176909
banner
  • Adi
    silverrel is lehet játszani ügye egy hónapot...
  • Adi
    Én is így vagyok. Én ezt úgy fogom kideríteni, h vmikor megflashelem a boxot ixtreme-vel és felugrok a livera.. ha sikerül akkor nem bannoltak..
  • vkrisz
    Arra mondjuk, én is kiványcsi lennék, hogy aki soha nem játszott a live-on, csak silver-e volt, olyat is bannoltak? De most hagyjuk a "forumon olvastam" meg a "haverom haverjának a hugának a barátja" stb. történeteket. Itt a fórumon megtörtént már valakivel?
  • sztomy69
    Ha van egy silver regem LIVEon, flashelt a gépem, de azóta nem voltam fenn, mióta leszedtem a legújabb Dashboardot, akkor bannoltak, vagy nem? O_o
  • tsabigo
    Letörölt játékosprofilt vissza lehet valahogy állítani, vagy ne is reménykedjek,
  • Adi
    hogy hogy kell hitachit flashleni??
  • Adi

Mondjuk itt ezen a képen eléggé szét van hajolva a cpu borda vagy mi... vagy az nem gáz?
  • aribazsy
    Csocso, ezt jo hallani, mar hogy azert sikerutl!
    Netan amugy leirasokat ahonent szivtad az infot, nem adod meg? Lehet sokan orunenek.

Ja es vissza lehet "eredeti" flash-t heggeszteni? vay csak hacked-et?
  • CSOCSO
    ranezesre.. jot nem tesz?? tobbet tesz mintha nem lenne ot semmi.... amugymeg en is azt fogom csinalni hogy kivagok az xbox tetejebol egy lukat es azon szivja majd a fross levegot
  • NEXUS6
    Ránézésre XCM kithez adott kis venti nem sok jót tesz ott bent, de ha a tapasztalat azt mutatja, hogy az ilyen gép nem lesz LED-es akkor persze OK.
  • CSOCSO
    naszoval itt a sztori meg a szopas a hitachi drive val

szal olvastam hogy SLAX cd vel kell mode b be tenni a cuccost..
    oke kiirtam dvd re.. betoltom a pc be bekapcs xbox majd pc es szepen bejon valami iromany
    latom hogy megtalalta a hitachi driveot.. tok kircsi.. resetelem a pc-t cd kivesz es bejon ugyan az a fekete kepernyo.. dehat bazz. nincs is benne a slax
    hiaba csinaltam barmit nem indult el a winfos..
    mindezt egy PCI os VIA sata karival probaltam meg mivel a samsungot csak ezzel a karival tudtam meghackelni..... mindegy nemmukodott..
    radugtam az alaplapomnak a satajara.. elinditom bemegyek a biosba latom hogy latja a gep a hitachit.. sikitozom inditom el a gepet.. vegre nem jon be a slax szarsaga erre nem indul el a finfos!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    majdnem megorultem!!!

vegulis odaig jutottam hogy a slax 2.1 et kiirtam es kiprobaltam azt a 2.0 as helyett.. nomeg vegigdugtostam a 4 alaplapi satan a driveot es az egyik rendesen latta a winfosban is.. eze kb egy oras szopas volt a dvd irasokkal. meg dugdostam.. meg fejrealltam a pc kb 40 szer lett ujrainditva .. blablabla.. de a flasheles legalabb ubergyerekjatek volt!!!
  • CSOCSO
    nemsokara megyek.. csak aludni kell egyet viszont a masikat megflasheltem!!!! mindjart irok mennyira szar volt
  • Adi
    Egyet viszont nem értek:
    Hogy kommunikál a kis lcd kijelző?? melyik kábelen vagy min keresztül?
    Másik: a dvd power lines kábelt meg hova dugod?
    Mert ahogy nézzem a képen a csávó a dvd gyári kábeleit dugja vissza. .....
    itt az install
  • koTOM
    :)THX
  • Lizardman
    erre meg várhatsz még egy darabig , bár isten adja, hogy ne legyen igazam :(
  • Lizardman
    az xcm valo akkor neked. nem kell forrasztani, csak szétszedni a box-ot :)
  • koTOM
    én ilyen otthon használatos kis ventillátorra gondoltam mert nem akarok semmit sehova forrasztani meg stb.
  • Adi
    Ezek a külső hütök szart se érnek. Sőt vmikor ráolvad a boxra.
    Azt mondják, a szakik: 1. megoldás és legolcsobb, ha felhuzzod a gyári belső ventilátor fordulatszámát.
    2. XCM ventilátor..
    3. vízhütés=25-30ezer forint.
  • koviprog
    Üdv kollégák!

