176908

-
igen viszont a pcnél gyorsan változnak az árak.. és az a baj a játékok gépelvárása is...
Xboxnál ilyen nincs...
///nah nálam lehet látni :D így kell összehasonlítani :D Védeném a PC-t:D erre mind a kettő mellett vannak érvek :DP:P

-
Igazán érdekes az eszmefutásod. Te a videókártyáddal alszol? :)
CoD2 mint mondtam nem mérvadó... Battle Of sem. Quake IV ugyancsak. Oblivion agyon tunningolva PC-n szebb ez tiszta ügye. TDU nem. PDZ nem tetszett nekem sem. Dead Rising, na ehhez már kell vas, kezeljen a géped 300 zombit a képen HTX, DoA is ugyancsak az első játékok között volt. Ombre, kérlek játszd ki a G.R.A.W, G.R.A.W 2, RS : Vegas triót. Vagy játssz a Forza 2-vel, köszönöm.
-
1. Majdnem minden nap találkozok vele, szoval kéretik nem lenézni! :@
2. Mostmár télleg csak azt tudom mondani, hogy gratulálok a szupergépedhez, örülj neki mint majom a farkának, és huzz má a csába bammeg! -
Gabe18 #19776 Hát igen,az is egy jó kérdés.
Persze most a DX10 a varázsszó.Hát nem tudom,ami eddig összehasonlitó képet videót láttam,elég vicc kategória.
Crysis DX9-ben nincs eső,DX10-ben van (legalábbis a videón igy volt). És ezt lenyeletik a pc játékosokal,mintha DX9-es játékba még sose sikerült volna esőt létrehozni.De persze kellett valami látványos különbség,mert amúgy nem nagyon volt... -
gaboo7 #19775 PS3 (pixel shader 3.0) elég régi kari lehet! -
erdei1989 #19774 Valaki segitsen!!!
Hogy kell X360on winyóra másolni mondjuk pendrive-ról???
PLS!
-
Jó de a 7950GX2-t mennyiért vetted?...na ugye. A VGA volt csak annyi mint magában az Xbox. -
nem figyelsz ? :D
szted 160-170 000 ből ki az a hülye aki nem rak össze egy SM 3.0ás karit... SŐT ennyiből ha a házad megvan... akkor alaplap dualprocesszor ram és egy dx 10 es vidikari is kijöhet... nah jó talán a kari miatt +10 20 000...
Viszont az örjítő, így nézve:D most hogy két box ára egyenlő egy picivel jobb teljesítményű gépével :D -
gaboo7 #19771 Az már jelent valamit ha a haverod mondta! Volt 360-am is TDU, Oblivion, CoD2, Battle of Middle Earth, Prfect Dark Zero, Dead Rising, DoA, Quake4, ezeket vettem hozzá és hát nem voltam elájulva, az akkori 7950GX2-m szebb gaft tolt ugyanazoknál a játékoknál , mert párat azért vettem meg hogy összehasonlithassam és háát... -
télleg boxon mien a potc 3 ? mert pc-n uncsi volt :) -
Minekutána azt könnyebb, nem kell kompromisszumokat kötni, optimalizálni annyira, igy igénytelenebb bár de kényelmesebb, nem egyedi példa. -
Én nagy részt azért linkeltem be a 2 képet, mert ebből látszik hogy mennyire érdekli a PC a játékfejlesztőket -
te hol élsz jopajtás? :O
1. Mint már elöttem is irták, még böven nincs kihasználva a Box eröforrása
2. 3 év mulva tartja az árát a pc?:D:D:D:D Haverom most szopott pl, hogy nincs 1 éves gépe, de szop majdnem minden ujonnan kijött játékkal, mert a videokarija nem támogatja azt a hülye S3-at vag mia francot... -
erdei1989 #19766 Valaki segitsen!!!!!!!!!!!!!!
Hogy kell X360on winyóra másolni mondjuk pendrive-ról??? -
Gabe18 #19765 Jó hát ez rossz példa mert a Piratest Ps2-ről portolták pc-re.
De elgondolkodtató,mint irány a pc-s játékfejlesztők részéről... -
Ha neked sikerült ezt elkövetned : "Zikszbóksz a legjobb és kész "ember"
Akkor én meglépem ezt. Te tipikusan az az ember vagy aki ráélvez a monitorra hogyha sikerült 30 FPS fölé tolni a játékot kompromisszumokkal ;) Mert, hogy neked kell majd kötnöd kompromisszumot pár hónap múlva. -
Parancsolj barátom! 
