176908
banner
  • CSOCSO
    "360 Firmware Toolbox v4.0 WIP: iXtreme Flashable on HLG v78 and v79 Soon!"

YESS!!!!!!!
  • sztomy69
    Xbox 360 - a Falcon

A Mercury News értesülései szerint a Microsoft már teszteli és hamarosan megkezdi sorozatgyártását a Falcon kódnévre hallgató, csökkentett mérettel bíró Xbox 360-változatnak.

A Falcon egy áttervezett Xbox360-at jelent, melyben a processzor és a videókártya az eddigi 90nm helyett 65nm-es gyártási technológiával készül: ez pedig értelemszerűen kisebb és kevésbé melegedő chipeket jelent - melyek ráadásul kevesebb pénzbe is kerülnek.

Mit jelent ez a vásárlók szemével nézve? Valószínűleg olcsóbb, megbízhatóbb gépeket ( a spekulánsok még azt is meg merték kockáztatni, hogy a méretes, "Power Brick" névre hallgató táp is bekerül a borítás mögé), a kérdés már csak az, hogy mikor, mennyiért - mely kérdésekre vélhetően minél hamarabb választ kapunk.
  • KILLER2
    Ez nekem érdekesnek tűnik. Én pont túláram védős elosztóba dúgom, akárcsak a PCt és tartozékait. nekem az első 3ledem fizikai hatástól lett (alaplap meghajlott), a második pedig melegedés okozta kontakthiba miatt. Én nem sok összefüggést látok a 3 led és a túláramvédős cuccok között. A 3 piros led egyértelmúen a GPU kontakthibája miatt van, amit melegedés is kiválthat. Ez a túláramos elég új.
  • arty
    ahogy már irták, Cora-ban 50k egy UJ(!) core gép ... igy egy használt core ára kb. 40k lehet ... a két játékod nem ér 25ezret. Joindulattal mondjuk egy 10est ... és akkor 50-nél járunk.

szvsz az emberek tulértékelik a használt müszaki eszközeik értékét :) ahogy kijöttél a boltbol, a cucc máris kb 20%-al kevesebbet ér... ez az idő mulásával csak zuhan, de h egyesek az uj ár felett probálják eladni a boxukat ... nemtom. sikerült már ilyet (itt) vkinek? :D
  • BigReaper
    de akkor nem volt hozza,game
  • Ewergo
    Jaja. Egy háztartásban egy pc mostmár "elengedhetetlen".
  • Attila8805
    Nincs mit.
  • Zsoltika 007
    Nézd meg milyen játékok vanank boxra és mérlegeld hogy megéri-e! Esetleg kalkulálj egy picit hogy megéri-e gépbe a pénzt tolni (időszakosan) vagy megveszed a boxot és csak játszani kell. Viszont pc-vel rengeteg dolgot megtehetsz amit konzollal nem. Ha nincs még pc-d én inkább azt vennék.
  • Grove4
    Majd megyek fel pestre uncsitesómhoz,majd wadarrhoz és ott megbeszéljük hogy mi lesz!(alaplap+vh.)Én már csak ilyen peches vok.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Köszi!

És akkor amúgy te most hogy állsz a gépedet illetően?
  • Grove4
    Unokatesómnak van és azt mondja jól szuperál!Egyébként VityaV néven éred el.
  • Ioles
    Megtalálták a három piros LED probléma okát?

• Grove4
    nekem ezt mondták
  • Norbisonfire 74
    csatok, csak egy kerdesem lenne hozzatok. szerintetek mit vegyek gepet vagy 360-at?? mert itthon van egy xbox-om, de azt eladom, es nemtom h gepet vagy inkabb 360-t vegyek??
    segitsetek
    elorre is koff=kosz
  • jAsOn VoOrHeEs
    Hm... 3LED ennyire haza tudja vágni az alaplapot? Nekem azt írták, hogy ha hűtésmoddolás után következik be a 3LED, akkor azt GPU újragolyózással lehet javítani.

