176909

-
silverrel is lehet játszani ügye egy hónapot... -
Én is így vagyok. Én ezt úgy fogom kideríteni, h vmikor megflashelem a boxot ixtreme-vel és felugrok a livera.. ha sikerül akkor nem bannoltak.. -
vkrisz #20258 Arra mondjuk, én is kiványcsi lennék, hogy aki soha nem játszott a live-on, csak silver-e volt, olyat is bannoltak? De most hagyjuk a "forumon olvastam" meg a "haverom haverjának a hugának a barátja" stb. történeteket. Itt a fórumon megtörtént már valakivel? -
Ha van egy silver regem LIVEon, flashelt a gépem, de azóta nem voltam fenn, mióta leszedtem a legújabb Dashboardot, akkor bannoltak, vagy nem? O_o -
tsabigo #20256 Letörölt játékosprofilt vissza lehet valahogy állítani, vagy ne is reménykedjek, -
hogy hogy kell hitachit flashleni?? -
Mondjuk itt ezen a képen eléggé szét van hajolva a cpu borda vagy mi... vagy az nem gáz? -
aribazsy #20253 Csocso, ezt jo hallani, mar hogy azert sikerutl!
Netan amugy leirasokat ahonent szivtad az infot, nem adod meg? Lehet sokan orunenek.
Ja es vissza lehet "eredeti" flash-t heggeszteni? vay csak hacked-et? -
ranezesre.. jot nem tesz?? tobbet tesz mintha nem lenne ot semmi.... amugymeg en is azt fogom csinalni hogy kivagok az xbox tetejebol egy lukat es azon szivja majd a fross levegot -
Ránézésre XCM kithez adott kis venti nem sok jót tesz ott bent, de ha a tapasztalat azt mutatja, hogy az ilyen gép nem lesz LED-es akkor persze OK. -
naszoval itt a sztori meg a szopas a hitachi drive val
szal olvastam hogy SLAX cd vel kell mode b be tenni a cuccost..
oke kiirtam dvd re.. betoltom a pc be bekapcs xbox majd pc es szepen bejon valami iromany
latom hogy megtalalta a hitachi driveot.. tok kircsi.. resetelem a pc-t cd kivesz es bejon ugyan az a fekete kepernyo.. dehat bazz. nincs is benne a slax
hiaba csinaltam barmit nem indult el a winfos..
mindezt egy PCI os VIA sata karival probaltam meg mivel a samsungot csak ezzel a karival tudtam meghackelni..... mindegy nemmukodott..
radugtam az alaplapomnak a satajara.. elinditom bemegyek a biosba latom hogy latja a gep a hitachit.. sikitozom inditom el a gepet.. vegre nem jon be a slax szarsaga erre nem indul el a finfos!!!!!!!!!!!!!!!!!!
majdnem megorultem!!!
vegulis odaig jutottam hogy a slax 2.1 et kiirtam es kiprobaltam azt a 2.0 as helyett.. nomeg vegigdugtostam a 4 alaplapi satan a driveot es az egyik rendesen latta a winfosban is.. eze kb egy oras szopas volt a dvd irasokkal. meg dugdostam.. meg fejrealltam a pc kb 40 szer lett ujrainditva .. blablabla.. de a flasheles legalabb ubergyerekjatek volt!!! -
nemsokara megyek.. csak aludni kell egyet viszont a masikat megflasheltem!!!! mindjart irok mennyira szar volt -
Egyet viszont nem értek:
Hogy kommunikál a kis lcd kijelző?? melyik kábelen vagy min keresztül?
Másik: a dvd power lines kábelt meg hova dugod?
Mert ahogy nézzem a képen a csávó a dvd gyári kábeleit dugja vissza. .....
itt az install -
koTOM #20247 :)THX -
erre meg várhatsz még egy darabig , bár isten adja, hogy ne legyen igazam :( -
az xcm valo akkor neked. nem kell forrasztani, csak szétszedni a box-ot :) -
koTOM #20244 én ilyen otthon használatos kis ventillátorra gondoltam mert nem akarok semmit sehova forrasztani meg stb. -
Ezek a külső hütök szart se érnek. Sőt vmikor ráolvad a boxra.
