176908

-
Intercooler csak elbassza a vinyódat meg lesüti a tápcsatlakozód. Ha neked ez a hosszú élet... :D
Amúgy nem a proci folyik le hanem a paszta róla. Nem mind1 ;) -
majd akarok venni én is... :)
A gears of war meg igazán cska akkor tudtam élvezni, mikor haverral ketten nyomtuk story modban. Egy idö után annyira megszoktam, hogyha nem volt itt haver, nem is játszottam vele... :) Most van már egy csomo játékom, kb 15, de még egyet se vittem végig GOW-on kivül, de jo után haladok a COJ-ban :) (Call of Juarez). Meg most ami még ugy jo az a darkness, de számomra az egy olyan játék, hogy nem játszhato mindig, ahhoz kell egy bizonyos hangulat...:) -
Ragnar360 #19617 kedvenc boxunkra (is)jön :P -
#19616 Nagyon köszönöm!!!
-
pont ott tartok!!! :D
a lényeg hogy a fényben maradj különben szétszednek
lödd szét a földön lévő kis ballonokat(felrobbannak és fényt adnak majd)
csak vigyázz mert közben lönek majd téged...
ennyi -
#19614 Beszereltem az XCM féle AIR COOLER-t a 360-ba és kerek 4 óra játék után a helyzet CPU:52-GPU:60 nem rossz.Amúgy Gears of War végigjátszás kellene!!!Vagy valaki mondja meg mit kell csinálni amikor jönnek a fekete madarak és szétszednek!!!
-
de az oldalon amit megadtam..ha arrol leszedem akkor az japán lesz csak igaz?? -
Shenmue26 #19612 A Blue Dragon megjelenését előrehozták: aug. 24.
gamevision.hu -
Ja ja! Én pl. most hétvégén a csajt csak fektetve, fektetve, fektetve és hátul a seggébe egy interrudi. A hosszabb, élvezetesebb élet!
Minden stimmel amit irtál! :)
-
http://search.utorrent.com/search.php?q=blue%20dragon%20xbox360&e=http%3a%2f%2fwww%2emininova%2eorg%2fsearch%2f%3futorrent%26search%3d&u=1
sztetek ezt jo ha letöltöm is kiirom???
ez menni fog az én xboxomon?:) -
maka2 #19609 nem az a lényeg hanem az hogy ha oldalt tárolod szép lassan lefolyik a proci a helyéről(konstrukciós hiba)asszem igy a helyes...
de a lényeg ez
fekve,fekve és fekve!!!!!
max hátra a seggébe egy intercooler(nekem van rajta)
Vagyis fektetve+intercooler = a "hosszabb" élet
?
-
Nem sámli! A fickónak is emberi mozdulatai vannak mikor a döglödö dino meglöki. Ez a hirtelen TPS-re váltás eksönkor nagyon bejön..."mindent látni akarok" cimszóval jol eltalálták. No meg a fegyver se piskóta. -
Ragnar360 #19607 figyeljétek mikor a sotival szarrá lövi a raptort és az kidől a földre , na és ott a vért a testén , vmi hihetetlen grafika :P (UE3) -
Ragnar360 #19606 TUROK videók
szedjétek le , beszarás milyen jó game lesz , megéri , that's incredible :DDD bár még nem most lesz -
Na igen. Szép nagy szines figurák. Amolyan Nintendos filling. Hát biztos kell egy ilyen is az X360 repertoárjába.
Most hirtelen átfutott rajtam (a vonaton kivül) hogy hogy nézne ki a Gears of war ha 3 lemezes lenne...!
-
Rajzfilmszerű? Az azért nálam vmi ollasmit jelent, mint a Dragon Ball gameg PS2n :)
Kép1
Kép2
Kép3 -
Mi?? A kék sárkány rajzfilm stilusu progi, amit mégcsak nem is mi irányitunk bunyókor, 3 lemezes?
Biztos a sok átvezetö miatt annyi. Gondolom a japók beletettek minden saját szájizük szerinti nagy kerek szemek, ijedt, megrémült arc háttérben sürü csikok futnak az izgi miatt, rozsaszin robbanások hatást.... :)
-
Na skacok az a helyzet hogy kipróbáltam egy eredeti dvd filmet és müxik.
Mi a tehendő -
Ok!
Apám azzal nyaggat hogyha mégse a meghajtó rossz hanem a dvd akkor kifizetik a szervízköltséget. -
Japánba már kijöt xD
Elég királyos game lehet, 3 DL DVD... -
partizan182 #19599 Augusztus, és igen, Box exklúzív. -
Bence9292 #19598 Mostmár megjavult, pár dolog el volt állítva, visszaállítottam a gyári beállításokra és újra beírtam az internet nevet/jelszót és megy.
Már 1 pillanatra megállt a szívem :) -
figyeljetek már a Blue Dragon az xbox360-ra jön nemde?
és ha igen akkor nemtudjátok h mikor?
köszi :) -
partizan182 #19596 Nem, ott a Z -nél más lenne -
Szerintem kidobtak LIVE-ről, de ez egyáltalán nem bittos, lehet rosszil emléxek. -
Bence9292 #19594 Ez a Status Code mit jelent?
W: 0000-000b
X: 4000-1001
Y: 0000-0000
Z: 0000-0000 -
Tudtommal a winchestert nem kell. -
Tényleg! Ha már a futárnál vagyunk akkor a vinyót is oda kell neki adni? Vagy elég csak az alapgépet? Mert ha oda kell az nagy sux ám. -
Nem látok semmi ilyesmit,na mindegy azért kösz! -
Illen release nincs!!!! -
bbuffy #19589 nem az a lényeg hanem az hogy ha oldalt tárolod szép lassan lefolyik a proci a helyéről(konstrukciós hiba)asszem igy a helyes...
de a lényeg ez
fekve,fekve és fekve!!!!!
max hátra a seggébe egy intercooler(nekem van rajta) -
itt nem találom az nfo-t -
partizan182 #19587 Felesleges, hívd fel az Ms-t jön érte a futár, viszi-hozza. -
maka2 #19586 Rendben de akkor úgy jó nem hogy a négy sarkához mondjuk vmi kis tárgyat rakok( teszem azt radír), nem? -
OK:) -
Nézd meg az nfo-t..... -
Senki se tud rá választ adni? -
Hali all két kérdésem lenne.
El kell sajnos küldenem a boxot Prágába
Mert em olvassa be az egyetlen játékomat
Az lenne kérdésem hogy ha mondjuk játékot nem olvas be akkor egy eredeti dvd filmet se fog beolvasni?
2.Honnan tudnék olyan dobozt szermányolni ami nem túl nagy és bele tom rakni az xbox-ot. -
bbuffy #19581 ne használd állitva a gépet!!!!!!!!!!!
ha nem akarsz hamar dead console-t
-
Nem W, S, A, D, hanem W, A, S, D.
B)