176908
banner
  • gaboo7
    Ezt láttad már? MGS4
  • gaboo7
    Hát valszeg nekem is be kell szereznem egyet jövöre mert ugynézki az marad!
  • Kaplan
    Ha PS3 exkluzív marad, akkor mindenképpen.
  • Ewergo
    A "fiacskám" nem az életkorod minösitése volt ebben az esetben hanem a beszédstilusodé.
  • Lizardman
    én meg kizárolag emiatt a game miatt vettem meg :D
  • gaboo7
    Szerintem sem nagy durranás a Lost Planet de a GoW... És pont a megjelenése elött pár héttel adtam el a Boxot
  • Lizardman
    Evogordon => az se semmi emberke, aki unalmasnak tartja a gow-ot! :) Dehát izlések és pofonok, akkor te minden lövöldözös játékkal igy lehetsz! :)
    Mellesleg megjegyzem a Lost Planet nekem se jött be annyira!
  • gaboo7
    nem én kezdtem fiacskámozni!
  • CSOCSO
    HELP!!!!! hogyan kell kieszerelni a heat sinkeket az xboxbol?? rakerestem googleon de ahogy ok leirtak azt nem merem megcsinalni ( csak siman benyulnak egy csavarhuzoval es lefeszitik.. lol...) szal valaki tudja hogyan kell levenni a cpu/gpu rol a heat sinket?? mas valami... ha hitachis gepem jon.. minden problema nelkul kicserelhetem samsungos drivera a hitachit?
  • Evogordon
    A GOW szép de kb olyan mint a lost planet lőni lőni lőni... Ez egy idő múlva kezd unalmassá válni.
  • gaboo7
    Mint irtam a GoW a csucs most és ha a gép tartja ezt a szinvonalat akkor nem lehet semmi baj!
  • Gabe18
    Nem ez a baj,csak szerintem eltúloztad ezzel a "megeszi reggelire" és hasonló kijelentésekkel.Mert szerintem,és ahogy nézem mások szerint is,itt még messze nem tartunk.
    3 év múlva egy akkor csúcs pc-re fejlesztett csúcs pc játék biztos jobb-szebb lesz mint egy 360-as,ez valószinű.De itt még nem tartunk.
  • Ewergo
    Na má megen valaki aki a "hudejogépem van" stilust képviseli. Aztán meg az userek életkora izgatja.
    Semmi gond emberek! Nem egy komoly eset! :)
  • Lizardman
    nem nem lett volna itt gond, ha te nem ugy állitasz be, hogy a PC-n szebbek a játékok mint Xbox 360-on. Oké elismerem, lehet, hogy egy kettö igen, dehát istenem... :) Viszont mutass egy olyan PC-s játékot is amelynek a grafikája meghaladja a GOW szinvonalát. :) Vagy esetleg már idevehetem a Forza-t is!
  • Evogordon
    Szivesen máskor is :D

Egyébként mi a hellllyzet??
  • gaboo7
    Látom szereted az MGS-t tervezed egy olyan csunya xboxosok által köpködött ps3 beszerzését is?
  • erdei1989
    gaboo7
  • Gabe18
    Az nekem csak cd-ről ment.Mert MP3-at nem tudtam átmásolni (mp3 lejátszóról),csak a rendes CD formátumot a lemezről.
    Sziasztok megyek dolgozni.Csákányieszter!
  • gaboo7
    Ha ugyanezt beirom egy PC-s topicba akkor azok azok mondanák azt hogy nincs igazam mert a pc nem is drága meg hogy több mindenre lehet használni meg az xbox360 egy szar! Egyszerüen nincs középut vagy pc vagy konzol de ha mindketöt szereted és szeretsz játszani akkor már nem vagy ember?
  • Kaplan
    FPS-ben maybe, szimulátorban, és sportjátékokban viszont felejtős. Köszönjük, hogy te is benéztél ide ;)
  • Kaplan
    Inkább próbáljál normális érveket felhozni a kérdéseimre, de úgylátom nem megy ezért próbálsz jopofáskodni :)

Mindegy, no para, egész jót vitatkoztunk, jó este volt.
  • erdei1989
    THX de én úgy gondoltam hogy a winyóra pakolok zenét és onnan játszom le nem a pendriveról. Akkor mit tegyek?
  • Evogordon
    Én már csak azt várom hogy kijöjjenek azok a játékok mikor a pc-sek és a 360--osok nyomúlnak együtt neten húú de fogunk alázni
  • Lizardman
    sorry keresztülnéztem rajtad :)

Semmi különös, ugye a box alján (ha állitva van) , és a jobb oldalon legszérül (a fektetve van) ott van egy benyithato rész, oa bedugod a Pendrive-t, és már kész is. Csak bekapcsolod a box-ot, és az automatán felismeri. Vagyishát fel kell ismernie! :)

Szerk.: Mondjuk másolni nemtudom, ha nem találsz olyan lehetöséget, akkor lehet, hogy sehogy!
    De van egy ötletem, ird meg googleba, hogy "How copy Pendrive files to Xbox360" vagy valami ilyesmi. Szerintem fog találatot adni! ;)
    Mennyé már innen!
  • erdei1989
    Valaki segitsen!!!
    Hogy kell X360on winyóra másolni mondjuk pendrive-ról???
    PLS!
  • Gabe18
    Hát igen,ami nincs 360-ra az nem mehet jobban 360-on...ez nagy igazság...
  • gaboo7
    Mennyi idös vagy papa?
  • erdei1989
    Hülyeség!
  • Ma2ska
    Hogy többe került a pc-d az igaz. Hogy nem szebbek a játékok rajta, nagy általánosságban szintén.
  • erdei1989
    Valaki segitsen!!!
    Hogy kell X360on winyóra másolni mondjuk pendrive-ról???
    PLS!
    Igen mert ennyi eszed van.Én is ezt csináltam a végtelenségig fejlesztettem.A pc nem játszani van hanem a többi jó dologra!Ennyi!
  • Gideon Wieth
    ez is relativ...ha nincs pénze valakinek jó gépre még jó hogy boxot vesz..és amit BOXRA FEJLESZTENEK, Boxon jobban is megy...de pl egy Crysis nem fog ugymenne boxon mint PC-n ez biztos!!Miért ? Azért mert Pcre tervezik...
  • Kaplan
    Ennyire nem tudsz mit mondani az érveimre? Vagy mi a franc? Egyetlen egy választ nem kaptam... ^^

Mnidegy, nem izgat, menj játszani fiacskám kérlek, tízkor fogmosás és lefekvés.
  • gaboo7
    Hát sajna ez igaz a jó pc drága mulatság! Elnézést mindenkitöl aki ugy érzi hogy fikázom az Xbox360-at mert nem ez volt a célom! De ha szebbek lennének a játékok Boxon akkor gondoljátok hogy pc-t vettem volna jóval magasabb áron?
  • Gabe18
    Igen a Dead Rising egyes jelenetei azt hiszem erős ricc-röcc effektust hoznának pár pc-n.
  • Gideon Wieth
    één még nem cseréltem volna a helyében !
    a DX 10 kurvára kiforratlan, egyenlőre 2 játék van alá , és semmi értelme még kidobni rá 70 000et... Vársz egy picit, az ár is lejjebb megy, a választék is szélesebb lesz és ráadásul, lesznek hozzá norma driverekk...
    És már le is cserélte 8800GTX-re fél év mulva megint és megint és megint!