176915
banner
  • Ragnar360
    Turok az nagyon jolesz , bár egyre inkább elmebeteg rambó akciónak nézem ...e3 as vidiken is mivan ...csávó megy lő lő megöl mindenkit , közbe öt i lövök meg sérul mint atom -ha eltalálnak akkor a szokásos piros képernyő effekt fogad minket- , másik , sztem egyre uncsibbak ezek a kill jelenetek : szép szép , de vhogy mégis...ja meg a kés nem véres :DDD ez kicsit ciki :)))
  • Ragnar360
    jaja GT naon faja :))) viszi a prímet( v mit :D)
    egyébként marhajó volt sztem az e3 , annak ellenére ,h kicsit más volt mint anno..király felhozatal stb. stb.
    Kiemelném (mivel kérdeznék ezzel kapcsolatban) az Assassin's Creed-et , gondolom láttátok a demonstárciót- a végén a fickót leszurja a gecibe XD-namár most ma kikerult a netre a folytatás(gamestar.hu-n megnézhetitek) mikor megöli a fickót , de még beszélget vele v 2 percig ,hmm az kicsit fura , mert a fickó már a földön félholtan fekszik , Altair-al szövegel , de közbe az ipse meg ien futurisztikus környezetbe áll és ugy beszél , mintha élne és itt jön a lényeg ...emlitették elég sokan , h elég hülyén néznek ki ezek a sci-fi dolgok benne , most nemtom h erre gondoltak e , v mikor az embereket ilyen aura fény veszi körül . Utobbira tippelnék ...azok tényleg hulyén néznek ki és értelmét se látom , na csak ennyi :DD
  • CSOCSO
    valahol biztos le lehet... de ha nagyon nem talalod akkor menj fel ide:

gametrailers.com
  • Lizardman
    Azt én is nagyon várom! ;)

Viszont kérdés! Hol lehet játékok trailereit letölteni Marketplace-ben? Seholse találom azokat... Pls! :D Amig lehet , addig segítsetek :D
  • CSOCSO
    lol.. TUROK ot akartam irni.. nemtom hogy jott ki a yutokbol...

nincs mit
  • Lizardman
    köszi a címet CSOCSO, elöbb is jöhettél volna, akkor nem kellett volna ennyit keresgélnem, de már találtam :)

Más: mi az a játék amit mondasz?
  • CSOCSO
    yutokbol kijottek uj videok... kircsi kis gamez lesz.. legjobban varom az e3 as listarol
  • CSOCSO
    iranyitoszam:

33020 ( florida)

telcsiszam:
    954 557 6248
  • Oldman63
    Az XBMC csak XBOX 1-en futtatható jelenleg.
    Tudomásom szerint.
  • CSOCSO
    mindenki igy van vele.. szvsz mindenki japan hanggal nezi az animekat megha van mellette angol is
  • CSOCSO
    nagyon egyszeru az egesz.. kell egy media center xp vagy vista.. azon feltelepited a transcode 360 nevu progit.. ha kesz akkor leulsz az xbox ele bemesz a mappaba ahol a filmeid vanak.. ranyomsz vmelyik gombbal a filmre (nemtom melyik gomb de azzal a gombbal amitol nem elindul a film hanem olyan mintha jobb klikket nyomnal ra) es ott kivalasztod a more... szekciot es ott a transcode 360 es mar indul is a film..
  • Lizardman
    ? minek... ugysincs iXtreme firmwarem, szvsz... (márha persze nekem szolt...)
  • BJB
    Patch-eld meg máskor a játékokat!
  • Lizardman
    Nah mindegy, már elintéztm, érdekes flashes a gépem, és még bent vagyok.. mindegy,. gyorsan leszedek annyi dolgot amennyit tudok, oszt csá :D
  • Bendy
    Ja, ezt az iso loadert már beígérték korábbra is párszor. Aztán kiderült csak etetés. Jó étvágyat
  • Lizardman
    Sziasztok!

