176908
banner
  • Bence9292
    Köszi a segítséget mostmár nekem is megy a médiamegosztás Windows Media Centerrel sikerült. Azt nem lehet megoldani, hogy akkor is szóljon a zene, ha nem megy a Media Center? Ha kilépek akkor elhallgat. Így sajna még nem tudok játék közben zenét hallgatni. És olyan gondok is akadtak vele, hogy néhány videót nem játszik le, mondván nincs kodek telepítve. Persze a gépen mind megy csak a boxon nem.
  • tejföl
    Valmit elfelejtettél! SIEG!
  • Attila 007
    Kipróbáltam ezt a dolgot, csak az a baj,hogy nemmegy, mert a másik gamertagomba nem fullok az arcade gamek, csak trialok, és ugyanúgy elkérik érte a pontokat, szal ez igy nemjó megoldás, megvárom Olcsi segitségét, köszi azért
  • Attila 007
    köszi a helpet akkor megpróbálom ebayt, megköszönném ha adnál megbizható ember linket Olcsi:)
  • Lizardman
    Csöppet rosszul áll a szénája a PS3-nak!

"X360 vs. PS3 újra
    A konzolharc folytatódik... érdekes hírre leltem amiben arról számolnak be, hogy bizonyos játékkészítő cégek nem látnak nagy pénzt a PS3-ra való fejlesztésben és éppen ezért nem akarják komolyan optimalizálni a Cellre a következő játékokat: Madden 08, NCAA Football 08, All-Pro Football 2K8 stb. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy PS3-on maximum 30 fps-el fognak futni ezek a játékok míg a 360-as változatok mind 60 fps-el. Ha több cég fogja a jövőben úgy gondolni, hogy elég az a 30 fps is és nem akarnak annyi munkát fektetni az optimalizálásba, akkor komoly hátrányba kerülhet a PS3. Végül is őket is meg lehet érteni valahol, hiszen a 360-ra sokkal egyszerűbben lehet bármit megírni a fejlett SDK kitnek köszönhetően mint PS3-ra és ráadásul a vevőkör is jóval nagyobb. Jobban tenné a Sony ha egy kicsit ráfeküdne a multimédiás képességek fejlesztésére, bár erre nem lehet újabban panasz." by X-media
  • Lizardman
    jol néz ki... :)

Csakhogy témánál maradjunk, ez is lol!
  • Attila8805
    LOL
  • deep
    Én is belefutottam ebbe, regeltem egy angol gamertagot is és azzal vettem meg mindent ami kell. Utána visszaváltottam az amcsira és azzal játszottam, mert ott volt minden friend-em, meg gamerscore-om.
  • Olcsi2
    van paypal-od? Ott is lehet ugye hitelkartyaval fizetni es az ebayen van par elado, aki postaz kodokat. Multkor is vettem havernak nagyon jo aron amcsi accounthoz, szivesen kuldok linket ahhoz az eladohoz, ha mashogy nem jon ossze.

A mar egyszer letrehozott accountod cimet nem tudod megvaltoztatni... :(
  • Zsoltika 007
    Nekem mind2-vel ment.
  • partizan182
    Wmp-vel megy, meg kell osztanod a Box-al.
    Nálam működik.
  • turho
    szélsőséges esetben alaplapcsere lehet belőle, amúgy nem vészes, Wadarr barátom amit lehet megtesz a 3 ledes lapokkal.
  • Bence9292
    Melyik programmal kell streamelni? Nekem a WMP 11-el nem megy :/ Ezen kívül próbáltam már a Zune nevű programmal, de az nem telepedik fel a gépre. Egyéb ötlet?
  • Kaplan
    Keresd fel Wadarr-t és ő életet lehel a gépedbe ha lehetséges! Nagy mágus!
  • Attila 007
    Üdv mindenkinek, nekem olyan kérdésem lenne,hogy a gmartagomat egy amcsi cimre regisztráltam, de már a 3. creditkártyával próbálkozva sem enged microsoft pontokat vásárolni a microsoft, egyik american expressz, a másik kettő meg mastercard volt. Állitólag ha angol cimem lenne regisztrálva akkor müködne? Itt felvetődik a köv kérdés hogy ezt hogyan tehetem meg?Mert itt a creditkártyáknál már nemengedi az angol cimet bereggelni, mert a zipkód az angoloknál betükből is áll, az amcsikál nem és betüt meg ugye nemenged, válaszaitokat előre is köszönöm
  • Gideon Wieth
    mennyiért javítanak kb 3 piros ledet? :-)
  • priluki
    köszi. kidobom a francba...
  • KADARKA
    Részvétem, én is hasonlóan jártam.......
  • Kaplan
    Igen, dobd ki vagy javíttasd meg. Game Over, megadta magát.
  • priluki
    Hali,olyan gondom van hogy ma reggel bekapcsoltam a boxot,(már vagy egy hete nem játszottam vele) és kb öt perc után lefagyott,ezt megismételte 3 szor aztán 3 piros led :(( . most megint probáltam és megint elindult de le is fagyott.. nem értem mi8 lehet mert bese melegedett. Tud valaki ötletet adni mit csináljak?!!
  • Kaplan
    Egy ugyanaz.

