176908

-
Gabe18 #19379 Hát azt nem tudom a clone cd mit csinál,de az Imgburn eddig egyből egyszer jól írta meg a Ridisc-et nekem.És a 360-nak is tetszett. -
Ragnar360 #19378 Köszi , meg neked is Gabe18 :)) -
bbuffy #19377 nézd,én CC-vel irok csak Verbatimra és mind jó.ennyi.ha nem ér rá egy-két napot akkor kockáztass vagy próbáld meg Imageburn-el irni,talán jó lesz.
uff -
bocs amugy h szennyezem eme ritka barátságos topicot:) -
a LOTR: BFME 2 mindenkinek szaggat a boxban?
-
a clone cd baszta el mind3mat mert 50% nál kidobja öket ...
szoval nem az a helyzet h megirja 100%ra aztán a xbox360 nem ismeri fel!
ez mitöl lehet??
eddig van 7 db jtákom : 2 traxdata, 4 verbatim, 1 fujifilm -
jo de most meek a corába mert kiakarok irni egy franko játékot
-
bbuffy #19372 akkor rendelj netről de ne használj nagyon mást..... -
50%nál bocs:) lehagytam -
az (állitolag!?) ridisc duplarétegüt kb 50% kidobja a clone cd eddig 3bol 3mat... -
gyorsan gyorsan válaszoljatok lécci!
duplarétegű fujifilm(kékszinü) dvd -t vettem ráirtam a L.O.T.R. battle for middle earth 2 és a játék néha szaggat (mikor az kontrollert gyorsan mozgatom) vagy ha a sereg harcol megindul stb....
EZ MIÉRT VAN?? a játék vagy a dvd miatt???
meg most akarok venni philips dvd duplarétegüt a corában , sztetek ez megfelelö mert miskolcon nem kaphato verbatim!! -
Zozo76 #19368 Aha. Ez a baja, magyarul kidobtak. 

A forumban ez all:
Its another beautiful day in the neighborhood when we have a system wide purge of bad ratio users. As usual registrations are closed temporarily so that those scumbags can't get back in right away. Anybody creating a thread about not being able to log in will be banned.
Leforditottam a Webforditoval:
Az ezé egy másik szép nap a környékben amikor nekünk van egy rendszerünk a rossz arányfelhasználók széles tisztogatása. Ahogy a szokásos nyilvántartások ideiglenesen zárva vannak, hogy azok a scumbagsek ne érhessenek vissza jogban távol. Bárkit, aki körös-körül létrehoz egy fonalat miközben nem képes, hogy bejelentkezzen, be fognak tiltani.
Pedig mar nagyban toltogettem vissza...

