176915

-
...Akkor télen leveheted az ablakot. :)
Kéretik nem komolytalankodni ilyen veszillyes témában! -
SirArcheer #20545 Nekem ilyen van! Nagyon jó!! 
Ti tudtok valahol 90e alatt új Premium Xbox360-ot? Ha igen hol?
Valaki próbálta az új C&C Tiberium Warsot? Mennyire lehetett kontrollerrel irányítani?? -
sunsetkid #20544 Sziasztok! Friss XBOX360 tulaj volnék. Nagyon meg vagyok elégedve vele eddig, egyelőre (lekopogom) nem melegszik, és minden oké vele. Lenne egy technikai jellegű kérdésem: olvasgattam neten, hogy így meg úgy lehet rajta divx-et nézni, de a guide-ok vége mindig az lett, hogy vhogy nem jött össze :( Van valakinek valami ötlete, tippje, esetleg sikerült -e már valakinek rábírni a dologra? (Tudom a FAQ-ban a válasz NEM az ottani divx-es kérdésre, de mivel láttam hogy vannak itt-ott guide-ok fent, gondoltam hátha van már valaki akinek sikerült)
Előre is köszi, minden építő jellegű segítséget! :) -
Hát én is felvittem wadarrhoz,de nekem nem volt olyan egyszerű,ugyanis lehet hogy egész alaplapot kell benne cserélni,de Gabenek ne legyen ez! -
maka2 #20542 Érdemes xbox 360 közelében ablakot kinyitni mikor kint a hőmérséklet hidegebb mint a szobában? Az jót tesz neki, nem? -
turho #20541 Eladó egy Samsung X360 dvd-rom, egy alighasznált 3 ledes gépből, PC-s speckó fejjel (olvas: 1TEK kék és zöld, Mediarange, Traxdata, Philips, Ricoh, Verbatim, sőt a Fujifilmet is beharapja, a fej külön 12-15 k beszerelve) beszabályozott mechanika, 3 hónap pénzvisszafizetési gari, 22 k.
Posta OK, PÜ nekem. vagy mail: [email protected] -
david4u #20540 www.playstation360.blog.hu folyamatosan bővülő eredeti,fóliás xbox360 és playstation3 játékok -
De.
Thx:D
Én nem naon értek hozzá. -
Hát nem tudom. Én inkább LG-s vagyok. Meg azt mondják 178° látószög a jó.
favorit nekem -
És ez nem lenne jobb inkább?;) -
Én már csak akkor hiszem el, hogy milyen lesz a játék, amikor látom, hogy valaki játszik vele!;)))
Sajna ez a csináljunk egy kafa animációt, aztán majd csak lesz valahogy dolog nagyon elterjedt mindegyik platformon. Eszméletlen pofátlan dolgokat engednek meg maguknak a fejlesztők/kiadók. Mementán a Killzone2 esetén talán bejött, de a Motorstorm, vagy a Forza2 esetén nem. -
Ezt szemeltem ki magamnak. -
Sajna az előző generációban az X beleesett abba a csapdába (akkor sem a gyártó hibájából), hogy mivel nem az volt a vezető konzol, ezért nem optimalizálták eléggé rá a multiplatform játékokat. A CPU-ja talán nem volt egetverő, de a GPU-ja generációkkal a PS2 elött volt!
Nagyobb méretű RAM-ról, vincsiről nem is beszélve.
Hasonló problémával kűzd most a SONY. Később indult, a gépnek hiába erősebb a hardvere, de annyival még sem az, és a fejlesztőknek sokkal inkább csak másnak, macerásnak tűnik.
Már a Killzone első része is egy háború sújtotta, lepusztult bolygón játszódott, romos, legtöbbször ipari épületek között, tényleg mint a Stalker. De nem csak ott, volt pl. dzsungeles rész is. Manapság ugye az a fokmérő, hogy melyik stúdió milyen kafa dzsungelt tud csinálni!;))) Kíváncsi leszek a Killzone2-be is raknak-e ilyen pályát? -
Ps3
PS3 ez azért durva kép.
Forza 2 vagy PGR3-nak van ilyen grafja?! Nemtudom.. ez a sárga auto nagyon durván fest. De mikor pgr3-ba garázsba benézzek az se pitit. -
fogalmam sincs.. -
Gabe18 #20531 Ezt mondjuk az előz generációban is lehetett érezni.A PS2 inkább "konzolos grafikát hozott",mig Xbox-on sok játékon érezni lehetett a pc-s alpokat.
Értem ezt most úgy hogy lehet a PS3 megint az egyedi grafikájú játékokkal esetleg megint valmai mást tud hozni.
Mondjuk ettől függetlenül nekem az új Killzone 2 videókról a STALKER grafikai stílusa ugrik be... -
A nagyobb háttértár bizony nagyobb textúrákat jelent! Pl az ET:QW is úgynevezett sztrímelési technikával oldja meg a hatalmas kültéri textúrák betöltését. Értelem szerűen a gép memóriájában ebből max pár száz mega van, de ez elég, mert hogy amúgy is csak annyi látszik a többit folyamatosan tölti a háttértárból, ahogy a játékos megy arrébb, Így egy több gigányi grafikus adatot tartalmazó pályát is meg lehet jeleníten néhány száz MB RAM-mal rendelkező konzolon. Az UnrealEngine ugyan így. Pl a GoW is ezért néz ki sokkal jobban, mint a PS3-as Resistance. Az utóbbinál az összes textúrát a játék elején betöltik és annyi.
