176908

-
Bence9292 #19939 Overlord.PAL.XBOX360-Allstars
Sikerült nektek kiírni ezt a backupot? Nekem most másodjára is hibával kidobta a CloneCD. Jó játék? Megéri megpróbálni ImgBurn el még 1x? -
jah éss valszeg hülye kérdés... a Flasheléshez nem kell vinyó ugye ? :) -
Még a coráshoz.. A szentendrei útnál van egy Cora... a körforgalomnál le kell fordulni balra, ha budapesttől mész..Ott ahol épp átépítés van!
//multhéten mentem szüleimmel arra., és abban a corában 50 000 FT a Core pack...// ugyhogy szerintem ott körül lehet nézni!
Azt én is megkérdezném, hogy mennyire kell egy vinyo a gépbe? mivel én valszeg zenét nem azon hallgatok, és DVD-t is max ha táborba megyek nézek rajta... Szóval, ha csak két joy egy memoria kártya meg kábelek kellenek nekem jobban járok a Core Packkal ? ahhoz van silver előfizu ugye? :) -
Pontosan -
Én nem akarok nagyon beleszólni te gaboo7 gyerek, de most te átjöttél ide, és ez a mi részünk itt ha igazad van ha nem akkor sem fogsz nyerni, se semmit bebizonyitani nekünk!! amugy meg nincs igazad szal ennyit erröl...
ha közülünk vki átnézne hozzátok akkor ott is ez történne...
ugyhogy szép lassan kopjál le ...amugy csak annyit érsz el ezzel hogy jot röhögünk rajtad...na triko innét csum -
mindenki ugyanolyan balfasz, mert mindannyian folytatjátok egymás szidását. (Mellesleg részemröl itt befejezve, ha majd normális lesz a téma, ujra ON leszek...) -
Ragnar360 #19933 Ki ez te ? Azt hiszem , h a tegnapi showmüsorral megismert mindenki és nem a tied az utolsó szó !
arty , te meg mit nyalizol gaboo-nak ?
Ebbe a topic semmilyen PC-vel kapcsolatos dolgot nem kéne emliteni ,ugyhogy nem én vagyok a középpontba hanem gaboo ,meg akik leáltak vele vitatkozni , egy ilyen seggláma gyerekkel ,kis tizenéves. -
már nemazért, de talán egy felnött ember nem vehet magának konzolt? -
bakker, nemáááár hogy csak félreárazták!! :D
akkor kéne szaladni szolnokra?? :D
innen szimpla 160 km.. :D -
gaboo7 #19930 Hát ha az volt az elsö géped akkor az mident elárul az életkorodról! Papi+Mami összedobta a félévi munkanélküli segélyét és elmentek hogy kiváltsanak neked egy xboxot a zacibol mi? És most nagy váltásra készülsz mert már anyuék kb egy éve gyüjtenk!
-
ez a te szerencséd. egy kurvaanyázásért 1 hét ban lenne a normális. -
szokás szerint lenullázodott a szinvonal ...
HOL VAN ILYENKOR EGY MODERÁTOR ????????
Fóti Cora-t felhivtam, 110k náluk a premium, core nincs. Szal szolnokon tuti csak félreárazták :)
gaboo7: bocs a vérpimitiv topiktársakért, bár azért neked sem kellene lealacsonyodni. Gondolhatod, h milenne, ha én elmennék a Lost Planet PC topikjába és elkezdeném, h mindenkinél randa a közepes gépén, de az én x360amon szebb és olcsobb is volt ;)
PC-nek is és a konzolnak is megvannak a maga előnyei hátrányai, játékra a PC 2007-ben kezd alkalmatlan lenni, mivel NINCS megfizethető középkategoriás videokártya. Egy játékban nem a grafika adja a játékélményt, az max hozzátesz, igy aztán az egyéni preferencia dönt, h ki min játszik: hiszen x-re alig van szimulátor, PC-re pedig nincs pl verekedős... -
Ragnar360 #19927 Bocsánat , most látom , h Zsoltika 007 aktív , csak nem ismeri a rend rakást :) na mind1. -
Ragnar360 #19926 Már akkor volt boxom ,mikor te jobb esetben legóztál.
Ja és a "kis buzi" jelző terád illik.