Végre jön a XBOX360-FALCON!! 65nm, halkabb, hűvösebb, stabilabb és reméljük megbízhatóbb is lesz:-) én biztos hogy kiváro addig felesleges venni új konzolt

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=21467
  • Ewergo
    A gép jobb oldalára rátehetsz 1-2 coolert ami ugye befelé fuj. De ott is sürü dupla rács van. Ugy hogy lehet hogy csak a hangja lesz nagy...a két rács szinte "megfütyülteti" a levegöt. De proba cseresznye.
  • Adi
    lehet másnak is volt annyi esze mint Csocsonak!:D:D
    Vagy az MSnél még is csak jól pasztáznak:D:D
  • koTOM
    Lehet hogy hülye kérdés, de nem tudok rásegíteni a 360 hűtésére úgy hogy egy ventillátort teszek elé?(mármint oda ahonnan beszívja a levegőt)Mert apám azt mondta hogy ezeknek a műszaki dolgoknak direkt van egy levegőáramoltatási koncepciója és emiatt nem tenne túl jót hogy erősen összevissza fújkál...(meg a por miatt sem)
    Mi a véleményetek erről?Esetleg próbálta már valaki?
  • JCSR ODIN
    Amit más bevitt, hogy szar azt neked adták, neki meg a tied. Most visszaviszitek mindketten és visszakapjátok azt, amit eleve bevittetek. Köcsögök ezek
  • Kandurex
    irány ismét a bolt Csocso :)
  • CSOCSO
    kurvajo a zsir uj xbox amit hoztam es ujrapasztaztam harom piros ledes lett.. meg hackelni se tudtam
  • Olcsi2
    Bakker, nem csodalom, ha a pimp my ride-tol lefagyogat. Ha en gep lennek, azt a sz@rt el sem inditanam
  • Kandurex
    (vagy már most az)
  • Zsoltika 007
    Nem véletlenül nyomnak el annyi lét a garis javításokra.
  • vkrisz
    Úgy néz ki az MS suttyomban a DVD-ket is javítgatja. A csattogó, gagyi, tök szarul olvasó drive a szervíz után, még a legkarcosabb irott DVD-t is szinte hang nélkül viszi. Pedig a szervízlapra csak alaplapjavítás volt beírva. Lassan azon gondolkodom, jó lenne félévente egy 3led :-D.
  • Ewergo
    És legvégsö esetben meg ÓZ...! :)
  • CSOCSO
    nah
    katt ide

itt fent van minden ami kellhet a hitachi drive meg flash elesehez

olvasd el.txt nezzetek meg es rajottok hogy mi mire van!!!

keywords:

hitachi flash hack toolbox 4 31 slax slax21
  • Kandurex
    Lesz az még Jaffar is :DDD

(Aladdin)
  • Adi
    :D:D:D:D
    [egy szerető társ]:)
  • CSOCSO
    en adom a szoftvereket hozza!! anelkul nem flashelheti meg senki a gepet!!!
  • Adi
    Szeretném megkérdezni, h aki pesten lakik az nem válalna esetleg egy flash updatet!! Mert nekem nincs sata-s alaplapom.
    Oda vinném szétszerelve csak rákénne tolni a flash-t. Természetesen fizetnék érte.. Köszönöm előre is a válaszokat.
    (Ma megnézzem, h pontosan milyen hitachi drive-m van)
    Egy privit dobjon már rám légyszives a bátor jelentkező:).. köszönöm.
  • CSOCSO
    kint van az fw toolbox 4!!!!!!
  • Bence9292
    "A wafarr, az Wadarr akart lenni."

Nem gond teddymac, fogjuk arra, hogy korán van
    Engem kidobott az a rohadt ágy 04:30-kor.
  • teddymac
    Wadarr nem Wafar olvass már vissza !!!
  • CSOCSO
    xbinst meg tudja vki nezni nekem??? felmenni fel tudok de tolteni mar nem :(
  • GazCamp3r
    próbáltam mindk2 féle kábellel. :( egyéb beállítás nem kell? :S