176908

-
budakalászi: 50k a core, 110k a prémium -
Öregem te egy vicc vagy. Hetek, óta felteszed ugyanazokat az unalmas kérdéseket, amikre már választ is kaptál néhány jámbor türelmes embertől. Egyébként ab legtöbb kérdésedre ott a válasz a FAQ-ban. Amit meg ott nem találsz, azt mninimális időráfordítással a google segítségével megtudhatod. Esetleg még a telefont kéne felemelned egyszer-kétszer, de látom te magányos vagy és inkább itt társalogsz naphosszat.
-
Nagy01 #19977 Szolnokit felhívtam már csak prémium van 100k-ért a core elfogyott de az is 50k volt
-
az a Budakalászi cora lehet(szentendre felé) ... egye fene felhivom :D -
Mindkettötöknek mondom, hogy már kitalálták azt a csodálatos készüléket ami telefonnak hívunk. Ismerjétek meg, és mindjárt könyebb lesz az élet! ;) -
Nagy01 #19974 Nem tudod/tudjátok hogy meddig tart ez az akció?Vagy felhívjam az egyik corát? Mert asszem 0-24-ig van.És megkérdeném hogy mennyi van még a box-ból és h meddig tart az akció. -
mondjuk én vennék még egy Joy-t :)
Valaki Bárki!
MENNYI idő alatt csináljál meg a Flash-t? Ott kell hagynom az Xboxomat ? Vagy megvannak vele 1-2 óra altt..PL a Con****Cor***ban -
hát igen én is ezen gondolkodok :) hogy kb így jönnék ki :) -
Szerintem érthetö voltam, de azért mégegyszer!
A hátsó dupla venti beszerelése - Ez igy jo ahogy van!
A pici venti beszerelése - Nah mielött beszereled megnézed hova megy pontosan a pici venti, és ha szeretnéd (DE CSAK AKKOR, mert amint a kép is mutatja el van vágás nélkül), kiméred a vágás helyét, és utána valamivel kivágod azt a kis részt a box tetején, hogy jobban szívja be a venti a levegőt! Ennyi... -
várj ezt most nem értem teljesen..!
ha megveszem mindkettöt akkor van 1 db ventim és 1 db duplavetnim
és 1 db lcd kijelzös valamim..
szoval kiveszem a gyári ventiket hátilrol és átrakom a duplavetit oda
eddig jo?
utána a megmaradt ventit meg a meghajto mellé rakom a gpu vagy cpu :) nemttom pontosan még..szoval oda fölé
és még vágjak egy lyukat ami kb kissebb tenyérnyi nagyságú az egyes vetni fölé???
vagy végjak egy lyukat és a lyukra rakjam rá a ventit?? ezt nem értem... -
Nagy01 #19969 Én is most olvasom hogy a corában 40k az xbox.Nekem nem lenne annyira fontos a live...sőt kakálok bele így is mondhatom.Egy memo kari meg 9k asszem.Vezetékes joy jó lesz legalább nem merül le.És amúgy is monitorra kötném a boxot arra az egy méterre édes mind1 hogy most ott lóg a vezeték avagy sem:D.Szal 40k box + 9k memo + 8k flash = 57k=D
Jól járnék vele? -
abban a CORA -ban annyi mondom...ott is negyven... nem hiszem h félreárazták volna -
Én is akarok venni, elég legyen annyi, hogy az XCM-es csapat eddig nem készitett olyat, ami rossz lett volna (kivétel az az egér billentyüzet átalakíto , de az sem rossz, csak elrontja a feelinget).
Szoval lényeg ami lényeg hatásos!
Ha mindkettöt megveszed, csak akkor "kell" lyukat vágni a tetjére, hogy a középsö kis venti minél több levegöt tudjon pumpálni a box-ba, amit hátul meg kisziv a kettö másik. -
EasyLife #19966 árkád media márkban az egyik xbox360 csak ezt a videót játszotta le h ez egy xbox 360 dvd bla bla bla :DD érdekes volt -
Nagy01 #19965 Uff-uff most jutott eszembe mennyibe kerül az az átalakító bigyusz amivel egérrel és billel tok xbox-on játszani?És mennyire használható?És a játékok támogatják,vagy alapból ismeri? -
lehet már kérdezték...