/flame on :)
Srácok , vki -hozzáértő- válalja már el a házigazda szerepet és akkor nem jönnek ide ilyenek ---> delete post :D -
EasyLife #19925 nem értem minek kell hencegni h mennyivel jobb a pc grafikája tény pc fejleszthető és így jobb és szebb egy idő után mint egy konzól, de mi értelme lenne egy oylan konzolnak amibe lehetne videókártyát memóriát esetleg processzort cserélni? pont azért találták ki h ne keljen bajlódni az embernek ezzel, egy adott fő funkciója van ez a játék és ezt felspékelték még néhány extrával (dvd,media center,msn,stb..) nem kell itt osztani az észt h egy több mint egy éves konzolnál már mennyivel jobb a grafikája egy pc nek legújjabb több száz ezer ft os videókártyával!attól még h ne mcsúcs szuper a grafikája egy játéknak lehet szórakoztató ne mhiába vannak az arcád játékok xboxon, azokról pedig nem mondható el h fúúú de jó a grafikája, mégis sokan játszanak velük! ha nektek meg a grafika a lényeg meg h minden pixel tökéletes legyen és már nem is élvezetes egy játék ha nincs rajta 16x AA akkor így jártatok vegyetek drága pc ket és játszatok max grafikán és ne osszátok itt az ézt h mennyivel jobb a pc -tek!!!!! -
sheva94 #19924 valaki akinek flashelt a gépe privibe leírná hogy mennyi egy ilyen flash? -
gaboo7 #19923 Bocs de nekem is kijött! -
gaboo7 #19922 Kis buzi osztod itt az ész de xboxot is csak ujságban láttál! Hogy anyádat meg nem baszod te köcsög! -
Ragnar360 #19921 Nemtud vki Premiumot 79990Ftért vhol ? Mert telefonálgattam , de csomó helyen kifogyott most a készlet (mondjuk azóta lehet ,h jött mivel , kb 4 napja razziásztam a boltokat). -
Ragnar360 #19920 bocs :)kijött :P -
Ragnar360 #19919 takarodj a kurva anyádba :DDDDD -
bbuffy #19918 gyökér... -
mikori gyártás?
sikerült szétszedni? a dvd olvaso rom(firmware(?)) verzioját nézd majd meg, hitachinál fontos! mert ha v79, akkor az egyelőre elég cumi ... -
gaboo7 #19916 Hát akkor jó fözést srácok! És sok 3 piros ledet nektek!
Sziasztok! -
Húzzál már a tetves PC-del innen légy oly szíves, senkit nem izgat itt szerintem...
Amúgy most vajon minden Cora üzletben egységes áron adják az X360-at? Netán valaki jár majd egy másik városbeli Corában, akkor az szóljon már :) -
Akkor légy boldog! Thx, bye! Ez itt az Xbox 360 topik. -
10 éves a cora de a ps2 40 ezer -
gaboo7 #19912 Egyedül a shadowt kell levenni mediumra és máris 60Fps és még igy is szebbek az árnyékok+az egész játék mont xboxon! -
KADARKA #19911 Ja igen tényleg: hülye azért nem vagyok duma az nem jött be aMedia Mark-ban mert ott 79990FT a két üzlet egmástol kb 25m-van............. -
Corában? 40 ezer???!! Ez hihetetlen :D Ez vmi ideiglenes atomakció? Mert éppen az imént nézegettem, és legolcsóbb helyen is 69.990...Premiumot nem láttátok, hogy az mennyibe kerül ott?
ÉS ez a Cora melyik városban van? Mert én bajai vagyok, nekem fingom sincsen ezekről a nagy üzletekről =/ Budapesten láttátok ennyiért?
Mellesleg, már meg is kérdezném akkor, hogy érdemes venni Core-t? Én úgy sem használnám a Live-ot, mentésre talán elég lenne egy memóriakari..a vezetékes joy meg szintén nem gáz nekem, sőt legalább nem merül le ;)
Nagy gáz, ha nincs vinyó a gépben? -
KADARKA #19909 Ja és pont ez a leggjobb széria (állítólag).... -
KADARKA #19908 Hitachi-lg -
hajszáritoval melegitsd, igy fel lehet szedni... kivéve ha már az uj matrica van rajta, azt sehogy. gari bukó.
pls nézd meg a meghajtot, fontos! :D (és h melyik coraban vetted) -
KADARKA #19906 A Szolnokiban és még volt egy raklappal! -
PC-n pedig Te butitod az elavult VGA-d/CPU-d/RAM-od miatt ... pl a lost planetet már MOST butithatod a csucskártyádon ... kivéve, ha kettő van a gépben :) -
KADARKA #19904 Ja és volna egy kérdésem srácok a hivatalos ms cimkét hogyan távolítsam el, hogy megmaradjon a garancia? muszáj szétszedni a hűtést megvariálni, mert külömben megfő! -
ja és melyik cora-ban és volt-e még ? :) (sry a spamért) -
-
és milyen meghajto van a cora-s xbox360ban ?
-
igen én is ezt néztem!
Corában 40 ezer pénz a core gép...
viszont veszel mellé vinyót meg joy-t és nekem még kell vga kábel, mert 19coloskáswidemoncsin jáccok majd FŐLEG!//hát igen a szűlök nem engednek a nagytv közelébe :D///
Meg a flash...
szal ugyanugy 100 000 körül vagyok.:)