176900

-
kép lemaradt....
-
4 ledes lett a boxom xD -
#19289 Én itt vettem,kedden megyek érte mert akkor jön a szállítmány!!! -
Nem azzal van a gond, csak a napi 300 kommentből 150 garantáltan arról szól, hogy "hogy írjam ki?" "mivel írjam ki?" "már kijött ez a játék, már kijött az?" -
ezert veszek inkabb jatekot :D
tokomnek sincs kedve gorcsolni a letoltessel, kiirassal, firmware -rel, meg flashel meg minden ehhez kapcsolodo baromsaggal. eleg nekem ha a PC -s jatekoknal kell szopni uj driverrel, patch -el, VD hide -dal meg az ehhez hasonlo fassssagokkal -
Lesz ez még rosszabb is de hát ez kell a népnek...
-
Kezd sok lenni a firmware, meg a warez okosságok. Ne térjünk már el az alap témától. -
meg valaki adott nekem egy webcímet még anno el is raktam kedvencekhez.. ahol premium ack 80 000ért volt... Azt a linket meg tudná mégegyszer adni???, mert ugy tűnik 1-2héten belül meglesz a pénz :)/ eddig 70nél járok // csak szeretnék majd mellé venni még egy joyt meg néhány játékot :)
szóval ha a linket megmondaná az illető, meg azt hogy a fickó megbízható-e akkor azt nagyon megköszönném :)
-
egy kérdésem nekem is lenne! :)ha három piros ledet kap az ember...azt utána elviszi szervízbe akkor megcsinálják nem ? vagy olcsóbb akkor már egy új ? :) -
nalim #19282 Én is szeretnék beinvesztálni a közeljövöben egy ilyesfajta masinára a kérdésem a következö: ha nem csínálok vele semmit no mod no flash akkor menyi gond van vele(szervíz ez az elromlott) csak simán játszásra használnám -
szerelessel nincsen gond, rengeteg gepet raktam mar ossze, csak tudod a garancia :) mivel flasheltetni nem akarom, inkabb Live meg veszem a jatekokat, annyira nem horror az aruk, igy nem akartam en belenyulni. hanem megkerem oket hogy csinaljak meg es igy nem lesz gond. amugy ilyen huto beszerezheto barhonnan? tudnal mondani egy vagy ket helyet ahol lehet kapni? mert amiket en neztem ott nincs semmi erre utalo. -
Most is megnézheted...
-
#19279 Marhajó.De mind1 kedden kiderűl amikor beleteszem a hűtést.
-
ITT nézz körül
Premium, core-nak semmi köze a meghajto márkájához!
-
Én meg azt hallottam hogy az enyémben samsung van. -
Jééé...ök is kivágták a rácsot ahogy én! Vajon liszenc lopás miatt mennyi zsozsót követeljek?! 
-
#19275 Pár kérdés.
Hogyan kell firware.t frissíteni és honnan lehet leszedni őket és melyik a legjobb.Amúgy PREMIUM a gépem és azt hallottap ezekben HITACHI meghajtó van.
-
#19274 Szerintem mindenképpen.Nekem most küldtek ímélt,hogy kedden mehetek a motyóért.Én magamnak szerelem be,mert teljesen egyszerű a folyamata.De ha félsz tőle akkor a szervizet ajánlom.
-
masold at masik iso mellől és szerkeszd meg, ugyanis a tartalma a layerbreak point mellett az iso fájl neve is, ami esetedben a másik játéknál vszeg más! -
aribazsy #19272 Sracok,
Ki szertenk irni DVD-re , de nincs a iso melett "layerbreak point" file, akkor mi a szitu? Vagy az mindegyiknel ugyanaz? masoljam at masik iso mellol? (bar gyanitom hogy nem :( )
Segitseget elore is koszi! -
http://www.xbox-scene.com/
Az átlátszó x360 dobozban a ledek aszerint váltanak szint, ahogy a hőmérséklet emelkedik. 48fok felett a vörös ledek villogni kezdenek. Ez vajon azt jelenti, hogy a játékidő nagyrésze alatt karácsonyfán játszunk ? :)
Peeter: ha flashelteted is a boxod, akkor megcsináltathatod vmelyik hűtésmodot, ártani biztos nem árt (max a hallásodnak a hangosabb venti ;) ).
