176915
banner
  • TothLaci
    Még nekem is fájt :D
  • Attila8805
    Brutálisan király game lesz.
  • KILLER2
    Nem.
  • Attila8805
    A www.gamer365.hu müxik vkinek?
  • KILLER2
    Ja, Wadarr féle.
  • CSOki444
    köszi áhh geci elkezdte atán meg 52 %-nál kibaszta :@ jo joennyit erröl !
  • bbuffy
    inditsd el a clonecd-t uis meglátod ha vmi nem jó egyból jelzi,akkor még nem tudod elqni a dvd-t
    ha azzal nem megy imgburn
  • CSOki444
    köszi :)
  • bbuffy
    nem nézlek
  • CSOki444
    a technikai segitséget hiába irod ott fönt?!!!
    ott erre nincs válasz!
    és amugyis irta magamnak ki már avgy 20 játékot ugyh tudom h kell csak ilyennel még nem találkoztam , lécci ne nézz már enynire lámának =(
  • CSOki444
    akkor csak irjam ki simán?? a dvd filebol? és a clone cd majd összerkja magának ?
    mert ez az ucccso duplás dvd-ém!! :D
  • bbuffy
    clone cd megoldja
  • bbuffy
    technikai segitség ott fönt
  • CSOki444
    kösz btom de ugy láccik te félre értetted a kérdésem :)
    nembaj azért köszi.
    Szoval van 8 db 1gb-os image nevű fájlom és egy pici .dvd file
    de nemkéne vhogy egyberakni azt a nyolc darab egy gigabájtos (részekre)
    bontott fájlt???
  • bbuffy
    ezt kicsit vicces hozzászólásnak szántam ............
    na mind1:))
    amugy mért ne lenne jobb állandó 22 fokon tartani a gépet mint a nyári melegnek kitenni
    szellős helyen is van,fél éve meg se rezzen(lekopogva:))
    remélem igy is marad.
  • CSOki444
    ja lenne még egy kérdésem ninety nine nights-ot leszedtem és iesmi alakban van hogy: IMAGE 000 -1gb
    IMAGE 001 -1gb
    ....
    és IMAGE 008 -1gb a vége ! Na ezzel mit kezdjek? hogy irjam ki??

lécci válaszoljatok már erre pliz! nemtoom igy kiirni:(
  • Lizardman
    basszus most ezen elgondolkozva, nagyon lol, mert ahogy emlékszem az előző tulaj se használta a Live-ot (plusz 3 profil volt boxban, de egyik se Live), szoval ennyi eröböl lehet, hogy én még akár játszhatnék is Livo-n ! :D
  • arty
    mind1, h játszottál e neten vagy sem ... ha livera be volt jelentkezve a boxod, amikor betettél egy nem stealth backupot a meghajtojába, véged volt ... h utána mikor bannolnak ténylegesen, az teljesen mellékes, az adatok megvoltak rolad: flashes vagy :)
  • arty
    nem, de nincs meleged
  • Lizardman
    Nem, ha meghal, hát meghal, ennyi volt...

De ah mégis tungot akarsz, akkor inkább 15-ért beszerzek egy XCM-es High Speed Air Coolert, meg egy kis Add of Fan-t, ami mindegyik 12V-rol üzemel, és szivja a levegöt mind állat... A maradék 15-böl meg egy fejcserét megcsináltatok...
  • Gil1975
    az segít?
  • bbuffy
    inkább klimás szobában játszom
  • Gil1975
    Inkább szervíz,netán új gép ha meghal?
  • Lizardman
    hát a franc fog költeni 30 ezret egy nyavalyás vizhűtésre... :/ Annyit nem ér meg... Mármint az Xbox nem ér meg annyit... :)
  • bbuffy
    technikai segitség
    ott az ikszboksz altt
  • Gil1975
    Wadarr féle?Tegnap én is nála voltam, 1,5 óra alatt megcsinálta,remélem most már nem fenyeget a 3 piros led.Minden tiszteletem Wadarr-é.
  • KILLER2
    Na emberek, most már nekem is van vízhűtésem. Tényleg nagyon jól elszállítja a hőt, már pár perc után langyos levegőt fúj ki.
  • CSOki444
    ja lenne még egy kérdésem ninety nine nights-ot leszedtem és iesmi alakban van hogy: IMAGE 000 -1gb
    IMAGE 001 -1gb
    ....
    és IMAGE 008 -1gb a vége ! Na ezzel mit kezdjek? hogy irjam ki??
  • KILLER2
    Az kb a 3/4- ha jól emlékszem. Ott én is azt hittem először, hogy vége.
  • Gabe18
    Hát onnan azért még van belőle.
  • CSOki444
    Gears of war! mi a vége mert lehet szarul irtam ki és miután felrobbantottam egy bombaféleséget lent a föld alatt és felrobban minden...
    utána az intronál megfagy és kiirja h nem tudja beolvasni a lemezt!!
    messze vagyok még a végétől ???
  • KILLER2
    De akkor is idegesít. Amióta bannolják a gépeket lehúztam a netről a cuccot, nem tettem fel a frissítést és neten utóljára valamikor tavaj októberben játszottam 5 percet egy másolt perfect dark zero-n. Most akkor mi alapján bannoltak?
  • Lizardman
    ma csináltam meg én is elöször a Live! gamertagom (természetesen flashes gépen:) ), rögtön le is szedtem 3 demot, 4 gametrailert , meg X témát :D

de nem nagyon izgat ha bannolnak, ugyse használom sokra...
  • KILLER2
    Na bazz, bannoltág a gépem. Pedig nem is volt fent eddig a patch. Na mindegy, úgy is csak letöltöttem néha, de azért akkor is basszák meg.
    Ez a hibajelentésem:
    W: 0000 - 000B
    X: 0000 - F061
    Y: 00A8 - 6820
    Z: 8015 - 190D
    Ez biztos, hogy bann miatt van, nem?
  • Ewergo
    Jau ez az Outfit!
  • Ragnar360
    bocs , h szétfostam a topikot
  • Ragnar360
    Nos , ésszerüen pedig pont forditva lenne szerintem a dolog ugyanis ha a memoriába vmit folyamatosan tölt be(ahogy haladsz pl) akkor az akadást eredményezhet(föleg ezt tapasztaltam anno) ha viszont betölt mindent akkor késöbb nincs gondja ezzel.Kivételes esetek vannak azért : dark messiah ..ott kemény swappolások voltak a vinyo részéröl persze 10 percig töltött(gondolta elöször az ember , h hát biztos király lesz ha ennyit tölt) és még játék közbe is sokszor beakadt mint a gépszalag.
    Akkor , h is van ez ?
  • Ragnar360
    gyakrabban frissulhetne ,mert gyér a felhozatal , meg ahogy elöttem is mondták url be rakd mivel igy aki lusta ( szinte mindenki:D ) nem fogja kopizgatni
  • Ragnar360
    OFF
    ps3-om témához még pöppet visszatérve , az csak 1 dolog h erős gép , meginnt máskérdés , h ez mikor lesz ugye ki is használva , ha lesz :D . DE EGY BIZTOS , soha sem lesz jó online , multis supportja...ez a ps home is egy akkora nagy baromság sztem :D Simses ökörség az egész:PP
    /OFF
  • CSOCSO
    turok 2 is ilyen veres volt