Az X annyival jobb, hogy egyesített memória architektúrája van és az operációs rendszer is kevesebbet eszik, mint a PS3 rendszere, így a GPU nem csak 256 MB memóriába rakhat textúrákat/grafikát, hanem akár 300-400 MB-ba is. A beágyazott memória pedig meg annál is sokkal gyorsabb, mint amit írtál;)))
256GB/s!!!
Sajnos viszont csak 10MB van belőle, ami miatt effektezésre jó, másra sajna nem annyira.
Szal a jelenlegi játékoknak nagyon fexik az XBOX.
Ez tény. Ha marad minden ennyiben akkor az XBOX úgymond nyert.
De vannak (bocs, helyesbítek: nem sokára lesznek) PS3-on olyan progik, amik már kihasználják azokat a dolgokat, amiben viszont a PS3 az erősebb. (Lair, Killzone, Ratchet&Clank, Uncharted stb.) Ha a játékosok rákattannak erre a grafikára, akkor hasonlót az XBOX-ból nehéz lesz kicsiholni. Valószínüleg nem lehetetlen, csak épp fordul a kocka, az X válhat a rázósabban programozható géppé. -
Nem tod mennyiért szállítanak házhoz? -
Gabe18 #20528 Hát mivel mindenki őt mondja mint ennek a mesterét, igy majd felveszem vele a kapcsolatot. -
hamár hirdetsz szerintem linkeljed az oldalt. szvsz -
7000 ft ért megjavítják.. és még rak bele neked plusz hütést ennyiért.
Csak Wadarrhez vidd sztem, mert rohadtul lehúzznak a konzol boltok. Csináltatnak egy GPU javítást azt azt mondják neked, h alaplap csere volt. És 40 ezret tegyél ki az asztalra. Ha húzzod a szád akkor azt mondják: ja még bátyja volt hibafeltárás is az 6 ezer pénz. Szerencsére ezt nem nálam csinálták hanem "ismeröseimmel" játszák el. -
OK thx megnézem ezt az electrostore.hu-t. -
Szia!
Én voltam az. De figy. Jobban körbe nézztem és nem éri meg ott venni semmi cuccot.
electrostore.hu oldalon olcsobbak a tv-k mint ott, vadonatujak és garisok! Kiváncsi vagy még arra az oldalra?? -
Ehez nem kell más mint amerika, hamburger és cola!:D:D -
david4u #20522 playstation360.blog.hu
eladó zsírúj gammák!!! -
FoToS #20521 A próféta soljon belőled :)
De azért,ha 100 közelébe kerül a ps3 veszek 1-et :) -
Gabe18 #20520 Papiron a Ps3 erősebb,de kérdés ez meg fog-e jelenni döntően a játékkinálatban.Egyelőre nem mondanám.És még a 360-ban is vannak tartalékok szerintem bőven.Már amikor épp nem tönkremegy... -
FoToS #20519 Azt nem lehet tudni majd a cell proci besegit neki!! a 7 széria jobb volt mint az ati akkori procija ezt azért ne felejtsük el!! -
Ez így van de a Gpuja nem jobb:D -
FoToS #20517 én is Xbox 360 tulaj vagyok,de félek a PS3 nagyobb tartalékokkal rendelkezik a jövőben!! a Cell proci csak ami benne van pl!! -
Shenmue26 #20516 Sega Rally Revo videót megtekintheted itt!!!!! -
HI tudom hogy már megint felhozom de valaki egyszer réges régen belinkelt egy oldalt ahol szálítássérült tv-k voltak,megköszönném ha megismételné a műceletet.
Előre is thx. -
Gabe18 #20514 Nem tudom nem-e egy kalapács segitene inkább rajta... 
Hát ez van,úgy tünik egyszer tényleg mindekit utolér ez.Már nem csesztetem,mert csak roszabb lesz.Majd valami szerviz lesz belőle valamikor. -
ugyan ez volt nekem is.. mindjart jon a harom piros leded is!! -
részvétem :(
sztem vidd wadarr-hoz, amig még lehet ... -
Ragnar360 #20511
-
A GPU érintkezése fellazult. Ezen már csak a szervíz segíthet. -
Torry #20509 Mondjuk most 3 év garanciát adnak rájuk nem?
Vagy az csak Amerikában? -
Gabe18 #20508 Hét egy 3 hónapig volt rajta amit a hátuljára kellett rakni.Aztán egyszer az is ugy döntött többet nem forog...Lehet jobb is,mert aztán arról a verzióról elég elrettentő hirek terjengtek.
Azóta nem volt rajta.
Hát nem is tudom pontossan olyan 10 hónapos lehet,mult ősszel vettem valamikor. -
Torry #20507 Volt valamilyen hűtésmod a gépedben?
Mikor vetted?
Basszameg ilyen gyakori, hogy meghal egy gép?:S