176909
banner
  • Gideon Wieth
    háttetök hülye vagy...
    Nem jöttél rá hogy a PC-s játékoknak kb a fele konzolról jön át... És álltalában mi szívunk mert később kapjuk meg... Gondolok PL az Assassin Creedre.. vagy a resi 4 arra is egy évet vártunk... Mondj 7 jó játékot ami hamarabb kijött PC-re mint Konzolra...///ha 100at tudsz 7 nem olyan nehéz....
  • Gideon Wieth
    Emberek ez a Wadar mennyire megbízható ? Mert beszéltem vele, és eladna nekem egy boxot, azt mondja makulátlan állapotú...
    Szerintetek bízhatok benne, hogy nem ver át ?
  • Lizardman
    Inkább megveszem itthoni árakban 15 ezerért az Add on fan-t, plusz a High Speed Air Coolert, mint 30 ezerért a vizhűtést, és akkor mát a maradék 15 ezerböl meg kicseréltetem az olvasofejet a gépbe...
  • CSOCSO
    nah kijott az 1.2 es iXtreme hitachira is
  • CSOCSO
    ThermalTake Tribe ugyan annyi az ara amit te linkeltel de jobb a teljesitmenye...
    ezzel is es azzal amit te linkeltel csak az a baj hogy venni kell hozza adaptert amivel ra tudod dugni az xbox360 ra nah ez kb plusz 60 dolcsi az amugy 100 dolcsis cucc melle plusz beszereles...
  • Nagy01
    Szolnokon és Pesten 50k ..vagyis van egy 46.9-ért is de az ki volt rakva és mindenki nyomkodhatta stb.Szóval 50k-ért bármelyik corában megveheted.
  • mucsácsó
    Aki netán még érdeklődött a Cora-s dolog iránt, az legyen oly szíves jelezze itt a fórumban! (gondolok itt telefonra, esetleg megnézte valamelyik üzletet...) Szegedi érdekelne, az viszonylag közel van ide :)
    Ha ott is 40, vagy 50, akkor szerintem érdemes lenne beruházni egy Core packra ;)
  • tomsolo
    hát én akkor már a stage 3 helyett ezt választanám

Link

[NEM AMERIKAI]
  • rambuu
    Hát ha ott lennék én is Amcsiba, bisztos hogy befizetnék egy ilyenre!
  • ThugEdge
    ami nem is lett olyan nagyszerű szvsz:)
  • tejföl
    Még ha ez igaz volna, akkor is konzolon játszanék és nem egy monitor előtt görnyednék. Kár itt erőlködnöd ez egy konzolos topik.
  • Zsoltika 007
    Aha értem. Kár hogy eddig minden hamarabb jött ki boxra mint pc-re.
  • Ma2ska
    Igaz csak pont forditva...
  • Bence9292
    Nem értem, hogy jön ez ide, én nem PC-ről beszélek, hanem x360-ról. Tehát arra kell. Lemezt pedig szerintem nem pocsékolom, ha igazán kell valami akkor kiírom, és ez kell.

Szerintem még te sem tolod pc-n csak angolul :)
    +1 érv: PC-n nem a legszebb a grafikája ennek a gammának.
  • Gabe18
    Lol... ezen jót röhögtem...

Idén eddig pc-re mi volt az ami olyan nagyszerü és 360-ra nem jött ki?A STALKER-en kivül.
  • Nagy01
    Vingárdió levióóószá.
  • sztechnika
    PC-n nagyon jó,mire lesz x360 én már végig toltam és dvd-t se pocsékoltam
  • sztechnika
    De mondjad a neveket.
    Konzolra kijön 1 évben 10 jó game míg PC-re 100
  • mucsácsó
    jó és te itt hol látod? :D
  • CSOCSO
    ezzel akarok most foglalkozni amerikaiak kozott:
    katt ide

alul vannak az arak.. olcsobban nem akarom.. mert miert tennem... csak az a baj hogy sokan inkabb megvarjak mig behal az xbox ostz mennek a boltba egy masikert...
  • Bence9292
    "valamelyik kedves fórumozó akinek meg van az új harry potter szinkronosan felrakhatná valamelyik nagyobb torrent oldalra :)"