- 3 piros ledes hiba javítása (GPU újragolyózással) + hűtésmódosítás ha még nincs benne - 7000 Ft (Wadarr oldalán)

Egy komplett alaplap meg 40k. :\ Annyiból már majdnem új gépet veszel.

Nekem még a Thermaltake vízhűtést is ajánlották az oldalon, csak hát az 29.900 Ft-ot kóstál. :\ Viszont ez már elég jó védelmet nyújt a meghibásodás ellen.

Valakinek van itt ilyen Thermaltake vízhűtéses gépe?
  • arty
    ha iXtreme fw-t raksz bele, akkor teljesen mind1 h milyen a drive: elvileg nem fognak bannolni, de lesz olyan backup ami nem indul el ... azaz mára a hitachi majdnem olyan jo, mint a samsung!

ill. ha jol tudom, hitachira nincs olyan FW, ami az xbox1 isokat támogatná :( szal xbox1 gémeket is dual layerre kell irni, perfekt 1:1 másolatként ...
  • erdei1989
    kösz az info-t.
  • Grove4
    Gondolom a flashelt gépekre nincs ilyen gari?
  • Attila8805
    Jár minden gépre de csak piros led-re.
    Autómatikus.
    Regisztrálsz a Ms supportnál és ennyi.
    Naon kedvesek hívd őket nyugottan.
    Vagyis akivel én beszéltem az kedves volt.
  • erdei1989
    A gari hosszabitás(3év)minden gépre jár nem csak annak aki mostantol veszi ugye?És ahol vettem ott meghosszabbítják??
  • Grove4
    Megvettem,GOW-oztam vele,kiflasheltettem+hűtéstraktam bele,R6Vegasoztam és megadta magát,aztán felvitte tesóm pestre,ott mondták.Wadarr.
  • erdei1989
    Hogy jött ez össze?
  • Grove4
    Nekem is ilyen van sajna:(Elvileg alaplapot kell cserélni benne:(
  • erdei1989
    Nem tudom hogy benne van-e a hűtésmod.Tudsz nekem olyan helyet mondani ahol ennyi körül mindkettőt megcsinálják?
  • Zsoltika 007
    Szerintem az kicsit sok. Esetleg ha még a hűtésmod is benne van. De ha csak önmagában annyi az nem nyerő szvsz.
  • erdei1989
    Ok mert nekem 14eft-ért akarják megcsinálni!!!
  • Zsoltika 007
    Tudjuk.
  • MaSzKa
    x360 meghibásodás
  • Bendy
    1 kis türelmet, már csorog át a szerverre a magyar Potter. Ha minden jól megy holnap lesz kirakva.
  • ThugEdge
    yo
    magyar idő szerint mikor kezdődik az E3?
  • Zsoltika 007
    Változó de olyan 10 körül szokott.
  • Lizardman
    a multkor a 75-ben még benne volt a 20Gb-os vincsi is!!! :P
  • erdei1989
    Általában mennyibe kerül a flash-elés???
  • BigReaper
    XBOX 360 Core eladó, 2 játékkal, 3 év garanciával!
    Szisztok, ha netán érdekelne, teljesen új XBOX 360 Core gép, használatlan azaz teljesen original állapotban, két játékkal amik szintén eredetiek és oroginalok (PGR 3, Uefa 06-07)! A konzol nem falsh-elt, irányár ezekre összesen 75.000 Ft!!!
    érd: [email protected]
  • EasyLife
    és melyiken láttad te a magyar szinkronos verziót?
  • Gideon Wieth
    torrenten fennt van...
  • Bence9292
    Harry Potter és a Főnix Rendje(új, magyar!)……………..9.000,- Ft

Nincs meg véletlenül valakinek?
  • sztomy69
    Pfff... Hallottátok h az USÁban lement a péeshárom ára köbö 95ezer forintnak megfelelő $-ra?
  • erdei1989
    bocs már megvan
  • erdei1989
    Ezekhez hogy jutok hozzá??