176908
banner
  • Ragnar360
    nagyon drága igyis -.-
  • james69holden
    új Core-t már lehet kapni 50-ért is...
  • BigReaper
    ....hülyeséget irtam, nekem 25ért hoznak vinyot...
  • BigReaper
    hát asszem ugye 20 GBs vinyo, elvileg nem hoznak vinyot 25ért, azt akkor rádobom neked, a boltba ha tudom az uj Core 65.000, nekem 25.000be van a vinyo, 75ért viheted!
  • Ewergo
    És játék nélkül winyoval hogyé adod?
  • Ewergo
    Az utolso kérdésed már itt volt: #19984 :)
    Átalakito nélnélkül nem tudod rákötni a boxra.
  • BigReaper
    viszonylag olcson ha kell, előre kitudom falsheltetni!
  • BigReaper
    Sziasztok, egy teljesen original, érintetlen új XBOX 360 Core gép, két játékkal (PGR3, Uefa 06-07,szintén eredetiek, és érintetlnek) eladó. Nem flashelt, HDD-t tudok hozza olcsobban szerezni, ha kell. Irányár: 75.000 HUF, nézem a forumot, de ha lehet erre az e-mailre irjatok, ha érdekel: [email protected] . Hali!!!
  • sztechnika
    A nagy tudás
  • Gideon Wieth
    még egy kérdés...A sima hangfalaimat amiket a PC-mhez használok, minden átalakító nélkül rá tudom kötni a Boxra?
  • globalsidius
    most megint megtöröltem a lemezt azt most jó...:D de azért érdekelne még midnig a dolog , ha va vmi program v vmi..thanks!
  • arty
    megirod ujra ... ;) másfajta lemezre. mittomén ;)

Lizardman: ott anno (pc-n) elakadtam énis ... valami hátsó létrán kell lemászni! És ha jol rémlik, a gép nem mutatta merre kell menni :)

még PC-n toltam végig, minden idők legjobb, legélvezetesebb FPS-e volt számomra :)
  • globalsidius
    Hello! Lenne egy kis gondom... Megírtam a Splinter Cell : Double Agnet c. játékot , de mikor bolvassa azt írja ki , hogy rossz a lemez.. 2 lehetőséget ad : töröljem meg a lemezt egy puha ruhával (megvolt) , és indítsam újra a xbox360-t.(megvolt) nem jó sehogy...nincs valami mód , hogy a rosszul írt lemezt kijavítsuk? vmi program v. nem tom
    technikai segítségben nem találtam eféle dolgot..aki tud segítsen léccciiii!köszi!
  • Gideon Wieth
    ha a térképre rámész, mindig mutatja merre van a cél... Utána már könnyű eltalálni oda...
    BÁr néha hülyeséget mutat...De ammerre ellenség van, arra kell menni :)
  • Gideon Wieth
    ha veszek egy core packot és hozzá egy hdd-t akkor csak simán rákötöm és megy... Ugye?
  • Kaplan
    Szép jó, elsőre perfekt. Másodszori végigjátszás már nyögvenyelősen ment.
  • Lizardman
    Végre ma már eljutottam odáig, hogy azokat a játékokat amiket mindenképp játszani akartam megvolt, szoval elövettem a Rainbow Six Vegas-t. Hát mit ne mondjak iszonyat jo ez a játék! :D Igaz az elejénnem nagyon tetszett, de mikor már megkaptam a csapatom, és tudom öket irányatni, hát eszméletlen jo:) Viszont most elakadtam egy résznél, még az elején vagyok, Mexikoba vagy hol a francba, és ilyen nagy raktárépületben vagyok, és valahogy nem tudom merre kell tovább menni:) Mindegy, majd probűállgatom, addig is, Following => Take Cover => ATTACK! :)
  • Gideon Wieth
    nah talátlam leírást---hát ez a szétszedem a gépet, összerakom a gépet ide dugom oda dugom :D inkább valakivel emgcsináltatom aki ért hozzá :)
  • Gideon Wieth
    egyébként nehéz otthon egyedül flashelni a gépet? Mennyire kell hozzáértés ? vagy nincs valahol valamilyen leírás ahol lépésről lépésre le van írva a kezdőknek ?
  • Ragnar360
    Vki mondana vmit a Lost Planet multijáról ? :)
  • Gideon Wieth
    thx..
  • Attila 007
    Wadarnál nagyobb szakembert nem találsz!
  • Gabe18
    Hogy ingyen van...
  • Grove4
    A Silver semmivel nem jobb mint a Gold,a nevéből is kiderül.
  • DJS8
    Chippelt XBOX 360-at kibannolják? Jah és most a silver előfizetés miben jobb mint a gold?
  • Nagy01
    jaj istenem akkor maradj otthon nehogy történjen veled vmi eféle szörnyűség....-_____-
  • Gideon Wieth
    lehet :-) de én nem tudom megcsinálni :)
  • arty
    FONTOS