Azt mondják, a szakik: 1. megoldás és legolcsobb, ha felhuzzod a gyári belső ventilátor fordulatszámát.
2. XCM ventilátor..
3. vízhütés=25-30ezer forint. -
koviprog #20242 Üdv kollégák!
Végre jön a XBOX360-FALCON!! 65nm, halkabb, hűvösebb, stabilabb és reméljük megbízhatóbb is lesz:-) én biztos hogy kiváro addig felesleges venni új konzolt
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=21467 -
A gép jobb oldalára rátehetsz 1-2 coolert ami ugye befelé fuj. De ott is sürü dupla rács van. Ugy hogy lehet hogy csak a hangja lesz nagy...a két rács szinte "megfütyülteti" a levegöt. De proba cseresznye.
-
lehet másnak is volt annyi esze mint Csocsonak!:D:D
Vagy az MSnél még is csak jól pasztáznak:D:D -
koTOM #20239 Lehet hogy hülye kérdés, de nem tudok rásegíteni a 360 hűtésére úgy hogy egy ventillátort teszek elé?(mármint oda ahonnan beszívja a levegőt)Mert apám azt mondta hogy ezeknek a műszaki dolgoknak direkt van egy levegőáramoltatási koncepciója és emiatt nem tenne túl jót hogy erősen összevissza fújkál...(meg a por miatt sem)
Mi a véleményetek erről?Esetleg próbálta már valaki? -
Amit más bevitt, hogy szar azt neked adták, neki meg a tied. Most visszaviszitek mindketten és visszakapjátok azt, amit eleve bevittetek. Köcsögök ezek
-
irány ismét a bolt Csocso :)
-
kurvajo a zsir uj xbox amit hoztam es ujrapasztaztam harom piros ledes lett.. meg hackelni se tudtam -
Olcsi2 #20235 Bakker, nem csodalom, ha a pimp my ride-tol lefagyogat. Ha en gep lennek, azt a sz@rt el sem inditanam -
(vagy már most az)
-
Nem véletlenül nyomnak el annyi lét a garis javításokra. -
vkrisz #20232 Úgy néz ki az MS suttyomban a DVD-ket is javítgatja. A csattogó, gagyi, tök szarul olvasó drive a szervíz után, még a legkarcosabb irott DVD-t is szinte hang nélkül viszi. Pedig a szervízlapra csak alaplapjavítás volt beírva. Lassan azon gondolkodom, jó lenne félévente egy 3led :-D. -
És legvégsö esetben meg ÓZ...! :)
-
nah
katt ide
itt fent van minden ami kellhet a hitachi drive meg flash elesehez
olvasd el.txt nezzetek meg es rajottok hogy mi mire van!!!
keywords:
hitachi flash hack toolbox 4 31 slax slax21 -
Lesz az még Jaffar is :DDD
(Aladdin) -
:D:D:D:D
[egy szerető társ]:) -
en adom a szoftvereket hozza!! anelkul nem flashelheti meg senki a gepet!!! -
Szeretném megkérdezni, h aki pesten lakik az nem válalna esetleg egy flash updatet!! Mert nekem nincs sata-s alaplapom.
Oda vinném szétszerelve csak rákénne tolni a flash-t. Természetesen fizetnék érte.. Köszönöm előre is a válaszokat.
(Ma megnézzem, h pontosan milyen hitachi drive-m van)
Egy privit dobjon már rám légyszives a bátor jelentkező:).. köszönöm. -
kint van az fw toolbox 4!!!!!! -
Bence9292 #20224 "A wafarr, az Wadarr akart lenni."
Nem gond teddymac, fogjuk arra, hogy korán van
Engem kidobott az a rohadt ágy 04:30-kor. -
Wadarr nem Wafar olvass már vissza !!! -
xbinst meg tudja vki nezni nekem??? felmenni fel tudok de tolteni mar nem :( -
GazCamp3r #20221 próbáltam mindk2 féle kábellel. :( egyéb beállítás nem kell? :S