176908
banner
  • KILLER2
    Hát a legolcsóbb az 3000 Ft Wafarrnál, de ha magadnak csinálod, akkor olcsóbb. Nem tudom,h ogy pontosan hogy kell, de annyi, hogy a gyári ventiknek felhúzod a fordulatszámát és esetleg kivágod a mögöttük lévő rácsot, mert azon nem igazán jön át levegő. Ez elég sokat javít a helyzeten egy jól szellőző hellyel párosítva, de a legjobb a vízhűtés.
  • Bendy
    crosslink kábellel kösd össze a 2db konzolt.
  • Gabe18
    Mostanában nekem is volt 2-3 megfagyásom.Eddig sosem.
    Igaz,most újfajta lemezt kaptam csak,amire kiírtam a 2 utolsó játékot,lehet ez nem tetszik neki,de lehet közel a vég...
    Ahogy látom a különböző hűtés modok mint halottnak a csók,egyedül a vizhütés amivel valami drasztikusabb eredményt el lehet érni.Hát én meg pluszba 30 ezret biztos nem költök rá,hogy a tervezési hibás 100 ezres konzoljuk menjen.Ha megdöglik,megdöglik.Legfeljebb visszaküldöm a flashes gépet a MS szerviznek hogy csinálják meg garanciába...
  • Bence9292
    Felfedeztem a napokba néhány furcsaságot. Pl ha játszok 2-3 órát akkor fagyogat. Nem sűrűn, csak néha. Néha azért, mert cod-ba kilép a hostoló multiba, és akkor kicsit tovább tölt, de előfordult, hogy pl csak singlebe toltam a Pimp my rideot és ott teljesen megfagyott 1 töltés után, miután a kezembe kaptam az irányítást. Naponta 2-3 órát játszok, idáig soha nem fagyott, aztán 3 napja megfagyott. Aztán 2 napig semmi és ma megint volt 2 fagyim. Ez összefügghet a rossz hűtéssel? Mi a legolcsóbb hűtés mód, ami ér is valamit és képes a melegedést meggátolni? Esetleg 1 linket, hogy hol kaphatok és 1 beszerelési útmutatót nyom valaki?
  • GazCamp3r
    gow
    tudja a system linket. összekötöttem, mind2 féle kábellel, amivel elhet. benyomtam, h host, a másikkal meg ,h join, de nem látott szervert :( segít má
  • VityaV
    Elnézést...2x ment át
  • VityaV
    Az a baj, hogy ha jól értem nem minden 3 ledes gépet lehet/lehetett javítani, pl. Grove4-ét. Azokon csak az alaplap csere segít bár lehet, hogy időközben született rá megoldás, ki tudja...

Nekem kezdettől fogva volt benne hűtéssmod + fémrács ki + vízhűtés, ezek nélkül egy másodpercet sem játszottam.
    Bár mérőeszközöm nincs, de a nyári hőségben 3 óra CoD3 vagy GoW után langyosnál picivel melegebb levegőt fúj ki, a búrkolat és a dvd lemez pedig szinte semmit sem melegszik.
  • VityaV
    Az a baj, hogy ha jól értem nem minden 3 ledes gépet lehet/lehetett javítani, pl. Grove4-ét. Azokon csak az alaplap csere segít bár lehet, hogy időközben született rá megoldás, ki tudja...

Nekem kezdettől fogva volt benne hűtéssmod + fémrács ki + vízhűtés, ezek nélkül egy másodpercet sem játszottam.
    Bár mérőeszközöm nincs, de a nyári hőségben 3 óra CoD3 vagy GoW után langyosnál picivel melegebb levegőt fúj ki, a búrkolat és a dvd lemez pedig szinte semmit sem melegszik.
  • CSOCSO
    eredeti a gamez? ha igen akkor lesd meg hogy a system linket tudja e a jatek vagy csak split screen van...

amugy siman osszedugod a ket gepet es jatszol.. nem kell semmit allitani
  • GazCamp3r
    Vki segítsen légyszi. Itt ülünk 2 xbox360-nal, és nemtudjuk összekötni, hogy system linkbe tudjunk játszani. VKi?
  • CSOCSO
    ha egyszer flashelve lett akkor mindegy hogy mizu mert ugysem csinaljak meg gariba mertr a flashez fel kell nyitni a boxot...
    tehat onnantol mar 130 dodoba kerula javitas.. hacsak nem szedtek le neked gyonyoruen bengevel a garanciacsikot.. ugy talan mukodik a dolog es talan tenyleg nem nezik a firmware verziot a driveon
  • CSOCSO
    akinek flashelve lett a gepe ( boltban) anak a garancia csikja ( faceplate mogott ami siman leszedheto) serult?

mert en pengevel az elozo geprol tokeletesen leszedtem... viszont most az uj geprol nem sikeralt.. de a penge mar szar is volt mondjuk
  • Lizardman
    lol, ha télleg igy van
  • Oldman63
    Bocs, mégsem...
    :-)
  • Oldman63
    A Torrentleechen szabad a reg!
  • testerlnx
    Áh, nem hiszem, hogy megbontatom, ha beszarik bepróbálkozok egy m$ garival, mert szűz még a gépem :)
    Amúgy meg a gamer360-on írta vki, hogy simán a flash-est is javítják garban, mert nem nagyon figyelik, hogy lett-e flash-elve a gép... Persze kérdés, hogy tényleg így van-e.
  • CSOCSO
    valaki kert tolem segitseget de veletlen kitoroltem az uzit.. szal jelentkezzen ujra
  • CSOCSO
    szerintem mielott barmit teszel vidd el wadarrhoz es mondd meg neki hogy a pasztat cserelje ki faszara es tegyen be XCM hutest elore es hatulra...
    ha megdoglik akkor mar reg meg kellett volna tenned, de nincs baj.. a hutest cuccost csak at kell rakatni az uj xboxba es azzal remelhetoleg nem lesz baj....
  • GazCamp3r
    Vki légyszi segítsen. Hogy kell összekötni két xbox360-at? mit kell beállítani, stb? mert itt van egymás mellett itthon 2, gow-ozni akarunk system link-en, de nemlátjuk egymást vki légyszi segítsen...