X360:
PC:
-
Pc re az összes átirat konzolról lebutitva, agyonoptimalizálva, vagy nem optimalizálva jön, még a ps2 is agyonveri sebességben a PC-t. Célhardwer, ez a kulcsszó, aki tudja mit jelent ez, behozhatatlan előny. -
én itt annyiban értek egyet! HOgy az Xbox 3 év mulva lehet hogy nem lesz sehol! Ellentétben manapság 160 180 000 FT-ért összeraksz most egy jó erős gépet!És azt tudod később fejleszteni, és 3 év mulva még mindig megvan az értéke!
Az Xbox meg 3 évig talán még elvan, de ha jön egyy uj akkor megint meg kell venned az uj Konzolt!
Nem azt mondom hogy a box rossz, csak ilyen szempontból a pc a nyerő!
Viszont tény, hogy az Xbox360ban még mindig nagyon sok lehetőség van...a GOW messze nem a vége, inkább az eleje... -
Gabe18 #19760 De mi az hogy "full graf"? Igy ezt nem lehet megitélni,mert pc-n beállithatod full grafikára,de 360-on nincs mit állitani mert ott alapból "full graf"... -
akkor miröl vitázunk ?:) -
#19758 HA-HA-HA-HA!!!! -
meg ha már itt tartunk személyes kedvencem a Call of Juarez sem ér a boxos változat közelébe. (ráaádsul ezt nem én mondom, mert én enm játszottam vele, hanem haver) -
gaboo7 #19756 Hát nem ezt mondtam az elején hogy ha nem akarsz rá folyamatosan költeni akkor vegyél boxot! -
A Lost Planet pl. nem kicsit szebb 360 on. -
gaboo7 #19754 carbon 1600*1200 Full graf 8*AA-val vagy boxon 1280*720 Szerinted? -
Gabe18 #19753 Má mondott,Quake 4,meg Oblivion. -
Meg azért hogy a legföbb érvet mondjam összeségében a konzolok mellett, hogy már sorry, de mi nem fogunk évente 100.000-t költeni a konzol fejlesztélsére, mint azt a pc-sek teszik! (Persze most akinke van pénze sorry, dehát akkor is) -
#19751 De nem szebb!!!Egy szebbet mondjál!!! -
Jól van, ötös! Leülhet! -
gaboo7 #19749 Na ezért veszek én is 360-at! Nem azt mondom hogy szar csak azt hogy ami pc-n is kinn lesz azzal játszok pc-n szebb grafikával ami meg kizárolagosan 360-ra jön azt meg xboxon tolom! Ennyi! -
gaboo7 #19748 Hát még nem volt szerencsém hozzá,nem igazán tudnak lekötni ezek az ugrabugrás baromságok pl még a Shrek3-at sem láttam. -
szarjátok már le zeeket a vérpistiket, kérlek
ha egyszer nem érti meg hogy ő 3 év múlva sem fog tudni mass effectezni, dead risingozni, sw force unleashedezni, acecombatozni a "rég nem ez a pc"-jén sem, meg hogy ő amikkel játszhatna hónapok/évek múlva (gta, graw, halo) azok is csak mind 360 portok, meg hogy hiába nem szebb a cod2, azóta pl már kijött a cod3 és az szebb, vagy csak nem zavarja, akkor hadd okoskodja ki magát -
#19746 Szevasz!
-
Ez nem egy háború, probálok normálisan fórumozni. Emberi keretek között. -
gaboo7 #19744 Látom te a tipikus "Zikszbóksz a legjobb és kész "ember" vagy 12 évesen és 35 kilóval" de hidd el innen lehet csak igazán fejlödni! -
Gabe18 #19743 "Ez már nem lesz több, Gears of War a hardware vége, és ennyi"
Na látod itt vagy te végzetessen eltévedve... -
#19742 Inkább a másikkal törödnél,hogy ne fikázzon minket és huzzon haza a PC-jével együtt! -
Na akkor én is írok már vmit, és a Pirates of the Caribbean 3-mal mi van?(jó ez egy példa de akkor is) Gyárthatnak ide 8800GTX-et, kórkettőduót meg lehet a gépedben 20GB ram is, ha úgy néz ki PC-n mint egy 5 évvel ezelőtti játék, akkor mi értelme van a csúcshardvereknek?... -
"Ez már nem lesz több, Gears of War a hardware vége, és ennyi."
Hűűű bazzeg te aztán tudhatsz valamit, volt bármi közöd is az Xbox hardware-nek az összeállításához? Nézd reálisan azt kérdeztem ott dolgoztál? Nem?! Ja, akkor nem vágom honnan vagy ilyen biztos a dolgodban ^^