Babac : Teljes mértékben megéri, a lényeg, hogy a monitor WIDE legyen. Én egy 19-es Samsungot vettem és nagyon megvagyok vele elégedve.
  • mulder1972
    megbizható és hozzáértő x360 szerelőt keresek, gyöngyös környéke előny
    jelentkezz emailben
    köszi
    fagyás és 3 piroska
  • Forza Italia
    Srácok egy kérdés. A Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 és a Pro Evolution Soccer 6 az most 2 külön játék vagy egy ugyanaz.
  • arty
    linkeltem korábban az xdvdmulleter-t, az automatikusan lekapja a pecset és rátolja az imidzsre ... alul keresőbe ird be.
  • babac
    tehát akkor megéri ugye?
  • Zsoltika 007
    Jobb mint a sima tv.
  • babac
    szerintetek érdemes egy 20"-os monitorra rákötni a boxot? 1400x1050es
    max felbontás. Befektessek egy VGA kábelre?
  • Ragnar360
    Vki tudna adni pm-be egy jó oldalt ahol a GoW-ot letudnám szedni max sebességgel lehetöleg , *orrenten már nem igazán volt fennt ahol seedelnék is . (max speed alatt értem a majd 900kbyte sebességet)
    Elöre is köszönöm.
  • Zsoltika 007
    Ha van routered akkor csak bedugod mind2-t és megy. (Vistával) Xp-n még kell egy kicsit állítgatni hogy menjen a dolog. Vagy ha Media Centeres windowsod van akkor még egyszerűbb a dolog. (Transcode 360 segítségével a divx filmeket is viszi nem csak a wmv fileokat.)
  • Bence9292
    Hogyan lehetne hálózati kábellel összekötni a boxot meg a PC-t úgy, hogy zenéket tudjak rámásolni? Az összekötés már megvan, de nem látják egymást. Mondták már, hogy csak médiamegosztás van és csak a stream megy, de olyat is hallottam, hogy FTP-vel is lehet rá másolni. Aki tudna 1 kicsit segíteni, hogy boxon tudjak zenét hallagtani, annak nagyon megköszönném!
  • CSOki444
    kössz megcsináltam :)
  • erdei1989
    THX!!!!!!!!!!!!
  • deep
    Fogy az elem...
  • erdei1989
    Az mit jelent ha a joy-on a led körbe-körbe villog???
  • turho
    PC-s olvasófej beépítés augusztus 1.-jéig akciós nálam, használjátok ki. 15 ezer ft helyett 12 ezer ft, 3 hónap garancia. Szolnok mellett, vagy posta mint mindig :)
    (Raktáron 7 db.)
  • jAsOn VoOrHeEs
    PM ment!
  • maka2
    mi az a stealth patch??
  • sztomy69
    EZ KIRÁY!!! Nézétek meg a videot ;)
  • Bence9292
    Tudtok olyan oldalt, ahonna a stealt patch és az SS fileokat le tudnám tölteni? Olyan gondom van, hogy leszedtem az NBA.Street.Homecourt.PAL.XBOX360-DNL release-t, de ez nem stealt pathed és sehol nem találok hozzá patchet. 1 ilyen félig névtelen patchet találtam hozzá, megpróbáltam patchelni, de az írja, hogy invalid. Szóval aki tud hozzá patchet az írjon pls. Köszi!
  • CSOki444
    :D nemrossz amugy...ritka az ien xboxon