem lesz baj na persze ...holnapra küldi nekem a gépet vissza majd meglátjuk hogy milyen az uj flash"

A vásárlót teljesen hülyének nézik(gyűlölöm az ilyet, miért nem lehet elismerni h elcsesztük és elnézést kérni? még szimpatikus is lenne), furán viselkedő updatek a mesében vannak. A tény az, hogy régi/szar firmwaret tettek a gépre, s emiatt az update kinyirta a gépet. Pont.
  • bbuffy
    milyen igaz
  • TrIp
  • Adi
    Egy gyönyörű szép, kopasz, domború, zárt puncinál tény, h nincs szebb!:)
  • Gideon Wieth
    nem, valamilyen bevásárló központban parádézott a haverom...nem azt mondom hogy a játék rossz... Csak azt hogy láttam már nála sokkal szebbet...
  • aribazsy
    kiraly, akkor ma beroppenek hozzajuk.
  • Adi
    FAQ-ba(technikaiba) van egy olyan, h Xbox360 fórum blog. Na ott kérdez és nézzd meg. Ott profik vannak nagyon!:)
  • Adi
    Én is nyomtathatót vettem mivel nincs más. De ugyanaz!
  • aribazsy
    (ilyen Flash-es leirast en is szivesen olvasnek ;) )
  • CSOki444
    de kajak ha megint gáz lesz megcsinálom a szomszéd csávoval az ö PC je állitolag Sata-ás ...vki amugy tudja konkrétan h milyen alaplap meg vezeték stb kell az othoni flashez? mert mégeccer nem fogom felküldeni pestre az tuti
  • CSOki444
    Na hivott a platinumshop-os csávo..állitolag a játék updetéja különösen viselkedett mert nagyon ritka hogy a FW-t kinyirja az update...
    nemtudja h mi lehetett a gond!! de GARANTÁLJA h mostantol nem lesz ilyen gondom a géppel mert most megcsinálták tutira és nem lesz baj a játékokkal... pf mostmár nem lesz baj na persze ...holnapra küldi nekem a gépet vissza majd meglátjuk hogy milyen az uj flash
  • aribazsy
    na XXL-eknek a FAQ-ba be van irva! tok jo.
  • aribazsy
    adi: Jaja, koszi, hivtam is oket, msot csak nyomtathato van.

lizardman: lemezdiszkontot csorogtem most, ok kapasbol bemondtak hogy nem, csak ha ez emg az, meg nagyker... :(
    Koszii

Amugy nyomtathato Ricoh nem jo? az lehet mar mint a sima?
  • Lizardman
    nemtom, de meg kéne kérdezned, mert szerintem ök közül valamelyikük biztos számlázik:

dvdpapa.hu
    xxldvd.hu
    lemezdiszkont.hu (én erre tippelek, de nem biztos)
  • Adi
    én a mistrálba veszem a ricoh dvd-t.
  • aribazsy
    Merre lehet kapni, boltban Verbatim, vagy Ricoh DL DVD-t?, mert tudom vanak ezek a szlovak, emg egyeb Eu-s jo cegek, de nem mitn maganszemely kene, es ok nem anyira szamlaznak :(
    Nem baj persze ha dragabb ;)
  • TrIp
    olvass vissza
  • maka2
    Van másnak is baja a platinumshoppal vagy csak Barnusnak??

épp készülök venni egyet és pont ott akartam, de lehet hogy nem ott kéne, de akkor hol, ahol megbízhatóak és még flashelnek is, no meg persze pestiek legyenek:D

Köszi