176908

-
Ragnar360 #20060 nagyon drága igyis -.- -
új Core-t már lehet kapni 50-ért is... -
....hülyeséget irtam, nekem 25ért hoznak vinyot... -
hát asszem ugye 20 GBs vinyo, elvileg nem hoznak vinyot 25ért, azt akkor rádobom neked, a boltba ha tudom az uj Core 65.000, nekem 25.000be van a vinyo, 75ért viheted! -
És játék nélkül winyoval hogyé adod?
-
Az utolso kérdésed már itt volt: #19984 :)
Átalakito nélnélkül nem tudod rákötni a boxra.
-
viszonylag olcson ha kell, előre kitudom falsheltetni!
-
Sziasztok, egy teljesen original, érintetlen új XBOX 360 Core gép, két játékkal (PGR3, Uefa 06-07,szintén eredetiek, és érintetlnek) eladó. Nem flashelt, HDD-t tudok hozza olcsobban szerezni, ha kell. Irányár: 75.000 HUF, nézem a forumot, de ha lehet erre az e-mailre irjatok, ha érdekel: [email protected] . Hali!!! -
A nagy tudás 
-
még egy kérdés...A sima hangfalaimat amiket a PC-mhez használok, minden átalakító nélkül rá tudom kötni a Boxra? -
globalsidius #20049 most megint megtöröltem a lemezt azt most jó...:D de azért érdekelne még midnig a dolog , ha va vmi program v vmi..thanks! -
megirod ujra ... ;) másfajta lemezre. mittomén ;)
Lizardman: ott anno (pc-n) elakadtam énis ... valami hátsó létrán kell lemászni! És ha jol rémlik, a gép nem mutatta merre kell menni :)
még PC-n toltam végig, minden idők legjobb, legélvezetesebb FPS-e volt számomra :) -
globalsidius #20047 Hello! Lenne egy kis gondom... Megírtam a Splinter Cell : Double Agnet c. játékot , de mikor bolvassa azt írja ki , hogy rossz a lemez.. 2 lehetőséget ad : töröljem meg a lemezt egy puha ruhával (megvolt) , és indítsam újra a xbox360-t.(megvolt) nem jó sehogy...nincs valami mód , hogy a rosszul írt lemezt kijavítsuk? vmi program v. nem tom 
technikai segítségben nem találtam eféle dolgot..aki tud segítsen léccciiii!köszi!
-
ha a térképre rámész, mindig mutatja merre van a cél... Utána már könnyű eltalálni oda...
BÁr néha hülyeséget mutat...De ammerre ellenség van, arra kell menni :) -
ha veszek egy core packot és hozzá egy hdd-t akkor csak simán rákötöm és megy... Ugye? -
Szép jó, elsőre perfekt. Másodszori végigjátszás már nyögvenyelősen ment. -
Végre ma már eljutottam odáig, hogy azokat a játékokat amiket mindenképp játszani akartam megvolt, szoval elövettem a Rainbow Six Vegas-t. Hát mit ne mondjak iszonyat jo ez a játék! :D Igaz az elejénnem nagyon tetszett, de mikor már megkaptam a csapatom, és tudom öket irányatni, hát eszméletlen jo:) Viszont most elakadtam egy résznél, még az elején vagyok, Mexikoba vagy hol a francba, és ilyen nagy raktárépületben vagyok, és valahogy nem tudom merre kell tovább menni:) Mindegy, majd probűállgatom, addig is, Following => Take Cover => ATTACK! :) -
nah talátlam leírást---hát ez a szétszedem a gépet, összerakom a gépet ide dugom oda dugom :D inkább valakivel emgcsináltatom aki ért hozzá :) -
egyébként nehéz otthon egyedül flashelni a gépet? Mennyire kell hozzáértés ? vagy nincs valahol valamilyen leírás ahol lépésről lépésre le van írva a kezdőknek ? -
Ragnar360 #20040 Vki mondana vmit a Lost Planet multijáról ? :) -
thx.. -
Attila 007 #20038 Wadarnál nagyobb szakembert nem találsz! -
Gabe18 #20037 Hogy ingyen van... -
A Silver semmivel nem jobb mint a Gold,a nevéből is kiderül. -
Chippelt XBOX 360-at kibannolják? Jah és most a silver előfizetés miben jobb mint a gold? -
Nagy01 #20034 jaj istenem akkor maradj otthon nehogy történjen veled vmi eféle szörnyűség....-_____- -
lehet :-) de én nem tudom megcsinálni :) -
FONTOS
hitachi iXtreme 1.2-t senki ne süsse be még, mivel bugot találtak benne, hamarosan jön a fix :) az FW müködik jol, de hosszutávra nem érdemes besütni, csak ha van rá erőd h 1-2 héten belül ujra megtedd :) -
Hát bizony, nem is az hogy nagy...
hanem netán elaludnék, vagy az Isten se tudja mi történhet, aztán elkapkodják tőlem...vagy akár még az utcán :D szívbaj jönne rám... -
nekem meg megér pár ora utánaolvasást, pláne h pár honap mulva esetleg ujra kell fleselni... a 6-8ezret pedig elköltöm egy kompatibilis sata kártyára inkább, ami kellhet a flesseléshez ;) -
Gondold el hogy utazóbörönddel szálnak fel a buszra...!
Akkor ezt megsem látják! Max arra ügyelj, kine tépjék a kezedböl. Igen kellendö cucc!!! :)
-
én inkább viszem szakemberhez aki ért hozzá és garit ad rá majd :) -
már énis beirtam tegnap, de senkit sem érdekel :D
azért ha vki uj boxot vesz és be akarja sütni a legujabb stealth/nem-stealth fw-ek egyikét, itt egy link, ahol egy 9 megás pakkban ottvan minden változat, amit érdemes felrakni:
4in1 Hacked Firmware Pack - rapidshare link
a pakk tartalma:
----------------
Xtreme 5.3 for toshiba-samsung
iXtreme 1.2 for toshiba-samsung
Xtreme 2.4 for hitachi-lg
iXtreme 1.2 for hitachi-lg
Xtreme fw: nem live biztos, de minden backup elindul rajta
iXtreme fw: elvileg live biztos, de csak a stealth/lopakodó imidzsek/backupok indulnak el rajta - azaz régebbi megjelenésű játékok joeséllyel nem!
lista a megjelent rilizekről, kompatibilitásrol:
backup kompatibilitási lista
Ha saját, hekkelt FW-ü samsung/kreon drájval csinálod a backupot, akkor az iXtreme fw kompatibilis lesz, nincs miért aggodni. -
Köszi! :D
Hát az, de kéne tudnom, nem heccből kérdeztem :D
Fontos, mert...mert ha buszon hozom, és nagy benga, akkor azért úgy necces :D -
29,5X31,5X18,5 cm.
Neked mindig igazad van...télleg hülye kérdés. :)
-
Öhh, egy hülye kérdés: Úgy kb. mekkora az Xbox360 dobozostól? Tehát ha megveszed a boltban, az a doboz mekkora? :D -
turho #20023 Jó komám, és egy igen normális szakember. -
fozelek #20022 abszolút megbízható -
szvsz megbizhato.. nem isnerem de rosszat meg nem hallottam rola -
háttetök hülye vagy...
Nem jöttél rá hogy a PC-s játékoknak kb a fele konzolról jön át... És álltalában mi szívunk mert később kapjuk meg... Gondolok PL az Assassin Creedre.. vagy a resi 4 arra is egy évet vártunk... Mondj 7 jó játékot ami hamarabb kijött PC-re mint Konzolra...///ha 100at tudsz 7 nem olyan nehéz....