XCM hűtőventi + add on fan lcd-és kijelzős ventis szerkentyű
kb 15.000-
megéri megvenni és berakni a 360-ba??
mennyivel lesz jobb a hűtés?? (tehát igy nem e lesz 3 ledes a gép annyira?)
és még érdemes megvenni a két hűtörendszert egyyütt?
nem tesznek kárt a gépben?(nem értek hozzá!)
és vkitöl halottam h kell vágni a gép tetjére egy nagyobbacska nyilást is?!!? :S
lécci válaszoljatok már rendesen aki ért hozzá...mert akkor megveszem
és beszerelem magamnak
-
köszi, majd akkor veszek cd tisztito folyadékot, nehogy hasonlo esetbe essek másnál...
Viszont kicseleztem ezt a qva gépet, mert harmadszorra már beolvasta, szoval VÉGIG IS VITTEM A JÁTÉKOT! El nem tudom mondani milyen jo játék. Ezzel a sok csavarral, magával a történetével, ami szintén hihetetlenül jo. Nagyon élveztem vele játszani, nagyon tetszett :) Aki teheti mindenképp probálja ki! :) -
Bence9292 #19962 IMGBurn-el sikerült kiírni végül, mindjárt kipróbálom, hogy beolvassa-e. -
nem egyszerűbb, ha felhivod? ahogy irtam, Fóti coraban nincs core, a prémium meg 110. szolnokiban tuti félreárazták ... :) többet nincs kedvem telefonálgatni. www.cora.hu - itt vannak a telszámok, számtech osztályt kell kérni - ha valakinek van kedve :)
Azt kalkuláld bele, h a 64MB memkártya nem sok menésre le elég, ahogy hallottam :( Kicsi és az x360 játékok pazarlóak a hellyel :(
EWERGO: az h az ISO-ban látszik a video_ts és audio_ts mappa, nem jelenti h az ISO jo, ha pedig nem látszik, az sem jelenti, hogy az ISO rossz. Annyit jelent, hogy a video particio az ISO-ban ottvan vagy nincs ott! Ez semmit nem mond a game particiorol, h jo e az ISO-n belül. Viszont lopakodos imidzsben ott kell lennie, hiszen ha egy asztali dvdlejátszoba teszed be a korongot, akkor egy video (a dvd video particio!) indul el, ami a felirat, h ez egy x360as lemez).
Ragnar360: nem nyalok, csak ne legyünk már szemellenzősek se ... a PC-nek is vannak előnyei, de sajnos az itteni hozzáállás miatt felesleges erről beszélni, csak flame lesz/lett belőle.
Kandurex: thx, ok. -
Nagy01 #19960 UT3-ban megnéznélek joy-al a pc-sek egér + bill kombó ellen
-
KADARKA #19959 Hello! Nekem is volt hasonló problem más játéknál tudom a megoldást! Nézd meg a lemezt és látni fogod hogy apro kicsi karcolás van benne, vagyis nem is karc hanem a lencs általi marás kenés..... de le lehet róla takarítani alcohollal vagy valami hasonlóval... én cd tisztítót használok...sok szerencsét! -
maka2 #19958 Igen priviben írtam neki! -
kader #19957 ELADÓ EGY XBOX KONZOL!
