176915

-
Turok mikor jön box-ra? -
Freedy #36427 Én nagyon-ngyon várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már mindjárt megőrölükkkk:D:D -
ágybanalvó #36426 ki várja még nagyon a gta IV-er rajtam kívül? :D lesz belőle demó? -
nem tudom, engem totál nem zavart a kisebb felbontása, illetve egyetlen egyszer, de az még az elején, ott én is észrevettem, de alapból szinte sehol nem tűnt fel -
Freedy #36424 Végigjátszottam a halo 3-at. Jó kis játék volt!!! Azt hiszem majd befogom szerezni az előző részeit is! (de azért nem ártott volna, ha egy kicsit nagyobb felboontás lenne ) -
másodpercet se érdemes, nem ettől fog kipusztulni -
ti szoktátok járatni gémelés után a boxot dashboardban? ha igen mennyit? ér egyűltalán vmit? -
több beállítás típus létezik, amit gyárilag állítanak be ami színegyensúlyra vonatkozik, alapban egy dinamikusabb, teltebb "cold" van a komponensre beálltva, ami bár szép látványt ad, színekben túlzottan dominál a piros-kék, célszerű normálra venni és saját magunk beállítani az ízlésünknek megfelelően az arányokat
(én egyszerűen melléraktam a notebookom és ugyan arra kalibráltam nagyjából) -
Ragnar360 #36420 ezt ,hogy érted ? -
Arról nincs valami leírás, hogy hogyan lehet "visszacsinálni"? -
hűtésmod nem kell. Sem régihez sem újhoz. -
Úgy tudom a gyárit pörgetik fel! -
Hát ha ti mondjátok. De még valami hűtésmodosítás is kell, nem? Vagy az újaknál már jól meg van csinálva? -
Tomy Lee #36415 Ő a kiszemeltem:Link
szerk:nem Off-olok Box-hoz kell ;-) -
Tomy Lee #36414 R széria csakis!Én mást nem vennék(vagy persze HD tv-t).
más:Crystalbrite-os monitor van valakinek?19-es(acer).Kis infót szeretnék róla.thx
Samu 940bw-met eladtam.Nekem nem jött be(föleg,hogy tök bevilágít a feketébe tehát fekete 0):(
-
Szerintem a használt box-okra is az igaz, mint a számteches cumókra. Kb felét érik, mint az új ára! -
"De az drága :) 60ér van Arcade, de azt még flash-elni is kell, akkor még kell vennem hozzá VGA-kábelt. Meg kell vennem valami 2rétegű dvd írót :/"
Hááát nem teljesen értelek. Ha megveszed ezt a hirdetésbe szereplőt akkor is venned kell hozzá VGA kábelt meg kétrétegű dvd irót. Szal 60-ért veszel egy zsirúj arcadeot 6körül flashelik. Gyárilag vezetéknélküli kontrollerrel van és 256MB kártyával. Szvsz mégcsak drágábban sem jössz ki. :o -
Kalozoner #36411 hát használtan régiszériás xbox360-at venni igazi zsákbamacska...60-ért arcade sztem egyértelmű még ha kcsiit drágábban jösz is ki.... -
De az drága :) 60ér van Arcade, de azt még flash-elni is kell, akkor még kell vennem hozzá VGA-kábelt. Meg kell vennem valami 2rétegű dvd írót :/ -
Szerintem nem, vegyél inkább újat! -
Sztetek ezt megérné megvenni? -
Nuke. -
Kampányol a Rockstar Games :) -
spammer #36405 Ja és még a consolecorner.hu szintén.. (tapasztalat, flash, gari stb.) -
spammer #36404 Globalgame.hu
Rendelt már innen valaki? Tapasztalat? Vállalnak flashelést illetve garit ? -
auchan ujságban samu 32r82 140k - nemtom ez az LG mennyi, de ha kicsit olcsobb is, én az R-es samut venném (konkrétan LC41et mondjuk nem láttam) -
Brash #36402 Remélem tényleg működőképes. :) -
huuhh, akkor szét szabok mindent a kis bicskával:) berakok alá valami DnB muzsikát azt gyáááá! -
Zozo76 #36400 Veszel egy VGA kabelt es radugod. Igy a DVIn megy a PC es VGAn megy a BOX. Lehet az egyik gombal valasztani a moncsi elejen hogy melyik kimenetet akarod latni. ;) -
Devil_May_Cry_4_XboX360_PAL
Xbox-Sky-on fennt van már! :) Azt mondják, hogy működik.
"According to nForce.nl it is region free...
Japan - asian - usa - china - europe - australia - region free
PFI: present
DMI: present
Random pading
Video partition present
Video data present
Security sector present
ixtreme compatibile" -
tudod jol hogy en meg alapbol clonecd vel irtam es mentek rendesen.. de ahogy mondtam a nero is elbaszott egy csomo SIMA dvd-t.. szal valszeg nem a clonecd a hibas.. -
Azért mert te egy kiválasztott univerzális console fighter vagy attól még nem mással van a gond, hogy neki nem megy elsőre kisujjból :) -
Sőt még nekem is 940 BW van :) Már csak az érdekelne, hogy tudtad rákötni az Xbox360ra és a számítógépre is a monitort? :) -
nem, normál komponensen használom
a beállítás az normál, gyári nekem túlzottan erős, plusz némileg módosítva a fényerő, és a színek kicsit viszább véve, és picit emelve a kontraszton
mondjuk az a baj, hogy szinte mindenki másképp állítja be a TV -jét, kinek a pap, kinek a papné
egyébként szimlán lehugyozod a bokád a látványtól amikor elindítod rajta a gears of war -t, vagy a bioshockot -
hogyne D-pad lefelé,aszem -
Te mien beálitásokat (csatlakozás gondolom HDMI) használsz boxhoz hogy legszebb kép legyen? -
nekem ilyen van, impresszív, csak majd figyelj rá, hogy a componensen gyárilag cold van beállítva! -
Gondolkozok HD TV vételen (vagyis már megrendeltem)
LG 32LC41 veszek, mi a véleményetek róla? Esetleg valakinek itt van ilyen?
LG 32LC41
Képernyõ:
HD Ready LCD televízió
Méret: 32” (82 cm) képátló
Képarány: 16:9
Felbontás: 1366 x 768 pixeles
Fényerõ: 450 cd/m2
Dinamikus konrtaszt arány: 5000:1
Látószög: 178 fokos
Válaszidõ: 5ms
XD Engine
S-IPS LCD panel
3D fésûszûrõ
Tuner:
Teletext 1000 programhellyel
1 tuner
Hangrendszer:
NICAM/ A2
AVL - automatikus hangerõszabályzás
Surround MAX
Hangszóró: 10W+10W
Csatlakozók:
2 db HDMI bemenet
2 db scart csatlakozó
PC bemenet
Kompozit bemenet
S-Video bemenet
Komponens bemenet
Egyéb:
Gyerekzár
Elalvásidõzítõ
Méret állvánnyal (Szé x Ma x Mé mm): 806,5 x 606,5 x 249
Méret állvány nélkül (Szé x Ma x Mé mm): 806,5 x 584,5 x 79
Súly (állvánnyal): 13,9 kg
-
hát ha szereted a rally stylust ako 100% hogy érdemes -
Hello! Colin McRae Dirt-el ha játszott valaki mondjon már véleményt hogy érdemes e kiírni?THX!