• Nagy01
    Miután kivitted a boltból ha még be is betonozod és úgy viszed haza akkor is alapból -10,-15k .:)
  • BigReaper
    nem, félreérted, ez egy teljsen használatlan konzol, olyan mint a bolti, még csak be se lett kapcsolva, mert ezt én nyertem! a Játékok detto, cksa a karcmentesség lett elleőrizve!
  • Nagy01
    Jaja egy nagy faX láma aki mindenkinek beugat aztán meg megsértődik.
  • testerlnx
    Nem semmi :) De azért kint egy kicsivel könnyebben mennek az ilyen granciás ügyintézések, nem?
  • ThugEdge
    enegem meg Mercenaries 2,Devil May Cry 4, Tom Clancy's Endwar, and Halo 3 single player demo
  • testerlnx
    Jaj ne! Nem akaroooommmm :(
  • bbuffy
    respect
  • quack
    dmc4, endwar ezek nem évvégi címek?
    kuktajó lenne mondjuk, mercenarieson kivűl az összes érdekel
  • predakon
    ÁR UPDATE! Eladó egy Xbox360 Super Size pack, 1,5 hónapja vettem. Tartozékok: 2 wireless kontroller, távirányító, fejhallgató, HDD, quick charge kit. +VGA kábel, 7 db original játék: Gears of war, oblivion, Project Gotham 3, Kameo, Deadrising, Fight Night 3, Perfect Dark Zero. 1 éves XBOX LIVE GOLD előfizetés van aktiválva a gépen, tehát 1 évig demok, multiplayer haverokkal stb... A gamertagemet odaadom. Egyik DVD sem karcos, a gép original nem flashelt,hibátlan. Nem játszom vele ezért adom el. 125.000ft
  • james69holden
    grat
  • Gideon Wieth
    ezt hívják úgy! hogy csalás :) De ügyes :)
  • CSOCSO
    Itt a sztori hogy lett nekem INGYEN xbox360om ( sajna ez is hitachis)

Volt nekem egy szep kis Samsungos gepen.. megflasheltem sajat magam ket napi internet es forum olvasas utan...
    sikeralt is.. orultem mint majom a farkanak.. jatszottam vele vagy fel evig.. volt/van ra vagy tizenakarhany jatekom...
    de a forza kettonel elkezdett szarakodni.. kimaradt texturak.. sztan megallt a box es mikor ujrainditottam megint lefagyott...este piros karikas lett szegenyekem. masnap meg bekapcsolt. jatszottam vele orakat.. azutan orok nyugovora tert..

elmentem vettem egy masik xboxot.. felnyitottam.. (pengevel leszedtem a garancia csikot es tokeletesen lejott) es atcsereltem a regi belet az ujjal.. ergo ott az uj haz a regi belsovel.. visszamentem a bestbuyba.,. szoltam nekik hogy nem jo a box es kezembe toltak egy masikat.. hazajottem es most itt ulok ket xboxxal...
  • Ragnar360
    tejföl-t ismeri vki ? (user)
  • Gideon Wieth
    jah télleg az PC:D Boccsi
  • ThugEdge
    holisitt:

Marketplace, developers still hadn't been fully sold on the whole downloadable demo idea last E3. Not the case this year, the Hedgehog's got ears on a massive list of demos that'll be landing on Live next week. Fore sure are Ace Combat 6, Blue Dragon, and Mercenaries 2, quite possible are Devil May Cry 4, Tom Clancy's Endwar, and Halo 3 single player demo!!!

én még azé reménykedem az assassins creed demoban is
  • Lizardman
    pont mondani akartam, hogy ott xbox torrent nincs is!
  • sztomy69
    Ez elég érdekes, mivel h az xbox kategóriában nincs is semmi......
  • Gideon Wieth
    independence
  • Kaplan
    Apaaaa kezdőőődik! :D
  • Blekk Síp
    Te kinek képzeled magad?
    Vissza lehet venni az arcocskádból, először lámázol, én visszalámázok, most köcsögözöl, akkor most mondhatom, hogy a qrva anyád?

Szted nem az árakról volt eddig szó, hogy mi mennyibe kerül, konzol vs pc?
    És akkor te megkérdezed, hogy "ki mondta hogy olcsóbb", mint ha eddig nem a pénzről lett volna szó.
    Ehhez csak gratulálni tudok, a továbbiakban vegyél vissza és akkor megváltozhat az életed is egy kicsit, és nem annyiból fog állni a hobbid, hogy "Fa**lámák kommentjein ölöd az agysejtjeidet."
    Te mindentalegjobbantudó tökéletes hülyegyerek.
  • CSOCSO
    nekem kurvasokat bugzott.. feketek voltak az utak megilyenek.. ra ket hettel megpusztult a box