176915
banner
  • narumon

"Inkabb igy fogalmazzal: mi koze a PALnak a HD felbontashoz. Semmi."

Hámmár nemazért de a PAL (és az NTSC) az egy szinkódolási szabvány és tudtommal felbontáshoz az égvilágon semmi köze :o
  • narumon
    "Ma megjött vége a halo... Hát nemtudom mi a baj, de rahadt nagy recehalom az egész."

Mhm nálam egy Samsung tévén megy (aláirásomban a tipusa), és ezen kurvára nem recés :o
  • narumon
    "na megyek tolni egy kicsit a halo-t, hátha megtetszik... mert ugye nem minden a grafika, de azért többet vártam volna egy halo-tól..."

Halo3 valahogy tipikusan olyan lett, hogy néhol iszonyatosan hangulatos és szép a grafika, utána meg pikkpakk képesek elbaszni valami gagyizással, de maga a játék az nagyon ott van hangulatban játékélményben. Kötelező játék szerintem.
  • GazCamp3r
    még egy kérdés: Samsung drive-ra most mit érdemes felrakni? melyik firmware-t? :S
  • lecsovirsli
    Hájló!

Az lenne a kérdésem, hogy volt-e hasolnó tapasztalatotok:

Vettem 10 Ricoh dvd-t, ki is írtam mindegyikre 1-1 gémet, és mindegyik el is indult simán...

Most újfent vettem, ugyanott, ugyanannyiért, ugyanolyan Ricoh dvd-ket, ugyanúgy kiírtam ImgBurn-ban és most nem megy és nem értem miért van ez így...

Holnap majd beruházok Verbákra, csak ez így igen borsos mulatság :(
  • grayfox
    ez kicsit bosszantó, hogy optimalizálás helyett ilyen aljas trükkökhöz folyamodnak :D
  • Zozo76
    az engem is erdekelne
  • grayfox
    van valami lista a egyes játékok valós felbontásáról?
  • Gordianmail
    Köszönöm szépen.
  • arty
    TV:
    hdmi-s box: hdmi-n
    regebbi box: VGA-n, dashboardon 1360x768at allitasz be

Monitor:
    hdmi-s box: probald ki HDMI-n es VGA-n is, 1280x720-at allits be (esetleg VGA-n meg lehet probalni egy 1280x768at, allitolag ez csunya, de egy probat meger - keparanya ennek a legjobb 16:10es megjeleniton)
  • Gordianmail
    Hali

Lenne két kérdésem felbontással kapcsolatban:

1. Van egy 37"-os HDReady tv (1360x768!).
    Bemenetei: VGA, DVI, component.

XBoxot hozzákötésénél lehetséges natív felbontáson ("768") működtetni a gépet? Ha nem, akkor melyik a legjobb megoldás?

2. Van egy 20"-os lcd monitor (1680x1050!).
    Bemenetei: VGA,DVI.
    Erre hogy menne az összeköttetés? Mert ugye ez 16:10 arány. Akkor hogy van ez a gyakorlatban?

Köszi
  • arty
    allitolag a meseszep (tenyleg jo) HDR (vilagitasi rendszer) miatt kellett, ez a konzol technologiai hataraibol ered (allitolag) ...

nyugi, kesobb mar nem fogsz a recevel foglalkozni, ahogy haladsz a jatekkal (mar ha elragad a hangulat) ;)
  • Lizardman
    xbox360.blogol.hu
  • GazCamp3r
    melyik az a magyar honlap, ahol le van irva hogy kell flashelni? :)
  • Kandurex
    Enchanted Arms -ot tolta valaki, mik a vélemények róla?
  • morgomedve
    Turok USA XBOX360-PROTOCOL

Blackcats-en
  • Gideon Wieth
    am tetszik a játék le a kalappal előtte :)
  • Gideon Wieth
    Nah sikerült végre... 7ik próbálkozásra összejött :D
  • woodbear
    egyébként patchelt!!
  • woodbear
    ahm, láttam én is pár helyen mostmár!
  • TVelvet
    tudom hogy noob, hülye, idióta kérdés, de a DMC 4-et (demo) hogyazistenbe tudom kiirni dvd-re? Csak mert a rohadt kereső nemigazan megy.. -.-
  • Xenu
    Region-Free, de az nem derül ki, hogy patchelt vagy sem!
  • Kandurex
    meg már torrenten is, megerősítve
  • Xenu
    ftp-re már felkerült...
  • woodbear
    honnan az info?
  • Gideon Wieth
    Emberek én nagyon nem tudom legyőzni :( :( amikor rám ugrik messziről az egyszerűen védhetetlen.. hogy kell kikerülni pls segítsetek egy kezdő rajongónak :D:D
  • morgomedve
    Turok USA XBOX360-PROTOCOL

na végre valami:)
  • grayfox
    gondolom nem bírta volna el a gép a magasabb felbontást.
    más indokot nehéz találni.
  • Xenu
    Az eleje elég béna, de a végére NAGYON beindul! Azt hittem csalódás lesz, de nagyon ott van!
  • Freedy
    na megyek tolni egy kicsit a halo-t, hátha megtetszik... mert ugye nem minden a grafika, de azért többet vártam volna egy halo-tól...

tényleg, valaki nem jön egyet játszani live-ra?
  • Freedy
    igen. vagy pedig alacsony a felbontás.
  • Xenu
    Ez olyan, mintha az élsimítás ki lenne kapcsolva?
  • Freedy
    de az a fura, hogy a turok is tele van recékkel...
  • naval
    monitoron és tévén is komponens kábellal volt összekötve.
  • Freedy
    hogy csinálhatták meg ilyen szarul??? Az xbox egyik legnagyobb címe, és ilyen kis felbontásban renderel??? áááá Elég idegesítő...
  • arty
    azért recés a halo3, mert nem 1280x720ban renderel igy az LCD-d méretez át és ennek a nagyobb pixelek -> rece az eredménye

nézz meg egy 720p+AA-s játékot: ass creed, forza2, burnout para -> nem lesz rece
  • Freedy
    fear kép
    Nézd meg a képen pl a létrát! ott lehet látni, hogy az amúgy henger alakú vasakból öszerakott létra olyan, mintha fűrészfogak lennének rajta.
  • Xenu
    Esetleg próbáld meg 1024x768-as felbontásban, hátha...
  • Xenu
    Mit jelent az hogy recés? Mint amikor ntsc-s videót nézel?
  • Freedy
    hát akkor nem tudom mi lehet a gond. Megnéztem egy két képet is, amik 3mp felbontásúak, és azoknál nem volt recés a kép. ebből következtetve gondolom a kábel jól adja át a felbontást a monitornak.