Ami engem nagyon érdekelne, h vajon ez a MOD mennyit ér? Leirás alapján sokkal forróbb levegő jött ki hátul, ami azt jelenti, hogy több hőt tudott elszivattyuzni a két hátsó venti. Vagy azt is jelentheti, hogy jobban melegedett a box :(
PAPÍRMOD -
es akkor most mint leendo X360 tulajdonosnak, nekem is ajanlott egy ilyen XCM hutest beszerezni? teszem azt ha igen, akkor azt ugy szereltessem be szervizesekkel akiknel veszem (megis ok kurjak el), vagy nekem kell belepakolni? -
turho #19269 Igen, arra is előjön, elég egy feszültségingadozás. Ez persze ilyenkor nem hiba, csak jelzés. -
bbuffy #19268 köszi én mondjuk pont vmi ilyes dologra vadásztam mert nincs kedvem kéthavonta wgy 500as winyót venni:)
de ha macerás akkor felejtő
inkább tárolom a fájlokat -
ezzel x1/x360 ISO-kat lehet mahinálni/késziteni eredetiről/stb ... :) sok utánaolvasás ajánlott a használatához, mert könnyen lehet olyan isot késziteni, ami kiirás után nem fog menni az xboxodban :) -
Felvettelek. Épp most hagytuk abba a háborút. Szeretettel várunk legközelebb. -
Sajnos ez így van. A számomra igazán érthetetlen, hogy a saját fejlesztésű Ratchet&Clank sem fut normálisan a PS3-on. A hang csúszik a játék belassul, szaggat a legújabb firmware alatt is. Nem elég, hogy a játékkínálat szegényes, még a régi kedvencekkel sem lehet normálisan játszani rajta, hála s zofweres emuláció hiányosságainak. Nem elég, hogy fél év késéssel juthattunk hozzá a géphez drágábban, még szarabb is. Tényleg tojik a Sony az europai piacra. -
aribazsy #19264 csatlakozom! Most alltam fol eppen a Dirt-ol! CMR mar nagyon regota (2-es ota) hanyatlik, 2005-el egy kicsit probalkoztak, de ez minden idok legfosabb, legunrealisabb szimuja. Ez egy nulladosztalyu gagyi arcade :(
Aki Richard Burn-ozik meg le se toltse! :(
-
bbuffy #19263 ez milyen progi? -
xdvdmulleter 9.5.3 - ha vkit érdekel ;)
rambuu: a dirt annyi, h instant sikerélményhez juttat, mivel 1 méteren megáll a kocsi 200ról ... más játékokhoz kis gyakorlás kell, h jó legyél benne. Sztem a PC verzio is ugyan ilyen tulárkádositott, mint az X-es, annyi, h ott 200ezres gép kell alá ... :) -
Beszarás mekkora egy játék ez a DIRT!!
Istenem ez 5* le pipálja persze nállam a Forzat. Kibaszott jo graf, állati irányítás persze, sztem PC-n ez megint ugyan olyan fos mint a többi, már mint az irányítása. Me itt az az előny hogy kár van és nem gomb, és lehet tartani a sebességet!!
HÁT EZ VALAMI ÁLLAT!!
-
Fleko leira: nem tudom en csak elolvastam 5-6 angol forumot /lehet ott volt Fleko neve nem figyeltem/ - upnp-bekapcsoltam + 3 port - aztan szarra vertek a Revenge-ben :) -
fleko leirasat hasznaltad? az volt a gond?
tejföl: uh bakker :( akkor EU angyobbat szivott, mint egy sima "drágább" konzol ... és gondolom a kompatibilitás le van szarva, mivel az usa/japcsi arcok ugyis tudnak játszani ps2 játékokkal, az EU gamer meg le van sz*rva - sony suxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, ms suxx ... nintendo meg gyerekeknek valo :D -
Termeszetesen - gamertagom: "Czar007" - foleg CoD3, Do4, BF2, GoW erdekelne de az utobbi honapokban inaktiv voltam, remelem nem baj -
#19257 HI!Azt hallottam és olvastam,hogy a 3 piros led egy röpke áramszünettől is előjöhet.Mit tudtok erről???Nekem tegnap akkor jött elő mikor átpakoltap a boxot egy másik helyre és valószínüleg rosszúl dugtam bele a tápcsatit,mivel azóta semmi baja játszottam már vele azóta vagy 20 órát.
-
aribazsy #19256 allativa lehet "hasznlani" az X-et? vagy akkor tulsagosan letakarom a szellozojet? -
aribazsy #19255 aaaa, ez a cdClone-is felulbiralja hogy milyen irasi sebesseget irok be? Mert siman bejelolom hogy 2.4, es siman most nezem irja hogy 4-el ir :( -
Elárulod a gamertagod? Mi napi rendszerességgel játsszuk a cod3-at. Vagy az is jó, ha felveszel. -
Nos megoldottam, router konfigolas utan minden megy este remelem lesz mar CoD3 moka - kivancsi vagyok milyen lesz a pc-s bf2 utan :) -
Az európai gépek nem minden játékot támogatnak, tekintve, hogy nem tudják hardweresen lekezelni a azokat szemben az amerikában olcsóbban kiadott PS3-al.