176915
banner
  • Evogordon
    Turok mikor jön box-ra?
  • Freedy
    Én nagyon-ngyon várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már mindjárt megőrölükkkk:D:D
  • ágybanalvó
    ki várja még nagyon a gta IV-er rajtam kívül? :D lesz belőle demó?
  • Kandurex
    nem tudom, engem totál nem zavart a kisebb felbontása, illetve egyetlen egyszer, de az még az elején, ott én is észrevettem, de alapból szinte sehol nem tűnt fel
  • Freedy
    Végigjátszottam a halo 3-at. Jó kis játék volt!!! Azt hiszem majd befogom szerezni az előző részeit is! (de azért nem ártott volna, ha egy kicsit nagyobb felboontás lenne )
  • Kandurex
    másodpercet se érdemes, nem ettől fog kipusztulni
  • woodbear
    ti szoktátok járatni gémelés után a boxot dashboardban? ha igen mennyit? ér egyűltalán vmit?
  • Kandurex
    több beállítás típus létezik, amit gyárilag állítanak be ami színegyensúlyra vonatkozik, alapban egy dinamikusabb, teltebb "cold" van a komponensre beálltva, ami bár szép látványt ad, színekben túlzottan dominál a piros-kék, célszerű normálra venni és saját magunk beállítani az ízlésünknek megfelelően az arányokat

(én egyszerűen melléraktam a notebookom és ugyan arra kalibráltam nagyjából)
  • Ragnar360
    ezt ,hogy érted ?
  • Xenu
    Arról nincs valami leírás, hogy hogyan lehet "visszacsinálni"?
  • narumon
    hűtésmod nem kell. Sem régihez sem újhoz.
  • Xenu
    Úgy tudom a gyárit pörgetik fel!
  • rooney8
    Hát ha ti mondjátok. De még valami hűtésmodosítás is kell, nem? Vagy az újaknál már jól meg van csinálva?
  • Tomy Lee
    Ő a kiszemeltem:Link

szerk:nem Off-olok Box-hoz kell ;-)
  • Tomy Lee
    R széria csakis!Én mást nem vennék(vagy persze HD tv-t).

más:Crystalbrite-os monitor van valakinek?19-es(acer).Kis infót szeretnék róla.thx
    Samu 940bw-met eladtam.Nekem nem jött be(föleg,hogy tök bevilágít a feketébe tehát fekete 0):(
  • Xenu
    Szerintem a használt box-okra is az igaz, mint a számteches cumókra. Kb felét érik, mint az új ára!
  • narumon
    "De az drága :) 60ér van Arcade, de azt még flash-elni is kell, akkor még kell vennem hozzá VGA-kábelt. Meg kell vennem valami 2rétegű dvd írót :/"

Hááát nem teljesen értelek. Ha megveszed ezt a hirdetésbe szereplőt akkor is venned kell hozzá VGA kábelt meg kétrétegű dvd irót. Szal 60-ért veszel egy zsirúj arcadeot 6körül flashelik. Gyárilag vezetéknélküli kontrollerrel van és 256MB kártyával. Szvsz mégcsak drágábban sem jössz ki. :o
  • Kalozoner
    hát használtan régiszériás xbox360-at venni igazi zsákbamacska...60-ért arcade sztem egyértelmű még ha kcsiit drágábban jösz is ki....
  • rooney8
    De az drága :) 60ér van Arcade, de azt még flash-elni is kell, akkor még kell vennem hozzá VGA-kábelt. Meg kell vennem valami 2rétegű dvd írót :/
  • Xenu
    Szerintem nem, vegyél inkább újat!
  • rooney8
    Sztetek ezt megérné megvenni?
  • Sephi
    Nuke.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Kampányol a Rockstar Games :)
  • spammer
    Ja és még a consolecorner.hu szintén.. (tapasztalat, flash, gari stb.)
  • spammer
    Globalgame.hu