-
Zozo76 #19367 Hat akkor nemtom miert nem enged belepni. Az is furcsa volt hogy eleve tudta a bongeszo a beleptetest, magyarul nem kellett allandoan beirni a jelszot aztan egyszercsak be kellett, de nem enged be. Mondom akkor megnezem hogy a regisztracio mukodik-e. Hat nem, ez a valasz:
"Sorry, registration has been disabled by the administrator."
Viszont tartottam vagy 30 Giga leszedesenel es csak 10 Giga volt meg a feltoltes. Lehet ezert nem enged mar be? -
partizan182 #19366 Kontraszt: a Samsung által bevezett dinamikus kontraszt egy nagy marhaság, ált mindenki az első órában kikapcsolja mert zavaró.
Amire figyelni kell: Dinamikus kontarszt min 4000:1 legyen vagy ha normál kontrasztot ad meg a gyártó az min 1200:1.
Maga a TV egyéként minőségi, jó válaszás (bár én inkább LG párti vagyok) -
imgburn lemásolja a játékodat vinyóra. Aztán kiíráskor csak beállítod a progiban a rétegváltási pontot vagy legyártod a kis dvd file-t. Ilyen egyszerű
-
Gabe18 #19364 Clone cd-nek van olyan opciója amivel felirhatod a vinyóra,1 gigás filokat csinál + egy kis vezérlőfile vagy micsoda,azt használva aztán újra kiírhatod. -
Kgero1 #19363 sziasztok !
nem tudja vki hogy hogy lehet beállítani a harry potterben a magyar feliratot mert angolul irja ki a szövegeket?
előre is köszi.
-
maka2 #19362 Helo!
tudja vki hogyan lehet egy xbox360 játékot lemásolni, már ki van írva egy dvd-re és azt akarom egy másikra lemásolni.
Köszi! -
Gabe18 #19361 Hát itt még nincs.Lehet nem is lesz soha,lehet már holnap lesz.Ez kiszámithatatlan.Ha lesz olyan trükk amivel bannolt gép is visszamehet,attól úgyis hangos lesz a net,ugyhogy tudni fogsz róla.
Egyelőre csak az a biztos hogy flashelt gépel veszélyben vagy,és jo esélyel kiraknak előbb utóbb.Egy fokkal jobb az esélyed ha egy "szűz" gépre új,elvileg mostmég biztonságos flash-t rakatsz.De ez is kiszámithatatlan,lehet több ilyen kibannolási hullám nem lesz,lehet már holnap jön a következő és kinyirják vele az új flasheket is.
100% biztonságal csak átalakitás nélküli gépel LIVE-ozhatsz. -
Ragnar360 #19360 KATT!
Bocs , h ujra felvetem , csak biztosra akarok menni...na ezt a tv-t néztem ki 140k ...5000:1 kontrasszt arány (vmeik nap mikor kérdeztem , min. 2000:1 -et tanácsoltak , de mondom ehhez nem értek,remélem ez már jó :D ), nincs odairva h hány centi , de megnéztem 82cm-es a tv ,amit nem értek , h a felbontása ellenére támogatja az 1080i-t (tudtommal 720p-nek megfelelö a felbontása)...szerintem jólesz , nagyon papi :DDD
Tanácsokat , köszönöm előre is. -
Ragnar360 #19359 Thx , és a jelenleg tendenciák szerint (értem ezt a magyar Live-osok körére) mennyire gyakori ez ? kb...meg mintha olvastam volna vhol , h már sima x-re van olyan amivel a unique id-t v mit át tudják irni ..szal ott meg van megoldás -elvileg- -
Te meg fogd vissza magad :) Nincs azzal semmi bajom ha naponta 1-5ig terjedő mértékben teszik fel ezeket a fajta kérdéseket. De, hogy 20* tegyétek fel ugyanazokat az már sok.
Ragnar360 : Flash és az XBOX Live együtt nem élet biztosítás ilyen-olyan FW-vel sem. Ha kibannolnak LIVE-ról a gépet pecsételik meg nem a profilt, szóval te azzal jelen állás szerint soha a büdös életben nem mész vissza LIVE-ra. -
Ragnar360 #19357 Srácok , hallottam , h vkinek szerencséje van , de a többségnek nem a Live-al kapcsolatban...Namár most ha tételezzük fel veszek 1 éves Gold előfizu karit , akkor ""jelbe nyugottabban jáchatok mintha havonta regelek ...ugy gondoltam , h mivel flashelve lesz a gép de live ozni mindenképp akarok , ezért annyi belefélrne (16k 1 évre) ...második dolog pedig , h ha vkit bannoltak Live-ról ,attol a konzolba nem lesz hiba ? És van már módszer (akármilyen) ,h akit bannoltak az visszamehessen live-ra ugyan azzal a géppel.
Tuti voltak már ezek a kérdések , szal bocs ,csak tisztán akarok látni.
Köszönöm előre is. -
És melyiken jobb? Egy olcsobb 66 cm -82cm -es max 100-150ezer forintos lcd tv-n? vagy egy 80 ezres LCD tv-n?!:) -
Jaa ezt nem én írtam!:D:D
szokásosan a RDI-ről van. -
#19354 Mert megérdemled!!!Ezért van ez a topic,hogy segitsünk egymásnak.Ha nem tetszik mennyél el horgászni.
-
Hopp, egy büntipont. Előszőr is elvárok minimum egy kis tiszteletet. Másodszor pedig, nekem miért kell már reggel is ezt hallgatnom, hogy, hogy kell kiírni ezeket a fájlokat..
[Szerk. Olvass vissza jó sok oldalt, nézz utána neten, és ha tényleg nem találtad meg tedd fel itt a kérdést, de itt is csak egyszer!] -
bekaphatod te kis szemet.nem tudom miert nem lehet leirni mi a megoldas.a faq-ban szo sincs .360 kiterjesztesrol! -
Vegyél eredeti játékot... -
utanaolvasta,de semmi.ne irogassatok,hogynezzek utana,mert azt teszem!a megoldast,pls! -
#19349 720p mivel ez progressiv jel,és igaz hogy a 1080i nagyobb felbontású de nincs olyan éles a képe.Meg néhány óra után a szemed i megérzi a különbséget.
-
Speedy86 #19348 igen ezen az oldalon! Olvass utána! -
.360 kiterjesztesu fajllal talalkozott vki? -
turho #19346 Múködik.... -
Zozo76 #19345 http://bt.xbox-sky.com/
Mas is hasznalja ezt a trekkert?
Tegnap elott meg gond nelkul be tudtam lepni ma mar nem lehet.
Erdekes modon regisztralni sem enged ujra. -
Mire állítottatd az xboxod?? 720p v. 1080i ?? mert az én lcd tévém még birja az 1080i :S -
Speedy86 #19343 van egy tv kártyám és azon a tv kicsit elmosódva jön nem ugy mint rendesen. attol félek, hogy a játék is ilyen lesz. Vagy ez a kari hibája? -
turho #19342 Ez egy játékkonzol. Bármelyik power lehetőséggel leáll szabvány szerint és károsodás nélkül. -
#19341 A kontrollerrel kapcsold ki!!! -
#19340 Mindenképpen nagyfelbontású lcd-n játszál vele,én egy 82-es BRAVIA-n tolom az valami elképesztő.SDTV-HDTV