176915

-
Még nekem is fájt :D -
Brutálisan király game lesz. -
Nem. -
A www.gamer365.hu müxik vkinek? -
Ja, Wadarr féle. -
köszi áhh geci elkezdte atán meg 52 %-nál kibaszta :@ jo joennyit erröl ! -
bbuffy #20622 inditsd el a clonecd-t uis meglátod ha vmi nem jó egyból jelzi,akkor még nem tudod elqni a dvd-t
ha azzal nem megy imgburn -
köszi :) -
bbuffy #20620 nem nézlek
-
a technikai segitséget hiába irod ott fönt?!!!
ott erre nincs válasz!
és amugyis irta magamnak ki már avgy 20 játékot ugyh tudom h kell csak ilyennel még nem találkoztam , lécci ne nézz már enynire lámának =( -
akkor csak irjam ki simán?? a dvd filebol? és a clone cd majd összerkja magának ?
mert ez az ucccso duplás dvd-ém!! :D -
bbuffy #20617 clone cd megoldja -
bbuffy #20616 technikai segitség ott fönt
-
kösz btom de ugy láccik te félre értetted a kérdésem :)
nembaj azért köszi.
Szoval van 8 db 1gb-os image nevű fájlom és egy pici .dvd file
de nemkéne vhogy egyberakni azt a nyolc darab egy gigabájtos (részekre)
bontott fájlt??? -
bbuffy #20614 ezt kicsit vicces hozzászólásnak szántam ............
na mind1:))
amugy mért ne lenne jobb állandó 22 fokon tartani a gépet mint a nyári melegnek kitenni
szellős helyen is van,fél éve meg se rezzen(lekopogva:))
remélem igy is marad. -
ja lenne még egy kérdésem ninety nine nights-ot leszedtem és iesmi alakban van hogy: IMAGE 000 -1gb
IMAGE 001 -1gb
....
és IMAGE 008 -1gb a vége ! Na ezzel mit kezdjek? hogy irjam ki??
lécci válaszoljatok már erre pliz! nemtoom igy kiirni:( -
basszus most ezen elgondolkozva, nagyon lol, mert ahogy emlékszem az előző tulaj se használta a Live-ot (plusz 3 profil volt boxban, de egyik se Live), szoval ennyi eröböl lehet, hogy én még akár játszhatnék is Livo-n ! :D -
mind1, h játszottál e neten vagy sem ... ha livera be volt jelentkezve a boxod, amikor betettél egy nem stealth backupot a meghajtojába, véged volt ... h utána mikor bannolnak ténylegesen, az teljesen mellékes, az adatok megvoltak rolad: flashes vagy :) -
nem, de nincs meleged -
Nem, ha meghal, hát meghal, ennyi volt...
De ah mégis tungot akarsz, akkor inkább 15-ért beszerzek egy XCM-es High Speed Air Coolert, meg egy kis Add of Fan-t, ami mindegyik 12V-rol üzemel, és szivja a levegöt mind állat... A maradék 15-böl meg egy fejcserét megcsináltatok... -
az segít? -
bbuffy #20607 inkább klimás szobában játszom
-
Inkább szervíz,netán új gép ha meghal? -
hát a franc fog költeni 30 ezret egy nyavalyás vizhűtésre... :/ Annyit nem ér meg... Mármint az Xbox nem ér meg annyit... :) -
bbuffy #20604 technikai segitség
ott az ikszboksz altt -
Wadarr féle?Tegnap én is nála voltam, 1,5 óra alatt megcsinálta,remélem most már nem fenyeget a 3 piros led.Minden tiszteletem Wadarr-é. -
Na emberek, most már nekem is van vízhűtésem. Tényleg nagyon jól elszállítja a hőt, már pár perc után langyos levegőt fúj ki. -
ja lenne még egy kérdésem ninety nine nights-ot leszedtem és iesmi alakban van hogy: IMAGE 000 -1gb
IMAGE 001 -1gb
....
és IMAGE 008 -1gb a vége ! Na ezzel mit kezdjek? hogy irjam ki?? -
Az kb a 3/4- ha jól emlékszem. Ott én is azt hittem először, hogy vége. -
Gabe18 #20599 Hát onnan azért még van belőle. -
Gears of war! mi a vége mert lehet szarul irtam ki és miután felrobbantottam egy bombaféleséget lent a föld alatt és felrobban minden...
utána az intronál megfagy és kiirja h nem tudja beolvasni a lemezt!!
messze vagyok még a végétől ??? -
De akkor is idegesít. Amióta bannolják a gépeket lehúztam a netről a cuccot, nem tettem fel a frissítést és neten utóljára valamikor tavaj októberben játszottam 5 percet egy másolt perfect dark zero-n. Most akkor mi alapján bannoltak? -
ma csináltam meg én is elöször a Live! gamertagom (természetesen flashes gépen:) ), rögtön le is szedtem 3 demot, 4 gametrailert , meg X témát :D
de nem nagyon izgat ha bannolnak, ugyse használom sokra... -
Na bazz, bannoltág a gépem. Pedig nem is volt fent eddig a patch. Na mindegy, úgy is csak letöltöttem néha, de azért akkor is basszák meg.
Ez a hibajelentésem:
W: 0000 - 000B
X: 0000 - F061
Y: 00A8 - 6820
Z: 8015 - 190D
Ez biztos, hogy bann miatt van, nem? -
Jau ez az Outfit!
-
Ragnar360 #20591 bocs , h szétfostam a topikot 
-
Ragnar360 #20590 Nos , ésszerüen pedig pont forditva lenne szerintem a dolog ugyanis ha a memoriába vmit folyamatosan tölt be(ahogy haladsz pl) akkor az akadást eredményezhet(föleg ezt tapasztaltam anno) ha viszont betölt mindent akkor késöbb nincs gondja ezzel.Kivételes esetek vannak azért : dark messiah ..ott kemény swappolások voltak a vinyo részéröl persze 10 percig töltött(gondolta elöször az ember , h hát biztos király lesz ha ennyit tölt) és még játék közbe is sokszor beakadt mint a gépszalag.
Akkor , h is van ez ? -
Ragnar360 #20589 gyakrabban frissulhetne ,mert gyér a felhozatal , meg ahogy elöttem is mondták url be rakd mivel igy aki lusta ( szinte mindenki:D ) nem fogja kopizgatni -
Ragnar360 #20588 OFF
ps3-om témához még pöppet visszatérve , az csak 1 dolog h erős gép , meginnt máskérdés , h ez mikor lesz ugye ki is használva , ha lesz :D . DE EGY BIZTOS , soha sem lesz jó online , multis supportja...ez a ps home is egy akkora nagy baromság sztem :D Simses ökörség az egész:PP
/OFF -
turok 2 is ilyen veres volt