Lehet, hogy pofátlanságnak tartjátok, de ezt az ötletet én is támogatom. PC-re már nagy nehezen felkerült torrentre. Ha ezt is sikerülne felrakni akkor az király lenne ;)

#20000 :)
  • Lizardman
    hmmm ugylátom, te már tul radikális vagy... :)
  • Ewergo
    Vannak emberkék akik rátesznek vagy 4 lapáttal a dologra.
    Ha keresgélsz lesz majd olyan vidi is ahol beteszik a lemezt a boxba, megpörgetik és kiveszik karcosan. (valoszinü volt ilyen hiba) csak itt még rájátszanak mert hogy már karcosan teszik be a gépbe.
    Most jut eszembe hogy az én meghajtóm még a saját fingom hangját is utánozza. Ha éppen szellentek egyet miközben veszem fel videora az Xbox fikázós témát.
  • Ewergo
    Akkor helyesbitek me látom nem vágod.:

Csakhogy pc-re 1 évben kijön 100 jó program, mig konzolra 1000.
  • Lizardman
    akkor elmonhatnád hogy a retekbe van ez, mert nekem ez tök uj.
  • sztechnika
    Mondjad a 2006 os példát akkor
  • sztechnika
    50k a core minek kell hazduni nem értem...Sokan be is veszik..
    www.core.hu
  • Ewergo
    Csakhogy pc-re 1 évben kijön 3 jó program, mig konzolra 13.
  • arty
    eh, pár napja adtam el a komolyabb vgamat, h inkább X360 legyen, erre kijött a graw2 és jön a gow is :D időziteni tudni kell :D
  • Ewergo
    Jajj má ez ezer éves.
    az enyémröl olyan videot mutatok, hogy mikor beteszem a lemezt, kutyaugató, macska nyávogo hangja lesz a meghajtónak. Söt esetleg betehetek még alá autóinditás motorhangot is.
    Ne higyé má el erröl az oldalrol semmit mert csak funkodnak!
  • Lizardman
    Durvaa, teljesen más mint a box-os verzio! :O

Ha netán azt hinnétek, hogy hangos a DVD olvasótók! LOOL
  • Ewergo
    Ha kedves az életed, beszerzel egy winyót hozzá!
  • sztomy69
    Úristen, láttátok?!

Gears of War Vista-n

A Microsoft valószínűleg csak jövő héten, az E3 alatt akarta bejelenteni a Gears of War régóta pletykált PC verzióját, de... egy kiszivárgott videó már most bemutatja, hogy Vista alatt is fut a Gears.

A videó minősége borzadályos, de nem is ez a lényeg, a játékot jól ismerők új tartalmat (jelesül: az X360 verzióban csak rövid ideig feltűnő ágyúhátú szörnyellát) fedezhetnek fel a PC-s átiratban. Íme:

VIDEO
  • arty
    forza2 42mb (itt irta valaki)

és gondolom nem csak ezek ilyen nagyok :( szvsz kevés a 64mb. azt mondjuk nemtom, nem e lehet a memkártyárol lementeni a gépre az adatokat és akkor azon tárolni ... :)
  • Nagy01
    Ennyit erről asszem...kiszáradhatna a nyelve aki azt mondta hogy 40k.
  • Nagy01
    Törökbálinti 46990 minta darab kint volt és használták ezt mondták nekem.
  • Gideon Wieth
    uccso unalmas szar kérdésem :P
    Mentéseknek 64 mb bőven elég nem ?? Nem kell ahhoz vinyo...
    ///csak két elborult gamet láttam.. a harry potter 5-öt ami 64 mb-t kér nem tom mi a francnak, és a hitmant ami meg 200 valamennyit, pláne nem tudom mi a francnak...
    Szal akkor elég ennyi nem ?
  • arty
    még a Törökbálinti cora-t meg lehetne probálni :D azt már nem vállalom
  • EasyLife
    én épp h megrendelte ma kaját a burger kingbe és már jött a teló h kész vannak :)
  • Nagy01
    Szolnoki válasz u.a.
    Becsapott vki aki azt írta hogy 40k!