chippelt,(tehát viszi a másolt játékokat)
+ 23 játék
+ magyar EvoX Menüs
+ 1 JoyStick (a kissebb az "S" -es)
Need For Speed Carbon
Project SnowBLind
Halo 2
Forza Motorsport
BloodRayne 2
Oddworld Munch'S Oddysey
Oddworld Stranger's Wrath
Star Wars : Episode 3
Gta : Vice City
Gta : San Andreas
Tony Hawk's UNDERGROUND
STAR WARS : Republic Commando
Splintell Cell 3
Midnight Club 3
Top SPIN
Flat Out
Mashed
NFS Underground
RAYMAN 3
LEGO STAR WARS
The Punisher
DRIV3R 3
A kurva élet faszát már ebbe a szar konzolba... :'( Egyszerüen nem engedi betölteni a Call of Juarezben az elmentett résztöl. Csak a Chapter elejétöl engedi. Persze amikor az elöbb a chapter elejétölkezdtem, és mindig mentett, akkor jo volt, és hja meghaltam, akkor simán betöltött! :'( Most mi a baja? :'( Pls valaki segítsen! :(
Ewergo => beraktam az az update hülyeséget a box-ba, de mikor elinditom azt irja, hogy Your Console now is ready for Original Xbox games... Ennyi... -
Szerintem ezt vele kellene megbeszélned, nem üzlethelyiségben foglalkozik a boxokkal. Biztos jó emailre írtál? Egyébként van egy oldala, ott privát üzenetet is küldhetsz neki. -
maka2 #19954 Valaki tudja hogy hova kell vinni az xbox360-at hogy Wadarr csináljon rajta hűtésmódosítást? Nem válaszol az e-mailre -
De kijön, ez a lényeg ^^ -
Kösz! Niceeee, csak kár hogy 2008-ban jön ki. -
Legendary: The Box -
Ez melyik játékból van? -
Hu... nekem meg tele van a fejem : "inyinyuszi", "izzomáj", "hidetájko", "toppaszi", "Kenzo", házsiméroka", "hátonáiii" harci szavakkal. Gondolom mindenki rájött mellik gama :))
-
ne vegyük félvállrol a Berserker-t, néhányszor rendesen megizzasztott! :) -
Aki annyira hülye, hogy nem fogja fel hogy a célhardwer nyújtotta előnyökkel egy személyi számitógép soha nem fog tudni versenyezni játékok terén, annak kár is bármit mondani. Ez még sokszor az előző generáció konzoljaira is igaz, amikor egy nyomorult DMC t nem tudnak stabil képfrissitéssel átportolni, mert sebességben a ps2 gyalázza a pc t, azt hiszem magáért beszél, vagy ha xboxon megnézzük, akár a Doom akár a Riddick kinézetét, ami a felbontást kivéve mindenben versenyre kel annak pc s verzióival, mert egy kocka player nem tud elvonatkoztatni attól, hogy darabjaiban nézzen egy gépet, mint az összelegózott számitógépe, de még akkor is rájönne ha lenne esze, hogy a konzoloknál az alkatrészek összhangja a stabil fejlesztői környezet és a játékok minél jobb futtatása érdekében van összeállitva, és ennek eredményeképpen egyre szebb, jobb játékokat lehet rá késziteni. -
írj a moderátor topikba -
Gabe18 #19945 Hát Gears of War-ban nem sok boss harc van,összessen kettő... Bár ha Berserkerek legyőzését annak vesszük akkor több.
Boss fight a Lost Planetben van lépten-nyomon,szinte arról szól az egész játék.
A most kijött The Darkness nagyon jó.Meg mint csak 360-ra lévő játék a Dead Rising igazi különlegesség. -
de minden evő vagyok, csak a stratégiákat nem szeretem... de pl taktikai fpseket nagyon...gépen még mindig a vegas nálam a nyerő : -
valaki aki játszot a GOWwal..nekem nagyon bejön, valszeg az első játék lesz mellé:)
Vannak benne BOSS Fightok?
MIt ajánlotok még ? A valami nagyon jó verekedős kéne.. meg ilyen mászkálos TPSek... gonodlok ilyesmikre mint a Tenchu Z a Princek...vagy az Assassin's Creed -
Az isot ajánlatos daemon toolsszal megnézni irás elött. Ha a virtuális cd-n ott van a két dvd mappa, akkor jo a fájl. Ezzel kiszürhetö az egyik hibalehetöség.
-
Gabe18 #19941 Sikerült.Jó. De nézd meg a demóját vgy pár videót belőle aztán eldöntheted magad. -
Bence9292 #19940 Nem kell.