hitachi iXtreme 1.2-t senki ne süsse be még, mivel bugot találtak benne, hamarosan jön a fix :) az FW müködik jol, de hosszutávra nem érdemes besütni, csak ha van rá erőd h 1-2 héten belül ujra megtedd :)
  • mucsácsó
    Hát bizony, nem is az hogy nagy...
    hanem netán elaludnék, vagy az Isten se tudja mi történhet, aztán elkapkodják tőlem...vagy akár még az utcán :D szívbaj jönne rám...
  • arty
    nekem meg megér pár ora utánaolvasást, pláne h pár honap mulva esetleg ujra kell fleselni... a 6-8ezret pedig elköltöm egy kompatibilis sata kártyára inkább, ami kellhet a flesseléshez ;)
  • Ewergo
    Gondold el hogy utazóbörönddel szálnak fel a buszra...!
    Akkor ezt megsem látják! Max arra ügyelj, kine tépjék a kezedböl. Igen kellendö cucc!!! :)
  • Gideon Wieth
    én inkább viszem szakemberhez aki ért hozzá és garit ad rá majd :)
  • arty
    már énis beirtam tegnap, de senkit sem érdekel :D

azért ha vki uj boxot vesz és be akarja sütni a legujabb stealth/nem-stealth fw-ek egyikét, itt egy link, ahol egy 9 megás pakkban ottvan minden változat, amit érdemes felrakni:

4in1 Hacked Firmware Pack - rapidshare link

a pakk tartalma:
    ----------------
    Xtreme 5.3 for toshiba-samsung
    iXtreme 1.2 for toshiba-samsung
    Xtreme 2.4 for hitachi-lg
    iXtreme 1.2 for hitachi-lg

Xtreme fw: nem live biztos, de minden backup elindul rajta
    iXtreme fw: elvileg live biztos, de csak a stealth/lopakodó imidzsek/backupok indulnak el rajta - azaz régebbi megjelenésű játékok joeséllyel nem!

lista a megjelent rilizekről, kompatibilitásrol:
    backup kompatibilitási lista

Ha saját, hekkelt FW-ü samsung/kreon drájval csinálod a backupot, akkor az iXtreme fw kompatibilis lesz, nincs miért aggodni.
  • mucsácsó
    Köszi! :D
    Hát az, de kéne tudnom, nem heccből kérdeztem :D
    Fontos, mert...mert ha buszon hozom, és nagy benga, akkor azért úgy necces :D
  • Ewergo
    29,5X31,5X18,5 cm.
    Neked mindig igazad van...télleg hülye kérdés. :)
  • mucsácsó
    Öhh, egy hülye kérdés: Úgy kb. mekkora az Xbox360 dobozostól? Tehát ha megveszed a boltban, az a doboz mekkora? :D
  • turho
    Jó komám, és egy igen normális szakember.
  • fozelek
    abszolút megbízható
  • CSOCSO
    szvsz megbizhato.. nem isnerem de rosszat meg nem hallottam rola
  • Gideon Wieth
    háttetök hülye vagy...
    Nem jöttél rá hogy a PC-s játékoknak kb a fele konzolról jön át... És álltalában mi szívunk mert később kapjuk meg... Gondolok PL az Assassin Creedre.. vagy a resi 4 arra is egy évet vártunk... Mondj 7 jó játékot ami hamarabb kijött PC-re mint Konzolra...///ha 100at tudsz 7 nem olyan nehéz....