Rendelt már innen valaki? Tapasztalat? Vállalnak flashelést illetve garit ?
  • arty
    auchan ujságban samu 32r82 140k - nemtom ez az LG mennyi, de ha kicsit olcsobb is, én az R-es samut venném (konkrétan LC41et mondjuk nem láttam)
  • Brash
    Remélem tényleg működőképes. :)
  • woodbear
    huuhh, akkor szét szabok mindent a kis bicskával:) berakok alá valami DnB muzsikát azt gyáááá!
  • Zozo76
    Veszel egy VGA kabelt es radugod. Igy a DVIn megy a PC es VGAn megy a BOX. Lehet az egyik gombal valasztani a moncsi elejen hogy melyik kimenetet akarod latni. ;)
  • mucsácsó
    Devil_May_Cry_4_XboX360_PAL

Xbox-Sky-on fennt van már! :) Azt mondják, hogy működik.

"According to nForce.nl it is region free...
    Japan - asian - usa - china - europe - australia - region free
    PFI: present
    DMI: present
    Random pading
    Video partition present
    Video data present
    Security sector present
    ixtreme compatibile"
  • CSOCSO
    tudod jol hogy en meg alapbol clonecd vel irtam es mentek rendesen.. de ahogy mondtam a nero is elbaszott egy csomo SIMA dvd-t.. szal valszeg nem a clonecd a hibas..
  • Kaplan
    Azért mert te egy kiválasztott univerzális console fighter vagy attól még nem mással van a gond, hogy neki nem megy elsőre kisujjból :)
  • Kaplan
    Sőt még nekem is 940 BW van :) Már csak az érdekelne, hogy tudtad rákötni az Xbox360ra és a számítógépre is a monitort? :)
  • Kandurex
    nem, normál komponensen használom

a beállítás az normál, gyári nekem túlzottan erős, plusz némileg módosítva a fényerő, és a színek kicsit viszább véve, és picit emelve a kontraszton

mondjuk az a baj, hogy szinte mindenki másképp állítja be a TV -jét, kinek a pap, kinek a papné

egyébként szimlán lehugyozod a bokád a látványtól amikor elindítod rajta a gears of war -t, vagy a bioshockot
  • ThugEdge
    hogyne D-pad lefelé,aszem
  • AntiHero
    Te mien beálitásokat (csatlakozás gondolom HDMI) használsz boxhoz hogy legszebb kép legyen?
  • Kandurex
    nekem ilyen van, impresszív, csak majd figyelj rá, hogy a componensen gyárilag cold van beállítva!
  • AntiHero
    Gondolkozok HD TV vételen (vagyis már megrendeltem)
    LG 32LC41 veszek, mi a véleményetek róla? Esetleg valakinek itt van ilyen?

LG 32LC41

Képernyõ:
    HD Ready LCD televízió
    Méret: 32” (82 cm) képátló
    Képarány: 16:9
    Felbontás: 1366 x 768 pixeles
    Fényerõ: 450 cd/m2
    Dinamikus konrtaszt arány: 5000:1
    Látószög: 178 fokos
    Válaszidõ: 5ms
    XD Engine
    S-IPS LCD panel
    3D fésûszûrõ

Tuner:
    Teletext 1000 programhellyel
    1 tuner

Hangrendszer:
    NICAM/ A2
    AVL - automatikus hangerõszabályzás
    Surround MAX
    Hangszóró: 10W+10W

Csatlakozók:
    2 db HDMI bemenet
    2 db scart csatlakozó
    PC bemenet
    Kompozit bemenet
    S-Video bemenet
    Komponens bemenet

Egyéb:
    Gyerekzár
    Elalvásidõzítõ
    Méret állvánnyal (Szé x Ma x Mé mm): 806,5 x 606,5 x 249
    Méret állvány nélkül (Szé x Ma x Mé mm): 806,5 x 584,5 x 79
    Súly (állvánnyal): 13,9 kg
  • trick daddy
    hát ha szereted a rally stylust ako 100% hogy érdemes
  • xridergabo
    Hello! Colin McRae Dirt-el ha játszott valaki mondjon már véleményt hogy érdemes e kiírni?THX!