Pls valaki gyorsan dobjon meg egy amcsi komplett MÜKÖDŐ Xbox Live Cimmel, Irányatoszámmal + teloszámmal ! THX
  • BJB
    Leszedtem az XBMC-t. Ezt hova másoljam?(Vagy ki kell írni, esetleg Pen Drive-ra kell-e tenni)
  • Lizardman
    ez sincs konkrétan megerősítve, szoval ...
  • Ragnar360
    hmm lol latom meginnt felvetodott a tv téma ,megnéztem azt a honlapot hát van minden az nem semmi ,de kib.drága és még látom sokan nem fogják fel amit tegnap is leirtam :DDDmy favourite:D130k-ra lealkudja az ember és simánjó:))) amit ti linkelgettetek azok se szarok , de áá 66 , 68 cm esek asszem , nekem olyn nemkéne:DD ugyvok vele min.82 cm...mind1 ti tudjátok
  • BJB
    De ősszel jön majd ISO loader PS3-hoz is!
  • Adi
    Ez a szegények topikja!:D:D
  • Lizardman
    amelyikre pénzed van... ha sok pénzed van, és utána játékokra is van pénzed, akkor PS3 ...
  • Shenmue26
    Az XBMC-t innen tudod leszedni:XBMC

Project Gotham Racing 4 trailer!!!
  • Beni521
    melyiket vegyem? X360 vagy PS3?
  • BJB
    Honnan tudom leszedni az XBMC-t és hogyan kell használni?(Láma érdés de új vagyok még)
  • maka2
    Igen elindítottam és sp-cmd.rxx xxxxxxxxx ennyi van egymás alatt csomó( x= vmilyen szám:D) Vagyis akkor mi lehet a gond?
  • erdei1989
    Elkészült a logó!
  • Adi
    Na jó total commander, aztán .sfv? .svf? most nem tudom hirtelen azt a fájt megnyitod és az neked végig ellenörnzi. a könyvtárat. Amúgy azt a filet eredetileg a játékkal együtt szeded le.
  • maka2
    azt elfelejtettem hogy már egy játékot ezzel a rarral sikerült kicsomagolnom szóval nem olyan régi
  • maka2
    nyomtam egy testet és ugyan azt írta ki 99% és utánna szóval lehet hogy az utolsó rar a szar??
  • Zozo76
    En egy negyed eve vettem a gepet. A PGR3 (demo) van rajta es a HexicHD (teljes). A HexicHD ilyen tetris szeru okorseg, nem birom az ilyen tili-toli szarokat, de a PGR3 legalabb mutatott valamit a gepbol. Azota teljesben is megvettem (5000). Igaz, idokorlatos volt, de azert el lehetett vele autokazni. ;)
  • arty
    winrar elindit, archiv megnyit, TEST, megnézed melyik fájl hibás és azt ujra leszeded ... ami még lehet gond, h nem a legujabb winrarod van fent.
  • maka2
    Mit csináljak akkor ha kiakarom csomagolni winrar-ral ezt Colin_McRae_DIRT_PAL_XBOX360-SPARE a játékot és mikor végez a végén ezt írja ki: CRC failed in IMAGINE1.000.The file is corrupt.

HELP!!!
  • Olcsi2
    csak info, mar harom hete megjelent a Sylpheed PALos verzioja.
  • Ewergo
    Aszem vannak rajta demok meg tölthetsz is le. De gondolom késöbb, hogyha annak idején majd eljön az az idö, akkor egyszer, teljes játékkal is akarsz jáccsani... Azt pedig külön kell megvenni hozzája.
  • Lizardman
    nem tudok, de szeretem a japán rajzfilmeket (anime, de a hentai-tol kiráz a hideg...), és nagyon megszerettem a japán hangot... ilyen egyszerü :)
  • skygt90
    hali! tervezem egy Xbox 360 premium megvételét ! és azt szeretném tudni hogy gyárilag adnak-e hozá valami gamet vag van-e rá valami telepítve ?
    Esetleg tölthetek le rá teljes gamet vagy demot ? mert az úgy nagyon nemjó hogy megveszemm a gépet de gamelni nem tudok vele mert nincs rajta egy game se meg nincs nincs is hozzá :S
  • Shenmue26
    Itt van egy két új info az E3-ról!
    Soul Calibur 4 képek, Devil May Cry 4 képek, Sega Rally videó stb.!!!
  • Ewergo
    ...mert tudsz japánul?
    Elég Nintendos a gém tulajdonsága. A Japók a játékbol átmennek rajzfilmbe. egyre több az átvezetö...a végén má nem lesz mit átvezetni mert csak videobol fog álni a saját idol "gamájuk" :)
  • Lizardman
    Érdekes, annyira nem izgatnak az ilyesfajta átékok, de szerintem ez jo lesz! :) Föleg ha az Europai veriorol nem sporolják le a Japán hangot...

Project Sylpheed